Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

QueenTaxi rekrutuje!

• Please log in to reply
131 odpowiedzi w tym temacie

#121 Davi-3 09/07/2013 - 17:43

Davi
  • Gracz

mię i nazwisko: Michael Bernt
Kontakt telefoniczny:310-89-42
Doświadczenie:
A więc pracowałem już dwukrotnie w firmie taksówkarskie, również w nauce jazdy lecz obie firmy zbankrutowały i właśnie jest to powód dla którego szukam nowej pracy która stała się moją pasją. Prawo Jazdy posiadam od 16 roku życia, zawsze interesowały mnie sportowe samochody.

Parę zdań o sobie: Nazywam się Michael Bernt, mam 29 lat. Urodziłem się w małym miasteczku nie daleko Chicago, gdy miałem 11 lat wraz z matką przeprowadziłem się do Los Santos. Moje życie wiodło się zawsze jak najlepiej, nie miałem nigdy problemów pieniężnych w szkole wiodło mi się naprawdę bardzo dobrze. Gdy miałem 19 lat zacząłem studia na uniwersytecie Stafford w Californii. Jestem bardzo rzetelną osobą, wyrafinowaną nie szukam zaczepek, również jestem skromny oraz uczciwy.

• Do góry
    • 0

#122 Dawid Piaszczyński1449 19/07/2014 - 11:21

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

Reaktywacja, zachęcam do składania podań :)

• Do góry
    • 0

#123 M3rloo20 26/07/2014 - 03:30

M3rloo2
  • Świeżak

[b]Imię i nazwisko:[/b] Bret_Taylor
[b]Kontakt telefoniczny:[/b] 4489268
[b]Doświadczenie:[/b] Moje doświadczenie jest zaawansowane i wystarczające aby opanować jazdę taksówką. Pracowałem jakichś czas w ośrodku szkolenia kierowców i nikomu nie sprawiałem problemu. Chodzi mi bardziej o to aby zapewnić klientom dobrą atmosfere.
[b]Parę zdań o sobie:[/b]  Mam na imię Taylor Bret , pochodzę ze stanu Waszyngton gdzie się urodziłem. W Los-Santos pojawiłem 6 lat temu , kiedy to przyjechałem tu na studia , ponieważ żadna szkoła nie odpowiadała mi w moim mieście. Prawo Jazdy zdałem 3 lata temu w trakcie studiów. 

• Do góry
    • 0

#124 impetae1 27/07/2014 - 12:12

impetae
  • Gracz

Imię i nazwisko:Axel Dattalo
Kontakt telefoniczny:4490606
Doświadczenie:Jeżeli chodzi o pracę taksówkarza to mam duże doświadczenie nie tylko na tym serwerze. Na innych serwerach byłem taksówkarzem przez tydzień i szło mi bardzo dobrze
Parę zdań o sobie:Nazywam się Axel Dattalo mam 22 lata i jestem młodym i perspektywicznym kierowcą. Zawsze chciałem zostać taksówkarzem ponieważ lubię jeździć samochodem i dobrze dogaduję się z ludźmi.

• Do góry
    • 0

#125 Karkolo8 27/07/2014 - 23:59

Karkolo
  • Gracz

Imię i nazwisko: Nelson Dixon
Kontakt telefoniczny: 00-00-00((przy okazji podam In Game))
Doświadczenie: Od ukończenia 20 roku życia, poruszam się samochodem. To już prawie 10 lat... od 5 lat pracuje jako zawodowy taksówkarz. Na początku pracowałem w małych firmach, ale właśnie w tych małych grasuje najwięcej oszustów. Dla mnie jest ważna stała posada, a nie coś takiego jak miało miejsce jakiś rok temu. Mój staż za "kółkiem" jest bardzo duży. Jazda to coś co lubię.
Parę zdań o sobie: Nelson Dixon lat 30.  Interesuję się motoryzacją, sportem i militarią. Od osiągnięcia progu dojrzałości postanowiłem,  że będę pracował jako kierowca taxi. Jazda samochodem jest to dla mnie przyjemność. Dzięki temu, że jestem osobą nie pijącą w gronie znajomych robiłem jako "koleś od kierownicy".

• Do góry
    • 0

#126 Konto zablokowane270 28/07/2014 - 00:22

Konto zablokowane
  • Gracz

.

Użytkownik Orange Polska edytował ten post 28/07/2014 - 14:54

• Do góry
    • 0

#127 thearek060 28/07/2014 - 08:58

thearek06
  • Świeżak

Imię i nazwisko:Konstantin Price
Kontakt telefoniczny:4425414
Doświadczenie:Pracowałem jako kierowca taksówki,oraz jako instruktor jazdy.Mam 28 lat a prawo jazdy posiadam juz od 9 lat.
Parę zdań o sobie:Witam nazywam się Konstantin jestem z pochodzenia Włochem mam 28 lat.Obecnie mieszkam w hotelu.Posiadam licencję na prowadzenie taksówki,tak jak pisałem wczesniej byłem instruktorem jazdy w tym mieście wiec znam doskonale miasto i jego okolice.

Użytkownik thearek06 edytował ten post 28/07/2014 - 08:59

• Do góry
    • 0

#128 ARSO0 28/07/2014 - 11:28

ARSO
  • Gracz

[b]Imię i nazwisko:[/bGavril Baker

[b]Kontakt telefoniczny:[/b] 4488243
[b]Doświadczenie:[/b] Pracowałem w barze jako barman oraz w 2 firmach telefonicznych a aktualnie pracuje w firmie ochroniarskiej oraz restauracji tak, że jako barman.Jako taxówkarz nie udało mi się pracować na tym serwerze, lecz na pozostałych to wiele razy pracowałem w taxi a prowadzenie pojazdu to mogę dać sobie skale 8/10, ponieważ bezpiecznie kieruje pojazd nawet jak zdawałem prawo jazdy to konsultant był ze mnie bardzo zadowolony moją umiejętnościom jazdy wiec jako kierowca taxówki mam nadzieje, że dam rade.

[b]Parę zdań o sobie:[/bMam na imię Adam pochodzę z Rudy Śląskiej.Mieszkam z rodzicami i mam rodzeństwo.Interesuje się zwierzętami bardzo je lubię i cenie.Co lubię robić w wolnym czasie ? grać na komputerze,chodzić na twór.Chodzę do gimnazjum będę teraz w 3 klasie mam 15 lat.

Użytkownik ARSO edytował ten post 28/07/2014 - 11:52

• Do góry
    • 0

#129 Connor_Colistro-2 28/07/2014 - 12:14

Connor_Colistro
  • Gracz

[b]Imię i nazwisko:Connor Colistro

[b]Kontakt telefoniczny:4444030
[b]Doświadczenie:Duże bo jeździłem na innych serwach i było nawet fajnie poza tym lepszego wyboru nie ma
[b]Parę zdań o sobie:Jestem Connor Colistro mam 23 lata.

Lubie jeździć jako taksówkarz.

Traktuje swoją prace poważnie.

Jestem miły dla wszystkich graczy i nigdy nie miałem z żadnymi problemów.

• Do góry
    • 0

#130 Connor_Colistro-2 28/07/2014 - 18:42

Connor_Colistro
  • Gracz

[b]Imię i nazwisko:Connor Colistro

[b]Kontakt telefoniczny:4468103
[b]Doświadczenie:Duże bo jeździłem na innych serwach i było nawet fajnie poza tym lepszego wyboru nie ma
[b]Parę zdań o sobie:Jestem Connor Colistro mam 23 lata.

Lubie jeździć jako taksówkarz.

Traktuje swoją prace poważnie.

Jestem miły dla wszystkich graczy i nigdy nie miałem z żadnymi problemów.

• Do góry
    • 0

#131 brajos2310 29/08/2014 - 15:13

brajos231
  • Gracz

[b]Imię i nazwisko:[/b] Justyn Agrusa
[b]Kontakt telefoniczny:[/b]4604601
[b]Doświadczenie:[/b]Mam prawko zdałem  za pierwszym razem , pracowałem w taxi już , dobrze znam mapę :)
[b]Parę zdań o sobie:[/b]Mam na imię Justyn Agrusa mam 24 lata ,mieszkam w Motelu niedaleko metra Los Santos. Interesuje się motoryzacją . Pracowałem na serverach w taxi  więc wiem jaka to praca :) Przyjmując mnie nie pożałujecie , mam zapał do pracy oraz dobry humor :)

anuluje

• Do góry
    • 0

#132 Trapmek1 04/09/2014 - 19:59

Trapmek
  • Gracz

Imię i nazwisko: Bradlet Armentano

Kontakt telefoniczny: 4636268

Doświadczenie: W Sampie będe poraz pierwszy raz grał jako taksówkarz. Ale grałem dość dużo na serwerach typu stunt/drift więc wiem o co kaman ;) I oczywiście jazda mi sprawia przyjemność :)

Parę zdań o sobie: Bradley Armentano biało skóry 24 latek, posiadam prawo jazdy. Moim hobby są motocykle, mój ulubiony to FreeWay. Jestem Mechanikiem. Zajmuję sie oczywiście dorywczo jako barman w bel visto restaurant :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych