Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Pomoc] Kupno mieszkania/domu.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Paszka3 20/05/2013 - 16:37

Paszka
  • Gracz

Dobry. Krótko: za jakiś czas chciałbym sobie kupić mieszkanie lub dom. Jest tylko jedyny problem - nie mam pojęcia jak to zrobić na serwerze, gdzie mam załatwiać sprawy i jakie podejmować kroki, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc, aby ktoś napisał Mi, co mam zrobić, abym mógł zakupić mieszkanie bądź dom.

• Do góry
    • 0

#2 Lilu2046 20/05/2013 - 16:38

Lilu
  • Gracz

Musisz oczywiscie kasę zdobyć - chodzić do pracy i zarabiać ale to idzię do znudzenia a domki w Centrum są drogie, na South Central taniej ale też trudno hajs zrobić. Same siedzenie w lokalach nie uczyni cię bogatym ;/

• Do góry
    • 0

#3 QUARK109 20/05/2013 - 16:40

QUARK
  • Gracz

Hm.. spotkajcie się z gościem i coś ,że on wystawił na e-bay'u i chciałeś oglądnąć...chwile potem(na np. następny dzień) przychodź i powiedz ,że się zdecydowałeś itp. podpiszcie umowę a on już wszystko powinien załatwić.  :P 

• Do góry
    • 0

#4 El_Testosteron232 20/05/2013 - 16:41

El_Testosteron
  • Gracz
Juz nie jeden poradnik jest o tym, radze poszukac.
  • Do góry
    • 0

#5 Paszka3 20/05/2013 - 16:56

Paszka
  • Gracz

Juz nie jeden poradnik jest o tym, radze poszukac.

Wiem, szukałem wcześniej, czy nie ma poradników dotyczących tego, aby specjalnie nie zakładać tego tematu. Znalazłem jedynie tworzenie swojego własnego interioriu. Dobra - przypuśćmy, że mam interior i chce go wgrać na serwer, gdzie mam się udać, aby to zostało wgrane i żebym miał własne mieszkanie?

Musisz oczywiscie kasę zdobyć - chodzić do pracy i zarabiać ale to idzię do znudzenia a domki w Centrum są drogie, na South Central taniej ale też trudno hajs zrobić. Same siedzenie w lokalach nie uczyni cię bogatym ;/

Wiem, wiem, ale jakoś może czas szybciej minie i uda Mi się wyzbierać dość sporą sumę :)

• Do góry
    • 0

#6 Jestę Majestro24 20/05/2013 - 17:11

Jestę Majestro
  • Gracz

Człowieku. Jeżeli chcesz kupić dom albo mieszkanie idź do Los Santos Goverment popytaj urzędników z jakimś wyższym stanowiskiem jeżeli nie będzie jakiś specjalnych ofert które Ci odpowiadając zajrzyj w różne działy, zgłoś się do administracji czy jest taka możliwość ale to trochę potrwa bo czasami administracja za takie rzeczy się zabiera. Następną możliwością jest umówienie się z jakimś gościem który posiada mieszkanie, domek na sprzedaż umów się z nim nie wiem w barze czy w restauracji jakiejkolwiek załatwiając dalsze formalności. 

• Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych