do usunięcia
Użytkownik Bombardier edytował ten post 28/04/2013 - 10:56
do usunięcia
Użytkownik Bombardier edytował ten post 28/04/2013 - 10:56
Ogarnij ten temat, ładniej to rozpisz. Np.
Oferujemy:
- bla bla,
- bla bla.
Ale zjebane.
Nikt Ci nie napisze podania.
sory ale dopiero edytowałem
IC
Imie i nazwisko: Jordy Ali
Nr Telefonu: Telefonu nie posiadam ponieważ mi ukradli ale dziś moge kupić jeśli się nie uda mi kupić telefonu napewno moge się z szefem spotkać.
List Motywacyjny: Chciałbym pracować jako kierowca taxi ponieważ mam do tego myk , lubie jeździć samochodem a tym bardziej jeździć w taxi to jest mój ulubiony zawód lubie porozmawiać z ludzmi których podworze znam dobrze miasto.
Wyjeżdżone kilometry: Około 400km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Pracowałem w super taxi v2 ale szef jakiś dziwny. Wypłat nie było na czas to się zwolniłem
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Na prace w taxi poświęcam prawie wszystki czas jaki posiadam .
OOC
Imię:Dawid
IC
Nr Telefonu: Telefonu nie posiadam ponieważ mi ukradli ale dziś moge kupić jeśli się nie uda mi kupić telefonu napewno moge się z szefem spotkać.
List Motywacyjny: Chciałbym pracować jako kierowca taxi ponieważ mam do tego myk , lubie jeździć samochodem a tym bardziej jeździć w taxi to jest mój ulubiony zawód lubie porozmawiać z ludzmi których podworze znam dobrze miasto.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Pracowałem w super taxi v2 ale szef jakiś dziwny. Wypłat nie było na czas to się zwolniłem
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Na prace w taxi poświęcam prawie wszystki czas jaki posiadam .
OOC
Za małó grasz na serwie nie przyjme cie
Zapraszam do składania podan!!
IC
Imie i nazwisko:Cesar Viale
Nr Telefonu:Ostatnio gdzieś się zapodział telefon,ale moge się spotkać z szefem w centrum.
List Motywacyjny:Witam,chciałbym pracować jako Kierowca Taxi ponieważ mam do tego predyspozycje oraz posiadam zdolności manualne.Pozatym znam miasto jak własną kieszeń,wychowałem się tam..Mam nadzieje że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.
Wyjeżdżone kilometry:Około 500km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Nie,ale chciałbym zadebiutować
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?:Ostatnio mam sporo czasu,więc na pewno będe wyrabiał norme.
OOC
Imię:Borys
IC
Imie i nazwisko:Cesar Viale
Nr Telefonu:Ostatnio gdzieś się zapodział telefon,ale moge się spotkać z szefem w centrum.
List Motywacyjny:Witam,chciałbym pracować jako Kierowca Taxi ponieważ mam do tego predyspozycje oraz posiadam zdolności manualne.Pozatym znam miasto jak własną kieszeń,wychowałem się tam..Mam nadzieje że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.
Wyjeżdżone kilometry:Około 500km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Nie,ale chciałbym zadebiutować
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?:Ostatnio mam sporo czasu,więc na pewno będe wyrabiał norme.
OOC
Imię:Borys
Przyjmuje zgłoś się po invite !!
IC
OOC
Za małó grasz na serwie nie przyjme cie
Zapraszam do składania podan!!
Wiem że za mało ale ogarniam gre daj szanse
Zapraszamy do składania podań.
/del
Użytkownik Barddancer edytował ten post 23/04/2013 - 09:10
Zapraszamy do składania podań.
Użytkownik Bombardier edytował ten post 23/04/2013 - 12:49
IC
Imie i nazwisko: Danny Alvang
Nr Telefonu: -
List Motywacyjny: To tak, lubie pracować właśnie w takich miejscach. Znam tereny, myślę, że będę dobrym taksówkarzem. Nie liczy się co się napisze OOC tylko jak się gra IC więc prosze bardzo o szansę.
Wyjeżdżone kilometry: ok. 850
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Około 2h dziennie mogę pracować ponieważ to lubię.
OOC
Imię: Tomek
IC
Imie i nazwisko: Danny Alvang
List Motywacyjny: To tak, lubie pracować właśnie w takich miejscach. Znam tereny, myślę, że będę dobrym taksówkarzem. Nie liczy się co się napisze OOC tylko jak się gra IC więc prosze bardzo o szansę.
Wyjeżdżone kilometry: ok. 850
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Około 2h dziennie mogę pracować ponieważ to lubię.
OOC
Imię: Tomek
Przyjmuje zgłoś się po Inva.
IC
Imie i nazwisko: Zayne Gonzalez
Nr Telefonu: 2718180
List Motywacyjny: Ostatnimi czasy nagminnie szukam pracy w której mógłbym się spełniać, to znaczy wozić, rozmawiać z ludźmi, oraz jeździć pojazdami mechanicznymi. Bardzo dobrze znam cały stan San Andreas. W pracy staram nie używać się wulgarnych słów, odnoszę się z szacunkiem, oraz mam zazwyczaj dobre kontakty z ludźmi. Mam już spore doświadczenie w tych oto pracach, jestem również oddany firmie w której pracuje, odchodziłem z tamtych firm jedynie gdy były one rozwiązywane.
Wyjeżdżone kilometry: Około 450 km.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Na pracowanie poświęce około godziny dziennie, może się coś wydłuż lub skróci, nigdy nic nie wiadomo co wypadnie, godziny popołudniowe, lub nocne.
OOC
Imię: Bartosz
IC
Imie i nazwisko: Martin DiMatteo
List Motywacyjny: Mam 23 lata interesuje się motoryzacją. Pracowałem w taxi 7dni temu lecz odeszłem na własne żądanie. Teren Los Santos znam bardzo dobrze i jestem dobrym kierowcą. Jestem miły dla ludzi i umiem pracować w różnych warunkach naprzykład miałem kiedyś takie zdarzenie Pijak mi wsiadł i kazał podwieźć zrobiłem to i zachowałem się tak jak bym jechał z normalnym obywatelem.
Wyjeżdżone kilometry: Ok.40km ((Mam nową postać na starej mam ponad 800km)).
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Moge pracować do 3h gdy będzie trzeba.
OOC
Imię: Mateusz
Użytkownik Kobe Lopez edytował ten post 25/04/2013 - 19:09
IC
Imie i nazwisko: Alize Travo
Nr Telefonu:niestety go jeszcze nie kupiłam.((zapomnialam, sprawdze IG))
List Motywacyjny:mam na imię Alize Travo mam 23 lata. Pracowalam w paru firmach w której głównie kożystało się z aut, konkretnie w nauce jazdy i firmie taxi, w karzdej po około dwa lata. Jestem miłą, kulturalą osobą i potrafię się dogadać z ludźmi i dobże znam miasto.
Wyjeżdżone kilometry: jakieś 600
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:oczywiście.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Potrafię pracować nawet po 1.5h dziennie.
OOC
Imię: Karolina
dzięki z góry za przeczytanie tego podania
IC
Imie i nazwisko: Zayne Gonzalez
Nr Telefonu: 2718180
List Motywacyjny: Ostatnimi czasy nagminnie szukam pracy w której mógłbym się spełniać, to znaczy wozić, rozmawiać z ludźmi, oraz jeździć pojazdami mechanicznymi. Bardzo dobrze znam cały stan San Andreas. W pracy staram nie używać się wulgarnych słów, odnoszę się z szacunkiem, oraz mam zazwyczaj dobre kontakty z ludźmi. Mam już spore doświadczenie w tych oto pracach, jestem również oddany firmie w której pracuje, odchodziłem z tamtych firm jedynie gdy były one rozwiązywane.
Wyjeżdżone kilometry: Około 450 km.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Na pracowanie poświęce około godziny dziennie, może się coś wydłuż lub skróci, nigdy nic nie wiadomo co wypadnie, godziny popołudniowe, lub nocne.
OOC
Imię: Bartosz
Przyjmuje zgłosić się po Inva.
IC
Imie i nazwisko: Martin DiMatteoWiek: 23 lat
List Motywacyjny: Mam 23 lata interesuje się motoryzacją. Pracowałem w taxi 7dni temu lecz odeszłem na własne żądanie. Teren Los Santos znam bardzo dobrze i jestem dobrym kierowcą. Jestem miły dla ludzi i umiem pracować w różnych warunkach naprzykład miałem kiedyś takie zdarzenie Pijak mi wsiadł i kazał podwieźć zrobiłem to i zachowałem się tak jak bym jechał z normalnym obywatelem.
Wyjeżdżone kilometry: Ok.40km ((Mam nową postać na starej mam ponad 800km)).
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Moge pracować do 3h gdy będzie trzeba.
OOC
Imię: Mateusz
Nie przyjmuje za mało godzin.
Zapraszam do składania podań.
((Cichy mam nową postać na starej mam ponad 110h.))
IC
Imie i nazwisko: Oscar Black
Nr Telefonu: 2788949
List Motywacyjny: Mam 24 lata, od dawana interesuje się motoryzacją, taksówkami oraz medycnyą. Los Santos znam jak własną kieszeń, z uwagi na moje liczne pracy jako lekarz, a w tym częste wyjazdy do poszkodowanych poprzez wezwanie. Mogę śmiało powiedzieć iz jestem doświadczonym kierowcą. Jestem bardzo kulturalną, miłą i uprzejmą osobą z którą łatwo nawiązać kontakt.
Wyjeżdżone kilometry: Zajrzyj do spoileru. Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Owszem. Pracowałem w ASGH oraz w wielu firmach zajmujących się przewozem. Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Południe, jakieś 2/4 h. OOC Imię: Oskar Wiek: 15
Użytkownik Barddancer edytował ten post 26/04/2013 - 09:10
IC
Imie i nazwisko: Oscar Black
Nr Telefonu: 2788949
List Motywacyjny: Mam 24 lata, od dawana interesuje się motoryzacją, taksówkami oraz medycnyą. Los Santos znam jak własną kieszeń, z uwagi na moje liczne pracy jako lekarz, a w tym częste wyjazdy do poszkodowanych poprzez wezwanie. Mogę śmiało powiedzieć iz jestem doświadczonym kierowcą. Jestem bardzo kulturalną, miłą i uprzejmą osobą z którą łatwo nawiązać kontakt.
Wyjeżdżone kilometry: Zajrzyj do spoileru.
Spoiler
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Owszem. Pracowałem w ASGH oraz w wielu firmach zajmujących się przewozem.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Południe, jakieś 2/4 h.
OOC
Imię: Oskar
Zapraszamy do składa podań
[IC]:
Imie i nazwisko: Tanner Abate
Nr. Telefonu: 2866569
List Motywacyjny: Hmmm... mam na imię Tanner i mam 30lat. Mam dość duże doświadczenie w pracy jako kierowca. Pracowałem również jako kurier, więc potrafię prowadzić pojazd. Potrafię dogadać się z najtrudniejszym klientem, jestem miły i kulturalny. Interesuje się motoryzacją i baseballem. Mogę prowadzić pojazd bez GPS'a, ponieważ dobrze znam owe miasto.
Wyjeżdżone kilometry: Ponad 2200km.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak, posiadam doświadczenie. Pracowałem w trzech firmach "Taxi", w niektórych na stanowisku jako kierownik, a w innej jako kierowca. Pracowałem również w Nauce Jazdy, więc potrafię jeździć bez szkód dla firmowych aut. Wszystkie zasady znam.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Będę na służbie około 1h dziennie wieczorkiem
[OOC]:
Imię: Artur
Mam blokadę OOC, jak przyjmiecie moje podanie to podajcie swój numer telefonu IC, żebym mógł się skontaktować.
[IC]:
Imie i nazwisko: Tanner Abate
Nr. Telefonu: 2866569
List Motywacyjny: Hmmm... mam na imię Tanner i mam 30lat. Mam dość duże doświadczenie w pracy jako kierowca. Pracowałem również jako kurier, więc potrafię prowadzić pojazd. Potrafię dogadać się z najtrudniejszym klientem, jestem miły i kulturalny. Interesuje się motoryzacją i baseballem. Mogę prowadzić pojazd bez GPS'a, ponieważ dobrze znam owe miasto.
Wyjeżdżone kilometry: Ponad 2200km.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak, posiadam doświadczenie. Pracowałem w trzech firmach "Taxi", w niektórych na stanowisku jako kierownik, a w innej jako kierowca. Pracowałem również w Nauce Jazdy, więc potrafię jeździć bez szkód dla firmowych aut. Wszystkie zasady znam.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Będę na służbie około 1h dziennie wieczorkiem
[OOC]:
Imię: Artur
Mam blokadę OOC, jak przyjmiecie moje podanie to podajcie swój numer telefonu IC, żebym mógł się skontaktować.
IC
Imie i nazwisko: Alik Travo
Nr Telefonu: 2735699
List Motywacyjny: Mam 16 lat i bardzo lubię wozić ludzi i z nimi rozmawiać. Gwarantuje miłą atmosferę podczas jazdy. Pracowałem w Speed Taxi i Lider Taxi, więc mam pewne doświadczenie.
Wyjeżdżone kilometry: 162 km.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?:Mogę wozić osoby po południu przez ok. 2-3h.
OOC
Imię: Krzysztof
Użytkownik Alik_Toldo edytował ten post 26/04/2013 - 22:54
IC
Imie i nazwisko: Alik Travo
Nr Telefonu: 2735699
List Motywacyjny: Mam 16 lat i bardzo lubię wozić ludzi i z nimi rozmawiać. Gwarantuje miłą atmosferę podczas jazdy. Pracowałem w Speed Taxi i Lider Taxi, więc mam pewne doświadczenie.
Wyjeżdżone kilometry: 162 km.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?:Mogę wozić osoby po południu przez ok. 2-3h.
OOC
Imię: Krzysztof
Nie przyjmuje.Dobij sobie trochę godzin.
Użytkownik cichy5840 edytował ten post 27/04/2013 - 10:29
IC
Imie i nazwisko: Latrell_Crawford
Nr Telefonu: 2930728
List Motywacyjny: Witam. Mam na imię Latrell Crawford i mam 19 lat. Jako kierowca mam duże doświadczenie. Miałem skuter, obecnie mam tylko rower. Ale mój brat, Ali Zabbo miał auto i czasami nim jeździłem. Pracował także w TAXI, czasami jeździłem z nim. W Los Santos mieszkam kilka lat, więc znam większość ulic tego miasta.
Wyjeżdżone kilometry: 87
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Ja nie pracowałem w takiej, ale mój brat kilkakrotnie.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Nie mogę tego stwierdzić teraz.
OOC
Imię: Kamil
PS. Ten 'brat', Ali Zabbo to moja druga postać. Na obecnej gram dopiero od środy, na tamtej miałem dużo więcej KM.
IC
Imie i nazwisko: Latrell_Crawford
Nr Telefonu: 2930728
List Motywacyjny: Witam. Mam na imię Latrell Crawford i mam 19 lat. Jako kierowca mam duże doświadczenie. Miałem skuter, obecnie mam tylko rower. Ale mój brat, Ali Zabbo miał auto i czasami nim jeździłem. Pracował także w TAXI, czasami jeździłem z nim. W Los Santos mieszkam kilka lat, więc znam większość ulic tego miasta.
Wyjeżdżone kilometry: 87
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Ja nie pracowałem w takiej, ale mój brat kilkakrotnie.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Nie mogę tego stwierdzić teraz.
OOC
Imię: Kamil
PS. Ten 'brat', Ali Zabbo to moja druga postać. Na obecnej gram dopiero od środy, na tamtej miałem dużo więcej KM.
Nie przyjmuje musisz mieć na postaci 60h i to na tej której chcesz pracować.
Wypłaty od 250$-300$
Użytkownik Po_lolQ_Spalimy edytował ten post 19/05/2013 - 11:38
IC
Imie i nazwisko: Eric Arti
Nr Telefonu: 2902930
Wyjeżdżone kilometry: Około 70km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: nie jedynie pracowalem w nauce jazdy.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: na prace bende pszeznaczał tyle ile trzeba czyli prawie caly czs.
OOC
Imię:Eryk
Zamykam.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych