Hejt, hejt!
Doceniam krytykę, ale uwierz w dobie dzisiejszych log, ciężko o coś innowacyjnego. Postaram się coś nowego wykminić i dziękuję.
Chciałbym wiedzieć jeszcze, bo przyznam że całego tematu nie czytałem, znaczy postów w czym to robisz?
Hejt, hejt!
Doceniam krytykę, ale uwierz w dobie dzisiejszych log, ciężko o coś innowacyjnego. Postaram się coś nowego wykminić i dziękuję.
Chciałbym wiedzieć jeszcze, bo przyznam że całego tematu nie czytałem, znaczy postów w czym to robisz?
Chciałbym wiedzieć jeszcze, bo przyznam że całego tematu nie czytałem, znaczy postów
w czym to robisz?
Photoshop.
Propsy, stary.
Ile sobie cenisz za jakieś fajne logo ?
pińcet.
500$ IC ?pińcet.
props murzynie
#Nowe prace.

Fajne
Fajne grafiki Ciekawe pomysły masz
Fajnee. ;p
Proposuje, dobra grafika.
Fajne, fajne.
Dla ciekawskich jak to wyglądało na początku - zamieszczam moją pierwszą pracę.

Popularny
jeeeeju, ładne.
No, no. Widzę, że na bogato. Podoba mi się.
Wykonujesz jakieś fajne loga? A jak tak, to ile byś sobie cenił?

Popularny

Popularny
#nowe logo..

#nowe logo do tematu, słeeggg

Użytkownik Halucyn edytował ten post 02/02/2014 - 18:08
Fajowe.
Polecam tego Pana z całego bicka, to znaczy serca.
Takie ładne prace, wow. ( lajk oczywiście )
A takie pytanie - ile czasu uczyłeś się robić loga? Jakieś rady masz dla amatora?
Halucyn jest dobry, ale cały czas mam wrażenie, że loga są takie same tylko zmienione zdjęcia i napis ;p
Halucyn jest dobry, ale cały czas mam wrażenie, że loga są takie same tylko zmienione zdjęcia i napis ;p
zarysy będą cały czas takie same, standardy net4game.
Takie ładne prace, wow. ( lajk oczywiście )
A takie pytanie - ile czasu uczyłeś się robić loga? Jakieś rady masz dla amatora?
Uczyć, nadal się uczę - loga robię ok. roku - rady dla amatora? Nie wzoruj się na kimś, grafika to umiejętność kreatywnego myślenia.
zajebiste prace
#aktualizancja 14.02.14

Popularny

HALUCYN mój mistrz.

Poezja.
Fajne sa.
Sygnaturki też wykonujesz, halucynku?
Sygnaturki też wykonujesz, halucynku?
kiedyś pewna osoba powiedziała, że sygnaturki są dla słabiaków, ale śmiem stwierdzić, ze umiem wykonać, lecz niechętnie.
kiedyś pewna osoba powiedziała, że sygnaturki są dla słabiaków, ale śmiem stwierdzić, ze umiem wykonać, lecz niechętnie.
Nie chętnie powiadasz, hmmm.. A byłbyś wstanie wykonać dla mnie taką super sygnaturkę z tłem (kolorem) zebry i jakiś napis RIO?
Zajebiście, powiesz mi w czym robisz takie arcydzieła?
Zajebiście, powiesz mi w czym robisz takie arcydzieła?
Długopisem, hihii.
photoshop
Propsy w uj
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
Szukam kilku/jednej osoby do założenia organizacji.Napisany przez Majsterekk , 26/09/2017 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Wrzucanie ss'ów na hosting.Napisany przez jakubf97_ , 07/11/2013 |
|
|
||
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
Jak bardzo chcesz osiągnąć swój sukces?Napisany przez ganja lover , 05/08/2013 |
|
|
||
![]() |
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[Loo] Mod na łagodne polepszenie grafiki - żadne ENB co świeci jak dupa murzyna.Napisany przez Patrixx , 27/04/2012 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych