http://www.youtube.com/watch?v=D4NpnBzOy58&feature=youtu.be
Siemanko, filmik pokazujący, że coś gramy i trzymamy się zajebiście
Zapraszam do Nas do gry.

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=D4NpnBzOy58&feature=youtu.be
Siemanko, filmik pokazujący, że coś gramy i trzymamy się zajebiście
Zapraszam do Nas do gry.
First # Ładnie gracie.
Gicior, jak dla mnie większe paski lepiej wyglądają. Dostałem laptop, to wbijam na pełnej już.
Dooobre, zgwałciłbym kogoś... Idę IG.
Git. xd
nie widzę klimatu, no ale grajcie- może coś wam się uda.
La Mara Salvatrucha to jest ruska pielucha! ( xD) )
Troszkę mało klimatu.
nie wiem jak można wywnioskować po takim filmiku czy jest klimat, czy nie ale spoko.
nie wiem jak można wywnioskować po takim filmiku czy jest klimat, czy nie ale spoko.
Można. Tutaj go nie ma
bo nagrał to gracz, który nie jest znany na forum.
Można. Tutaj go nie ma
Winczu jak dobrze pamiętam na Seville grałeś z 100+ godzin, nie ogarniałeś klimatu - odegrałeś sobie zawał, skąd możesz wiedzieć czy tutaj nie ma tego 'klimatu' ;]
Użytkownik wick edytował ten post 22/05/2013 - 13:32
bo nagrał to gracz, który nie jest znany na forum.
Nie prawda.
-Bo gówno pokazuje filmik. To samo co gra innych organizacji a MS 13 taką nie jest bo sam spędziłem niej dobrą setkę godzin...
MS'ka cholernie różni się od innych gangów i jest mnóstwo patentów na dobre filmiki, wystarczy cokolwiek wiedzieć o organizacji i dobrze to wykorzystać.
Winczu jak dobrze pamiętam na Seville grałeś z 100+ godzin, nie ogarniałeś klimatu - odegrałeś sobie zawał, skąd możesz wiedzieć czy tutaj nie ma tego 'klimatu' ;]
aha, to w następnym gangu odegram kaszel albo Johna Rambo który po brutalnym pobiciu wstanie i poleci po Pizzę do Qsavito
Użytkownik Winczu edytował ten post 22/05/2013 - 13:33
zajebiście gracie.
Nie prawda.
-Bo gówno pokazuje filmik. To samo co gra innych organizacji a MS 13 taką nie jest bo sam spędziłem niej dobrą setkę godzin...
MS'ka cholernie różni się od innych gangów i jest mnóstwo patentów na dobre filmiki, wystarczy cokolwiek wiedzieć o organizacji i dobrze to wykorzystać.
aha, to w następnym gangu odegram kaszel albo Johna Rambo który po brutalnym pobiciu wstanie i poleci po Pizzę do Qsavito
Sam przegrałem ponad 500 godzin w msce, dobrze wiem, że nie ma takiego samego klimatu jaki był na seville ale dążymy do tego. Też nie ma takiej samej ekipy
Sam przegrałem ponad 500 godzin w msce, dobrze wiem, że nie ma takiego samego klimatu jaki był na seville ale dążymy do tego. Też nie ma takiej samej ekipy
Z dzisiejszymi możliwościami, znajomością zasad prowadzenia organizacji, oraz kreatywnością ówczesnych liderów i ich nastawieniu do gry (nie mówię o wszystkich) to dużo nie zdziałacie. No ale życzę powodzenia. Tak sobie tylko wpadłem...
Użytkownik Winczu edytował ten post 22/05/2013 - 13:40
Z dzisiejszymi możliwościami, znajomością zasad prowadzenia organizacji, oraz kreatywnością ówczesnych liderów i ich nastawieniu do gry (nie mówię o wszystkich) to dużo nie zdziałacie. No ale życzę powodzenia. Tak sobie tylko wpadłem...
Dzięki przyda się, kiedyś całkiem inaczej się grało na SC
może być.
nie ma tego klimatu. Filmik jak filmik.
nie ma tego klimatu. Filmik jak filmik.
A co ma być w nim specjalnego?
A co ma być w nim specjalnego?
coś pod klimaty MAry, nawet durna trzynastka na jakimś ziomku. Mam nadzieje, że IG ten klimat jest. Bo grają tam osoby co ogarniają te klimaty.
Ładnie chodzicie, machacie rękami i stackujecie ;p
coś pod klimaty MAry, nawet durna trzynastka na jakimś ziomku. Mam nadzieje, że IG ten klimat jest. Bo grają tam osoby co ogarniają te klimaty.
ja cie uczylem klimatow mary locote pamietasz, hmmmm? wiec dupa cicho xd
ja cie uczylem klimatow mary locote pamietasz, hmmmm? wiec dupa cicho xd
słabo pamiętam ;P Może skejp lub PW? To sobie przypomne
Jak możecie kurwa oceniać czy jest klimat czy nie ma po filmiku? Filmik ma pokazać to że żyjemy i gra mam się fajnie. Chcecie sprawdzić czy jest klimat to wpadnijcie na ośkę i chwilę z nami pograjcie.
Jak możecie (cenzura)a oceniać czy jest klimat czy nie ma po filmiku? Filmik ma pokazać to że żyjemy i gra mam się fajnie. Chcecie sprawdzić czy jest klimat to wpadnijcie na ośkę i chwilę z nami pograjcie.
Widziałem nie raz gre La razy i naprawde podziwiam, po tym filmiku można ocenić jedynie DM który mi się bardzo podoba.
Użytkownik Laker edytował ten post 22/05/2013 - 16:05
Filmik jak filmik - nic specjalnego..
spodziewałem się więcej.
Czy ja wiem... Klimat? Brak go, w tym tkwi problem. Grajcie .
Jak możecie (cenzura)a oceniać czy jest klimat czy nie ma po filmiku? Filmik ma pokazać to że żyjemy i gra mam się fajnie. Chcecie sprawdzić czy jest klimat to wpadnijcie na ośkę i chwilę z nami pograjcie.

ms13
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
MS -13Napisany przez proe, 04/02/2019 |
|
|
||
Royal Crown Nation - Holy warNapisany przez Psycholll, 31/08/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
[Szukam] Filmów o tematyce MS13Napisany przez Banan4don, 05/07/2015 |
|
|
||
ms13
MS13 #4Napisany przez Bushido, 07/04/2014 |
|
|
||
La Mara Salvatrucha 13 || Un día como todos los días.Napisany przez Shimizo, 27/01/2014 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych