Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Speed Taxi V2 - Wypłaty 220$ - 300$

speed taxi

• Please log in to reply
102 odpowiedzi w tym temacie

#1 Peress — 36 10/04/2013 - 20:54

Peress
  • Gracz

asfsadgdsfhgfs.png

Marzyłeś już o pracy w Taxi? Masz prawo jazdy? Chcesz zostać kierowcą i wozić ludzi? To nic trudnego, już teraz zgłoś się na kierowcę w tej oto firmie!

Oferujemy Ci:

- Wysokie zarobki w kwocie 220$ - 300$.

-Elastyczne godziny pracy.

-Firmowy samochód (Możliwy do używania w celach prywatnych).

-Firmowy Pager.

-Firmowy strój.

-Miłą atmosferę.

Czego od Ciebie oczekujemy?

-Dziennego przepracowania 30 minut.

-Kultury i szacunku.

-Noszenia służbowego uniformu.

Zainteresowała Cię nasza oferta? Chcesz zacząć pracę już od dziś? Nie zwlekaj! Wyślij formularz rekrutacyjny według niżej podanego wzoru! Niech inni Ci zazdroszczą że pracujesz u nas!

[b]Formularz Rekrutacyjny:[/b]
[b]Imię i Nazwisko:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Adres zamieszkania:[/b]
[b]Numer kontaktowy:[/b]
[b]Doświadczenie zawodowe:[/b]
[b]Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:[/b]
[b]Kilka słów o sobie:[/b]
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?:[/b]

[b]OOC[/b]

[b]Link do konta globalnego:[/b]

[b]Ilość przegranych godzin:[/b]

[b]Staż na serwerze net4game:[/b]

Gracz który chce pracować w Speed Taxi V2, musi posiadać minimum 30godzin przegranych na tym serwerze na jednej postaci!

Użytkownik Peress edytował ten post 22/04/2013 - 09:59

• Do góry
    • 0

#2 Marcin — 0 10/04/2013 - 21:15

Marcin
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
]Imię i Nazwisko: Yurii Zakaro
Adres zamieszkania: MetoHotel
Numer kontaktowy: 289-27-86
Doświadczenie zawodowe:  Pracowałem jako Taxówkarz. 
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Tak
Kilka słów o sobie:  Witam nazywam się Yurii Zicaro Pochodzę z Las Ventruas oraz mam 21 Lat. Mam brata który kilka tygodni temu zaginął mi bez śladu. Moje życie toczyło się przez 14 lat w Las Ventruas a potem przyjechałem tu. Pracowałem w kilu firmach. Aktualnie nie pracuję.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Może napisze co oferuje. Oferuje przyłożenie się do pracy, naprawianie pojazdów gdy to z mojej winy zostanie zniszczony ale niekiedy za kogoś płace ponieważ nie nawidze jedzić rozwalonym pojazdem, dużo godzin w pracy lubię zmiany noce wiec jak każdy sobie śpi z naszych pracowników ja czuwam, miła atmosferę z mojej strony, zadowolenie szefów ze mnie, świetnie znam miasto Los Santos, i bradzo dobre opanowanie pojazdu.

Użytkownik Marcin edytował ten post 11/04/2013 - 12:42

• Do góry
    • 0

#3 Monogram — 152 10/04/2013 - 21:25

Monogram
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Preston Cooper
Adres zamieszkania: Hotel Centrum
Numer kontaktowy: 288-45-64
Doświadczenie zawodowe: Brak doświadczenia zawodowego, jedynie pracowałem jako kurier w firmie przesyłkowej.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Tak.
Kilka słów o sobie:Lubię słuchać radia podczas jazdy oraz zajadam się często kopytkami z sosem grzybowym. Rzadko chodzę na siłownię, lecz mam przeciętną posturę. Nie przeszkadza mi mój niski wzrost, ba jest wręcz zaletą. 
Co wniesiesz do naszej firmy?: Miłą atmosferę oraz kulturę i oczywiście punktualność. Oczywiście to nie wszystkie moje zalety, lecz owe które wymieniłem najbardziej mnie określają.

Użytkownik Monogram edytował ten post 10/04/2013 - 21:27

• Do góry
    • 0

#4 Peress — 36 11/04/2013 - 13:18

Peress
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
]Imię i Nazwisko: Yurii Zakaro
Adres zamieszkania: MetoHotel
Numer kontaktowy: 289-27-86
Doświadczenie zawodowe:  Pracowałem jako Taxówkarz. 
Kilka słów o sobie:  Witam nazywam się Yurii Zicaro Pochodzę z Las Ventruas oraz mam 21 Lat. Mam brata który kilka tygodni temu zaginął mi bez śladu. Moje życie toczyło się przez 14 lat w Las Ventruas a potem przyjechałem tu. Pracowałem w kilu firmach. Aktualnie nie pracuję.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Może napisze co oferuje. Oferuje przyłożenie się do pracy, naprawianie pojazdów gdy to z mojej winy zostanie zniszczony ale niekiedy za kogoś płace ponieważ nie nawidze jedzić rozwalonym pojazdem, dużo godzin w pracy lubię zmiany noce wiec jak każdy sobie śpi z naszych pracowników ja czuwam, miła atmosferę z mojej strony, zadowolenie szefów ze mnie, świetnie znam miasto Los Santos, i bradzo dobre opanowanie pojazdu.

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Preston Cooper
Numer kontaktowy: 288-45-64
Doświadczenie zawodowe: Brak doświadczenia zawodowego, jedynie pracowałem jako kurier w firmie przesyłkowej.
Kilka słów o sobie:Lubię słuchać radia podczas jazdy oraz zajadam się często kopytkami z sosem grzybowym. Rzadko chodzę na siłownię, lecz mam przeciętną posturę. Nie przeszkadza mi mój niski wzrost, ba jest wręcz zaletą. 
Co wniesiesz do naszej firmy?: Miłą atmosferę oraz kulturę i oczywiście punktualność. Oczywiście to nie wszystkie moje zalety, lecz owe które wymieniłem najbardziej mnie określają.

AKCEPTUJE - Zgłoście się do mnie IG.

• Do góry
    • 0

#5 gargamel1002 — 7 11/04/2013 - 14:06

gargamel1002
  • Gracz

[b]Imię i Nazwisko:[/b]Immanuel Castellano
[b]Wiek:[/b]24
[b]Adres zamieszkania:[/b]Centrum Hotel
[b]Numer kontaktowy:[/b]Aktualnie nie dostępny, ale postaram się jak najszybciej będzie to możliwe zakupić jakiś telefon.
[b]Doświadczenie zawodowe:[/b]Tak, raczej mam doświadczenie, pracowałem jako kurier i znam dobrze teren.
[b]Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:[/b]Tak
[b]Kilka słów o sobie:[/b]Hmm, co by tutaj napisać, no coż zawsze marzyłem o pracy taksówkarza, mój ojciec był taksówkarzem, dziadek i ja też chciałby zostać nim, po za tym lubie słuchać muzyki i spędzać jak najwięcej czasu za kierownicą samochodu, jest to moja pasja.
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?:[/b]Hmm, swoją osobą chciałbym wnieść dużo uśmiechu na twarzy, miłą atmosferę i po prostu chciałbym żeby każdy pracownik był z mojej pracy zadowolony jak i klient.

• Do góry
    • 0

#6 Peress — 36 11/04/2013 - 14:51

Peress
  • Gracz

Chyba źle wzór podania dałeś, ale trudno :P, możesz poprawić.

[b]Imię i Nazwisko:[/b]Immanuel Castellano
[b]Wiek:[/b]24
[b]Adres zamieszkania:[/b]Centrum Hotel
[b]Numer kontaktowy:[/b]Aktualnie nie dostępny, ale postaram się jak najszybciej będzie to możliwe zakupić jakiś telefon.
[b]Doświadczenie zawodowe:[/b]Tak, raczej mam doświadczenie, pracowałem jako kurier i znam dobrze teren.
[b]Kilka słów o sobie:[/b]Hmm, co by tutaj napisać, no coż zawsze marzyłem o pracy taksówkarza, mój ojciec był taksówkarzem, dziadek i ja też chciałby zostać nim, po za tym lubie słuchać muzyki i spędzać jak najwięcej czasu za kierownicą samochodu, jest to moja pasja.
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?:[/b]Hmm, swoją osobą chciałbym wnieść dużo uśmiechu na twarzy, miłą atmosferę i po prostu chciałbym żeby każdy pracownik był z mojej pracy zadowolony jak i klient.

Oczywiście Akceptuje, zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterand, Lukas Mitterand, Nina DeLuca.

Użytkownik Peress edytował ten post 11/04/2013 - 14:55

• Do góry
    • 0

#7 NiceShot — 102 11/04/2013 - 16:25

NiceShot
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:

Imię i Nazwisko: Tanner Abate

Adres zamieszkania: Motel Idlewood

Numer kontaktowy: 286-65-69

Doświadczenie zawodowe: Wydaje mi się, że doświadczenie mam nawet duże. Pracowałem w paru firmach Taxi jak i również udzielałem kursów jazdy.

Czy posiadasz prawo jazdy? [TAK/NIE]

Kilka słów o sobie: Hmmm... przyjaciele mówią na mnie Light', jestem dość wysoki. Lubię słuchać podczas jazdy dobrego rapu.  Jestem dość spokojny, ale lubię sobie iść czasami na siłownie poćwiczyć. Może to dziwne, ale zawsze noszę kapelusz na głowie. Już długo jeździłem jako Taksówkarz, więc umiem jak i lubię prowadzić pojazd.

Co wniesiesz do naszej firmy?: W miarę możliwości wniosę do firmy miłą atmosferę, dobrze wykonywaną pracę, kulturę osobistą jak i zadowolenie klientów.

• Do góry
    • 0

#8 ThePitterr — 281 11/04/2013 - 16:58

ThePitterr
  • Gracz

[b]Imię i Nazwisko: Kobe Betro[/b]
[b]Wiek: 26 lat[/b]
[b]Adres zamieszkania: Dzielnica Flores[/b]
[b]Numer kontaktowy: 764-34-98[/b]
[b]Doświadczenie zawodowe: Pracowałem długo w firmie kurierskiej . Byłem instruktorem w nauce jazdy. Dzięki temu mam duży staż kierowcy oraz dobrą znajomość miasta.[/b]
[b]Kilka słów o sobie: Nazywam się Kobe Betro od dziecka kocham kierownicę. Jestem uprzejmy i tolerancyjny, czym z pewnością powinien szczycić się taksówkarz. samochody to moja pasja ale wiem kiedy jestem na torze a kiedy na ulicy i nie pozwalam sobie łamać przepisów ruchu drogowego. [/b]
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?: Do firmy z pewnością mogę wnieść dużo fachowości, którą zawdzięczam długoletniemu byciu kierowcą. Poza tym jestem punktualny i rzetelny. [/b]

• Do góry
    • 0

#9 Marcobro — 0 11/04/2013 - 17:57

Marcobro
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny: 
Imię i Nazwisko: Marcus DeRenzo
Adres zamieszkania: Hotel Centrum. ((Naprzeciwko centrum.))
Numer kontaktowy: 2890986
Doświadczenie zawodowe: W taxi nie miałem jeszcze okazji pracować, ale byłem już w kilku naukach jazdy. Myślę, że dobrze znam miasto, więc transport klientów nie będzie dla mnie problemem. 
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: tak
Kilka słów o sobie: Jestem osobą punktualną oraz opanowaną. Myslę, że dobrze sprawdze się w roli kierowcy taxi. Bardzo często jeżdze samochodami, głównie w nauce jazdy, więc miejsca w Los Santos jak i całym San Andreas nie są dla mnie problemem. Uważam się za dobrego kierowcę, nigdy nie miałem żadnego wypadku. Jeżdze ostrożnie, oraz dbam o służbowe samochody.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Wniose troche świeżości, własnego doświadczenia. Chętnie naucze się nowych umiejętności poznanych od innych współpracowników. 

• Do góry
    • 0

#10 Cinek Cinus Cineslaw — 0 11/04/2013 - 18:04

Cinek Cinus Cineslaw
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Darnell Aiello
Adres zamieszkania: Metro Hotel
Numer kontaktowy: Nie posiadam.
Doświadczenie zawodowe: Pracowałem już w firmie Taxówkarskiej. 
Kilka słów o sobie: Cześć, nazywam się Yurii. Pochodzę z Las Vetrulas gdy  miałem 13lat moi rodzice umarli i zostałem sam z bratem. Z bratem mieszkałem przez 5 lat potem znalazłem miłość mego życia i mieszkałem z nią przez 3 lata lecz miesiąc temu zgineła. Wyprowadziłem się z Las Veturals żeby zapomnieć o przykrościach.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Wniosę pomoc pracownikom/szefom, zadowolenie kilentów, nocego pracownika, miłą atmosfere z mojej storny.

• Do góry
    • 0

#11 Nlanek — 0 11/04/2013 - 19:21

Nlanek
  • Gracz

[b] Formularz Rekrutacyjny: [/b]
[b] Imię i Nazwisko: [/b] Derick Allen
[b] Wiek: [/b] 23
[b] Adres zamieszkania: [/b] Hotel Centrum
[b] Numer kontaktowy: [/b] 2833405
[b] Doświadczenie zawodowe: [/b] Pracowałem w nauce jazdy, posiadam swój własny samochód także potrafie jeździć. Jeśli mnie przyjmiecie to będzie moja pierwsza praca jako taksówkarz, jednak szybko się ucze i myśle że będziecie ze mnie zadowoleni.
[b] Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: [/b] Tak
[b] Kilka słów o sobie: [/b]  Jestem Derick, mieszkam w Los Santos, po wyprowadzce z domu rodzinnego wynająłem sobie pokój w hotelu. W przyszłości pragne założyć rodzinę. Sumienny, punktualny i co najważniesze uczciwy. 
[b] Co wniesiesz do naszej firmy?: [/b] Sumienną prace, miłą obsługe dla klientów a co najważniejsze ciepłą atmosfere, ponieważ strasznie lubie rozmawiać.

Użytkownik Nlanek edytował ten post 11/04/2013 - 19:22

• Do góry
    • 0

#12 Golden — 594 11/04/2013 - 19:59

Golden
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:

Imię i Nazwisko: Tanner Abate

Adres zamieszkania: Motel Idlewood

Numer kontaktowy: 286-65-69

Doświadczenie zawodowe: Wydaje mi się, że doświadczenie mam nawet duże. Pracowałem w paru firmach Taxi jak i również udzielałem kursów jazdy.

Czy posiadasz prawo jazdy? [TAK/NIE]

Kilka słów o sobie: Hmmm... przyjaciele mówią na mnie Light', jestem dość wysoki. Lubię słuchać podczas jazdy dobrego rapu.  Jestem dość spokojny, ale lubię sobie iść czasami na siłownie poćwiczyć. Może to dziwne, ale zawsze noszę kapelusz na głowie. Już długo jeździłem jako Taksówkarz, więc umiem jak i lubię prowadzić pojazd.

Co wniesiesz do naszej firmy?: W miarę możliwości wniosę do firmy miłą atmosferę, dobrze wykonywaną pracę, kulturę osobistą jak i zadowolenie klientów.

Oczywiście Akceptuje, zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.

[b]Imię i Nazwisko: Kobe Betro[/b]
[b]Wiek: 26 lat[/b]
[b]Adres zamieszkania: Dzielnica Flores[/b]
[b]Numer kontaktowy: 764-34-98[/b]
[b]Doświadczenie zawodowe: Pracowałem długo w firmie kurierskiej . Byłem instruktorem w nauce jazdy. Dzięki temu mam duży staż kierowcy oraz dobrą znajomość miasta.[/b]
[b]Kilka słów o sobie: Nazywam się Kobe Betro od dziecka kocham kierownicę. Jestem uprzejmy i tolerancyjny, czym z pewnością powinien szczycić się taksówkarz. samochody to moja pasja ale wiem kiedy jestem na torze a kiedy na ulicy i nie pozwalam sobie łamać przepisów ruchu drogowego. [/b]
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?: Do firmy z pewnością mogę wnieść dużo fachowości, którą zawdzięczam długoletniemu byciu kierowcą. Poza tym jestem punktualny i rzetelny. [/b]

Nie jestem zbytnio przekonany, ale dajmy Ci szansę, zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterrand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.

Formularz Rekrutacyjny: 
Imię i Nazwisko: Marcus DeRenzo
Adres zamieszkania: Hotel Centrum. ((Naprzeciwko centrum.))
Numer kontaktowy: 2890986
Doświadczenie zawodowe: W taxi nie miałem jeszcze okazji pracować, ale byłem już w kilku naukach jazdy. Myślę, że dobrze znam miasto, więc transport klientów nie będzie dla mnie problemem. 
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: tak
Kilka słów o sobie: Jestem osobą punktualną oraz opanowaną. Myslę, że dobrze sprawdze się w roli kierowcy taxi. Bardzo często jeżdze samochodami, głównie w nauce jazdy, więc miejsca w Los Santos jak i całym San Andreas nie są dla mnie problemem. Uważam się za dobrego kierowcę, nigdy nie miałem żadnego wypadku. Jeżdze ostrożnie, oraz dbam o służbowe samochody.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Wniose troche świeżości, własnego doświadczenia. Chętnie naucze się nowych umiejętności poznanych od innych współpracowników. 

Oczywiście Akceptuje, zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Darnell Aiello
Adres zamieszkania: Metro Hotel
Numer kontaktowy: Nie posiadam.
Doświadczenie zawodowe: Pracowałem już w firmie Taxówkarskiej. 
Kilka słów o sobie: Cześć, nazywam się Yurii. Pochodzę z Las Vetrulas gdy  miałem 13lat moi rodzice umarli i zostałem sam z bratem. Z bratem mieszkałem przez 5 lat potem znalazłem miłość mego życia i mieszkałem z nią przez 3 lata lecz miesiąc temu zgineła. Wyprowadziłem się z Las Veturals żeby zapomnieć o przykrościach.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Wniosę pomoc pracownikom/szefom, zadowolenie kilentów, nocego pracownika, miłą atmosfere z mojej storny.

Oczywiście Akceptuje, zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterrand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Derick Allen
Numer kontaktowy: 2833405
Doświadczenie zawodowe: Pracowałem w nauce jazdy, posiadam swój własny samochód także potrafie jeździć. Jeśli mnie przyjmiecie to będzie moja pierwsza praca jako taksówkarz, jednak szybko się ucze i myśle że będziecie ze mnie zadowoleni.
Kilka słów o sobie:   Jestem Derick, mieszkam w Los Santos, po wyprowadzce z domu rodzinnego wynająłem sobie pokój w hotelu. W przyszłości pragne założyć rodzinę. Sumienny, punktualny i co najważniesze uczciwy. 
Co wniesiesz do naszej firmy?: Sumienną prace, miłą obsługe dla klientów a co najważniejsze ciepłą atmosfere, ponieważ strasznie lubie rozmawiać.

Tutaj tez nie jestem zbytnio przekonany, ale damy Ci szansę.. zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterrand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.

Użytkownik Golden edytował ten post 11/04/2013 - 20:00

• Do góry
    • 0

#13 Golden — 594 11/04/2013 - 20:02

Golden
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny: 
Imię i Nazwisko: Alimi Ballard
Adres zamieszkania: Hotel 24/7 Central
Numer kontaktowy: 2898492

Doświadczenie zawodowe: Zaawansowanie sterowanie pojazdem, oraz dobra pamięc miasta. Akurat, w taxi miałem kiedyś ochotę pracować, tak się stało - pracowałem przez dłuższy czas.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: tak
Kilka słów o sobie:  Jestem aktywną osobą, znam się na jeździe pojazdem 4-kołowym. Jestem kulturalny dla innych osób, nie przeklinam oraz staram się wykonywać poleconą mi robote jak najlepiej! Znam trochę miasta. Posiadam również prawo jazdy KAT B. Mam "rękę" do pomocy innym w tym przypadku nauki. Szukam pracy w takich własnie biznesach. Przyjęcie mnie, będzie czymś dobrym dla waszej firmy.

Co wniesiesz do naszej firmy?: Wniosę zawsze trochę przyjemności z gry, dla wszystkich - oraz miłych spędzonych dni ...

Tutaj również damy Ci szansę, zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterrand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.

• Do góry
    • 0

#14 AiteWOD — 4 12/04/2013 - 13:16

AiteWOD
  • Gracz
Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Filip Silva
Adres zamieszkania:Hotel Centrum
Numer kontaktowy:2899312
Doświadczenie zawodowe:Zaawansowanie sterowanie pojazdem, oraz dobra pamieć miasta. Akurat, w taxi miałem kiedyś ochotę pracować, tak się stało - pracowałem przez dłuższy czas na innych serwerach.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:Tak
Kilka słów o sobie: Nazywam się Filip Silva od dziecka kocham kierownicę. Jestem uprzejmy i tolerancyjny, czym z pewnością powinien szczycić się taksówkarz. samochody i motocykle to moja pasja ale wiem kiedy jestem na torze a kiedy na ulicy i nie pozwalam sobie łamać przepisów ruchu drogowego.W przyszłości chciałbym kupić własną taxówke  i rozwozić nią ludzi gdzie tylko zapragną.Była by w podobie do tej z filmu Taxi 
Co wniesiesz do naszej firmy?:  Wniosę pomoc pracownikom/szefom, zadowolenie kilentów, nocego pracownika, miłą atmosfere z mojej storny.

• Do góry
    • 0

#15 _Wojak_ — 25 12/04/2013 - 13:46

_Wojak_
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko:Blake Petrov
Adres zamieszkania: El.corona 25b
Numer kontaktowy:*W tle widać numer telefonu**
Doświadczenie zawodowe: Wysokie - własna firma, kierownik w wielu biznesach (Taxi) oraz jeden z najlepszych pracowników.
Kilka słów o sobie: Witam, nazywam się Blake Petrov i mam 21 lat. Aktualnie pracuje jako kierownik w Summer Gym oraz kierownik ds. kadry redakcji San News. Urodziłem się w Rosji w Moskwie, gdzie pracowałem od lat 12 do 18. Gdy skończyłem pełnoletność wyleciałem do Los Santos w celu znalezienia firmy marzeń. Na razie szukam, a co będzie to będzie.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Kulturę osobistą, wiele przyjemności z pracy ze mną.

---OOC---

Jeszcze napiszę coś ooc. Tak więc cześć! Chciałbym powiedzieć ci, że na pewno będziesz ze mnie dumny. Jestem na prawdę doświadczonym graczem na Net4Game (Potwierdził mi jeden z gm'ów), hmmm..w logach niestety. Raz biegłem i już tego nie naprawie, ale nie jestem odwalaczem, nie musicie się mnie obawiać.

Użytkownik Ashia edytował ten post 12/04/2013 - 13:50

• Do góry
    • 0

#16 Golden — 594 12/04/2013 - 13:55

Golden
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Adres zamieszkania:Hotel Centrum
Doświadczenie zawodowe:Zaawansowanie sterowanie pojazdem, oraz dobra pamieć miasta. Akurat, w taxi miałem kiedyś ochotę pracować, tak się stało - pracowałem przez dłuższy czas na innych serwerach.
Kilka słów o sobie: Nazywam się Filip Silva od dziecka kocham kierownicę. Jestem uprzejmy i tolerancyjny, czym z pewnością powinien szczycić się taksówkarz. samochody i motocykle to moja pasja ale wiem kiedy jestem na torze a kiedy na ulicy i nie pozwalam sobie łamać przepisów ruchu drogowego.W przyszłości chciałbym kupić własną taxówke  i rozwozić nią ludzi gdzie tylko zapragną.Była by w podobie do tej z filmu Taxi 
Co wniesiesz do naszej firmy?:  Wniosę pomoc pracownikom/szefom, zadowolenie kilentów, nocego pracownika, miłą atmosfere z mojej storny.

Wszystko ładnie pięknie, ale przy 2h nie możesz mieć prawka, więc - Odrzucam.

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko:Blake Petrov
Adres zamieszkania: El.corona 25b
Numer kontaktowy:*W tle widać numer telefonu**
Doświadczenie zawodowe: Wysokie - własna firma, kierownik w wielu biznesach (Taxi) oraz jeden z najlepszych pracowników.
Kilka słów o sobie: Witam, nazywam się Blake Petrov i mam 21 lat. Aktualnie pracuje jako kierownik w Summer Gym oraz kierownik ds. kadry redakcji San News. Urodziłem się w Rosji w Moskwie, gdzie pracowałem od lat 12 do 18. Gdy skończyłem pełnoletność wyleciałem do Los Santos w celu znalezienia firmy marzeń. Na razie szukam, a co będzie to będzie.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Kulturę osobistą, wiele przyjemności z pracy ze mną.

---OOC---

Jeszcze napiszę coś ooc. Tak więc cześć! Chciałbym powiedzieć ci, że na pewno będziesz ze mnie dumny. Jestem na prawdę doświadczonym graczem na Net4Game (Potwierdził mi jeden z gm'ów), hmmm..w logach niestety. Raz biegłem i już tego nie naprawie, ale nie jestem odwalaczem, nie musicie się mnie obawiać.

Przyjmuję, zgłoś się do mnie InGame :)

• Do góry
    • 0

#17 QUARK — 109 12/04/2013 - 14:08

QUARK
  • Gracz

Hm? Ale czy ci można ufać, bo logi masz brudne-w przeciągu 2tyg.

• Do góry
    • 0

#18 StevenNorris — 9 12/04/2013 - 14:12

StevenNorris
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Peter Dotsenko
Numer kontaktowy: 288-55-25
Doświadczenie zawodowe: Pracowalem w Taxowce w paru firmach i w nauce jazdy tez wiec znam sie na tym dobrze
Kilka słów o sobie:Lubię słuchać radia podczas jazdy. Lubie rozmawiac z ludzmi jestem pomocny. Jestem uprzejmy dla wszystkich bez wyjatku.

• Do góry
    • 1

#19 James44 — 29 12/04/2013 - 15:40

James44
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: James Scarpa
Adres zamieszkania: Hotel na Market Station.
Numer kontaktowy: 165-762-92
Doświadczenie zawodowe: Obecnie pracuje jako instruktor jazdy, więc taxówkarz nie powinien mi sprawić dużego porblemu.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Tak, posiadam.
Kilka słów o sobie: Witam Państwa. Nazywam się James Scarpa i mam 24 lata. Pracuje jako instruktor jazdy, więc mam jakieś doświadczenie w tejże robocie. Chciałbym pracować w Pańskiej firmie, ponieważ podobają mi się warunki pracy. Pozdrawiam.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Będę raczej spokojnym i niezbyt wyróżniającym się pracownikiem. Posiadam kulturę osobistą. Z góry uprzedzam, że  jeżeli będą problemy z wypłatą ja nie będę się na nikogo gniewał, ponieważ pieniądze nie są dla mnie najważniejsze, a dobre wykonanie pracy i miła atmosfera.

Użytkownik James44 edytował ten post 12/04/2013 - 15:42

• Do góry
    • 0

#20 AiteWOD — 4 12/04/2013 - 16:13

AiteWOD
  • Gracz
Formularz Rekrutacyjny:
Adres zamieszkania:Central Hotel
Doświadczenie zawodowe:Zaawansowanie sterowanie pojazdem, oraz dobra pamieć miasta. Akurat, w taxi miałem kiedyś ochotę pracować, tak się stało - pracowałem przez dłuższy czas na innych serwerach.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:Tak już zrobiłem :D

• Do góry
    • 0

#21 Golden — 594 12/04/2013 - 17:40

Golden
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Doświadczenie zawodowe:Zaawansowanie sterowanie pojazdem, oraz dobra pamieć miasta. Akurat, w taxi miałem kiedyś ochotę pracować, tak się stało - pracowałem przez dłuższy czas na innych serwerach.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:Tak już zrobiłem :D

My się już pożegnaliśmy. Nie przyjmuję.

• Do góry
    • 0

#22 AiteWOD — 4 12/04/2013 - 18:29

AiteWOD
  • Gracz

Bartek Pytel, on 12 Apr 2013 - 17:13, said:snapback.png

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Filip Silva
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:Tak już zrobiłem  :D
Kilka słów o sobie: Nazywam się Filip Silva od dziecka kocham kierownicę. Jestem uprzejmy i tolerancyjny, czym z pewnością powinien szczycić się taksówkarz. samochody i motocykle to moja pasja ale wiem kiedy jestem na torze a kiedy na ulicy i nie pozwalam sobie łamać przepisów ruchu drogowego.W przyszłości chciałbym kupić własną taxówke  i rozwozić nią ludzi gdzie tylko zapragną.Była by w podobie do tej z filmu Taxi 
Co wniesiesz do naszej firmy?:  Wniosę pomoc pracownikom/szefom, zadowolenie kilentów, nocego pracownika, miłą atmosfere z mojej storny.

My się już pożegnaliśmy. Nie przyjmuję.

No proszę bardzo nie wiedzialem ze nie można rozwozić jestem nowy na serwerze proszę. To będzie ostatni raz przysięgam tylko ta frakcja mnie zadowoli nie chce mi się siedzieć 30 min za lada jeszcze raz przepraszam więcej tak nie będę. Proszę o wzięcie mnie na proźbę jeżeli coś zrobię wyrzucicie mnie proszę.

• Do góry
    • 0

#23 DonCarmine — 18 12/04/2013 - 19:00

DonCarmine
  • Ofiara włamania(włamanie)

[b]Imię i Nazwisko:Mustafa Dixon[/b]
[b]Wiek:27 lat.[/b]
[b]Adres zamieszkania:Hotel Centrum (tymczasowe miejsce zamieszkania)[/b]
[b]Numer kontaktowy:2884096[/b]
[b]Doświadczenie zawodowe:[/b]
[b]Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:Tak.[/b]
[b]Kilka słów o sobie:Jestem młodym Amerykaninem, urodziłem się na dzielnicy Idlewood w Los Santos. Jestem czasem wybuchowym, lecz zazwyczaj uprzejmym i dobrze wychowanym mężczyzną. Mam wiele pasji, a są to mniej więcej muzyka, prawo, motoryzacja. Uwilebiam stare amerykańskie samochody, w szczególności Cadillac'i i Lincolny. [/b]
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?: Zamierzam wykonywać swoją pracę sumiennie i starannie. Po za tym oferuję miłą atmosferę pracy i kulturę osobistą.[/b]

• Do góry
    • 0

#24 Peress — 36 12/04/2013 - 21:53

Peress
  • Gracz

AKCEPTUJE - niech będzie, zobaczymy jak się wykażesz na okresie próbnym.

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: James Scarpa
Adres zamieszkania: Hotel na Market Station.
Numer kontaktowy: 165-762-92
Doświadczenie zawodowe: Obecnie pracuje jako instruktor jazdy, więc taxówkarz nie powinien mi sprawić dużego porblemu.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Tak, posiadam.
Kilka słów o sobie: Witam Państwa. Nazywam się James Scarpa i mam 24 lata. Pracuje jako instruktor jazdy, więc mam jakieś doświadczenie w tejże robocie. Chciałbym pracować w Pańskiej firmie, ponieważ podobają mi się warunki pracy. Pozdrawiam.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Będę raczej spokojnym i niezbyt wyróżniającym się pracownikiem. Posiadam kulturę osobistą. Z góry uprzedzam, że  jeżeli będą problemy z wypłatą ja nie będę się na nikogo gniewał, ponieważ pieniądze nie są dla mnie najważniejsze, a dobre wykonanie pracy i miła atmosfera.

Akceptuje - Dam Ci szanse, nie zmarnuj jej - Zgłoś się na serwerze do mnie, lub Lukas Mitterand, Darren Mitternad, Akim Barker.

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Peter Dotsenko
Numer kontaktowy: 288-55-25
Doświadczenie zawodowe: Pracowalem w Taxowce w paru firmach i w nauce jazdy tez wiec znam sie na tym dobrze
Kilka słów o sobie:Lubię słuchać radia podczas jazdy. Lubie rozmawiac z ludzmi jestem pomocny. Jestem uprzejmy dla wszystkich bez wyjatku.

Akceptuje - Podanie trochę krótkie, ale bynajmiej treściwe. Zgłoś się do mnie na serwerze, lub: Lukas Mitternad, Darren Mitterand, Akim Barker.

• Do góry
    • 0

#25 czystyy — 2 13/04/2013 - 22:35

czystyy
  • Gracz

[b]Imię i Nazwisko:[/b] Nash Astafurov
[b]Wiek:[/b] 26.
[b]Adres zamieszkania:[/b] Hotel  w Centrum
[b]Numer kontaktowy:[/b] Podam po przyjęciu podania osobiście
[b]Doświadczenie zawodowe:[/b] Jako kierowca posiadam bardzo duże, a jako pracownik taksówki także pracuje jako taksówkarz od 21 roku życia, teraz poszukuje korporacji,
[b]Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:[/b] Tak.
[b]Kilka słów o sobie:[/b] Jestem Nash, mam 26 lat pochodzę z Rosji dokładniej Moskwy tam pracowałem jako taksówkarz, jest to zawód który w naszej rodzinie przechodzi z pokolenia na pokolenie.
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?:[/b] Wniosę obsługe na wysokim poziomie, kulture osobistą i miła amtosfere, a przede wszystkim podwyższe liczbe klientów w naszej korporacji.

• Do góry
    • 0

#26 Wychowany w Sztruksie — 7 13/04/2013 - 23:18

Wychowany w Sztruksie
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Danny Shaw
Adres zamieszkania:Las Colinas 23/3
Numer kontaktowy:2902069
Doświadczenie zawodowe:Zawodowe Prowadzenie Pojazdem , Bardzo dobra pamienc miasta .
Kilka słów o sobie:Witam , Nazywam sie Danny Shaw mam 23 lata ,, odrazu mowie nie lubie lamac regulaminu , w przyszlosci chcialbym dolonczyc do firmy taksówkarskiej.
Co wniesiesz do naszej firmy?:Mila atmosfere , zaufanie , Pomoc Innym , Punktualnosc i Pracowitosc.

• Do góry
    • 0

#27 Luinku — 26 14/04/2013 - 00:02

Luinku
  • Gracz
Formularz Rekrutacyjny:

Imię i Nazwisko:[Alize Travo]

Adres zamieszkania:[hotel centrum]

Numer kontaktowy:[286-94-58]

Doświadczenie zawodowe:[Jeszcze niestetynie miałam okazji pracować w taxi ale mam 2-letnie doświadczenie w Nauce Jazdy i spisuję się tam wzorowo.]

Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:[Oczywiście że tak.]

Kilka słów o sobie:[Mam na imię Alize i mam 24 lata. Pracuje obecnie w nauce jazdy, restauracji, siłowni i w sieci komurkowej ale chcem się sprawdzić w taxi także mam nadzieję na pozytywną odpowiedź. ]

Co wniesiesz do naszej firmy?:[Napewno dodatkową pare rąk i bardzo miłą atmosferę. Napewno będzie też to odmiana, że pojawi się osoba płci żeńskiej w firmie.]
  • Do góry
    • 0

#28 Peress — 36 14/04/2013 - 10:29

Peress
  • Gracz

[b]Imię i Nazwisko:[/b] Nash Astafurov
[b]Wiek:[/b] 26.
[b]Adres zamieszkania:[/b] Hotel  w Centrum
[b]Numer kontaktowy:[/b] Podam po przyjęciu podania osobiście
[b]Doświadczenie zawodowe:[/b] Jako kierowca posiadam bardzo duże, a jako pracownik taksówki także pracuje jako taksówkarz od 21 roku życia, teraz poszukuje korporacji,
[b]Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:[/b] Tak.
[b]Kilka słów o sobie:[/b] Jestem Nash, mam 26 lat pochodzę z Rosji dokładniej Moskwy tam pracowałem jako taksówkarz, jest to zawód który w naszej rodzinie przechodzi z pokolenia na pokolenie.
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?:[/b] Wniosę obsługe na wysokim poziomie, kulture osobistą i miła amtosfere, a przede wszystkim podwyższe liczbe klientów w naszej korporacji.

Akceptuje - przyjmuje na okres próbny

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Danny Shaw
Adres zamieszkania:Las Colinas 23/3
Numer kontaktowy:2902069
Doświadczenie zawodowe:Zawodowe Prowadzenie Pojazdem , Bardzo dobra pamienc miasta .
Kilka słów o sobie:Witam , Nazywam sie Danny Shaw mam 23 lata ,, odrazu mowie nie lubie lamac regulaminu , w przyszlosci chcialbym dolonczyc do firmy taksówkarskiej.
Co wniesiesz do naszej firmy?:Mila atmosfere , zaufanie , Pomoc Innym , Punktualnosc i Pracowitosc.

Akceptuje - to samo co wyżej

Formularz Rekrutacyjny:

Imię i Nazwisko:[Alize Travo]

Adres zamieszkania:[hotel centrum]

Numer kontaktowy:[286-94-58]

Doświadczenie zawodowe:[Jeszcze niestetynie miałam okazji pracować w taxi ale mam 2-letnie doświadczenie w Nauce Jazdy i spisuję się tam wzorowo.]

Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:[Oczywiście że tak.]

Kilka słów o sobie:[Mam na imię Alize i mam 24 lata. Pracuje obecnie w nauce jazdy, restauracji, siłowni i w sieci komurkowej ale chcem się sprawdzić w taxi także mam nadzieję na pozytywną odpowiedź. ]

Co wniesiesz do naszej firmy?:[Napewno dodatkową pare rąk i bardzo miłą atmosferę. Napewno będzie też to odmiana, że pojawi się osoba płci żeńskiej w firmie.]

ODRZUCAM - pani podziękujemy, widzę że problemy z ortografią tutaj są. Jest wielu na twoje miejsce :).

• Do góry
    • 0

#29 Juan Abate — 0 14/04/2013 - 12:07

Juan Abate
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Juan Abate
Adres zamieszkania: LS
Numer kontaktowy: podam w najbliższym czasie.
Doświadczenie zawodowe: zerowe, ale szybko sie ucze :)
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: TAK
Kilka słów o sobie: Jestem wyrozumiały, spokojny, uczciwy.
Co wniesiesz do naszej firmy?: kulture, miłą atmosfere, postaram sie starannie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 0

#30 pitupituxdd — 201 14/04/2013 - 18:21

pitupituxdd
  • Gracz

[b]Imię i Nazwisko:[/b]Nicole Brancaccio
[b]Wiek:[/b]23
[b]Adres zamieszkania:[/b]Famigilia DiMartino
[b]Numer kontaktowy:[/b]2896862
[b]Doświadczenie zawodowe:[/b]Pracowałam już w wielu firmach taksówkarskich jak i nauk jazdy(dalej robię w jednej), mam ogromne doświadczenie w prowadzeniu pojazdów.
[b]Kilka słów o sobie:[/b]Pochodzę z Włoch, tam sie urodziłam, wychowałam sie w Los Santos - moi rodzice zginęli, w dzieciństwie opiekowała się mną babcia. Uwielbiam prowadzić różnego rodzaju pojazdy i także dobrze się na nich znam stąd moja umiejętność prowadzenia ich. Znam także doskonale kodeks drogowy i oczywiście wiem jak jeździć poprawnie i bezszkodowo. I oczywiście będę bardzo uprzejma i miła dla klientów aby ich przybywało.
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?:[/b]To na pewno będą większe zarobki i większa liczba klientów.

• Do góry
    • 0

#31 Golden — 594 15/04/2013 - 18:34

Golden
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Juan Abate
Adres zamieszkania: LS
Numer kontaktowy: podam w najbliższym czasie.
Doświadczenie zawodowe: zerowe, ale szybko sie ucze :)
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: TAK
Kilka słów o sobie: Jestem wyrozumiały, spokojny, uczciwy.
Co wniesiesz do naszej firmy?: kulture, miłą atmosfere, postaram sie starannie wykonywać swoją pracę.

Za krótko - Odrzucam

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko:Nicole Brancaccio
Adres zamieszkania:Famigilia DiMartino
Numer kontaktowy:2896862
Doświadczenie zawodowe:Pracowałam już w wielu firmach taksówkarskich jak i nauk jazdy(dalej robię w jednej), mam ogromne doświadczenie w prowadzeniu pojazdów.
Kilka słów o sobie:Pochodzę z Włoch, tam sie urodziłam, wychowałam sie w Los Santos - moi rodzice zginęli, w dzieciństwie opiekowała się mną babcia. Uwielbiam prowadzić różnego rodzaju pojazdy i także dobrze się na nich znam stąd moja umiejętność prowadzenia ich. Znam także doskonale kodeks drogowy i oczywiście wiem jak jeździć poprawnie i bezszkodowo. I oczywiście będę bardzo uprzejma i miła dla klientów aby ich przybywało.
Co wniesiesz do naszej firmy?:To na pewno będą większe zarobki i większa liczba klientów.

Zobaczymy, przyjmujemy Cię, zgłoś się do mnie, lub Shouta Saitou InGame :)

• Do góry
    • 0

#32 GaryRichardson — 7 16/04/2013 - 20:33

GaryRichardson
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Gary Richrardson

Adres zamieszkania: Hotel 52

Numer kontaktowy:2846210

Doświadczenie zawodowe: Pracowałem w jednej firmie taksówkarskiej oraz 4 naukach jazdy.

Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Wiadmomo że tak inaczej niechcial bym pracowac w taxi.:D.

Kilka słów o sobie: Jestem dośwaidczonym graczem tego serwera znam miasto i moge poświęcić wiel czsu firmie.

Co wniesiesz do naszej firmy?: Wniose zdecydowanie milala atmosferę i dodatkowe ręce do pracy ale bede tagze doswiadzczonym pracownikiem.

• Do góry
    • 0

#33 Peress — 36 16/04/2013 - 21:14

Peress
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Gary Richrardson

Doświadczenie zawodowe: Pracowałem w jednej firmie taksówkarskiej oraz 4 naukach jazdy.

Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Wiadmomo że tak inaczej niechcial bym pracowac w taxi. :D.

Kilka słów o sobie: Jestem dośwaidczonym graczem tego serwera znam miasto i moge poświęcić wiel czsu firmie.

Co wniesiesz do naszej firmy?: Wniose zdecydowanie milala atmosferę i dodatkowe ręce do pracy ale bede tagze doswiadzczonym pracownikiem.

Trochę króciutko :/ Popraw podanko, napisz je jeszcze raz. Tym razem ODRZUCAM.

• Do góry
    • 0

#34 GaryRichardson — 7 17/04/2013 - 13:56

GaryRichardson
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:

Imię i Nazwisko: Gary Richardson

Doświadczenie zawodowe: Doswidaczenie zaowdowe jest pracowlaem w firmie taxi pare dni wiec znam wszystkie zasady.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Oczeywiscie ,że tak.
Kilka słów o sobie:Nazywam się Gary Richardson mam 23lata.Znam dobrze stan San Andreas,jestem towazayski i uczciwy.Potrafie bardzo dobrze prowadzic auto oraz jeśli jest taki obowiazek zawsze je tankuje i naprawaim to co zniszczyłem.
Co wniesiesz do naszej firmy?:Wniose pomoc pracownikom miłą atmoswere oraz zarobki zwiazane z tym ze posiadam wiele czsu dla firm.

PS (OOC).Niewiem czy to wazne ale mam przegrane ponad 150h na serwerze wiec wiem co i jak.Przejezdzilem juz ponad 1700km wiec auto tez ptrafie prowadzic :).

Użytkownik GaryRichardson edytował ten post 17/04/2013 - 14:05

• Do góry
    • 0

#35 emceku — 18 17/04/2013 - 15:08

emceku
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Dexter Ortega
Adres zamieszkania: Hotel Centrum.
Numer kontaktowy:  2897877
Doświadczenie zawodowe: Pracowałem już jako taksówkarz, a poza tym jestem nierozłączny z samochodami, tu paczki, tam inne zajęcia.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Tak
Kilka słów o sobie: Cześć, nazywam się Dexter. Pochodzę z Los Santos. Miałem całkiem fajne dzieciństwo, nie narzekam, wiele pięknych wspomnień i niezapomnianych chwil, potem poszedłem na studia, tam poznałem moją dziewczynę Isabella'e i mieszkamy razem już 5 lat. Szukam aktualnie jakiejś pracy związanej z samochodami - bo jest to moje hobby. Od zawsze lubiłem auta i wszystko co jest z tym spokrewnione. Poza tym jestem wesołym, towarzyskim i chętnym do pomocy każdemu obywatelowi człowiekiem.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Przede wszystkim pomoc w postaci kolejnego pracownika, będę sumiennie wykonywał swoje obowiązki i stosował się do reguł panujących w firmie, poza tym będę polecał i rozprzestrzeniał wieść o tejże firmie taksówkarskiej. 

• Do góry
    • 0

#36 Stinger — 225 18/04/2013 - 13:37

Stinger
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:

Imię i Nazwisko: Gary Richardson

Doświadczenie zawodowe: Doswidaczenie zaowdowe jest pracowlaem w firmie taxi pare dni wiec znam wszystkie zasady.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Oczeywiscie ,że tak.
Kilka słów o sobie:Nazywam się Gary Richardson mam 23lata.Znam dobrze stan San Andreas,jestem towazayski i uczciwy.Potrafie bardzo dobrze prowadzic auto oraz jeśli jest taki obowiazek zawsze je tankuje i naprawaim to co zniszczyłem.
Co wniesiesz do naszej firmy?:Wniose pomoc pracownikom miłą atmoswere oraz zarobki zwiazane z tym ze posiadam wiele czsu dla firm.

PS (OOC).Niewiem czy to wazne ale mam przegrane ponad 150h na serwerze wiec wiem co i jak.Przejezdzilem juz ponad 1700km wiec auto tez ptrafie prowadzic :).

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Dexter Ortega
Adres zamieszkania: Hotel Centrum.
Numer kontaktowy:  2897877
Doświadczenie zawodowe: Pracowałem już jako taksówkarz, a poza tym jestem nierozłączny z samochodami, tu paczki, tam inne zajęcia.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Tak
Kilka słów o sobie: Cześć, nazywam się Dexter. Pochodzę z Los Santos. Miałem całkiem fajne dzieciństwo, nie narzekam, wiele pięknych wspomnień i niezapomnianych chwil, potem poszedłem na studia, tam poznałem moją dziewczynę Isabella'e i mieszkamy razem już 5 lat. Szukam aktualnie jakiejś pracy związanej z samochodami - bo jest to moje hobby. Od zawsze lubiłem auta i wszystko co jest z tym spokrewnione. Poza tym jestem wesołym, towarzyskim i chętnym do pomocy każdemu obywatelowi człowiekiem.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Przede wszystkim pomoc w postaci kolejnego pracownika, będę sumiennie wykonywał swoje obowiązki i stosował się do reguł panujących w firmie, poza tym będę polecał i rozprzestrzeniał wieść o tejże firmie taksówkarskiej. 

Akceptuje.  - Obydwaj Panowie niech się zgłoszą IG.

• Do góry
    • 0

#37 Kaliber7 — 0 18/04/2013 - 16:50

Kaliber7
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko:Oliver Crivello
Adres zamieszkania: Idlewood 29d
Numer kontaktowy: 199-20393
Doświadczenie zawodowe: Posiadam doświadczenie, mam prawo jazdy od trzech lat, bardzo dobrze radzę sobie za kierownicą.
Kilka słów o sobie: Oliver to 20 letni Amerykanin, mieszka z żoną Anną w małym domku na Idlewood niedaleko stacji, pracuje w warsztacie,  na stanowisku kierownika.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Jeszcze nie wiem, lecz napewno postaram się coś szybko wymyśleć.

• Do góry
    • 0

#38 imprisoned — 1 18/04/2013 - 19:34

imprisoned
  • Gracz

Formularz Rekrutacyjny:

Imię i Nazwisko:   Marcos Betro

Adres zamieszkania:  Hotel 52, blisko stacji metro.
Numer kontaktowy:  2867715
Doświadczenie zawodowe:    Jak każdy, umiem jeździć autem, ale przyznam że jako taksówkarz jeszcze nie pracowałem.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:  Tak.
Kilka słów o sobie:   Witam, nazywam się Marcos Betro, mam 25 lat. umiem dobrze posługiwać się autem, z łatwością dogaduje się z ludźmi, i co najważniejsze, znam to miasto, czyli tam gdzie chcą - tam pojadę, zależy mi na takiej pracy, ponieważ od dawna o czymś takim myślałem. Pozdrawiam i czekam na rozpatrzenie apelacji.
Co wniesiesz do naszej firmy?:  Punktualność, szybkość i bezpieczeństwo! Klienci mojej taksówki będą dosłownie walić drzwiami i oknami do środka!

Użytkownik Mateusz2000x edytował ten post 18/04/2013 - 19:35

• Do góry
    • 0

#39 Viuuart — 0 18/04/2013 - 20:07

Viuuart
  • Świeżak

Formularz Rekrutacyjny:

Imię i Nazwisko: Cason Jenkins
Numer kontaktowy: 2899756
Doświadczenie zawodowe: Pracowałem już w takiej firmie. Byłem bardzo dobrym pracownikiem.
Kilka słów o sobie: Nazywam się Cason Jenkins, mam 23 lata i od urodzenia mieszkam w Los Santos, dlatego dobrze znam to miasto. 
Co wniesiesz do naszej firmy?: Będę dużo pracował. Będę miły dla klientów i będę ich bezpiecznie dowoził do celu. Kiedy zdarzy mi się zepsuć samochód, naprawię go jak najszybciej.

• Do góry
    • 0

#40 krzysiek09 — 0 18/04/2013 - 20:57

krzysiek09
  • Świeżak

[b]Imię i Nazwisko:[/b]Cruz Cesario
[b]Wiek:[/b]22
[b]Adres zamieszkania:[/b]Marina Hause
[b]Numer kontaktowy:[/b]2862671
[b]Doświadczenie zawodowe:[/b]1 rok stażu w Firmie kurierskiej oraz praca na stanowisku kierowniczym w ToRoS Driving School.
[b]Kilka słów o sobie:[/b]Jestem miły i kulturalny. Do ludzi odnoszę się z szacunkiem,co na pewno przyda się w tej branży. Interesuje się motoryzacją,

Jestem oczywiście uważnym kierowcą.
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?:[/b]

Napewno pomogę w razie jakiś usterek samochodów oraz bezinteresowną pomoc.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: speed, taxi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych