Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Bombardier Taxi Rekrutuje

• Please log in to reply
32 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bombardier — -5 22/04/2013 - 16:19

Bombardier
  • Gracz

do usunięcia

Użytkownik Bombardier edytował ten post 28/04/2013 - 10:56

• Do góry
    • 0

#2 Souse NiePostuje — 124 22/04/2013 - 16:20

Souse NiePostuje
  • Gracz

Ogarnij ten temat, ładniej to rozpisz. Np.

Oferujemy:
- bla bla, 
- bla bla. 

• Do góry
    • 0

#3 Daawid — 274 22/04/2013 - 16:20

Daawid
  • Gracz

Ale zjebane.

• Do góry
    • 0

#4 Mielnik_ — 4717 22/04/2013 - 16:23

Mielnik_
  • Gracz

Nikt Ci nie napisze podania.

• Do góry
    • 0

#5 Bombardier — -5 22/04/2013 - 16:24

Bombardier
  • Gracz

sory ale dopiero edytowałem

• Do góry
    • 0

#6 dawidoss100 — 1 22/04/2013 - 18:32

dawidoss100
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Jordy Ali

Nr Telefonu: Telefonu nie posiadam ponieważ mi ukradli ale dziś moge kupić jeśli się nie uda mi kupić telefonu napewno moge się z szefem spotkać.

List Motywacyjny: Chciałbym pracować jako kierowca taxi ponieważ mam do tego myk , lubie jeździć samochodem a tym bardziej jeździć w taxi to jest mój ulubiony zawód lubie porozmawiać z ludzmi których podworze znam dobrze miasto.

Wyjeżdżone kilometry: Około 400km

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Pracowałem w super taxi v2 ale szef jakiś dziwny. Wypłat nie było na czas to się zwolniłem

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Na prace w taxi poświęcam  prawie wszystki czas jaki posiadam .

OOC

Imię:Dawid

• Do góry
    • 0

#7 Bombardier — -5 22/04/2013 - 18:51

Bombardier
  • Gracz

IC

Nr Telefonu: Telefonu nie posiadam ponieważ mi ukradli ale dziś moge kupić jeśli się nie uda mi kupić telefonu napewno moge się z szefem spotkać.

List Motywacyjny: Chciałbym pracować jako kierowca taxi ponieważ mam do tego myk , lubie jeździć samochodem a tym bardziej jeździć w taxi to jest mój ulubiony zawód lubie porozmawiać z ludzmi których podworze znam dobrze miasto.

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Pracowałem w super taxi v2 ale szef jakiś dziwny. Wypłat nie było na czas to się zwolniłem

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Na prace w taxi poświęcam  prawie wszystki czas jaki posiadam .

OOC

Za małó grasz na serwie nie przyjme cie

Zapraszam do składania podan!!

• Do góry
    • 0

#8 Nigga4Life — 8 22/04/2013 - 19:00

Nigga4Life
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko:Cesar Viale

Nr Telefonu:Ostatnio gdzieś się zapodział telefon,ale moge się spotkać z szefem w centrum.

List Motywacyjny:Witam,chciałbym pracować jako Kierowca Taxi ponieważ mam do tego predyspozycje oraz posiadam zdolności manualne.Pozatym znam miasto jak własną kieszeń,wychowałem się tam..Mam nadzieje że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Wyjeżdżone kilometry:Około 500km

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Nie,ale chciałbym zadebiutować:)

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?:Ostatnio mam sporo czasu,więc na pewno będe wyrabiał norme.

OOC

Imię:Borys

• Do góry
    • 0

#9 Bombardier — -5 22/04/2013 - 19:03

Bombardier
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko:Cesar Viale

Nr Telefonu:Ostatnio gdzieś się zapodział telefon,ale moge się spotkać z szefem w centrum.

List Motywacyjny:Witam,chciałbym pracować jako Kierowca Taxi ponieważ mam do tego predyspozycje oraz posiadam zdolności manualne.Pozatym znam miasto jak własną kieszeń,wychowałem się tam..Mam nadzieje że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Wyjeżdżone kilometry:Około 500km

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Nie,ale chciałbym zadebiutować :)

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?:Ostatnio mam sporo czasu,więc na pewno będe wyrabiał norme.

OOC

Imię:Borys

Przyjmuje zgłoś się po invite !!

• Do góry
    • 0

#10 dawidoss100 — 1 22/04/2013 - 19:05

dawidoss100
  • Gracz

IC

OOC

Za małó grasz na serwie nie przyjme cie

Zapraszam do składania podan!!

Wiem że za mało ale ogarniam gre daj szanse 

• Do góry
    • 0

#11 P4CM4N — 448 23/04/2013 - 08:10

P4CM4N
  • Gracz

Zapraszamy do składania podań.

• Do góry
    • 0

#12 gay — 853 23/04/2013 - 09:09

gay
  • Gracz

/del

Użytkownik Barddancer edytował ten post 23/04/2013 - 09:10

• Do góry
    • 0

#13 Bombardier — -5 23/04/2013 - 12:49

Bombardier
  • Gracz

Zapraszamy do składania podań.

Użytkownik Bombardier edytował ten post 23/04/2013 - 12:49

• Do góry
    • 0

#14 Tomeczek009 — 28 25/04/2013 - 08:53

Tomeczek009
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko:  Danny Alvang

Nr Telefonu: -

List Motywacyjny: To tak, lubie pracować właśnie w takich miejscach. Znam tereny, myślę, że będę dobrym taksówkarzem. Nie liczy się co się napisze OOC tylko jak się gra IC więc prosze bardzo o szansę.

Wyjeżdżone kilometry:  ok. 850

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:  Tak.

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?:  Około 2h dziennie mogę pracować ponieważ to lubię.

OOC

Imię:  Tomek

• Do góry
    • 0

#15 P4CM4N — 448 25/04/2013 - 09:06

P4CM4N
  • Gracz

IC
Imie i nazwisko:  Danny Alvang
List Motywacyjny: To tak, lubie pracować właśnie w takich miejscach. Znam tereny, myślę, że będę dobrym taksówkarzem. Nie liczy się co się napisze OOC tylko jak się gra IC więc prosze bardzo o szansę.
Wyjeżdżone kilometry:  ok. 850
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:  Tak.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?:  Około 2h dziennie mogę pracować ponieważ to lubię.
OOC
Imię:  Tomek

Przyjmuje zgłoś się po Inva.

• Do góry
    • 0

#16 Luinku — 26 25/04/2013 - 11:08

Luinku
  • Gracz
IC
Imie i nazwisko: Alize Travo
Nr Telefonu:niestety go jeszcze nie kupiłam.((zapomnialam, sprawdze IG :o))
List Motywacyjny:mam na imię Alize Travo mam 23 lata. Pracowalam w paru firmach w której głównie kożystało się z aut, konkretnie w nauce jazdy i firmie taxi, w karzdej po około dwa lata. Jestem miłą, kulturalą osobą i potrafię się dogadać z ludźmi i dobże znam miasto.
Wyjeżdżone kilometry: jakieś 600
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:oczywiście.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Potrafię pracować nawet po 1.5h dziennie.
OOC
Imię: Karolina

dzięki z góry za przeczytanie tego podania
  • Do góry
    • 0

#17 Sephirs — 51 25/04/2013 - 12:55

Sephirs
  • Gracz

IC
Imie i nazwisko: Zayne Gonzalez
Nr Telefonu: 2718180
List Motywacyjny: Ostatnimi czasy nagminnie szukam pracy w której mógłbym się spełniać, to znaczy wozić, rozmawiać z ludźmi, oraz jeździć pojazdami mechanicznymi. Bardzo dobrze znam cały stan San Andreas. W pracy staram nie używać się wulgarnych słów, odnoszę się z szacunkiem, oraz mam zazwyczaj dobre kontakty z ludźmi. Mam już spore doświadczenie w tych oto pracach, jestem również oddany firmie w której pracuje, odchodziłem z tamtych firm jedynie gdy były one rozwiązywane.
Wyjeżdżone kilometry: Około 450 km.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Na pracowanie poświęce około godziny dziennie, może się coś wydłuż lub skróci, nigdy nic nie wiadomo co wypadnie, godziny popołudniowe, lub nocne.
OOC
Imię: Bartosz

• Do góry
    • 1

#18 Kobe Lopez — 0 25/04/2013 - 19:06

Kobe Lopez
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Martin DiMatteo

List Motywacyjny: Mam 23 lata interesuje się motoryzacją. Pracowałem w taxi 7dni temu lecz odeszłem na własne żądanie. Teren Los Santos znam bardzo dobrze i jestem dobrym kierowcą. Jestem miły dla ludzi i umiem pracować w różnych warunkach naprzykład miałem kiedyś takie zdarzenie Pijak mi wsiadł i kazał podwieźć zrobiłem to i zachowałem się tak jak bym jechał z normalnym obywatelem.

Wyjeżdżone kilometry: Ok.40km ((Mam nową postać na starej mam ponad 800km)).

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Moge pracować do 3h gdy będzie trzeba.

OOC

Imię: Mateusz

Użytkownik Kobe Lopez edytował ten post 25/04/2013 - 19:09

• Do góry
    • 0

#19 P4CM4N — 448 25/04/2013 - 19:34

P4CM4N
  • Gracz

IC
Imie i nazwisko: Alize Travo
Nr Telefonu:niestety go jeszcze nie kupiłam.((zapomnialam, sprawdze IG :o))
List Motywacyjny:mam na imię Alize Travo mam 23 lata. Pracowalam w paru firmach w której głównie kożystało się z aut, konkretnie w nauce jazdy i firmie taxi, w karzdej po około dwa lata. Jestem miłą, kulturalą osobą i potrafię się dogadać z ludźmi i dobże znam miasto.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:oczywiście.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Potrafię pracować nawet po 1.5h dziennie.
OOC
Imię: Karolina

dzięki z góry za przeczytanie tego podania

IC
Imie i nazwisko: Zayne Gonzalez
Nr Telefonu: 2718180
List Motywacyjny: Ostatnimi czasy nagminnie szukam pracy w której mógłbym się spełniać, to znaczy wozić, rozmawiać z ludźmi, oraz jeździć pojazdami mechanicznymi. Bardzo dobrze znam cały stan San Andreas. W pracy staram nie używać się wulgarnych słów, odnoszę się z szacunkiem, oraz mam zazwyczaj dobre kontakty z ludźmi. Mam już spore doświadczenie w tych oto pracach, jestem również oddany firmie w której pracuje, odchodziłem z tamtych firm jedynie gdy były one rozwiązywane.
Wyjeżdżone kilometry: Około 450 km.
Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Na pracowanie poświęce około godziny dziennie, może się coś wydłuż lub skróci, nigdy nic nie wiadomo co wypadnie, godziny popołudniowe, lub nocne.
OOC
Imię: Bartosz

Przyjmuje zgłosić się po Inva.

IC

Imie i nazwisko: Martin DiMatteo

List Motywacyjny: Mam 23 lata interesuje się motoryzacją. Pracowałem w taxi 7dni temu lecz odeszłem na własne żądanie. Teren Los Santos znam bardzo dobrze i jestem dobrym kierowcą. Jestem miły dla ludzi i umiem pracować w różnych warunkach naprzykład miałem kiedyś takie zdarzenie Pijak mi wsiadł i kazał podwieźć zrobiłem to i zachowałem się tak jak bym jechał z normalnym obywatelem.

Wyjeżdżone kilometry: Ok.40km ((Mam nową postać na starej mam ponad 800km)).

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Moge pracować do 3h gdy będzie trzeba.

OOC

Imię: Mateusz

Nie przyjmuje za mało godzin.

Zapraszam do składania podań.

• Do góry
    • 0

#20 Kobe Lopez — 0 26/04/2013 - 06:22

Kobe Lopez
  • Gracz

((Cichy mam nową postać na starej mam ponad 110h.))

• Do góry
    • 0

#21 gay — 853 26/04/2013 - 09:07

gay
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Oscar Black

Nr Telefonu: 2788949

List Motywacyjny: Mam 24 lata, od dawana interesuje się motoryzacją, taksówkami oraz medycnyą. Los Santos znam jak własną kieszeń, z uwagi na moje liczne pracy jako lekarz, a w tym częste wyjazdy do poszkodowanych poprzez wezwanie. Mogę śmiało powiedzieć iz jestem doświadczonym kierowcą. Jestem bardzo kulturalną, miłą i uprzejmą osobą z którą łatwo nawiązać kontakt.

Wyjeżdżone kilometry: Zajrzyj do spoileru. 

Spoiler

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Owszem. Pracowałem w ASGH oraz w wielu firmach zajmujących się przewozem.

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Południe, jakieś 2/4 h.

OOC

Imię: Oskar

Użytkownik Barddancer edytował ten post 26/04/2013 - 09:10

• Do góry
    • 0

#22 P4CM4N — 448 26/04/2013 - 10:37

P4CM4N
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Oscar Black

Nr Telefonu: 2788949

List Motywacyjny: Mam 24 lata, od dawana interesuje się motoryzacją, taksówkami oraz medycnyą. Los Santos znam jak własną kieszeń, z uwagi na moje liczne pracy jako lekarz, a w tym częste wyjazdy do poszkodowanych poprzez wezwanie. Mogę śmiało powiedzieć iz jestem doświadczonym kierowcą. Jestem bardzo kulturalną, miłą i uprzejmą osobą z którą łatwo nawiązać kontakt.

Wyjeżdżone kilometry: Zajrzyj do spoileru. 

Spoiler

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Owszem. Pracowałem w ASGH oraz w wielu firmach zajmujących się przewozem.

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Południe, jakieś 2/4 h.

OOC

Imię: Oskar

Przyjmuje zgłoś się po Inva. :D

• Do góry
    • 0

#23 P4CM4N — 448 26/04/2013 - 19:40

P4CM4N
  • Gracz

Zapraszamy do składa podań :D

• Do góry
    • 0

#24 NiceShot — 102 26/04/2013 - 21:03

NiceShot
  • Gracz

[IC]:

Imie i nazwisko: Tanner Abate

Nr. Telefonu:  2866569

List Motywacyjny: Hmmm... mam na imię Tanner i mam 30lat. Mam dość duże doświadczenie w pracy jako kierowca. Pracowałem również jako kurier, więc potrafię prowadzić pojazd. Potrafię dogadać się z najtrudniejszym klientem, jestem miły i kulturalny. Interesuje się motoryzacją i baseballem. Mogę prowadzić pojazd bez GPS'a, ponieważ dobrze znam owe miasto.

Wyjeżdżone kilometry: Ponad 2200km.

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:  Tak, posiadam doświadczenie. Pracowałem w trzech firmach "Taxi", w niektórych na stanowisku jako kierownik, a w innej jako kierowca. Pracowałem również w Nauce Jazdy, więc potrafię jeździć bez szkód dla firmowych aut. Wszystkie zasady znam.

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Będę na służbie około 1h dziennie wieczorkiem

[OOC]:

Imię: Artur

Mam blokadę OOC, jak przyjmiecie moje podanie to podajcie swój numer telefonu IC, żebym mógł się skontaktować.

• Do góry
    • 0

#25 P4CM4N — 448 26/04/2013 - 21:35

P4CM4N
  • Gracz

[IC]:

Imie i nazwisko: Tanner Abate

Nr. Telefonu:  2866569

List Motywacyjny: Hmmm... mam na imię Tanner i mam 30lat. Mam dość duże doświadczenie w pracy jako kierowca. Pracowałem również jako kurier, więc potrafię prowadzić pojazd. Potrafię dogadać się z najtrudniejszym klientem, jestem miły i kulturalny. Interesuje się motoryzacją i baseballem. Mogę prowadzić pojazd bez GPS'a, ponieważ dobrze znam owe miasto.

Wyjeżdżone kilometry: Ponad 2200km.

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:  Tak, posiadam doświadczenie. Pracowałem w trzech firmach "Taxi", w niektórych na stanowisku jako kierownik, a w innej jako kierowca. Pracowałem również w Nauce Jazdy, więc potrafię jeździć bez szkód dla firmowych aut. Wszystkie zasady znam.

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Będę na służbie około 1h dziennie wieczorkiem

[OOC]:

Imię: Artur

Mam blokadę OOC, jak przyjmiecie moje podanie to podajcie swój numer telefonu IC, żebym mógł się skontaktować.

Przyjmuje zgłoś się po Inva. :D

• Do góry
    • 0

#26 Alik_Toldo — 0 26/04/2013 - 22:25

Alik_Toldo
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Alik Travo

Nr Telefonu: 2735699

List Motywacyjny: Mam 16 lat i bardzo lubię wozić ludzi i  z nimi rozmawiać. Gwarantuje miłą atmosferę podczas jazdy. Pracowałem w Speed Taxi i Lider Taxi, więc mam pewne doświadczenie.

Wyjeżdżone kilometry: 162 km.

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?:Mogę wozić osoby po południu przez ok. 2-3h.

OOC

Imię: Krzysztof

Użytkownik Alik_Toldo edytował ten post 26/04/2013 - 22:54

• Do góry
    • 0

#27 P4CM4N — 448 27/04/2013 - 10:29

P4CM4N
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Alik Travo

Nr Telefonu: 2735699

List Motywacyjny: Mam 16 lat i bardzo lubię wozić ludzi i  z nimi rozmawiać. Gwarantuje miłą atmosferę podczas jazdy. Pracowałem w Speed Taxi i Lider Taxi, więc mam pewne doświadczenie.

Wyjeżdżone kilometry: 162 km.

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?:Mogę wozić osoby po południu przez ok. 2-3h.

OOC

Imię: Krzysztof

Nie przyjmuje.Dobij sobie trochę godzin.

Użytkownik cichy5840 edytował ten post 27/04/2013 - 10:29

• Do góry
    • 0

#28 Black00 — 255 27/04/2013 - 11:09

Black00
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Latrell_Crawford

Nr Telefonu: 2930728

List Motywacyjny: Witam. Mam na imię Latrell Crawford i mam 19 lat. Jako kierowca mam duże doświadczenie. Miałem skuter, obecnie mam tylko rower. Ale mój brat, Ali Zabbo miał auto i czasami nim jeździłem. Pracował także w TAXI, czasami jeździłem z nim. W Los Santos mieszkam kilka lat, więc znam większość ulic tego miasta.

Wyjeżdżone kilometry: 87

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Ja nie pracowałem w takiej, ale mój brat kilkakrotnie.

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Nie mogę tego stwierdzić teraz.

OOC

Imię: Kamil

PS. Ten 'brat', Ali Zabbo to moja druga postać. Na obecnej gram dopiero od środy, na tamtej miałem dużo więcej KM.

• Do góry
    • 0

#29 P4CM4N — 448 27/04/2013 - 11:26

P4CM4N
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Latrell_Crawford

Nr Telefonu: 2930728

List Motywacyjny: Witam. Mam na imię Latrell Crawford i mam 19 lat. Jako kierowca mam duże doświadczenie. Miałem skuter, obecnie mam tylko rower. Ale mój brat, Ali Zabbo miał auto i czasami nim jeździłem. Pracował także w TAXI, czasami jeździłem z nim. W Los Santos mieszkam kilka lat, więc znam większość ulic tego miasta.

Wyjeżdżone kilometry: 87

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Ja nie pracowałem w takiej, ale mój brat kilkakrotnie.

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: Nie mogę tego stwierdzić teraz.

OOC

Imię: Kamil

PS. Ten 'brat', Ali Zabbo to moja druga postać. Na obecnej gram dopiero od środy, na tamtej miałem dużo więcej KM.

Nie przyjmuje musisz mieć na postaci 60h i to na tej której chcesz pracować.

• Do góry
    • 0

#30 P4CM4N — 448 28/04/2013 - 02:05

P4CM4N
  • Gracz

Wypłaty od 250$-300$

• Do góry
    • 0

#31 PollakusSD — 7 19/05/2013 - 11:38

PollakusSD
  • Gracz
IC
Imie i nazwisko: Amy Bono
Nr Telefonu:Niestety jeszcze go nie kupiłam.((zapomnialam, sprawdze IG  :o))
List Motywacyjny:Mam na imię Amy Bono mam 23 lata. Pracowalam w paru firmach w której głównie kożystało się z aut, konkretnie w nauce jazdy i firmie taxi, w każdej po około dwa lata. Jestem miłą, kulturalą osobą i potrafię się dogadać z ludźmi i dobrze znam miasto.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Oczywiście.
OOC
Imię: Bartek

Użytkownik Po_lolQ_Spalimy edytował ten post 19/05/2013 - 11:38

• Do góry
    • 0

#32 eryko90 — 0 07/06/2013 - 14:03

eryko90
  • Świeżak

IC

Imie i nazwisko: Eric Arti

Nr Telefonu: 2902930

Wyjeżdżone kilometry: Około 70km

Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: nie jedynie pracowalem w nauce jazdy.

Ile poświecisz czasu na pracowanie i w jakim czasie?: na prace bende pszeznaczał tyle ile trzeba czyli prawie caly czs.

OOC

Imię:Eryk

• Do góry
    • 0

#33 P4CM4N — 448 07/06/2013 - 14:25

P4CM4N
  • Gracz

Zamykam.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych