Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...-proskillek456/
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Blaine Smith
Opis sytuacji: Jak widać na przedstawionych zdjęciach w spoilerze - oskarżony gracz dał /q podczas zatrzymania/pieszego pościgu za nim; przez LSPD. Na początku gracz wykorzystywał skrypt - który nie wymaga kontrataku na osobie - na skrypcie LSPD; zeskakiwał z motoru i okładał funkcjonariuszy. Następnie zostawił motor - zaczął BHować(omijać strzały z paralizatora). Po chwili, jak go już ustrzeliłem z paralizatora - ten dał /q.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)
[Zrealizowano][SAMP] Blaine Smith
— 1460
26/06/2013 - 22:20
— 2932
27/06/2013 - 10:10
Powiadom go o skardze - chciałbym wiedzieć co ma do dodania.
— 0
27/06/2013 - 10:18
Więc tak było dałem /q ale to było dla tego że było już późno i musiałem kończyć z tego powodu wyszedłem z serwer wiem powinienem odegrać ale jak już mam nademną stała i kazała offać komputer :/ Więc dlatego wyszedłem przepraszam i możemy odegrać tą akcje jeszcze raz. Jeśli dacie mi szanse.
— 274
27/06/2013 - 10:19
Więc tak było dałem /q ale to było dla tego że było już późno i musiałem kończyć z tego powodu wyszedłem z serwer wiem powinienem odegrać ale jak już mam nademną stała i kazała offać komputer :/ Więc dlatego wyszedłem przepraszam i możemy odegrać tą akcje jeszcze raz. Jeśli dacie mi szanse.
Musiałeś kończyć akurat jak Cię pd zatrzymało? Dziwne, każdy wtedy musi kończyć.
— 1460
27/06/2013 - 13:38
Chodzi o Twoje odwalanie - ukazane na zdjęciach. Wykorzystywałeś brak kontrataku - podczas atakowania funkcjonariusza LSPD; prowokowałeś Nas na swoim motorze. Teraz - gdy doszło co do czego - gdy zostałeś złapany(po sprintowaniu i BHowaniu); nagle musiałeś kończyć. Wszystko się pokrywa - i wyjaśnia; a więc pieprzenie, że to nie Twoja wina - jest nie na miejscu, a jest żenujące. I nie wyrażam chęci do odegrania z Tobą ponownej interakcji - mam dosyć centrumowiczów Twojego pokroju.
Użytkownik Adam999 edytował ten post 27/06/2013 - 13:38
— 0
27/06/2013 - 16:52
Może to było tak jechałem BF i oni skręcali pod earth club i nie włączyli kierunkowskazu i w nich przywaliłem zabrało mi 250$ za uszkodzenia... Po czym się zdenerwowałem i zacząłem ich bić po tym jak mnie złapali strzelił we mnie paralizatorem i miałem BW 30minut a że musiałem kończyć wyszedłem z serwera.... - Ale jak pisałem mogę odegrać tą akcje co była.
— 20
28/06/2013 - 21:10
Wszystkim zawsze rodzice komputer karzą wyłączać gdy jest akcja RP z PD lub porwanie czy coś, śmieszy mnie to xD Osobiście jestem za ukaraniem tego gracza
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty