Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Salon samochodowy] Idaho Cars Wypłaty: Konsultant - $220, Rekrutant - $250, Kierownik - $300

• Zamknięty Temat jest zamknięty
95 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mielnik_ — 4717 14/04/2013 - 21:33

Mielnik_
  • Gracz

idahocarslogo.png

Idaho Cars - salon samochodowy w Los Santos. Jego założycielem jest Ivan Vaccara.
Działalność naszej firmy jest bardzo dobrze znana w północnym zachodzie Stanów Zjednoczonych jesteśmy na rynku już parę dobrych lat, więc jesteśmy renomowaną firmą która otwiera swój kolejny salon tym razem w tym mieście.

Działaność w Los Santos została rozpoczęta 22 stycznia 2013 roku.

Nasz biznes posiada najbardziej wykwalifikowanych pracowników którzy doradzą Ci przy zakupię, oraz spełnią twoje najwyższe wymagania.
Nasze ceny są bardzo niskie w porównaniu do produktów jakie oferujemy.

lokalizacjaq.png

Znajdujemy się za RTW w wysokim szarym budynku przy magazynie aut - dawny Hotelu 52 i Caligulas club.

lokalizacjalb.png

rekrtuacja.png

oferujemyi.png

- 220$ Wypłaty za 30 minut pracy.

- 300 Wypłaty za godzinę pracy.

- Firmowy pager

- Identyfikator

- Zniżki przy zakupie pojazdu ($50)

wymagamy.png

- Noszenia identyfikatora

- Kultury

- Dowodu osobistego

Spoiler

Rekrutant

oferujemyi.png

- 220$ Wypłaty za 30 minut pracy.

- 300 Wypłaty za godzinę pracy.

- Firmowy pager

- Identyfikator

- Zniżki przy zakupie pojazdu ($50)

wymagamy.png

- Noszenia identyfikatora

- Kultury

- Dowodu osobistego

Spoiler

Kierownik

Posiada dostęp do skuterków firmowych. Ma obowiązek wykazywać się aktywnością.

Na stanowisko kierownicze mogą dojść jedynie zaufane osoby.

Ulotkarz

Posiada dostęp do służbowych aut. Ma obowiązek rozdawać ulotki w postaci karteczek.

oferujemyi.png

- Służbowy skuter.

- Pager

- $225 za 30 minut, $300 za godzine.

wymagamy.png

- Dowód osobisty

- Prawo jazdy

((- 6.000 GameScore))

- Naklejanie firmowych naklejek na skuter. ((/v opis)).

- Kultury.

Spoiler

Poszukujemy:

• 98 konsultantów
  •  1 rekrutanta
  • 0 kierowników
  • 11 Ulotkarzy

Użytkownik Mielnicky edytował ten post 01/05/2013 - 15:28

• Do góry
    • 2

#2 rafi585a — 0 15/04/2013 - 14:53

rafi585a
  • Gracz

Imię i nazwisko: Brendan Thompson

Numer telefonu: 2909222

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Niestety nie pracowałem jeszcze na stanowisku kierowniczym lecz jestem bardzo młodym i ambitnym człowiekiem który bardzo szybko wszystkiego potrafi się nauczyć.

Odpowiednia argumentacja: Myślę że powinniście mnie wybrać, ponieważ jestem bardzo miłym i kulturalnym człowiekiem, a także bardzo dobrze znam się na samochodach każdego typu. Na pewno nie będzie ze mną żadnych problemów, ponieważ mam bardzo dobry kontakt z innymi ludźmi i z każdym potrafię się dogadać. 

• Do góry
    • 0

#3 Mielnik_ — 4717 15/04/2013 - 15:04

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Brendan Thompson

Numer telefonu: 2909222

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Niestety nie pracowałem jeszcze na stanowisku kierowniczym lecz jestem bardzo młodym i ambitnym człowiekiem który bardzo szybko wszystkiego potrafi się nauczyć.

Odpowiednia argumentacja: Myślę że powinniście mnie wybrać, ponieważ jestem bardzo miłym i kulturalnym człowiekiem, a także bardzo dobrze znam się na samochodach każdego typu. Na pewno nie będzie ze mną żadnych problemów, ponieważ mam bardzo dobry kontakt z innymi ludźmi i z każdym potrafię się dogadać. 

Spróbujemy. Przyjęty, zapraszam do salonu. Zgłoś się bezpośrednio do mnie.

• Do góry
    • 0

#4 True Spanky — 575 15/04/2013 - 15:18

True Spanky
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Lyee McClung

Numer telefonu: 552-41-72

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Posiadam,

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak,

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Oczywiście, że pracowałem na stanowisku rekrutanta. Jakiś czas temu, około dwóch miesięcy byłem na podobnym stanowisku w konkurencyjnej firmie w Los Santos. Jak to zazwyczaj bywa, interes został zamknięty z powodu niewypłacalności. Teraz, chciałbym się ponownie wykazać i znaleźć godną pracę.

Odpowiednia argumentacja:  Otóż mam pewną smykałkę do takich spraw, związanych z zarządzaniem jak i interesami. Nie boję się podejmować nowych wyzwań. Posiadam nie małe doświadczenie, ponieważ sam prowadziłem firmie i wiem z czym się to wiąże. Pracowałem również w kilku lokalach związanych z motoryzacją i sprzedażą, zawsze wywiązywałem się z przydzielonych mi zadań. Nie idę na kompromis, czy jak to mówią "po najniższej linii oporu". Cały swój wolny czas poświęcam swojej pracy.

• Do góry
    • 0

#5 Mielnik_ — 4717 15/04/2013 - 16:27

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Lyee McClung

Numer telefonu: 552-41-72

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Posiadam,

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak,

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Oczywiście, że pracowałem na stanowisku rekrutanta. Jakiś czas temu, około dwóch miesięcy byłem na podobnym stanowisku w konkurencyjnej firmie w Los Santos. Jak to zazwyczaj bywa, interes został zamknięty z powodu niewypłacalności. Teraz, chciałbym się ponownie wykazać i znaleźć godną pracę.

Odpowiednia argumentacja:  Otóż mam pewną smykałkę do takich spraw, związanych z zarządzaniem jak i interesami. Nie boję się podejmować nowych wyzwań. Posiadam nie małe doświadczenie, ponieważ sam prowadziłem firmie i wiem z czym się to wiąże. Pracowałem również w kilku lokalach związanych z motoryzacją i sprzedażą, zawsze wywiązywałem się z przydzielonych mi zadań. Nie idę na kompromis, czy jak to mówią "po najniższej linii oporu". Cały swój wolny czas poświęcam swojej pracy.

Przyjęty na stanowisko Rekrutanta. Zgłoś się do Ivan'a Vaccara.

Imię i nazwisko: Raphael Versace
Numer telefonu: 244-124
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Oczywiście.
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie): Oczywiście, praca w salonie samochodowym to żadna nowość dla mojej osoby. Znam się na samochodach, porafię doradzić klientowi, jak również i naprawić samochód lub coś w nim wymienić.
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Dużo tego, około 20-25 prac... ale jako kierownik w salonie, pracowałem w Central Cars u Marca Enzo.
Odpowiednia argumentacja: Jestem osobą ogarniętą oraz posiadającą sporą wiedzę na temat samochodów, jako, że nie jestem zwolennikiem bezrobocia, chętnie przyczynię się do zwalczania go w Los Santos, rekrutując do Idaho Cars.

Przyjęty na stanowisko Rekrutant.

• Do góry
    • 0

#6 gabewu5 — 3 16/04/2013 - 18:33

gabewu5
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko:Adriel Toro

Numer telefonu: 290-404-5

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) -Posiadam

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) - Tak, 80% mam opanowane, a jeżeli czegoś nie wiem to wspomagam się wiedzą bardziej doświadczonych osób, lub internetu.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?- (OOC: Pracowałem na kilku innych serwerach jako kierownik/rekrutant i całkiem nieźle mi szło) IC: Tak, byłem kierownikiem w klubie, ale ten zbankrutował i niestety zostałem na ulicy

Odpowiednia argumentacja: Znam się na rzeczy, potrafię sprawdzić chętnego przed przyjęciem do pracy z RP i ortografii. (wiadomo /me /do, OOC itp) a w razie czego mogę douczyć.

• Do góry
    • 0

#7 Mielnik_ — 4717 16/04/2013 - 18:50

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko:Adriel Toro

Numer telefonu: 290-404-5

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) -Posiadam

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) - Tak, 80% mam opanowane, a jeżeli czegoś nie wiem to wspomagam się wiedzą bardziej doświadczonych osób, lub internetu.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?- (OOC: Pracowałem na kilku innych serwerach jako kierownik/rekrutant i całkiem nieźle mi szło) IC: Tak, byłem kierownikiem w klubie, ale ten zbankrutował i niestety zostałem na ulicy

Odpowiednia argumentacja: Znam się na rzeczy, potrafię sprawdzić chętnego przed przyjęciem do pracy z RP i ortografii. (wiadomo /me /do, OOC itp) a w razie czego mogę douczyć.

Popracuj jeszcze trochę i wrócimy do tej rozmowy.

• Do góry
    • 0

#8 gabewu5 — 3 16/04/2013 - 19:03

gabewu5
  • Gracz

Popracuj jeszcze trochę i wrócimy do tej rozmowy.

Dobrze.

• Do góry
    • 0

#9 _Wojak_ — 25 16/04/2013 - 21:30

_Wojak_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Blake Petrov

Numer telefonu: **W tle widnieje numer telefonu**

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Summer Gym, Summer Restaurant, Summer Delivers, Redakcja San news, black Taxi, Apteka Nova.

Odpowiednia argumentacja: Idaho Cars jest jednym z najlepszych i najbardziej opłacalnych. Pracowałem u was jako rekrutant i bardzo żałuje, że odszedłem. Chciałbym naprawić ten błąd. Są tam bardzo przyjaźni pracownicy oraz zarząd i powiem szczerze, nigdzie jeszcze tak dobrze mi się nie pracowało. Jeżeli chodzi o mnie - jestem pracowity, najbardziej pracowity w weekendy. Więc, gdy inni będą się obijać, ja będę pracował za dwóch. Chce pokazać się z jak najlepszej strony i pokazać, że naprawdę potrafię. Mam ogromne doświadczenie jeżeli chodzi o wozy, własny salon w Rosji pokazał, na ile mnie stać - liczę na pozytywną odpowiedź.

((jeżeli są wolne stanowiska na kierownika, to chciałbym pokazać, że można mi ufać - jeżeli nie wierzycie, złoże przysięgę))

• Do góry
    • 0

#10 Mielnik_ — 4717 17/04/2013 - 18:27

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Blake Petrov

Numer telefonu: **W tle widnieje numer telefonu**

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Summer Gym, Summer Restaurant, Summer Delivers, Redakcja San news, black Taxi, Apteka Nova.

Odpowiednia argumentacja: Idaho Cars jest jednym z najlepszych i najbardziej opłacalnych. Pracowałem u was jako rekrutant i bardzo żałuje, że odszedłem. Chciałbym naprawić ten błąd. Są tam bardzo przyjaźni pracownicy oraz zarząd i powiem szczerze, nigdzie jeszcze tak dobrze mi się nie pracowało. Jeżeli chodzi o mnie - jestem pracowity, najbardziej pracowity w weekendy. Więc, gdy inni będą się obijać, ja będę pracował za dwóch. Chce pokazać się z jak najlepszej strony i pokazać, że naprawdę potrafię. Mam ogromne doświadczenie jeżeli chodzi o wozy, własny salon w Rosji pokazał, na ile mnie stać - liczę na pozytywną odpowiedź.

((jeżeli są wolne stanowiska na kierownika, to chciałbym pokazać, że można mi ufać - jeżeli nie wierzycie, złoże przysięgę))

Przyjęty.

((Jesteś w panelu?))

• Do góry
    • 0

#11 _Wojak_ — 25 17/04/2013 - 18:29

_Wojak_
  • Gracz

((Jesteś w panelu?))

((Nie, a mam szanse na kierownika?))

• Do góry
    • 0

#12 Mielnik_ — 4717 17/04/2013 - 19:49

Mielnik_
  • Gracz

((Nie, a mam szanse na kierownika?))

(( Mamy już kierowników, po za tym to ja ich wybieram, nie wy się zgłaszacie.))

• Do góry
    • 0

#13 Qlass — 30 18/04/2013 - 15:37

Qlass
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jefferson Edwards 

Numer telefonu: 29 151 08

Użytkownik Qlass edytował ten post 18/04/2013 - 15:37

• Do góry
    • 0

#14 Mielnik_ — 4717 18/04/2013 - 15:44

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jefferson Edwards 

Numer telefonu: 29 151 08

Przyjęty, zgłoś się do mnie - Ivan Vaccara, ewentualnie do kogoś z rekrutantów.

• Do góry
    • 0

#15 Kaliber7 — 0 18/04/2013 - 16:40

Kaliber7
  • Gracz

Imię i nazwisko: Oliver Crivello

Numer telefonu: 199-21523

• Do góry
    • 0

#16 Mielnik_ — 4717 18/04/2013 - 16:59

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Oliver Crivello

Numer telefonu: 199-21523

Przyjęty, zgłoś się do mnie - Ivan Vaccara, ewentualnie do kogoś z rekrutantów.

• Do góry
    • 0

#17 Przemek Kowal — 0 18/04/2013 - 17:29

Przemek Kowal
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Aden Benitez

Numer telefonu: 29-07-902

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Oczywiście że tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeszcze nie, lecz szybko bym się wszystkiego nauczył.

Odpowiednia argumentacja: Chciałbym zostać rekrutantem Idacho cars, gdyż nie zawsze ktoś jest z rekrutantów lub kierowników gdy ktoś przyjdzie zapytać o pracę. Mi osobiście się zdażyło pięć albo i więcej razy że nikogo nie było kto by mógł zatrudnić te osoby. Jestem ogarniętym graczem, więc nie będzie kłopotów ze mną. Jeśli bym coś zrobił źle wystarczy raz mi to powiedzieć i staram się nie popełniać tego samego błędu.

Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.                              Aden Benitez

Użytkownik Przemek Kowal edytował ten post 18/04/2013 - 17:32

• Do góry
    • 0

#18 Mielnik_ — 4717 18/04/2013 - 17:32

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Aden Benitez

Numer telefonu: 29-07-902

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Oczywiście że tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeszcze nie, lecz szybko bym się wszystkiego nauczył.

Odpowiednia argumentacja: Chciałbym zostać rekrutantem Idacho cars, gdyż nie zawsze ktoś jest z rekrutantów lub kierowników gdy ktoś przyjdzie zapytać o pracę. Mi osobiście się zdażyło pięć albo i więcej razy że nikogo nie było kto by mógł zatrudnić te osoby. Jestem ogarniętym graczem, więc nie będzie kłopotów ze mną. Jeśli bym coś zrobił źle wystarczy raz mi to powiedzieć i staram się nie popełniać tego samego błędu.

Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.                              Aden Benitez

Odrzucam. ((Pograj trochę na serwerze, jesteś jeszcze świeży. Zgłoś się znów, jak nabierzesz doświadczenia ;) ))

• Do góry
    • 0

#19 Fhy — 443 18/04/2013 - 18:47

Fhy
  • Gracz

Imię i nazwisko: Brady Costa

Numer telefonu: 2869522

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Oczywiście, obecnie pracuję na stanowisku kierowniczym w Green Cars Service. Poza tym pracowałem na tym stanowisku w nieistniejących juz obecnie biznesach takich jak: Aktunim GSM, Best Donuts.

Odpowiednia argumentacja:

Jestem odpowiedzialną, kulturalną oraz pracowitą osobą. Potrafię bardzo dobrze porozumiewać się z klientami, jak również potencjalnymi pracownikami. Sowje obowiązki wykonuję sumiennie. Uwielbiamzajmować się rekrutowaniem nowych pracowników. Posiadam bardzo szeroką wiedzę jeśli chodzi o pojazdy, ich osiągi itd.

• Do góry
    • 0

#20 Mielnik_ — 4717 18/04/2013 - 18:49

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Brady Costa

Numer telefonu: 2869522

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Oczywiście, obecnie pracuję na stanowisku kierowniczym w Green Cars Service. Poza tym pracowałem na tym stanowisku w nieistniejących juz obecnie biznesach takich jak: Aktunim GSM, Best Donuts.

Odpowiednia argumentacja:

Jestem odpowiedzialną, kulturalną oraz pracowitą osobą. Potrafię bardzo dobrze porozumiewać się z klientami, jak również potencjalnymi pracownikami. Sowje obowiązki wykonuję sumiennie. Uwielbiamzajmować się rekrutowaniem nowych pracowników. Posiadam bardzo szeroką wiedzę jeśli chodzi o pojazdy, ich osiągi itd.

Przyjęty na stanowisko Rekrutant.

• Do góry
    • 0

#21 GaryRichardson — 7 20/04/2013 - 16:45

GaryRichardson
  • Gracz

Imię i nazwisko:Gary Richardson.

Numer telefonu :2846210.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?  Tak  w De lux Restaurant.

Odpowiednia argumentacja: Jetsem odpowiedzialny,pomocny i mily.Umiem porozumiweac sie z klientami i szukajacymi pracy ludzmi.Znam się na samochodach i ich osiagach.

• Do góry
    • 0

#22 Mielnik_ — 4717 20/04/2013 - 17:34

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko:Gary Richardson.

Numer telefonu :2846210.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?  Tak  w De lux Restaurant.

Odpowiednia argumentacja: Jetsem odpowiedzialny,pomocny i mily.Umiem porozumiweac sie z klientami i szukajacymi pracy ludzmi.Znam się na samochodach i ich osiagach.

Odrzucam. Ale możesz się u nas zatrudnić na stanowisku Konsultant :).
  • Do góry
    • 0

#23 GaryRichardson — 7 20/04/2013 - 17:55

GaryRichardson
  • Gracz

Tak moze i chcialcby mvyc u was konsultantem ale tak wlasciwie czemu nie rekrutant ?

• Do góry
    • 1

#24 Mielnik_ — 4717 20/04/2013 - 18:10

Mielnik_
  • Gracz

Tak moze i chcialcby mvyc u was konsultantem ale tak wlasciwie czemu nie rekrutant ?

((Trochę niski staż, niezadowalające podanie, logi))
  • Do góry
    • 0

#25 FlyBoY — 3 23/04/2013 - 10:53

FlyBoY
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Jamal Roberts

Numer telefonu: 2855819

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, aktualnie pracuję jako kierownik w barze Energy 2000.

Odpowiednia argumentacja:Powinniście mnie przyjąć, ponieważ mam pojęcie na rekrutacji nowych pracowników, zawsze gdy widzę, że osoba nowo przyjęta jest "zielona' to tłumaczę na czym polega jego zadanie. Jestem kulturalny, oraz staram się wykonywać swą pracę solidnie. 

Chcę u was być rekrutantem, bo już u was pracuję jako konsultant i jestem bardzo zadowolony atmosferą, która tam panuję, są tam bardzo przyjaźni i wspaniali ludzie, z jakmi można dobrze pracować. Mam nadzieję, że rozważycie moje podanie pozytywnie i dostanę awans na rekrutanta Idaho cars, pozdtrawiam.

• Do góry
    • 0

#26 Mielnik_ — 4717 23/04/2013 - 12:35

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Jamal Roberts

Numer telefonu: 2855819

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, aktualnie pracuję jako kierownik w barze Energy 2000.

Odpowiednia argumentacja:Powinniście mnie przyjąć, ponieważ mam pojęcie na rekrutacji nowych pracowników, zawsze gdy widzę, że osoba nowo przyjęta jest "zielona' to tłumaczę na czym polega jego zadanie. Jestem kulturalny, oraz staram się wykonywać swą pracę solidnie. 

Chcę u was być rekrutantem, bo już u was pracuję jako konsultant i jestem bardzo zadowolony atmosferą, która tam panuję, są tam bardzo przyjaźni i wspaniali ludzie, z jakmi można dobrze pracować. Mam nadzieję, że rozważycie moje podanie pozytywnie i dostanę awans na rekrutanta Idaho cars, pozdtrawiam.

Przyjęty.

• Do góry
    • 0

#27 Faktycznie — 0 23/04/2013 - 20:22

Faktycznie
  • Świeżak

Imię i nazwisko:Dimitri Bennett

Numer telefonu:2917517

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie zdarzyło mi się jeszcze pracować, ale właśnie dostałem kierownictwo w w jednej z firm taxi.

Odpowiednia argumentacja: Jestem już lekko związany z firmą i większością pracowników. Dużo klientów zgłasza się właśnie do mnie - być może widzą we mnie zaufaną osobę. Jak każdy człowiek musi sie rozwijać i gdzieś rozpocząć nowy etap, a potrzebną wiedzę chłonę dosyć szybko. Oczywiście zdarzyło mi się już nie jednej osobie pomóc w wyborze auta jak i "na miescie". Oczywiście mam nadzieję że zarząd rozpatrzy to podanie w pozytywny sposób.

Użytkownik Faktycznie edytował ten post 23/04/2013 - 20:22

• Do góry
    • 0

#28 Mielnik_ — 4717 23/04/2013 - 21:15

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko:Dimitri Bennett

Numer telefonu:2917517

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie zdarzyło mi się jeszcze pracować, ale właśnie dostałem kierownictwo w w jednej z firm taxi.

Odpowiednia argumentacja: Jestem już lekko związany z firmą i większością pracowników. Dużo klientów zgłasza się właśnie do mnie - być może widzą we mnie zaufaną osobę. Jak każdy człowiek musi sie rozwijać i gdzieś rozpocząć nowy etap, a potrzebną wiedzę chłonę dosyć szybko. Oczywiście zdarzyło mi się już nie jednej osobie pomóc w wyborze auta jak i "na miescie". Oczywiście mam nadzieję że zarząd rozpatrzy to podanie w pozytywny sposób.

Odrzucam. ((Stratujecie na rekrutanta, nie mając zadnego stażu na serwerze. Pograj jeszcze odrobinę i odezwij się))

• Do góry
    • 0

#29 Uchaty — 155 23/04/2013 - 22:11

Uchaty
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Andre Berceto

Numer telefonu: 2929532

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Ciągle się uczę, ale potrafię doradzić.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie pracowałem, lecz trzeba od czegoś zacząć.

Odpowiednia argumentacja: Bardzo często, gdy jestem na służbie, ludzie się pytają o pracę, no i zawsze muszę wołać przełożonych. Myślę, że jako konsultant nie mam za dużo do roboty, więc chciał bym być rekrutantem. Mam już razem około 4 godzin przerobionych na służbie. 

Użytkownik Uchaty edytował ten post 24/04/2013 - 20:22

• Do góry
    • 0

#30 Mielnik_ — 4717 24/04/2013 - 21:39

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Ciągle się uczę, ale potrafię doradzić.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie pracowałem, lecz trzeba od czegoś zacząć.

Odpowiednia argumentacja: Bardzo często, gdy jestem na służbie, ludzie się pytają o pracę, no i zawsze muszę wołać przełożonych. Myślę, że jako konsultant nie mam za dużo do roboty, więc chciał bym być rekrutantem. Mam już razem około 4 godzin przerobionych na służbie. 

Odrzucam. ((Logi, niski staż, nie przekonujące mnie podanie))

• Do góry
    • 0

#31 SeasonaLPL — 0 24/04/2013 - 21:59

SeasonaLPL
  • Gracz

Imię i nazwisko: Lara Griffiths

Numer telefonu: Nie posiadam telefonu.

Czy posiadasz dowód osobisty? Tak

Czy znasz się na samochodach? Tak

• Do góry
    • 0

#32 Mielnik_ — 4717 25/04/2013 - 06:00

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Lara Griffiths

Numer telefonu: Nie posiadam telefonu.

Czy posiadasz dowód osobisty? Tak

Czy znasz się na samochodach? Tak

Przyjety.
  • Do góry
    • 0

#33 RoomCays — 67 25/04/2013 - 08:38

RoomCays
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko:Lucy Long

Numer telefonu:2329666

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Oczywiście, że tak. Znam wszystkie modele aut, ich osiągi, wady i zalety.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Długo by wymieniać, ale w każdym rodzaju biznesu miałam posadę kierownika, oprócz warsztatu samochodowego.

Odpowiednia argumentacja:Jestem miła i sympatyczna, ale tylko dla osób, które też takie są. Lubie przyjmować coraz to nowsze i trudniejsze wyzwania. Mam dobry kontakt z ludźmi, umiem nimi zarządzać. Chciałabym pracować w Waszej firmie ze względu problemów finansowych.

• Do góry
    • 0

#34 Full — 1321 27/04/2013 - 07:23

Full
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko:Lucy Long

Numer telefonu:2329666

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Oczywiście, że tak. Znam wszystkie modele aut, ich osiągi, wady i zalety.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Długo by wymieniać, ale w każdym rodzaju biznesu miałam posadę kierownika, oprócz warsztatu samochodowego.

Odpowiednia argumentacja:Jestem miła i sympatyczna, ale tylko dla osób, które też takie są. Lubie przyjmować coraz to nowsze i trudniejsze wyzwania. Mam dobry kontakt z ludźmi, umiem nimi zarządzać. Chciałabym pracować w Waszej firmie ze względu problemów finansowych.

Akceptuję. Odezwij się IG.  :)

• Do góry
    • 1

#35 Mielnik_ — 4717 27/04/2013 - 19:00

Mielnik_
  • Gracz

5 wolnych miejsc na stanowisko Rekrutant!

Wypłata: $260 za 30 minut.

Konsultant: $220 za 30 minut

Kierownik: $300 za 30 minut.

U nas się nie nudzisz za ladą! Miła atmosfera.

• Do góry
    • 0

#36 Cziken95 — 113 27/04/2013 - 19:06

Cziken95
  • Gracz

A co mi tam :D

Rekrutant

Imię i nazwisko: Jack Nolan

Numer telefonu: 276-83-84

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) No baa.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) j/w

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Mhm, sieć Qsavito, rekrutant Idaho i jeszcze kilka innych :D

Odpowiednia argumentacja: A co tu dużo gadać? Czasu mam, wolny slot mam, doświadczenie mam. Wiem o co chodzi, bo już to robiłem :P

• Do góry
    • 0

#37 Mielnik_ — 4717 27/04/2013 - 19:08

Mielnik_
  • Gracz

A co mi tam :D

Rekrutant

Imię i nazwisko: Jack Nolan

Numer telefonu: 276-83-84

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) No baa.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) j/w

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Mhm, sieć Qsavito, rekrutant Idaho i jeszcze kilka innych :D

Odpowiednia argumentacja: A co tu dużo gadać? Czasu mam, wolny slot mam, doświadczenie mam. Wiem o co chodzi, bo już to robiłem :P

Przyjęty.

((Czyste logi, staż jest. Trochę słabe podanie, ale niech będzie. Liczymy, że zyskamy coś na twojej pracy.))

3 wolne miejsca na stanowisko Rekrutant!

• Do góry
    • 0

#38 Uchaty — 155 28/04/2013 - 18:56

Uchaty
  • Gracz

Kierownik:

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Jeszcze nie.

Odpowiednia argumentacja: Pracuję na stanowisku Rekrutanta i myślę, że bardzo dobrze się sprawuję. Dostałem dzisiaj premię. Ogólnie, to na służbie stoję zawsze najwięcej (ok. 2-3godziny). Bardzo mi zależy na rozwinięciu się Salonu. 

• Do góry
    • 0

#39 Mielnik_ — 4717 28/04/2013 - 19:01

Mielnik_
  • Gracz

Kierownik:

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Jeszcze nie.

Odpowiednia argumentacja: Pracuję na stanowisku Rekrutanta i myślę, że bardzo dobrze się sprawuję. Dostałem dzisiaj premię. Ogólnie, to na służbie stoję zawsze najwięcej (ok. 2-3godziny). Bardzo mi zależy na rozwinięciu się Salonu. 

Przecież rekrutacja na kierownika zamknięta.

• Do góry
    • 0

#40 Uchaty — 155 28/04/2013 - 19:06

Uchaty
  • Gracz

Pytałem się Aniki, to powiedziała, że mam szanse. No dobra, to nic.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych