No to chyba nadszedł mój czas...
Nazywam się Krzysiek potocznie zwany Cysiem..
W listopadzie ukończę 15 lat!
Pochodzę z miasta, tzn gminy , moim miejscem na świecie jest Piława Górna! (10km od Dzierżoniowa, dla tych, któzy nie wiedzą. 60km od Wrocławia, dla tych co nie wiedzą)
Moim hobby, no tak to nazwijmy jest - w sumie - granie na kompie, ale nie oceniajcie mnie tak szybko!
Ważniejszymi sprawami jest OOC!
Pogrywam czasem na gitarce, słucham muzyki.. hmm... to był chyba Rock, i kilka podgatunków Metalu (były to chyba) Trash, Death przez pewien czas też (tu nie wiem czy dokładnie ten) Power - Metalcore?
Moim ulubionym bandem, w sumie od lutego - jest MetallicA - wcześniej był nim Slayer, jednak wyważyła się pewna rzecz, która mnie zniechęciła do wykonawcy.
No... jestem Gimbazjalistą!.
W podstawówce interesowałem się Downillem - nie bylo jeszcze metalu tylko rock i Guns N' Roses, które do teraz mi się podoba.
Jednak w tamtych czasach bylo też zainteresowanie - Crossy, pociągają mnie nadal - jutro jadę po Derbi Sendę (jeśli wiecie co mam na myśli)
Uczęszczam do szkoły... Salezjanek, wraz z dwoma kolegami z nfg (tu będzie za niedługo beka :DD)
Zakończę może tym, że powiem jeszcze coś o mojej ulubionej postaci Axel Young i o LS Cars - tutaj jestem słaby, ale ćwiczę tę umiejętność
Axel Jest pomieszaniem dwóch sławności świata Rockowego
Axel'a Rose'a - GUns N' Roses
&
Angus'a Young'a - AC/DC
Gdy zakładałem globala miałem szałna punkcie AC/DC,
jednak przez polskie radia i to,
że AC/DC akurat wtedy poszło na szczyt - zniechęciło mnie
Dopowiem coś o mojej od niedawana głównej postaci jaką jest Tommy Forrester
Tommy powstał na wakację '12 pomyślałem sobie, jeżeli Souse zmienił sobie nick - założę postać z jego imieniem i nazwiskiem - tak powstał.
Na początku miał on być żydem jednak zrezygnowałem z tego i wrócilem na Axel'a, dopiero na końcy roku szkolnego 2012/2013 już pomyślałem, że powinienem - i to się udało!
Zostałem WB w MotoClubie66, grało się świetnie zaprzestałem rozgrywki na Axl'u i zacząłem kreować postać motocyklisty, który istnieje do dziś i jest Prezesem klubu Eagles of Liberty MC
Tommy "Angus" Forrester
35- letni Amerykanin
Podobny do Dmitrij Makarova
Skórzana kamizelka z naszykwmi

pod kamizelką ma czarno czerwoną koszulę w kratę
spodnie ma czarne jak jednia,
na której Angus' porusza się czarno czerwonym Freewayem
Nom z tego co można było tu przeczytać to prawie ja!
Jak Macie jakieś pytania to piszcie, ale nie spamcie!!
Czas na pozdrowanienia!
Dla moich kumpli OOC(Ci z klasy )
KlusekPospolity
(wyjątkowo, bo to stary Brat IC dołącza się do nich - i za to, że z nim największa beka na skype)
Pan jkarol2
Tutaj pozdrowienia... większa grupka
Yakura_Europe - Z nim zaczynałem grę na tym serwerze
- Tego poznałem bijąc duty! xd
Sergio_Picante - Dobry prezes MBMC
- Przez przypadek wchodząc o 5 rano w '12 wpadłem do Qsavito i się wzięła znajomość!
ProstyFarmer(ten też z klasy, ale nie zasłużył się) - Szybko znudzona zajawka :/
Jedyna znana mi dziewczyna na serwerze.. Oliffcia jest spoko!
Nasz prawilniaczek Paweełek!
TheMrMosbey Ziomek wrzucił mnie na ten serwer w ukochanym roku '11
WBkowałem z nim w Alzzackach no!
Karwo
Na fiolecie go poznałem i takim zapamiętam
O Sergeancie Eagles nie zapomnę.. bekmenie!
Nie dajcie się omamić on nie nazywa się Tomasz!
Mukson, zielona krewka plynie w jego żyłkach niezły Support
SZ4DOS Niezły mocarz.. kiedyś dorównam mu siłą!
Zginął jako Szóstka pozostanie w naszych sercach!
Użytkownik Angus edytował ten post 26/02/2014 - 03:28

Temat jest zamknięty