Tak jak w temacie. Interesuje mnie praktycznie każdy gatunek, a sama gra ma być fajną rozrywką, która będzie starczyła na dłuższy czas
Tak jak w temacie. Interesuje mnie praktycznie każdy gatunek, a sama gra ma być fajną rozrywką, która będzie starczyła na dłuższy czas
World Of Warcraft
Ja od siebie chciałbym Ci polecić Tremulous - stara już gra, ale mimo to grafika miła dla oka. Polega ona na walce dwóch ras, ludzkiej i obcych na poszczególnych mapach. Bardzo przypomina Team Fortress, jest budowniczy i strzelec w rasie ludzkiej, u obcych osiem klas jak się nie mylę które wybieramy na zasadzie ewolucji (na początku są dwie, samica która składa jaja, buduje różne przeszkody itd. + mały zwinny kosmita który służy wyłącznie do ataku) i co ciekawe, kosmici mogą chodzić po ścianach. Sam teraz w to gram, świetna gierka. Jest nawet jeden serwer Polski.
Allods Online, 4Story, TERA online, Neverwinter.
słabo, panowie, słabo.
War Thunder, Arma 3 beta, Arma 2 piracka DayZ, MTA, Track mania forever :3, Need for speed world, gta iv multi, Rigs of Rods 0.38 multi, World of tanks, battlefield 3 i inne strzelanki on-line, emm Leauge of legends, dota. Coś tam jeszcze by się znalazło ;D.
Użytkownik Cody Bruno edytował ten post 13/07/2013 - 22:40
SŁABIUTKO : ( co powiecie o neverwinter?
Użytkownik Rolas edytował ten post 13/07/2013 - 19:22
Allods Online
Polecam !
- Neverwinter
- League of Legend
- Ghost Recon Online
I tak z jajem Hero Zero XD
http://www.havenandhearth.com/portal/
Tylko grafika jest ...
Użytkownik JCK edytował ten post 14/07/2013 - 09:16
popatrz na steam, w promocjach są dobre np. tomb raider, wiedźmin, sniper elite, borderlands 2, resident evil 6, the walking dead, just cause 2 itd.
A jak jakieś darmowe to też masz coś nowego i starego w zakładce f2p ( tf2, arctic combat, arche blade, football superstars. )
Jest jeszcze Dota 2, nie wiem czy już jest f2p i można normalnie ściągać - jak nie ma to mogę Ci wysłać dote.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych