**Patrick Ponomarev siedząc w wygodnym fotelu włącza laptopa, po czym wchodzi w przeglądarkę i wyszukuje ofert pracy z myślą o znalezieniu bardzo dobrej pracy**
**napotyka ogłoszenie o naborze do salonu samochodowego Turismo Cars**
**Patrick Ponomarev zaciekawiony ogłoszeniem naciska lewym przyciskiem myszy w odnośnik strony i otwiera, po czym uważnie czyta i dopowiada**
-No i to jest praca w sam raz dla mnie!
**Wypowiedziawszy te słowa Patrick zaczyna pisać podanie**
Imię i nazwisko: Patrick Ponomarev
Numer telefonu: **widnieje numer telefonu Patrick'a**
Doświadczenie:
Szanowny Panie Dyrektorze
Salonu samochodowego "Turismo Car"
W odpowiedzi na ogłoszenie, które ukazało się przed paroma dniami w "Ofercie pracy" zgłaszam swoją kandydaturę na stanowisko Kierownika/Rekrutanta. Uważam, że jestem dobrym kandydatem i spełniam wszystkie wymagania do podjęcia tej pracy. Posiadam wyższe wykształcenie, oraz doświadczenie w pracy na podanym stanowisku. Swoją karierę zawodową rozpocząłem już na pierwszym roku studiów, dzięki czemu szybko zdobyłem wiedzę praktyczną. Praktyka i wiedza tam zdobyta pozwoliły mi ukończyć studia z bardzo dobrym wynikiem.
Moim dodatkowym atutem jest komunikatywność i bardzo dobra znajomość języków. Jestem osobą ambitną i sumienną, zawsze szybko, ale z profesjonalizmem staram się realizować postawione mi zadania.
Wierzę, że moje doświadczenie entuzjazm, oraz całkowite zaangażowanie w pracy mogą zostać w pełni wykorzystane w Pańskim salonie samochodowym.
Jeśli Pan jest zainteresowany moją kandydaturą proszę o kontakt mailowy, lub telefoniczny. Do listu motywacyjnego dołączam CV mam nadzieję, że Pana zainteresuje.
Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej kandydatury i czekam na odpowiedź.
Z poważaniem
Patrick Ponomerav
CV
Imię i nazwisko: Patick Ponomarev
Adres: Los Santos HotelMetro 24/3
Telefon: 2941149
E-mail:[email protected]
Wykształcenie
84-85- Szkoła podstawowa w Los Santos
85-89- Liceum ogólnokształcące w Los Santos
89-94- studia licencjalne
Doświadczenie zawodowe
-Kasjer w Rogers Gym
-Konsultant w Aktunim GSM
-Kierownik w AbduLBomBClub
-Vice-Dyrektor w AbduLBomBClub
-Trener w Summer Gym
-Kelner w Best Dounts
-Kasjer w Metropolis Restaurant
-Kierownik w Gold Gym
-Dziennikarz w San News.
-Kierownik w centrum Gym
-Kierownik w Aptece Nova
Dodatkowe informacje
j.angielski- bardzo dobry
j.niemiecki- dobry
Niniejszym oświadczam, że wyrażam zgodę na przetworzenie moich danych w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji.
Coś o sobie: Nazywam się Patrick, Patrick Ponomarev i mam za sobą dwadzieścia dwa lata. Pochodzę z małej wsi jaką jest Fort Carson - jest to moje rodzinne miasto, do którego bardzo często wracam. Do Los Santos przyjechałem z powodu braku środków do życia. Mam na utrzymaniu ojca, który jest w bardzo słabym stanie. Powracając do mnie interesuję się motoryzacją, sportem i muzyką. Z gatunku muzyki najbardzie lubię rap i hip hop, od raperów wiele się uczę i dzięki temu nie popełniam tych samych błędów co oni
Kreowanie postaci:Patrick Ponomarev to 22'u letni mężczyzna, dobrze zbudowany. Ubrany jest w spodnie dresowe, bluzę z kapturem i buty za kostkę. Czuć od niego woń drogich perfum. Na szyi można zobaczyć tatuaż.
Patrick z pozoru wygląda na gangstera, lecz w rzeczywistości inaczej to wygląda, tak na prawdę jest miłym, zabawnym i pełnym entuzjazmem chłopakiem, który walczy o swoje. W przeszłości miał małe zetknięcia z prawem, lecz gdy poznał swoją dziewczynę wszystko wróciło do normy...
**Patrick Ponomarev po napisaniu podania wysyła je, po czym zamyka stronę i wyłącza komputer**