http://www.youtube.com/watch?v=RBZcHjsG4GM
Hejka wam! Z góry uprzedzam, że nie jestem ani fanem Barcelony, ani Realu. Nie chcę także, żeby był tu hejt na jedną, jak i drugą drużynę. Posłuchajcie, obejrzyjcie filmik. Ja się uśmiałem

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=RBZcHjsG4GM
Hejka wam! Z góry uprzedzam, że nie jestem ani fanem Barcelony, ani Realu. Nie chcę także, żeby był tu hejt na jedną, jak i drugą drużynę. Posłuchajcie, obejrzyjcie filmik. Ja się uśmiałem
Hahahaha. Dobre, dobre.
beka
Dobre , dobre
Dobre. Najlepszy ból dupy.
Beka
Uśmiałem sie
Chelsea for eva
Od zawsze jestem fanem Realu, ale pioseneczka wraz z filmikiem mnie dosyć rozbawiła. Oczywiście nie chcę mówić, ile rzeczy wytkniętych tutaj Królewskim miało miejsce w Barcy, bo nie chcę rozpocząć flame'u i nie zamierzam licytować się z kibicami Katalończyków.
Jako wierny kibic Realu uważam, że to całkiem bekowe, ale i tak Hala Madrid na zawsze. Nie ważne ile trofeów w danym sezonie.
Użytkownik Daxey edytował ten post 27/06/2013 - 20:57
heh zajebiste szkoda, ze przez pawła bartko tego pedała
hłi hłiii
Podsumowanie sezonu Realu w 5 minut .
beka
haha
syk
xD

Niektórym się przyda.
"Śmieje się bo śmieszne to."
Mam szacunek do obu klubów, a i tak ta piosenka mi się podoba
Człowiek śpiewać umie!
ahha
zaraz będzie płacz xd
Od zawsze jestem fanem Realu, ale pioseneczka wraz z filmikiem mnie dosyć rozbawiła. Oczywiście nie chcę mówić, ile rzeczy wytkniętych tutaj Królewskim miało miejsce w Barcy, bo nie chcę rozpocząć flame'u i nie zamierzam licytować się z kibicami Katalończyków.
Jako wierny kibic Realu uważam, że to całkiem bekowe, ale i tak Hala Madrid na zawsze. Nie ważne ile trofeów w danym sezonie.
Tak, mimo, że nie jestem zagorzałym fanem Realu - Messi nie przyćmił Ronaldo, było wręcz przeciwnie. Tak samo jak wjechał na potraktowanie Raula, gdzie Villa kilka tygodni później został potraktowany jeszcze gorzej. Z samej pioseneczki jest beka. ;p
Nie jest źle.
xD
HaHaHaHa XD
HaHaHaHa XD
Dobre xDD
Tak, mimo, że nie jestem zagorzałym fanem Realu - Messi nie przyćmił Ronaldo, było wręcz przeciwnie. Tak samo jak wjechał na potraktowanie Raula, gdzie Villa kilka tygodni później został potraktowany jeszcze gorzej. Z samej pioseneczki jest beka. ;p
Tylko pokazuję, że przekaz piosenki jest subiektywny. Nie ma co się kłócić tylko najwyżej się posmiać, tak samo jak Daxey jestem za Realem ale nie obrażam się za takie filmiki bo była by to głupota.
Hyde Park →
Muzyka →
Chvroches - The Mother We ShareNapisany przez Kubsik, 04/06/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
BIG ROBBA & jan-producent "BAGIETA, BAGIETA,BAGIETA" (prod. Falld)Napisany przez JohnyDepp , 12/02/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Fortnite- Problem z grafikąNapisany przez Emptyy, 01/08/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Lil Meiz - Nie ZnająNapisany przez lilmeiz, 20/02/2018 |