Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][skarga] James Glowns

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Liptonq — 0 11/12/2009 - 18:33

Liptonq
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego:James Glowns
Imię i nazwisko oskarżającego:Sonny Subaru
Opis sytuacji:Poszedłem do urzędu aby mi wydano prawo jazdy. Oczywiście jazda próbna. Jedziemy moim pojazdem ponieważ podobno "instruktorów" są zniszczone. Dojechaliśmy do wyznaczonego miejsca, nagle instruktor mówi abym mu dał pojazd bo musi mnie gdzieś podwieźć. Powiedział że za to da mi prawo jazdy. W takim razie dałem a co się działo dalej? Na screenach wszystko jest. Nie chciał oddać ponieważ dla niego to jest "dobra okazja"
Screen: (obowiązkowe) Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Proponowana kara: chce jedynie prawo jazdy i mój pojazd. Karę jak chce to może mu nadać administracja :>
  • Do góry
    • 0

#2 Bonito — 6 11/12/2009 - 18:42

Bonito
  • Gracz
Witam.
Dziś chodziło mi o oddanie pojazdy (w celu prowadzeniu). Gracz popełnił błąd, podobną pomyłke miałem na innym serwerze. Los nie był dla mnie najlepszy gdyż powiedziano mi "Za błędy się płaci". W tym momencie podtrzymuję że błąd jest błędem. Jeśli administracja uwzględni tego pana skargę oddam bez problemowo samochód. Jeśli wina będzie moja i tym podobnym proszę o danie mi warna lecz myślę że jeśli w Real Life ktoś podał ci kluczyki i mówi masz za darmo byś je wziął. Większość by nie przepuściła takiej okazji. Proszę o niedawanie BAN'a lecz proszę o wyjaśnienie a dobrowolnie oddam samochód bez najmniejszych problemów ;-)
Pozdrawiam i przepraszam za wykorzystanie błędu.
  • Do góry
    • 0

#3 Liptonq — 0 11/12/2009 - 18:44

Liptonq
  • Świeżak
Nie mówię tu abyś miał warn. Ale gdzie w Real będziesz się użerał z instruktorem o oddanie auta? Po 1 to gówniarstwo po 2 co miałem ci dać zamiast kluczyków? Koło?
  • Do góry
    • 0

#4 Dawid — 4643 11/12/2009 - 18:52

Dawid
  • Gracz
Oddaj wóz. Dodatkowo nakładam Ci 600 minut Admin Jaila za głupotę.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych