Coś całkowicie innego. Nie, tak, że w co drugiej piosence znajdziemy całkowity brak szacunku, oraz nienawiść do policji, i tak dalej. Łapta.
https://www.youtube.com/watch?v=TRdq8NSWfGI
Coś całkowicie innego. Nie, tak, że w co drugiej piosence znajdziemy całkowity brak szacunku, oraz nienawiść do policji, i tak dalej. Łapta.
https://www.youtube.com/watch?v=TRdq8NSWfGI
Wyszukiwarka nie boli.
I dobra odpowiedź na zaczepki ze strony dzieci jp . 100% prawdy w tym tracku.

Popularny

I dobra odpowiedź na zaczepki ze strony dzieci jp
. 100% prawdy w tym tracku.
Tak, tylko jak będziesz kiedyś stał z ziomeczkami dosyć spokojnie po 22 z pianą, gdzieś w cichym miejscu i zajadą dwie kabaryny, wyładuje się 4 typów, zacznął szukać na Ciebie byle paragrafów i wjebą Ci mandat za byle gówno, to w tedy zaczniesz inaczej gadać. Wiem, bo sam trzy tygodnie temu byłem świadkiem takiej akcji. Ale wiadomo, nie każdy policjant jest taki, z niektórymi idzie się na prawdę dogadać i na spokojnie wszystko wytłumaczyć, lecz znadzje się również taki, co myśli że mając mundur nic złego go spotkać nie może.
Użytkownik Bajerant Sulim edytował ten post 04/05/2013 - 00:04
Tak, tylko jak będziesz kiedyś stał z ziomeczkami dosyć spokojnie po 22 z pianą, gdzieś w cichym miejscu i zajadą dwie kabaryny, wyładuje się 4 typów, zacznął szukać na Ciebie byle paragrafów i wjebą Ci mandat za byle gówno, to w tedy zaczniesz inaczej gadać. Wiem, bo sam trzy tygodnie temu byłem świadkiem takiej akcji. Ale wiadomo, nie każdy policjant jest taki, z niektórymi idzie się na prawdę dogadać i na spokojnie wszystko wytłumaczyć, lecz znadzje się również taki, co myśli że mając mundur nic złego go spotkać nie może.
Są policjanci i parapety. Akurat miałem parę razy z nimi kontakt późną nocą, to zawsze spokojnie rozmowa, tutaj się ugadać dało, wyjaśnić. Ale najczęściej piszą że Policjant zły, bo nie patrzą na to z innej perspektywy, niż se swojej.
Albo wezmą na dołek bo ich zdenerwujesz dostaniesz porządny w(cenzura) będą się z Ciebie smiać i oczerniać to wtedy inaczej spojrzysz na poglądy policji. Wiadomo jeden jest taki drugi taki ale większość policjantów to barany którzy myślą że wszystko im wolno - nie wyssałem sobie tego z palca tylko takie są realia. Nie życze Ci żebyś tego doświadczył ale jak już tak się stanie to inaczej na to wszystko spojrzysz, piona.
Użytkownik BadBoyZL edytował ten post 04/05/2013 - 00:25
Pierdolicie Police czy Prawo ?
Co do nuty, gówniana,
Takie sobie.
Średnie.
Chujowe...
Hyde Park →
Muzyka →
Mamy ToNapisany przez Szymon25 , 13/05/2019 |
|
|
||
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Biznesy →
[WYNAJEM] Apartament Julia! Zajrzyj tutaj ^^Napisany przez IceTea777 , 16/08/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Sport i motoryzacja →
Fantasy Liga - Dołącz do ligi.Napisany przez JaworWSC, 13/08/2016 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Yamata no Orochi #1 || First ContactNapisany przez Bloods Snitch Nigga, 10/12/2015 |
|
|
||
ninestown
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
NINESTOWN DAWGZ TAPE #2Napisany przez Maaxy, 11/06/2015 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych