Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Crazy Driving School - rekrutacja ponownie otwarta!

crazy driving school

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wojty740 19/06/2013 - 07:58

Wojty
  • Gracz

IDsu6dt.png

Rekrutacja do naszej nauki jazdy zostaje wznowiona! Poszukujemy około pięciu kompetentnych pracowników. Mieścimy się na Idlewood, zaraz obok Crazy Pills Pharmacy. Tam znajdziesz nasze auta - dwie Manany, to właśnie nimi dysponujemy, aby nauczać nowych drogowców jazdy i przepisów drogowych.

Chcesz zacząć pracę? Nic trudnego! Podanie możesz złożyć tutaj!

Jak u nas zarobisz? Zarobek dla Ciebie będzie bardzo szybki. Ile kursów zrobisz, tyle zarobisz. Jeżeli znajdziesz kursanta, oferujesz mu kurs za $60, z czego $40 wpłacasz na konto grupy, a $20 idzie dla Ciebie! Jeżeli uda Ci się znaleźć klienta, który da więcej - to zarobisz więcej! $40 za każdy kurs - tyle chcemy dostać, my, szefostwo, natomiast to ile dasz już dalej - idzie dla Ciebie! Jedyne co, to musisz płacić za paliwo - również za kursanta! Za jeden kurs wychodzi około $5 za paliwo, tak więc i tak, i tak zostanie dla Ciebie spora część.

Firma jest tak uporządkowana, że wszelakie zniszczenia pojazdu są zaraz wyjaśniane z kierownictwem. Dzięki temu, nasze pojazdy są zawsze sprawne i gotowe na miasto.

Tak więc, poszukujemy kilku kompetentnych pracowników. Jeżeli miałeś styczność z nauką jazdy i wiesz jak to wygląda, zapraszamy!

((ze względu na liczne odwalanie oraz blokady koła, dostać się będą mogli tylko doświadczeni gracze, wzoru nie ma, piszecie tutaj, jak wolicie, czy OOC czy IC - Wasz wybór, chcecie dobrze zarobić, trzeba się postarać, a ciężko nie jest - na pewno sprawdzać będę Wasze logi))

• Do góry
    • 0

#2 Miszczu20000 19/06/2013 - 14:47

Miszczu2000
  • Gracz

Imie:Adrien
Nazwisko:Young
Numer telefonu:3041471
Coś o sobie:Map prawo jazdy czesto gram na tym servie jestem pracowity oraz dobrze dogaduje sie z ludezmi. Chcialbym sie tu zatrudnic bo szukam wlasnie pracy z czyms gdzie jezdzi sie samochodami.To tyle o mnie :>

• Do góry
    • 0

#3 Wojty740 19/06/2013 - 16:13

Wojty
  • Gracz

Imie:Adrien
Nazwisko:Young
Numer telefonu:3041471
Coś o sobie:Map prawo jazdy czesto gram na tym servie jestem pracowity oraz dobrze dogaduje sie z ludezmi. Chcialbym sie tu zatrudnic bo szukam wlasnie pracy z czyms gdzie jezdzi sie samochodami.To tyle o mnie :>

Odrzucam.

• Do góry
    • 0

#4 Wojty740 20/06/2013 - 07:52

Wojty
  • Gracz

Nadal oczekuję podanek. :)

• Do góry
    • 0

#5 grubsonsquad 10 22/06/2013 - 17:35

grubsonsquad
  • Zbanowani
Imie:Danny Nazwisko:Rizzo Numer telefonu:1280742 Coś o sobie: Nazywam się Danny Rizzo mam 24lata mieszkam w Los Santos Obecnie pracuje w warsztacie,pracowałem już w tego typu firmach.Szukam pracy bo taką prace lubie nie jezdze na paczki,zawsze tankuje auto po służbie.
  • Do góry
    • 0

#6 Wojty740 22/06/2013 - 21:21

Wojty
  • Gracz

Imie:Danny Nazwisko:Rizzo Numer telefonu:1280742 Coś o sobie: Nazywam się Danny Rizzo mam 24lata mieszkam w Los Santos Obecnie pracuje w warsztacie,pracowałem już w tego typu firmach.Szukam pracy bo taką prace lubie nie jezdze na paczki,zawsze tankuje auto po służbie.

Niestety, ale nie. To nie tak wygląda. No i zamykam biznes.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: crazy, driving, school

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych