Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Salon samochodowy] Idaho Cars Wypłaty: Konsultant - $220, Rekrutant - $250, Kierownik - $300

• Zamknięty Temat jest zamknięty
95 odpowiedzi w tym temacie

#41 Full — 1321 29/04/2013 - 17:48

Full
  • Gracz

Siedem wolnych miejsc na stanowisko rekrutanta! $250 za jedyne trzydzieści minut.

• Do góry
    • 0

#42 Mielnik_ — 4717 29/04/2013 - 21:43

Mielnik_
  • Gracz

Nowe stanowisko - Ulotkarz! Zapoznać się z treścią tematu i z wymaganiami. Wypłata $225 za 30 minut. Służbowy skuter!

12 miejsc!

• Do góry
    • 0

#43 roflmao — 356 30/04/2013 - 15:11

roflmao
  • Starszy GameMaster

Rekrutant

Imię i nazwisko: Michael Zabbo

Numer telefonu: 2898468

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Nie

Odpowiednia argumentacja: Chociaż nie pracowałem jeszcze na takim stanowisko to wiem że dam sobie radę. Jestem ambitny i poradzę sobie w tej pracy. Wiem, że na dużo mnie stać i wiem, że wszystko ogarnę w 1 dniu pracy. Jestem szczery i uczciwy. Utrzymuje dobre stosunki z współpracownikami jak i zarządem firm. Myślę że jestem stworzony do pracy na taki stanowisku. Poradzę sobie poradzić ze wszystkim.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Użytkownik roflmao edytował ten post 30/04/2013 - 15:16

• Do góry
    • 0

#44 Mielnik_ — 4717 30/04/2013 - 15:20

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Michael Zabbo

Numer telefonu: 2898468

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Nie

Odpowiednia argumentacja: Chociaż nie pracowałem jeszcze na takim stanowisko to wiem że dam sobie radę. Jestem ambitny i poradzę sobie w tej pracy. Wiem, że na dużo mnie stać i wiem, że wszystko ogarnę w 1 dniu pracy. Jestem szczery i uczciwy. Utrzymuje dobre stosunki z współpracownikami jak i zarządem firm. Myślę że jestem stworzony do pracy na taki stanowisku. Poradzę sobie poradzić ze wszystkim.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozytywnie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie, ew. Aniki Wilkinson.

• Do góry
    • 0

#45 Wasiakowy — 0 30/04/2013 - 18:04

Wasiakowy
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Kurtis Johnson

Numer telefonu: 286 51 27

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, pracowałem. W Golden WorkShop
Odpowiednia argumentacja: Jestem młodym facetem z charakterem, pewnym swego i twardo stąpającym po ziemi. Łatwo nawiązuje kontakty, otwarty na nowe znajomości oraz lubię poszerzać swoje horyzonty intelektualne. Mam swoje zdanie, ale zawsze wysłucham osoby drugiej.

• Do góry
    • 0

#46 itwasagoodday — 31 30/04/2013 - 18:06

itwasagoodday
  • Gracz

Rekrutant:

Imię i nazwisko: Jean Satou

Numer telefonu: 288-46-71

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie):Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie): Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: 

• Hardcore Driving School(nauka jazdy),
  • Golden Workshop(zaklad), 
  • Glock Security(ochrona),
  • Costa Pharmacy(apteka).

Odpowiednia argumentacja: Jestem ogarniętym facetem, mam jasno określone cele do których stale dążę. Chcę poszerzać swoje horyzonty intelektualne, a nie ograniczać się. Mam doświadczenie dyrektorsko/kierownicze, myślę, że sobie poradzę na stanowisku rekrutanta. 

Użytkownik itwasagoodday edytował ten post 30/04/2013 - 18:07

• Do góry
    • 0

#47 Mielnik_ — 4717 30/04/2013 - 18:06

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Kurtis Johnson

Numer telefonu: 286 51 27

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, pracowałem. W Golden WorkShop
Odpowiednia argumentacja: Jestem młodym facetem z charakterem, pewnym swego i twardo stąpającym po ziemi. Łatwo nawiązuje kontakty, otwarty na nowe znajomości oraz lubię poszerzać swoje horyzonty intelektualne. Mam swoje zdanie, ale zawsze wysłucham osoby drugiej.

Przyjęty. Jesteś u nas w firmie, czy jeszcze nie?

• Do góry
    • 0

#48 Mielnik_ — 4717 30/04/2013 - 18:08

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant:

Imię i nazwisko: Jean Satou

Numer telefonu: 2884671

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie):Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie): Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: 

• Hardcore Driving School(nauka jazdy),
  • Golden Workshop(zaklad), 
  • Glock Security(ochrona),
  • Costa Pharmacy(apteka).

Odpowiednia argumentacja: Jestem ogarniętym facetem, twardo stąpam po ziemi,mam jasno określone cele. Chcę poszerzać swoje horyzonty intelektualne, a nie ograniczać się. Mam doświadczenie dyrektorsko/kierownicze, myślę, że sobie poradzę na stanowisku rekrutanta. 

Przyjęty, witamy w naszych szeregach :). Jesteś u nas w firmie, czy jeszcze nie?

• Do góry
    • 0

#49 aaaaaaaa — 3 30/04/2013 - 18:08

aaaaaaaa
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Blake Powell

Numer telefonu: 2949356

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? W firmię ojca w Las Venturas.

Odpowiednia argumentacja: Nieraz sprzedawałem samochody, jestem kulturalny oraz odpowiedzialny. Jestem socjotechnikiem - potrafię bardzo dobrze porozumiewać się z klientami i zapewniać stuprocentowy zakup.

• Do góry
    • 0

#50 Mielnik_ — 4717 30/04/2013 - 18:09

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? W firmię ojca w Las Venturas.

Odpowiednia argumentacja: Nieraz sprzedawałem samochody, jestem kulturalny oraz odpowiedzialny. Jestem socjotechnikiem - potrafię bardzo dobrze porozumiewać się z klientami i zapewniać stuprocentowy zakup.

Nie jestem zbyt przekonany. Zobaczymy co z tego będzie, przypatrzymy się twojej pracy. Przyjęty. Zgłoś się do Anika Wilkinson, ew. Ivan Vaccara.

• Do góry
    • 0

#51 A d i d a s — 2 30/04/2013 - 22:17

A d i d a s
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko:Winston Matthews

Numer telefonu:Nie posiadam 

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) - Posiadam

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) - Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?- Nie mialem przyjemnosci pracować jescze w salonie

Odpowiednia argumentacja: W tej argumentacji chciałem wyrazić swoją motywacje.Bardzo lubie prace w salonie samochodowym  jako kierownik lub rekrutant gdyż ukończyłem studia zarządania wiec powinnem się sprawdzić na stołku kierownika badz rekrutanta nie miałem przyjemnosci pracować jako rekrutant badz kierownik ale bardzo lubie prace zespołową i wiem że się sprawdze gdyż pracowałem już w roznych lokalach badz biznesach jako kierownik,więc można dać mi szanse.Jestem miłym abitnym człowiekiem o dużej wiedzy,wiec dla tego chce się sprawdzić w Idaho Cars,to nie jest wszystko co mnie motywuje gdyż nie chce się rozpisywać bo wiele by tego było.

.

• Do góry
    • 0

#52 Mielnik_ — 4717 30/04/2013 - 22:23

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko:Winston Matthews

Numer telefonu:Nie posiadam 

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) - Posiadam

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) - Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?- Nie mialem przyjemnosci pracować jescze w salonie

Odpowiednia argumentacja: W tej argumentacji chciałem wyrazić swoją motywacje.Bardzo lubie prace w salonie samochodowym  jako kierownik lub rekrutant gdyż ukończyłem studia zarządania wiec powinnem się sprawdzić na stołku kierownika badz rekrutanta nie miałem przyjemnosci pracować jako rekrutant badz kierownik ale bardzo lubie prace zespołową i wiem że się sprawdze gdyż pracowałem już w roznych lokalach badz biznesach jako kierownik,więc można dać mi szanse.Jestem miłym abitnym człowiekiem o dużej wiedzy,wiec dla tego chce się sprawdzić w Idaho Cars,to nie jest wszystko co mnie motywuje gdyż nie chce się rozpisywać bo wiele by tego było.

.

Jeżeli posiadasz takową wiedzę to zostajesz przyjęty.

• Do góry
    • 0

#53 Roberto97 — 26 30/04/2013 - 22:55

Roberto97
  • Gracz

Imię i nazwisko: Luca Macchiarolo

Numer telefonu: 285-40-19

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)Oczywiście.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)W dość dobrym stopniu.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?Tak, jestem Opiekunem w Idaho Restaurant, kierownikiem w Modern Service i Firebox Restaurant.

Odpowiednia argumentacja: Myślę, że jestem dobrym kandydatem na rekrutanta, pracuję w Idaho Cars już dłuższy okres czasu, jestem w stanie poświęcić trochę wolnego czasu na sprawy firmowe. Pracowałem w wielu biznesach jako rekrutant, również jako kierownik, więc nie powinienem mieć problemu z rzetelnym wykonywaniem swoich zadań.

• Do góry
    • 0

#54 Mielnik_ — 4717 30/04/2013 - 23:05

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Luca Macchiarolo

Numer telefonu: 285-40-19

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)Oczywiście.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)W dość dobrym stopniu.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?Tak, jestem Opiekunem w Idaho Restaurant, kierownikiem w Modern Service i Firebox Restaurant.

Odpowiednia argumentacja: Myślę, że jestem dobrym kandydatem na rekrutanta, pracuję w Idaho Cars już dłuższy okres czasu, jestem w stanie poświęcić trochę wolnego czasu na sprawy firmowe. Pracowałem w wielu biznesach jako rekrutant, również jako kierownik, więc nie powinienem mieć problemu z rzetelnym wykonywaniem swoich zadań.

Przyjęty.

• Do góry
    • 0

#55 Full — 1321 01/05/2013 - 09:34

Full
  • Gracz

Jeszcze jedno wolne miejsce.

• Do góry
    • 0

#56 bodo — 43 01/05/2013 - 13:42

bodo
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Nelson Alfonso
Numer telefonu:
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) tak
Czy znasz się na telefonach? (Tak/Nie) tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Kiedyś byłem kierownikiem w SEMI LogisticampWorkshop, a obecnie pracuje na owym stanowisku w Xtreme Group.
Odpowiednia argumentacja: Jestem miłym, spokojnym i uczciwym człowiekiem. Jako rekrutant chcę pomóc firmie Idaho Cars w zdobyciu nowych pracowników. Posiadam umiejętność dogadania się z klientami i przyszłymi pracownikami, umiem też doradzać klientom w wyborze odpowiedniego auta, ponieważ już kiedyś pracowałem w  waszym salonie.

• Do góry
    • 1

#57 Mielnik_ — 4717 01/05/2013 - 13:51

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Nelson Alfonso
Numer telefonu:
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) tak
Czy znasz się na telefonach? (Tak/Nie) tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Kiedyś byłem kierownikiem w SEMI LogisticampWorkshop, a obecnie pracuje na owym stanowisku w Xtreme Group.
Odpowiednia argumentacja: Jestem miłym, spokojnym i uczciwym człowiekiem. Jako rekrutant chcę pomóc firmie Idaho Cars w zdobyciu nowych pracowników. Posiadam umiejętność dogadania się z klientami i przyszłymi pracownikami, umiem też doradzać klientom w wyborze odpowiedniego auta, ponieważ już kiedyś pracowałem w  waszym salonie.

Przyjęty. Mam nadzieję, że przyjmuje pracowitą osobę a nie kolejnego lenia.

• Do góry
    • 0

#58 Adrianovsky — 91 01/05/2013 - 15:22

Adrianovsky
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Steve Campano
Numer telefonu:
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak. 
Czy znasz się na telefonach? (Tak/Nie) Tak. 
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Powiem szczerze, że nie miałem styczności z tą pracą. Nie chcem poprostu kłamać, bo tym samym mogłem napisać, że byłem, a Pan by mi uwierzył. Przyglądałem się pracy kierowników i rekrutantów w naszej firmie, mogę Pana zapewnić, że nie będzie ze mną problemów a swoją prace, będę wykonywał sumiennie i bezproblemowo. 
Odpowiednia argumentacja: Jestem człowiekiem, który z łatwością dogaduje się z pracownikami i klientami. Umiem doradzić, co do kupna samochodu, czy też jednośladu. Jestem miłym i uczciwym człowiekiem. Do nadanej mi pracy, podchodzę z jak największym zaangażowaniem i dokładnością. Zjawiam się na każde zawołanie szefa, nigdy nie miałem z tym problemu. Moją największą zaletą, jest punktualność. 

• Do góry
    • 0

#59 Mielnik_ — 4717 01/05/2013 - 15:28

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Steve Campano
Numer telefonu:
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak. 
Czy znasz się na telefonach? (Tak/Nie) Tak. 
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Powiem szczerze, że nie miałem styczności z tą pracą. Nie chcem poprostu kłamać, bo tym samym mogłem napisać, że byłem, a Pan by mi uwierzył. Przyglądałem się pracy kierowników i rekrutantów w naszej firmie, mogę Pana zapewnić, że nie będzie ze mną problemów a swoją prace, będę wykonywał sumiennie i bezproblemowo. 
Odpowiednia argumentacja: Jestem człowiekiem, który z łatwością dogaduje się z pracownikami i klientami. Umiem doradzić, co do kupna samochodu, czy też jednośladu. Jestem miłym i uczciwym człowiekiem. Do nadanej mi pracy, podchodzę z jak największym zaangażowaniem i dokładnością. Zjawiam się na każde zawołanie szefa, nigdy nie miałem z tym problemu. Moją największą zaletą, jest punktualność. 

Przyjęty.

--------------------------------------

Zamykam nabór na rekrutantów, do odwołania.

11 wolnych miejsc na stanowisko Ulotkarza! Praca na skuterze!

• Do góry
    • 0

#60 DevilZG — 1 01/05/2013 - 15:32

DevilZG
  • Gracz
Imię i nazwisko: Gino Davis

Numer telefonu: 2936761

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak pracowałem już na stanowisku kierowniczym, między innymi w Szkółce Nauki Jazdy Reflex, centrum Gym, Hell's Gym.

Odpowiednia argumentacja: Jestem osobą komunikatywną co znacznie ułatwia poznanie człowieka od "wnętrza" umiem ocenić jak dana osoba będzie wypełniać swoje obowiązki oraz czy godnie będzie reprezentowała naszą firmę, już po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej.
  • Do góry
    • 0

#61 Mielnik_ — 4717 01/05/2013 - 15:36

Mielnik_
  • Gracz

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak pracowałem już na stanowisku kierowniczym, między innymi w Szkółce Nauki Jazdy Reflex, centrum Gym, Hell's Gym.

Odpowiednia argumentacja: Jestem osobą komunikatywną co znacznie ułatwia poznanie człowieka od "wnętrza" umiem ocenić jak dana osoba będzie wypełniać swoje obowiązki oraz czy godnie będzie reprezentowała naszą firmę, już po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej.

Spóźniłeś się, miejsc teraz nie ma. Odezwę się, gdy zwolni się jedno.

Może dać Cię na ulotkarza?

• Do góry
    • 0

#62 DevilZG — 1 01/05/2013 - 15:41

DevilZG
  • Gracz
Przecież jestem jako Konsultant w IDAHO :) :P :D No nic trudno, może innym razem.
  • Do góry
    • 0

#63 Mielnik_ — 4717 01/05/2013 - 15:46

Mielnik_
  • Gracz

Przecież jestem jako Konsultant w IDAHO :) :P :D No nic trudno, może innym razem.

Ulotkarz a konsultant, to co innego.

• Do góry
    • 0

#64 McKimono — 0 02/05/2013 - 12:53

McKimono
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Desmond_Adamo

Numer telefonu: Zastrzezony *BRAK*

• Do góry
    • 0

#65 Mielnik_ — 4717 02/05/2013 - 12:55

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Desmond_Adamo

Numer telefonu: Zastrzezony *BRAK*

Przyjęty. Zapraszam do Idaho Cars. Znajdujemy się przy magazynie aut, w szarym duzym budynku. Na stronie firmy masz lokalizację. Zgłoś się do jakiegoś rekrutanta, myślę, że na pewno kogoś zastaniesz.

• Do góry
    • 0

#66 Pinkuśś — 146 03/05/2013 - 08:00

Pinkuśś
  • Gracz

Imię i nazwisko: Shemar Harrison

Numer telefonu: 

2939009
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) ta

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) ta

• Do góry
    • 0

#67 Full — 1321 03/05/2013 - 08:21

Full
  • Gracz

Imię i nazwisko: Shemar Harrison

Numer telefonu: 

2939009
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) ta

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) ta

Akceptuję. Zgłoś się do zarządu IG.

• Do góry
    • 0

#68 aaaaaaaa — 3 03/05/2013 - 10:27

aaaaaaaa
  • Gracz

Rekrutant

• Do góry
    • 0

#69 Full — 1321 03/05/2013 - 20:48

Full
  • Gracz

Rekrutant

Akceptuję.

Zawiadamiam po raz kolejny. Osoby, które zostały wyrzucone z panelu to nie nasza wina, Tylko wina włamywacza. Kto jeszcze nie dostał invite niech zgłosi się do kogoś z zarządu IG, tj. Anika Wilkinson, Ivan Vaccara.

• Do góry
    • 0

#70 BloodLine_ — 23 04/05/2013 - 14:31

BloodLine_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Marcos Canvil

Numer telefonu:((podam ingame))

Użytkownik BloodLine_ edytował ten post 04/05/2013 - 15:13

• Do góry
    • 0

#71 Mielnik_ — 4717 04/05/2013 - 15:09

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Marcos Canvil

Numer telefonu: ((Podam Ingame))

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?

Odpowiednia argumentacja: Jestem osobą spokojną, sumienną, uczciwą i mam czyste logi. chodzę do 2 gimnazjum, ale nie jestem gimbusem,
oceny mam dobre tak samo z zachowania. nigdy nie popełniam błędów ortograficznych co jest ważne w tym zawodzie
 i myślę, że będziecie ze mnie zadowoleni.

A jak nie rekrutant to mogę iść na konsultanta.

((To jest podanie In Character, a nie o Tobie.))

Użytkownik Mielnicky edytował ten post 04/05/2013 - 15:10

• Do góry
    • 0

#72 Uchaty — 155 05/05/2013 - 22:42

Uchaty
  • Gracz

Kierownik

Imię i nazwisko: Andre Berceto

Numer telefonu: 2929532

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie, ale wiem jak to się wszystko robi.

Odpowiednia argumentacja: Wiem, że rekrutacja jest zamknięta, ale po tym włamaniu za pewne parę kierowników już się nie zgłosi. 

Uważam, że w pełni zasługuję na to stanowisko. Jestem sumiennym Rekrutantem, zostałem pracownikiem tygodnia i się staram wspomóc salon Idaho Cars. 

• Do góry
    • 0

#73 bucu 97 — 12 05/05/2013 - 23:23

bucu 97
  • Gracz
Ja jeszcze w Idaho nie pracuje ale się zatrudnię..,.
  • Do góry
    • 1

#74 roflmao — 356 06/05/2013 - 08:36

roflmao
  • Starszy GameMaster

Kierownik

Imię i nazwisko: Andre Berceto

Numer telefonu: 2929532

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie, ale wiem jak to się wszystko robi.

Odpowiednia argumentacja: Wiem, że rekrutacja jest zamknięta, ale po tym włamaniu za pewne parę kierowników już się nie zgłosi. 

Uważam, że w pełni zasługuję na to stanowisko. Jestem sumiennym Rekrutantem, zostałem pracownikiem tygodnia i się staram wspomóc salon Idaho Cars. 

Chyba już nie ma wolnych miejsc na kierownika ;)

• Do góry
    • 0

#75 Uchaty — 155 06/05/2013 - 13:52

Uchaty
  • Gracz

Chyba już nie ma wolnych miejsc na kierownika ;)

Po co to piszesz???

• Do góry
    • 0

#76 Mielnik_ — 4717 06/05/2013 - 14:10

Mielnik_
  • Gracz

Po co to piszesz???

Mamy skład kierowników w całości. Na razie nie pracujemy, chociaż jesteś jednym z naszych najlepszych pracowników :)

• Do góry
    • 0

#77 marioxd97 — 0 07/05/2013 - 14:44

marioxd97
  • Gracz

Imię i nazwisko: Darren Russo
Numer telefonu: 2897720
Czy posiadasz dowód osobisty?: Tak
Czy znasz się na samochodach?: Tak

• Do góry
    • 0

#78 Mielnik_ — 4717 07/05/2013 - 14:45

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Darren Russo
Numer telefonu: 2897720
Czy posiadasz dowód osobisty?: Tak
Czy znasz się na samochodach?: Tak

Zapraszam do salonu. Będą trudności ze znalezieniem osoby w budynku, ponieważ jest remoncik.

• Do góry
    • 0

#79 WksSlask — 1 07/05/2013 - 15:06

WksSlask
  • Gracz

Ulotkarz

Imię i nazwisko: Mikel Zicaro

Numer telefonu: 283-68-10

Odpowiednia argumentacja: Jestem dobrym kierowcą, mam już doświadczenie, pracowałem kiedyś jako ulotkarz, jestem suemienny pracowity, który dodarzy do spełnienia swoich marzeń.

• Do góry
    • 0

#80 Mielnik_ — 4717 07/05/2013 - 15:35

Mielnik_
  • Gracz

Ulotkarz

Imię i nazwisko: Mikel Zicaro

Numer telefonu: 283-68-10

Odpowiednia argumentacja: Jestem dobrym kierowcą, mam już doświadczenie, pracowałem kiedyś jako ulotkarz, jestem suemienny pracowity, który dodarzy do spełnienia swoich marzeń.

Nie spełniasz kryteriów wymagań. Zapraszamy na konsultanta.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych