Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP]Charles Campano

• Zamknięty Temat jest zamknięty
32 odpowiedzi w tym temacie

#1 2late — 1077 15/05/2013 - 14:55

2late
  • Gracz

*
Popularny

żLink do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...59732-swordmann
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Charles Campano

Opis sytuacji: Opis jest tu mniej ważny, Wilson mówił, że wygodniej i szybciej będzie skargą. W/w osoba, przyczyniła się do usunięcia SCP swoim odwalaniem. W ciągu 20min, każdy lider, na konferencji liderów, napisał że w/w osoba ostrzelała jego org. Drive by, robił nawet po 4 razy na godzinę na tę samą org., nawet z dachu pojazdu. Prawie każdy lider, podpisuje się pod tą skargą. Niestety nie mogę dać wycinku z konfy, gdyż zwyczajnie nie mogę. Ewentualnie skargorozpatrywaczowi na pw. Na dole ss'y. Wszyscy domagamy się blokady org. przestępczych dla tego Pana. 

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

• Do góry
    • 7

#2 Ultra — 3127 15/05/2013 - 16:38

Ultra
  • Gracz

Jednak wstrzymuje werdykt na chwile obecną i czekam na wypowiedź oskarżonego. ;p

• Do góry
    • 0

#3 SwordMann — 889 15/05/2013 - 16:57

SwordMann
  • Zbanowani

*
Popularny

Dobrze, a wiec jak dostałem możliwość wypowiedzenia się to i to uczenie, zaczynajmy od SS'ów:

- http://fooh.pl/pokaz/3691179148.png - dałes SS'a na to że jak przyjechaliśmy po ammo dostaliśmy ostrzał od was good job, a jak medyk wbił aplikował lek Saterowi a przed tym Chad z dupy podbija do niego i daje zabierz, o tym już nie pamiętasz? ;( (Oczywiście SS: http://i.imgur.com/OxCJhfu.jpg)

- http://fooh.pl/pokaz/1649484095.png - po co dajesz SS'a jak ktoś inny strzela a nie ja skarga w końcu jest na mnie - tak? Od tego sa logi można sprawdzić kto strzelał tym bardziej, że nigdy na Charlesie nie miałem swojej mp5 z której strzelałem

- http://i.imgur.com/fNoGztv.jpg - ekhem ja byłem kierowca to że gracz XXX zrobił DB za to, że nas wyzywali kazali wy(cenzura)ać i wyciągnęli bron to już chyba nie moja wina, skarga jest na mnie i oskarżasz mnie za bycie kierowcą - tak?

- http://www.youtube.com/watch?v=76yg02bDhbI&feature=player_embedded - nie widać nicków po pierwsze po 2 to nie ja strzelałem z bagażnika.

Co do mojej starej kary nie znasz sytuacji a się wypowiadasz, no proszę Ciebie nie wiesz jak wtedy było i piszesz. Nie wiesz w jakim wtedy byłem stanie jak by to było coś bardzo złego to chyba apelka było by z góry odrzucona - nie? I to nie ja płakałem podczas porwania i jakiejkolwiek akcji, czego już o Tobie Panie 2 late aka Skype Gaming, nie można powiedzieć. ;( Jak narazie dałeś byle jaki SS'y na któryś odwala ktoś inny, czekam na to aż dasz jakieś SS'y na których ja coś odwalam.

Użytkownik SwordMann edytował ten post 15/05/2013 - 17:02

• Do góry
    • 8

#4 Sater — 784 15/05/2013 - 17:02

Sater
  • Gracz

*
Popularny

Wypowiem się, bo jestem pośrednio powiązany z tą skargą. Zamierzasz się teraz licytować kto co zrobił? Myślisz że fakt, iż dostaliscie RAZ ostrzał usprawiedliwia Twoje wielokrotne wjazdy na praktycznie wszystkie organizacje przestępcze? Nie bądź śmieszny, moim zdaniem werdykt powinien zostać podtrzymany, pozdrawiam.

• Do góry
    • 4

#5 SwordMann — 889 15/05/2013 - 17:04

SwordMann
  • Zbanowani

Wypowiem się, bo jestem pośrednio powiązany z tą skargą. Zamierzasz się teraz licytować kto co zrobił? Myślisz że fakt, iż dostaliscie RAZ ostrzał usprawiedliwia Twoje wielokrotne wjazdy na praktycznie wszystkie organizacje przestępcze? Nie bądź śmieszny, moim zdaniem werdykt powinien zostać podtrzymany, pozdrawiam.

Ehem, no dobrze w takim razie czekam na SS'y na to że ja to robiłem.. Bo danie /zabierz żeby nie stracić ak wołanie medyka na Skype, żeby wbił i dał /p lek tez chyba nie jest w porządku. Za aplikowanie leków podczas strzelanie chyba też jest przypał - nie/

• Do góry
    • 0

#6 SzotGun — 8 15/05/2013 - 17:05

SzotGun
  • Gracz

*
Popularny

Na prypale albo wcale. 

• Do góry
    • 7

#7 Stalkerovsky — 130 15/05/2013 - 17:18

Stalkerovsky
  • Gracz

Witam, otóz byłem to i ten nieznajomy spod drzwi odrazu po skończeniu bw wskakuje na dach i strzela skype gamer ( skąd mogli wiedzieć i zrobić db, kiedy mu się skończy BW ? )

• Do góry
    • 1

#8 Pixos De Blood — 6626 15/05/2013 - 17:23

Pixos De Blood
  • Gracz
Dopisuje, podtrzymuje.
  • Do góry
    • 1

#9 SwordMann — 889 15/05/2013 - 17:24

SwordMann
  • Zbanowani

*
Popularny

Witam, otóz byłem to i ten nieznajomy spod drzwi odrazu po skończeniu bw wskakuje na dach i strzela skype gamer ( skąd mogli wiedzieć i zrobić db, kiedy mu się skończy BW ? )

No ktoś ostrzelał, jednak nie zmienia to faktu, że to nie byłem ja. ;)

• Do góry
    • 5

#10 2late — 1077 15/05/2013 - 17:28

2late
  • Gracz

Próbujesz mnie zdenerwowac? Jakbym chciał, mógłbym poprosić kolejno liderów, zeby dali ss'y na Ciebie, ale nei chce Cie/was aż tak pogrążać. Do tego, sam mam ss'y, z kłamstewek na ooc, oraz świadków, którzy u was grali i mówią, że robicie MG na skype.

oskarżasz mnie za bycie kierowcą - tak?

Nie wiem, ale wiem że tam byłes i jako v-leader dowodziłeś całą akcją. Inaczej nie mogli nic zrobić. 

• Do góry
    • 0

#11 SwordMann — 889 15/05/2013 - 17:29

SwordMann
  • Zbanowani

Próbujesz mnie zdenerwowac? Jakbym chciał, mógłbym poprosić kolejno liderów, zeby dali ss'y na Ciebie, ale nei chce Cie/was aż tak pogrążać. Do tego, sam mam ss'y, z kłamstewek na ooc, oraz świadków, którzy u was grali i mówią, że robicie MG na skype.

Nie wiem, ale wiem że tam byłes i jako v-leader dowodziłeś całą akcją. Inaczej nie mogli nic zrobić. 

Kto Ci nawciskał kitów, że byłem vcld.. Dla Twojej informacji nigdy nim nie byłem. ;) Dobrze, a wy robicie MG na TS'ie i na Skype zresztą , jaka była akcja na laraze 2late dzwonie do fenki a fenka do nas żebyśmy jechali bo nie ma kto od Ciebie pojechać, przykre ale prawdziwe.

Użytkownik SwordMann edytował ten post 15/05/2013 - 17:32

• Do góry
    • 0

#12 SzotGun — 8 15/05/2013 - 17:30

SzotGun
  • Gracz

Nie denerwuj się, to tylko gra.

• Do góry
    • 1

#13 2late — 1077 15/05/2013 - 17:30

2late
  • Gracz

Kto Ci nawciskał kitów, że byłem vcld.. Dla Twojej informacji nigdy nim nie byłem. ;)

Już pod szajką u mniem ,byłeś v-ce leaderem. 

• Do góry
    • 0

#14 SwordMann — 889 15/05/2013 - 17:33

SwordMann
  • Zbanowani

Już pod szajką u mniem ,byłeś v-ce leaderem. 

Nie nie byłem.. Miałeś złe informacje byłem Capo a nie UnderBosem co wyraźnie miałeś napisane w panelu. ;)

@Edit

Nie wkurzaj sie tak bo już źle przecinki stawiasz. ;(

Kurde to już nie wiesz za co mnie oskarżasz.. Nie byłem vcld'erm i jak widać mogli coś zrobić i zrobili. ;)

W/w osoba, przyczyniła się do usunięcia SCP swoim odwalaniem.

No teraz to żeś chłopie dowalił, właśnie widzę jakie Ty masz pojęcie dlaczego SCP padło.. Jak nie wiesz to nawet nie pisz. ;)

Użytkownik SwordMann edytował ten post 15/05/2013 - 17:59

• Do góry
    • 0

#15 mALKOntent — 679 15/05/2013 - 17:44

mALKOntent
  • Gracz

*
Popularny

Jako iż zostałem wymieniony i mógłbym wprowadzić coś do tej skargi, dodam też iż miałem okazje dość przyjemną, nie ukrywam V-ce liderowania mafi Tureckiej jak i też grania już na mniejszej randze w SCP, ale do rzeczy: Prawda jest takowa, że obie organizacje dopuszczały się Skype Gamingu czy jak to się tam piszę, jednakowoż nigdy bynajmniej pod moją obecnością nie został on wykorzystywany w celach które w jakiś sposób szkodziły by którejś ze stron. Jak iż V-ce liderowałem za czasów gdy to wyżej wymienione SCP było szajką (bardzo dobrą nie ukrywam, dokładnie to samo zdanie przez bardzo długi czas pokładał również 2late) mogę powiedzieć, że no fakt faktem, ale to co powiedział Patryk (czyt. SwordMan) jest prawdą. Akcja bardzo fajna i dobrze odegrana z obu stron, czyli akcja na la raze czy tam innych latynosów wyglądała w ten sposób, że ludzi od strony Tureckiej nie było w ogóle co też sprowadziło mnie do tego, abym zabrał ludzi z wyżej wymienionej szajki, którzy podczas akcji wykazali się wielkim i dobrym poziomem RP. Jednakowoż stwierdzam, że ta sytuacja w żaden sposób nie przyczynia się do tej skargi. Co do rangi Patryka która jest tutaj dość nie jasna, Patryk nie był V-ce liderem a osobą którą odpowiadała za to OOC, można powiedzieć, że ogarniał dużo rzeczy. Warto dodać, że tak jak wspominał był tylko kierowcą, a ludzie którzy tego dokonali byli rangami takimi które mogły pozwolić sobie na dobrowolne akcje. Jestem neutralny całej sytuacji, chciałbym jedynie dodać, że Patryk (czyt. SwordMan) nie powinien tutaj zostać obwiniany za to, że jest wyższą rangą od tych ludzi którzy tam strzelają. Chciałem jedynie sprostować sytuację, dzięki. 

• Do góry
    • 3

#16 2late — 1077 15/05/2013 - 18:13

2late
  • Gracz

Jako iż zostałem wymieniony i mógłbym wprowadzić coś do tej skargi, dodam też iż miałem okazje dość przyjemną, nie ukrywam V-ce liderowania mafi Tureckiej jak i też grania już na mniejszej randze w SCP, ale do rzeczy: Prawda jest takowa, że obie organizacje dopuszczały się Skype Gamingu czy jak to się tam piszę, jednakowoż nigdy bynajmniej pod moją obecnością nie został on wykorzystywany w celach które w jakiś sposób szkodziły by którejś ze stron. Jak iż V-ce liderowałem za czasów gdy to wyżej wymienione SCP było szajką (bardzo dobrą nie ukrywam, dokładnie to samo zdanie przez bardzo długi czas pokładał również 2late) mogę powiedzieć, że no fakt faktem, ale to co powiedział Patryk (czyt. SwordMan) jest prawdą. Akcja bardzo fajna i dobrze odegrana z obu stron, czyli akcja na la raze czy tam innych latynosów wyglądała w ten sposób, że ludzi od strony Tureckiej nie było w ogóle co też sprowadziło mnie do tego, abym zabrał ludzi z wyżej wymienionej szajki, którzy podczas akcji wykazali się wielkim i dobrym poziomem RP. Jednakowoż stwierdzam, że ta sytuacja w żaden sposób nie przyczynia się do tej skargi. Co do rangi Patryka która jest tutaj dość nie jasna, Patryk nie był V-ce liderem a osobą którą odpowiadała za to OOC, można powiedzieć, że ogarniał dużo rzeczy. Warto dodać, że tak jak wspominał był tylko kierowcą, a ludzie którzy tego dokonali byli rangami takimi które mogły pozwolić sobie na dobrowolne akcje. Jestem neutralny całej sytuacji, chciałbym jedynie dodać, że Patryk (czyt. SwordMan) nie powinien tutaj zostać obwiniany za to, że jest wyższą rangą od tych ludzi którzy tam strzelają. Chciałem jedynie sprostować sytuację, dzięki. 

Nie zmiena faktu, ze to on dowodził każdą akcją. 

No teraz to żeś chłopie dowalił, właśnie widzę jakie Ty masz pojęcie dlaczego SCP padło.. Jak nie wiesz to nawet nie pisz. ;)

Wiem. Zielu nie usunął. To Bartek was wywalił, na moich oczach ;) 

• Do góry
    • 0

#17 Pixos De Blood — 6626 15/05/2013 - 18:14

Pixos De Blood
  • Gracz

*
Popularny

Cwaniaczek zmienił postać do SCP, żeby nie dostać CK od cyganów. Dlatego się nie bał kapować. Skype gaming? Pierwszy raz o takim gównie słysze. Skype służy do lepszej koordynacji podczas dynamicznej gry, ale wtedy kiedy informacje są zdobyte na podłożu IC. Ale skoro wy ni z gruchy, ni z pietruchy jedziecie przygotowani ratować kolege to coś tu śmierdzi. Nie tylko kierowca, lecz cała załoga powinna wyrwać soczyste kary za wszyskie akcje niezgodne z regulamonem. Usunięcie tej nędznej watahy powinno być początkiem do rozliczania jej członków z kar.
  • Do góry
    • 10

#18 SwordMann — 889 15/05/2013 - 18:18

SwordMann
  • Zbanowani

Nie zmiena faktu, ze to on dowodził każdą akcją. 

Masz coś przestarzałe info. bo ja nie dowodziłem żadnymi akcjami. :)

Użytkownik SwordMann edytował ten post 15/05/2013 - 18:18

• Do góry
    • 0

#19 palcowek — 229 15/05/2013 - 18:18

palcowek
  • Gracz

Skype gaming XDXD. O tym jeszcze nie słyszałem. XD Czego tu ludzie nie wymyślą. :)

Użytkownik palcowek edytował ten post 15/05/2013 - 18:19

• Do góry
    • 1

#20 SwordMann — 889 15/05/2013 - 18:46

SwordMann
  • Zbanowani

http://imgur.com/6gR...xXA8BTx,y42eB8k - co jak co ale waszego odwalania w FBI i tak nic nie przebije, jak chcesz kogoś oskarżać najpierw popatrz sie na siebie i na swoje błędy, których popełniasz dużo. ;)

• Do góry
    • 0

#21 2late — 1077 15/05/2013 - 18:48

2late
  • Gracz

http://imgur.com/6gR...xXA8BTx,y42eB8k - co jak co ale waszego odwalania w FBI i tak nic nie przebije, jak chcesz kogoś oskarżać najpierw popatrz sie na siebie i na swoje błędy, których popełniasz dużo. ;)

Chcesz, pisz skargę. Moje w/w odwalanie odrywanie zostało już wytłumaczone z Pawłem i Olekxem. Czekamy na ultre. 

Użytkownik 2late edytował ten post 15/05/2013 - 18:51

• Do góry
    • 0

#22 Pixos De Blood — 6626 15/05/2013 - 18:50

Pixos De Blood
  • Gracz
Gra IC i prowokacja TAT w strone FBI. Nie będę dalej cie dobijał, bo kopiącego się nie leży ;d
  • Do góry
    • 0

#23 SwordMann — 889 15/05/2013 - 18:52

SwordMann
  • Zbanowani

Gra IC i prowokacja TAT w strone FBI. Nie będę dalej cie dobijał, bo kopiącego się nie leży ;d

Nie rozumie sensu zadnia, no ale..

Chcesz, pisz skargę. Moje w/w odwalanie zostało już wytłumaczone z Pawłem i Olekxem. Czekamy na ultre. 

Z tego co mi wiadomo z Olkiem nic nie wyjaśniałeś wiec po co kłamiesz, jak grałeś terminatora tak graj go dalej.

A tych SS'ów na moje odwalanie chyba się nie doczekam. ;)

• Do góry
    • 0

#24 2late — 1077 15/05/2013 - 18:55

2late
  • Gracz

Nie rozumie sensu zadnia, no ale..

Z tego co mi wiadomo z Olkiem nic nie wyjaśniałeś wiec po co kłamiesz, jak grałeś terminatora tak graj go dalej.

A tych SS'ów na moje odwalanie chyba się nie doczekam. ;)

Wystarczy że Wilson je ma. A co do tłumaczenia z Olkiem, tłumaczyłem. Jak nie wierzysz, to pisz skargę, śmiało. 

• Do góry
    • 0

#25 SwordMann — 889 15/05/2013 - 18:58

SwordMann
  • Zbanowani

Wystarczy że Wilson je ma. A co do tłumaczenia z Olkiem, tłumaczyłem. Jak nie wierzysz, to pisz skargę, śmiało. 

Ehem, niech Ci będzie, że ma ja Wilson tylko wyślij mu SS'y na których ja coś robię i na nich wgl. jestem a nie tak jak w tej skardze. ;) W takim razie chyba Olek ma jakaś sklerozę, albo ty kłamiesz.

Użytkownik SwordMann edytował ten post 15/05/2013 - 19:59

• Do góry
    • 0

#26 2late — 1077 15/05/2013 - 18:59

2late
  • Gracz

Ehem, niech Ci będzie, że ma ja Wilson tylko wyślij mu SS'y na których ja coś robię i na nich wgl. jestem a nie tak jak w tej skardze. ;) W takim razie chyba Olek ma jakaś anoreksje, albo ty kłamiesz.

Jeżeli kłamię, albo on ma anoreksję - pisz skargę, już Ci mówiłem. Z Pawłem wszystko wyjaśniłem. A nie wytykaj mi moich ss'ów w skardze na Ciebie. 

• Do góry
    • 0

#27 SwordMann — 889 15/05/2013 - 19:04

SwordMann
  • Zbanowani

Jeżeli kłamię, albo on ma anoreksję - pisz skargę, już Ci mówiłem. Z Pawłem wszystko wyjaśniłem. A nie wytykaj mi moich ss'ów w skardze na Ciebie. 

No chciałem dac jakiekolwiek SS'y bo SS'ów na mnie chyba nie zobaczę. ;(

• Do góry
    • 0

#28 Sater — 784 15/05/2013 - 20:19

Sater
  • Gracz

*
Popularny

Chcesz ssy na twoje odwalanie? Ależ proszę bardzo:

Charles Campano Siła 3105j

1 ss:

http://i.imgur.com/fNoGztv.jpg

Ciach, współpraca z odwalaczem, jako kierowca pomagałeś mu w sianiu dmu.

2ss:

http://fooh.pl/pokaz/4606889735.png

Pach, chwile po tym jak pomagałeś swojemu koledze (patrz 1ss) wpadliście do mojego lokalu i BEZ POWODU wbiliscie mi bw.

3ss

http://fooh.pl/pokaz/1649484095.png

Ten ukazuje zaś jak wpadacie ze swoimi kolegami do lokalu, kilka godzin wcześniej przed tymi akcjami wyżej. Akurat tu zdążyłem złapać tylko twojego kolegę, zaś chwilę później ów Pan w masce z siłą 3105 (oskarżony) wyciągnął m4 i zaczął dobijać wszystkich którzy tam leżą w tym mnie. Jeżeli ktoś uważa że kłamię, w logach zapewne jest wzmianka przez kogo dostałem BW.

Tyle w temacie, chyba więcej argumentów już nie muszę przytaczać, te wyżej powinny w zupełności wystarczyć, miłego wieczorku. :)

• Do góry
    • 4

#29 SwordMann — 889 15/05/2013 - 20:25

SwordMann
  • Zbanowani

Chcesz ssy na twoje odwalanie? Ależ proszę bardzo:

Charles Campano Siła 3105j

1 ss:

http://i.imgur.com/fNoGztv.jpg

Ciach, współpraca z odwalaczem, jako kierowca pomagałeś mu w sianiu dmu.

2ss:

http://fooh.pl/pokaz/4606889735.png

Pach, chwile po tym jak pomagałeś swojemu koledze (patrz 1ss) wpadliście do mojego lokalu i BEZ POWODU wbiliscie mi bw.

3ss

http://fooh.pl/pokaz/1649484095.png

Ten ukazuje zaś jak wpadacie ze swoimi kolegami do lokalu, kilka godzin wcześniej przed tymi akcjami wyżej. Akurat tu zdążyłem złapać tylko twojego kolegę, zaś chwilę później ów Pan w masce z siłą 3105 (oskarżony) wyciągnął m4 i zaczął dobijać wszystkich którzy tam leżą w tym mnie. Jeżeli ktoś uważa że kłamię, w logach zapewne jest wzmianka przez kogo dostałem BW.

Tyle w temacie, chyba więcej argumentów już nie muszę przytaczać, te wyżej powinny w zupełności wystarczyć, miłego wieczorku. :)

Na 2 SS'ie owszem strzelałem, jednak czy ja wiem czy bez powodu kolega z którym strzelałem powiedział mi że ma powód żeby Ciebie ostrzelać, za to że Wy nas wtedy ostrzelaliście. Na 3 SS'ie to nie ja strzelam. A na 1 moja wina, że jak graliśmy z czarnuchami On się nagle wychylił?

• Do góry
    • 0

#30 Sater — 784 15/05/2013 - 20:34

Sater
  • Gracz

Jak zawsze jesteś bez winy. Ja dziś sobie pojadę, powiem do kumpla - ty trzeba go rozjebać bo mam powód żeby go zabić. I mu wbije bw. Weź bo mnie rozśmieszasz. Poza tym nie JA, tylko kebabownicy Was rozpruli, ja wtedy dostałem od jakiegoś waszego "pedeka" i po raz kolejny leżałem z bw, tak więc daruj sobie. Jesteś winny a teraz próbujesz się za wszelką cenę wybielić. Tylko póki co się pogrążasz. Nie odpisuj już na tego posta, czekamy na werdykt ultry.

• Do góry
    • 2

#31 SwordMann — 889 15/05/2013 - 20:52

SwordMann
  • Zbanowani

Jak zawsze jesteś bez winy. Ja dziś sobie pojadę, powiem do kumpla - ty trzeba go roz(cenzura)ć bo mam powód żeby go zabić. I mu wbije bw. Weź bo mnie rozśmieszasz. Poza tym nie JA, tylko kebabownicy Was rozpruli, ja wtedy dostałem od jakiegoś waszego "pedeka" i po raz kolejny leżałem z bw, tak więc daruj sobie. Jesteś winny a teraz próbujesz się za wszelką cenę wybielić. Tylko póki co się pogrążasz. Nie odpisuj już na tego posta, czekamy na werdykt ultry.

Nie wiem kto nas wtedy rozdupił ale było to u was, a że gramy IC to poszło na was..

• Do góry
    • 0

#32 Ultra — 3127 15/05/2013 - 21:05

Ultra
  • Gracz

Werdykt wydam jutro. Do tego czasu zamykam.

• Do góry
    • 0

#33 Ultra — 3127 16/05/2013 - 15:16

Ultra
  • Gracz

*
Popularny

Charles Campano - blokada organizacji przestępczych, niezdolny do gry w org.przestepczej.
O usunięciu tej organizacji wspominać raczej nie muszę, bo to również jest dla nich karą. ;)

• Do góry
    • 10

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych