Gra ktoś? Ja! Całymi dniami ^^. Gra ktoś multiplayer? Mi niedługo oryginał przyjdzie, to chętnie z kimś bym pojedynek zrobił.
Jeśli już chcecie wiedzieć u kogo gram, to u Vaegirów. Miazga!
Gra ktoś? Ja! Całymi dniami ^^. Gra ktoś multiplayer? Mi niedługo oryginał przyjdzie, to chętnie z kimś bym pojedynek zrobił.
Jeśli już chcecie wiedzieć u kogo gram, to u Vaegirów. Miazga!
Odinstalowałem, sam nie wiem dlaczego :/
Grałem najpierw te żółte, podbiłem Swadie, połowe nordów i tych na K, miałem nawet Praven
Potem biegałem sobie, głównie po sułtanach i naparzałem kradzieji.
Ja gram na Diplomacy modzie i jakieś 500 dni podlizywałem się królowi i zbierałem hajs, a potem chuj! Rewolucja i zabrałem mu połowę królestwa, aby utworzyć moje państwo, które zajmowało pół pustyni i większość stepów. Miła giera.
Oooo, swojego czasu wiele godzin na gierkę poświęciłem. Będą niedługo 4 miesięczne wakacje - tytuł znów trafia na listę "Must Play". Dzięki za przypomnienie
Ja gram na Diplomacy modzie i jakieś 500 dni podlizywałem się królowi i zbierałem hajs, a potem chuj! Rewolucja i zabrałem mu połowę królestwa, aby utworzyć moje państwo, które zajmowało pół pustyni i większość stepów. Miła giera.
A spolszczenie jest?
A spolszczenie jest?
Jest po polsku do Diplomacy, spokojnie.
Zastanawiałem się na zagraniem, tak ogólnie to polecacie? Bo pierwsze wrażenia z gry nie wypadły najlepiej.
Jeśli jesteś fanem grafiki, to lepiej odstaw Warbanda jak i wszystkie inne Mount&Blade, bo zwyczajnie znienawidzisz tą grę. Fakt, ona jest brzydka. Po prostu. Ale poza samą drewnianą grafiką kryje się misternie spleciony system zależności i cała ta otoczka (fabularna? no może niekoniecznie).
Także grę szczerze polecam, bo jeśli lubisz RPG, czy też duże walki piesze/konne/mieszane na polu walki, walki na arenie, zdobywanie kobiet, walka dla jednego z króli, by potem móc zbudować swoje własne królestwo - ta gra się spodoba.
Grałem. Fajna gra
Grałem kiedyś całkiem nieźle mi szło nawet ale szybko się znudziłem i gra czeka na swoją kolej,
A tak o grze: Jak ktoś lubi średniowiecze bez orków to serdecznie polecam.
Jak dla mnie gierka dobra, chętnie pograł bym w multiplayera. :whistle:
Fajna fajna sam gram, ale nie mam orginała ile kosztuja pełna wersja? bo nie chce mi się sprawdzać.
Fajna fajna sam gram, ale nie mam orginała ile kosztuja pełna wersja? bo nie chce mi się sprawdzać.
Dołączam się do pytania.
Dołączam się do pytania.
Ok. 30-40 zł. Ja kupiłem komplet tzw. Gamebook - M&B Warband i M&B Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola. Na Allegro może nawet być.
Ja przejąłem całych sarranidów [chyba tak to się nazywało] i mu się znudziło
Użytkownik Pawel321 edytował ten post 29/08/2013 - 12:36
Bardzo fajna gierka, przez dłuższy czas w nią grałem bez opamiętania
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych