**Przeglądając oferty pracy Riku natrafia na dosyć ciekawą ofertę od Radia, po czym szybko klika, czyta uważnie informację i zabiera się za pisanie podania**
Imię, nazwisko: Riku Hunt
Telefon: 308-62-56
Doświadczenie: Niestety moje doświadczenie nie jest aż tak bardzo duże, jednak potrafię zdobyć dosyć szybko doświadczenie, aby godnie reprezentować ową stację Radiową. Również we Włoszech byłem w klasie Dziennikarskiej więc miałem kilka praktyk na temat radia,a dokładniej w studiu, oraz prezentowanie innej formy mediów niż Radio.
Coś o sobie: Jestem Riku Hunt. Mam 21 lat, pochodzę z Włoch, jednak z pochodzenia jestem Japończykiem(Objąłem obywatelstwo po Ojcu). W wieku 7 lat, zmarła mi matka, więc z ojcem postanowiliśmy że opuścimy Italię i wyruszymy w "Świat". Tata znalazł dobrze płatną pracę w Ameryce, a dokładnie w San Fierro, jednak gdy miałem 16 lat, opuściłem rodzinny dom, gdyż mój ojciec znalazł sobie nową kobietę, a mnie "odstawił" na drugi plan. Do Los Santos, dotarłem dzięki kumplowi który mnie przyjął do swojego domu oraz pozwolił na jakiś czas ogarnąć aby znaleźć jakąś pracę i zarabiać na siebie. Poza tym, jestem osobą Kulturalną oraz bardzo miłą. Potrafię dostosować się do danego otoczenia, jednak przy tym wymagającą oraz sumienną.
Dlaczego DarkSide FM?: Macie bardzo dobrze wykwalifikowaną kadrę, oraz ciekawe zarobki. Dla mnie jest najważniejsza dobra kadra, która potrafi mi zdobyć doświadczenie, o ile mnie państwo przyjmą do wielkiej korporacji.
**Riku po napisaniu podania, klika "Zatwierdź" po czym, zamyka ofertę pracy, a następnie otwiera nową kartę, i włącza portal sportowy.**
Użytkownik pixenpl edytował ten post 01/07/2013 - 21:23