Imię i Nazwisko: Dawson Evans
Telefon kontaktowy: 3525621
Do lokalu: Central Gym
Krótko o sobie (swej postaci): Zawsze chętny do pracy i zawsze pomocny. Bardzo szybko nawiązuje kontakty z ludźmi.
Imię i Nazwisko: Dawson Evans
Telefon kontaktowy: 3525621
Do lokalu: Central Gym
Krótko o sobie (swej postaci): Zawsze chętny do pracy i zawsze pomocny. Bardzo szybko nawiązuje kontakty z ludźmi.
Witam byłam pracownikiem w central gym ale niestety przez brak czasu czyt.prace i dziecko bylam zmuszona przerwac gre. Teraz wracam po przerwie i chciałabym wrócic do waszej silowni.
Napisano 09/05/2013 - 16:24
k1ngus1a1992, on 08 May 2013 - 08:09, said:
Podanie na pracownika: (200$ + prowizja od produktów)
Imię i Nazwisko: Natalie Supo
Telefon kontaktowy: 1379269
Do lokalu: Central Cafe
Krótko o sobie (swej postaci): Młoda, ładna miła i skromna dziewczyna. Bardzo otwarta w kontaktach z ludźmi i ogromnie pracowita.
Akceptuję, proszę się do mnie zgłosić.
Proszę o info czy zostanę przyjęta ponownie. Pozdrawiam.
Imię i Nazwisko: Ernest Smith
Telefon kontaktowy: 3646843
Do lokalu: Central Gym - pracownik
Krótko o sobie (swej postaci): Nazywam się Ernest, mam 24 lata i mieszkam w Hotelu pod KoKseM, który znajduje się
centrum miasta Los Santos. Interesuje się sportem, samochodami oraz sztukami walk. Myśle że jestem miły w stosunku do klientów, a w szczególności odpowiedzialny. Potrafię przyznać się do winy i odpracować szkody. Kilka lat temu chodziłem na lekcje sztuk walki Kung-Fu i wiem o niej co nie co.
Imię i Nazwisko: Jerry Flores
Telefon kontaktowy: 3652584
Do lokalu: Central Gym - kierowca
Krótko o sobie (swej postaci): Jestem Jerry, mam 28 lat, mieszkam w Hotelu Centrum obok parkingu w centrum. Jestem tolerancyjny,
mam prawo jazdy, potrafię zażartować. Jestem bardzo otwarty i przyjazny. Każde ewentualne szkody pokryję z własnej kieszeni.
Użytkownik Gracjanosss edytował ten post 28/12/2013 - 21:46
Imię i Nazwisko: Chad Bosco
Telefon kontaktowy: 4406749
Do lokalu: Central Gym (kierownik)
Krótko o sobie (swej postaci): Jestem Chad, mam 22 lata, jestem miły, szybko się uczę, sprawiedliwy i wymagający.
Jak wpłyniesz na rozwój firmy: Będę się starał: zatrudniać dużo pracowników, będę czuły na każde podejrzane zachowanie i postać.
Na co zwrócisz uwagę podczas rekrutacji nowego pracownika?: Będę sprawdzał CV, dowód, pytał dlaczego ta firma...
Użytkownik seweryndom000 edytował ten post 03/07/2014 - 18:59
Imię i Nazwisko: Elmer_Ramirez
Telefon kontaktowy: 4409373
Do lokalu: Central Gym - Kierowca
Krótko o sobie (swej postaci): Witam, jestem Elmer. Niedawno przyjechałem z Hiszpani. Mam duże doświadczenie w jeżdżeniu i robieniu reklamy film,
Mam 21 lat. Lubiie jeździć pojazdami. Kiedyś pracowałem w salonie motoryzacyjnym.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych