http://www.youtube.com/watch?v=KPfjk2mLH0Y

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=KPfjk2mLH0Y
To jest kurwa cos, a nie u nas, dasz dla nich 5 zlote to oni juz leca do sklepu po koksa albo inny szjas.
To jest (cenzura)a cos, a nie u nas, dasz dla nich 5 zlote to oni juz leca do sklepu po koksa albo inny szjas.
no niestety.
Trzeba wierzyć w cuda, że coś się kiedyś zmieni.
Bardzo miłe uczucie podczas oglądania.
ou sory nie wiedzialem, że już jest.
można usunąć.
Myślał, że lajki zbierze, a nikt nie napisze mu, że było.

Popularny
Oby więcej takich ludzi było.
Myślał, że lajki zbierze, a nikt nie napisze mu, że było.
ale ja nie zrobiłem tego dla lajków ;p i nie wiedziałem że już było :]
+10 dla ciebie Szkoda, że nie ma więcej takich ludzi, na pewno świat byłby lepszy. Teraz każdy dba tylko o to, żeby MU się dobrze żyło i resztę ma w dupie.
god bless you
Aż mi się uśmiech na twarzy pojawił - tak jak mowią wyżej, oby więcej takich ludzi.
Dokładnie.
Użytkownik CRMESSI edytował ten post 04/06/2013 - 14:27
Dobrze, że są jeszcze tacy ludzię, ale niestety trzeba pogodzić się z prawdą, w Polsce taki człowiek czeka tylko na zasiłek, następnie leci prosto do monopolowego
Propsy dla takich ludzi.
yhym...
Dokładnie - takiej społeczności teraz brakuje
Teraz takich ze świecą szukać!
Aż mi się uśmiech na twarzy pojawił - tak jak mowią wyżej, oby więcej takich ludzi.
Fajnie się takie coś ogląda. Szkoda tylko, że w Polsce tak nie ma. :/
Fajnie się takie coś ogląda. Szkoda tylko, że w Polsce tak nie ma. :/
W naszym kraju tak nie ma, bo by mu od razu narzucili podatek od tego
Piękne.
Tak już jest. Nikt tego nie zmieni.Dobrze, że są jeszcze tacy ludzię, ale niestety trzeba pogodzić się z prawdą, w Polsce taki człowiek czeka tylko na zasiłek, następnie leci prosto do monopolowego
Użytkownik Quavosh edytował ten post 18/06/2013 - 07:03
Dokładnie, warte obejrzenia.
Ja osobiście jestem negatywnie nastawiony do "bezdomnych" - Są tacy, którzy starają się wybić z tego stanu, jednakowoż w Polsce dominuję grupa zwyczajnych chlejusów która przejebała większość pieniędzy na alkohol, bez którego w tym momencie nie potrafili by żyć. Jest to oczywiście moja opinia i nie każdy musi pokładać takowe zdanie.
szczerze mówiąc to się strasznie wzruszyłem przy tym filmiku, szkoda, że tak właśnie niema w polsce..
Wzruszyłem się..
no nie wiem co powiedzieć.
Wtf, już drugi temat? Ziomek, ty to podpieprzyłeś z mojego tematu, ale po co następny?
http://net4game.com/...rzy-bezdomnego/
No i jeszcze tego samego dnia wrzucone co moje...
ja wtedy nie zauwzylem dopiero napisal ktos w 2 poscie chyba i zobaczylem ze dodales xd tak więc sory
;D
no fajnie fajnie.
az sie leska w oku kreci
W polsce dasz 5 zł, to jeszcze cię pobije że tak mało, i pójdzie się nachlać. Realia. :whistle:
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych