Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Toros Nauka Jazdy!

• Please log in to reply
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kuba Ustaszewski — 106 12/04/2013 - 21:59

Kuba Ustaszewski
  • Gracz

nZ7dEPB.png

Nowa szkoła jazdy rekrutuje!

rHEQeaE.png

Oferujemy:

-Pojazd Emperor do wypełniania służby;

-Pojazd Manana do wypełniania służby;

-Pojazd Faggio do celów prywatnych(!);

-Wypłata $200 (wkrótce będzie więcej);

Wymagamy dyscyplinę oraz kulturę osobistą. Nie przyjmujemy osób nieuczciwych oraz nierozgarniętych. 

Dodatkowe wymagania: Prawo jazdy.

Zgłoszenia >tutaj<

OOC

Jeżeli jesteś chętny dołączyć, napisz w temacie według podania.

IC
Imię i nazwisko:
Czemu Ty?:

OOC:
Coś o sobie:
Czemu my?:

Użytkownik shaman edytował ten post 12/05/2013 - 12:47

• Do góry
    • 0

#2 DeZzYy — 44 12/04/2013 - 22:24

DeZzYy
  • Gracz
IC
Imię i nazwisko: Adonis Archiaco
Doświadczenie: Posiadam dość duże, nie raz pracowałem w takiej Firmie jako instruktor.
Czemu Ty?: Ponieważ jestem bardzo chętny, pracowity, uczciwy, zangażowany w przyszłość Firmy oraz co najważniejsze to posiadam kulturę osobistą.

OOC:
Coś o sobie: Strzała ! Mam na imię Wiktor oraz posiadam szesnaście lat. Na serwerach Role-Play gram jakoś dobre trzy lata. Mój poziom RP jest bardzo wyoki ;)
Czemu my?: Widzę że nowa Firma, więc myślę że pomoge w rozwijaniu. Jako jedna z paru prowadzicie rekrutacje i na pewno macie pare miejsc wolnych dla takich jak ja.
  • Do góry
    • 0

#3 Kuba Ustaszewski — 106 12/04/2013 - 23:36

Kuba Ustaszewski
  • Gracz

@Wiecek - Przyjmuje, zgłoś się jutro po invite. Musimy zrobić mały porządek w grupach i dopiero będziemy mogli przyjmować na większą skale.

• Do góry
    • 0

#4 Wychowany w Sztruksie — 7 13/04/2013 - 22:54

Wychowany w Sztruksie
  • Gracz

IC
Imię i nazwisko: Danny Shaw
Doświadczenie: Posiadam duże doswiadczenie nie raz bylem w innych firmach instruktorem.
Czemu Ty?: Jestem mily , Kultularny , Pracowity , Ogarniam RP , nie robie DM.

OOC:
Coś o sobie: Mam na Imie Sebastian Mam rocznikowo 15 lat , gram juz 4 lata na serverach rp.
Czemu my?: Chce pomuc rozwinac sie firmie , za to pisze podanie na rekrutacje.

60179950090077633525.png

Użytkownik Maneinki edytował ten post 13/04/2013 - 23:08

• Do góry
    • 0

#5 Zieelony — 0 17/04/2013 - 13:47

Zieelony
  • Gracz

IC
Imię i nazwisko: Peter Reyes
Doświadczenie:Niestety nie mam jeszcze w tej branży doświadczenia. Pracowałem tylko jakiś czas jako taksówkarz. Ale od małego dziecka mam ogromny kontakt z autami, więc nic co jest z nimi związane nie jest mi obce. Prawo jazdy mam od 16 roku życia.
Czemu Ty?: Jestem odpowiedzialnym i sumiennym pracownikiem. Jako osoba uprzejma i sympatyczna mam łatwy kontakt z klientami, co póżniej owocuje dobrą opinią o mnie jak i o firmie dla której pracuje.

OOC:
Coś o sobie:Mam na imię Rafał, mam 17 lat. Na serwerach RP gram krótko ale szybko pojąłem o co chodzi i odgrywanie rp nie sprawia mi problemów.
Czemu my?: Nowe firmy potrzebują solidnych fundamentów by wybić się na rynek, a ja mam nadzieje być jednym z nich co przy okazji pomoże mi sprawdzić siebie samego.

• Do góry
    • 0

#6 Kuba Ustaszewski — 106 12/05/2013 - 12:47

Kuba Ustaszewski
  • Gracz

Mała przerwa i z powrotem jesteśmy gotowi do działania. Zapraszamy!

• Do góry
    • 0

#7 MaTiPL — 122 12/05/2013 - 13:33

MaTiPL
  • Gracz

IC
Imię i nazwisko: Tristan Versace.
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach przewozowych. Umiem idealnie kierować pojazdem.
Czemu Ty?: Jestem miłym, kulturalnym człowiekiem. Myślę że wprowadzę miłą atmosferę do firmy oraz więcej zysków ja ki ręce do pracy.

OOC:
Coś o sobie: Mam na imie Mateusz mam 14 lat. Na serwerze gram od października. Akcje RP są u mnie rozwinięte i nie sprawiają mi problemów.
Czemu my?: Jesteście nową firmą więc potrzebujecie ludzi doświadczonych w zawodzie. Słyszałem że panuje u was miła atmosfera a miła atmosfera to podstawa miłej pracy.

• Do góry
    • 0

#8 Kuba Ustaszewski — 106 12/05/2013 - 13:37

Kuba Ustaszewski
  • Gracz
MaTiPL

Przyjmuję. Zgłoś się po invite w grze.

• Do góry
    • 0

#9 Lester455812 — 0 12/05/2013 - 18:23

Lester455812
  • Gracz

IC
Imię i nazwisko:Abram Carter
Doświadczenie:Pracowałem wcześniej w innych firmach, jako ulotkarz, dostawca.
Czemu Ty?:Ponieważ potrafię doskonale jeździć pojazdem

OOC:
Coś o sobie:Nazywam się Bartek, mam lat 17 interesuję się militarią. Pochodzę z okolic Rzeszowa, na codzień lubię grać na N4G, grać w kosza.
Czemu my?:Ponieważ jest to jedna z dobrze prowadzonych firm, przez liderów. Firma pozatym potrzebuje dużego zaangażowania pracowników,aby mogła się wzbić na prestiż innych firm

Użytkownik Lester455812 edytował ten post 12/05/2013 - 19:17

• Do góry
    • 0

#10 Cenzura — 0 12/05/2013 - 18:45

Cenzura
  • Gracz

IC
Imię i nazwisko: Arthur Silva
Doświadczenie:Niestety nie mam jeszcze w tej branży doświadczenia. Pracowałem tylko jakiś czas jako taksówkarz. Ale od małego dziecka mam ogromny kontakt z autami, więc nic co jest z nimi związane nie jest mi obce. Prawo jazdy mam od 18 roku życia. Lecz jak miałem 8 lat ojciec mnie zabierał na pole mi i dawał jedzić.
Czemu Ty?: Jestem odpowiedzialnym i sumiennym pracownikiem. Jako osoba uprzejma i sympatyczna mam łatwy kontakt z klientami, co póżniej owocuje dobrą opinią o mnie jak i o firmie dla której pracuje.

OOC:
Coś o sobie:Mam na imię Marcin, mam 14 lat. Na serwerach RP gram krótko ale szybko pojąłem o co chodzi i odgrywanie rp nie sprawia mi problemów.
Czemu my?: Nowe firmy potrzebują solidnych fundamentów by wybić się na rynek, a ja mam nadzieje być jednym z nich co przy okazji pomoże mi sprawdzić siebie samego.

• Do góry
    • 0

#11 Kuba Ustaszewski — 106 12/05/2013 - 19:25

Kuba Ustaszewski
  • Gracz
Lester455812

bullet_star.png Cenzura

Akceptuje, zgłoście się w grze po invite.

• Do góry
    • 0

#12 Blazeju — 0 12/05/2013 - 20:25

Blazeju
  • Gracz

IC
Imię i nazwisko:Jonas Wood
Doświadczenie:Doświadczenia za dużego nie mam.Ale jak to się mówi że od czegoś trzeba zacząć.Pojazdami umiem kierować i stosuje się

do prawidłowego zachowania na drodze.
Czemu Ty? Jestem pracownikiem sumiennym i z chęcią wykonującą swoje obowiązki.

OOC:
Coś o sobie:Jestem Błażej i mam 15 lat.Mieszkam w mieście Łódź.Interesuję się różnymi sportami m.in pływaniem,koszem,siatką oraz tenisem,a w wolnych chwilach gram na serwerze rp.

Czemu my?:Chciałbym pomóc firmie by mogla sie wbić na szczyt.Poza tym ta firma po prostu mi się podoba i mam nadzieję że się do niej dostanę.

• Do góry
    • 0

#13 Waldek16 — 1 13/05/2013 - 16:02

Waldek16
  • Gracz

IC
Imię i nazwisko: Payton Hughes.
Doświadczenie: Doświadczenia jako instruktor brak, jednak prawo jazdy posiadam dość długo, a praca z ludźmi to dla mnie przyjemność.
Czemu Ty?: Uważam, że jestem osobą odpowiedzialną, co do tej pracy jest potrzebne, a także szybko nawiązuje wspólny język z innymi ludźmi, co pomoże mi ewentualnie pracując jako instruktor nauki jazdy.

OOC:
Coś o sobie: Nazywam się Waldemar, mam osiemnaście lat.
Czemu my?: Szukam pracy jako instruktor, a ta firma wydaje mi się odpowiednią.

Użytkownik Waldek16 edytował ten post 13/05/2013 - 16:03

• Do góry
    • 0

#14 Wozzo21 — 3 14/05/2013 - 13:46

Wozzo21
  • Gracz

IC
Imię i nazwisko:Ernesto Walker
Doświadczenie:wysokie
Czemu Ty?:Ponieważ będę aktywnie i pilnie robił swe obowiązki

OOC:
Coś o sobie:Jestem Kacper,14 lat, lubie dziewczyny grac w kosza i siatke i dużo gram na n4g
Czemu my?:Ponieważ chciałbym spróbować tej pracy u Was

• Do góry
    • 0

#15 Carl_Anthony — 0 14/05/2013 - 13:53

Carl_Anthony
  • Gracz

IC
Imię i nazwisko:Carl Aragona
Doświadczenie:Pracowałem jako instruktor prawa jazdy, ale firma została sprzedana. Pracowałem również jako taxówkarz i posiadam prawo jazdy.
Czemu Ty?:Sądzę że jestem osobą kompetentną na to stanowisko i przykładam się do swojej pracy.

OOC:
Coś o sobie:Karol, 17 lat, obecnie się uczę, ale mam trochę czasu na gre.
Czemu my?:

• Do góry
    • 0

#16 Kuba Ustaszewski — 106 14/05/2013 - 14:02

Kuba Ustaszewski
  • Gracz

Carl_Anthony - Przyjmuje, zgłoś się po invite w grze.

@Wszystkie wyżej odrzucam.

• Do góry
    • 0

#17 Substyk — 0 21/05/2013 - 14:24

Substyk
  • Gracz

IC
Imię i nazwisko:Andres Johnson
Doświadczenie: doświadczenia w tym zawodzie nie mam, ale bardzo szybko się uczę
Czemu Ty?:Jestem odpowiedzialnym i sumiennym pracownikiem i przykładam się do swojej pracy

OOC:
Coś o sobie:Mam na imię Kamil i mam 16 lat.Obecnie mam dużo czasu na grę
Czemu my?:Uważam że chciałbym spróbować pracować za kółkiem mam nadzieję że to właśnie U WAS dostanę taką pracę

• Do góry
    • 0

#18 Kuba Ustaszewski — 106 21/05/2013 - 15:32

Kuba Ustaszewski
  • Gracz

Na razie przestajemy rekrutować. Przyjęcie nieodpowiednich osób wiąże się z dużymi stratami, mamy nauczkę, tymczasowo zamykam.

Użytkownik shaman edytował ten post 21/05/2013 - 17:41

• Do góry
    • 0

#19 Substyk — 0 21/05/2013 - 17:21

Substyk
  • Gracz
Czyli nieprzyjęty?
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych