http://torun.naszemi...52f5fcab1,1,3,5
Nic nowego.
Wykonywali tylko swoją robote. A gimby spinają...
Użytkownik Karat edytował ten post 21/04/2013 - 23:02
No policja robi to o wiele lepiej
ps, przecież on jest do cholery naćpany, widać to po jego zachowaniu i darcia pyska.
Ziomek, ile razy są wypadki samochodowe i ludzie są w szoku i wyglądają jak by pól litra pięć minut temu zrobili. A tak na prawdę są trzeźwi. On jest w szoku...
Ziomek, ile razy są wypadki samochodowe i ludzie są w szoku i wyglądają jak by pól litra pięć minut temu zrobili. A tak na prawdę są trzeźwi. On jest w szoku...
w dupie, czemu jak mnie zwijali to nie byłem w takim szoku? a szok jest tylko przez chwile... a nie przez 30 minut, stary co ty gadasz... ale policja Jest BE tfu.
Użytkownik Karat edytował ten post 21/04/2013 - 23:13
W końcu to jest Polska, czego tutaj można się spodziewać..
w dupie, czemu jak mnie zwijali to nie byłem w takim szoku? a szok jest tylko przez chwile... a nie przez 30 minut, stary co ty gadasz... ale policja Jest BE tfu.
No, fajne opowieści z Narni jak to Cię zwijali spoko. Każdy na wszystko inaczej reaguje. Ten ziomek wydaje się być przerażony i raczej taki jest... Przechodnie gdyby widzieli, że jest piany i naćpany to by mu nie pomagali... to chyba normalne i racjonalne. A nie normalnie koleś się wypowiada i woła o pomoc.
Toruń robi siare
No raczej... Ten typ też jest jebnięty, drze morde a po co?
Byłem przy tym, juz ta straż miejska w tym Toruniu to jak mafia, na wszystkim żerują, ale w końcu we wrześniu ma ich nie być, to muszą zrobić, nie?
Akcja straży miejskiej na słabym poziomie ale zatrzymanie jak najbardziej słuszne.
Oglądałem filmiki z tego wydarzenia na YT, parodia.
Polska rzeczywistość.
Polska rzeczywistość.
Nic dodać nic ująć, POLSKA SMUTNA RZECZYWISTOŚĆ!
Wykonywali tylko swoją robote. A gimby spinają...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych