Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Tanner Abate
Adres zamieszkania: Motel Idlewood
Numer kontaktowy: 286-65-69
Doświadczenie zawodowe: Wydaje mi się, że doświadczenie mam nawet duże. Pracowałem w paru firmach Taxi jak i również udzielałem kursów jazdy.
Czy posiadasz prawo jazdy? [TAK/NIE]
Kilka słów o sobie: Hmmm... przyjaciele mówią na mnie Light', jestem dość wysoki. Lubię słuchać podczas jazdy dobrego rapu. Jestem dość spokojny, ale lubię sobie iść czasami na siłownie poćwiczyć. Może to dziwne, ale zawsze noszę kapelusz na głowie. Już długo jeździłem jako Taksówkarz, więc umiem jak i lubię prowadzić pojazd.
Co wniesiesz do naszej firmy?: W miarę możliwości wniosę do firmy miłą atmosferę, dobrze wykonywaną pracę, kulturę osobistą jak i zadowolenie klientów.
Oczywiście Akceptuje, zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.
[b]Formularz Rekrutacyjny:[/b]
[b]Imię i Nazwisko: Kobe Betro[/b]
[b]Wiek: 26 lat[/b]
[b]Adres zamieszkania: Dzielnica Flores[/b]
[b]Numer kontaktowy: 764-34-98[/b]
[b]Doświadczenie zawodowe: Pracowałem długo w firmie kurierskiej . Byłem instruktorem w nauce jazdy. Dzięki temu mam duży staż kierowcy oraz dobrą znajomość miasta.[/b]
[b]Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie:[/b]
[b]Kilka słów o sobie: Nazywam się Kobe Betro od dziecka kocham kierownicę. Jestem uprzejmy i tolerancyjny, czym z pewnością powinien szczycić się taksówkarz. samochody to moja pasja ale wiem kiedy jestem na torze a kiedy na ulicy i nie pozwalam sobie łamać przepisów ruchu drogowego. [/b]
[b]Co wniesiesz do naszej firmy?: Do firmy z pewnością mogę wnieść dużo fachowości, którą zawdzięczam długoletniemu byciu kierowcą. Poza tym jestem punktualny i rzetelny. [/b]
Nie jestem zbytnio przekonany, ale dajmy Ci szansę, zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterrand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.
Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Marcus DeRenzo
Adres zamieszkania: Hotel Centrum. ((Naprzeciwko centrum.))
Numer kontaktowy: 2890986
Doświadczenie zawodowe: W taxi nie miałem jeszcze okazji pracować, ale byłem już w kilku naukach jazdy. Myślę, że dobrze znam miasto, więc transport klientów nie będzie dla mnie problemem.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: tak
Kilka słów o sobie: Jestem osobą punktualną oraz opanowaną. Myslę, że dobrze sprawdze się w roli kierowcy taxi. Bardzo często jeżdze samochodami, głównie w nauce jazdy, więc miejsca w Los Santos jak i całym San Andreas nie są dla mnie problemem. Uważam się za dobrego kierowcę, nigdy nie miałem żadnego wypadku. Jeżdze ostrożnie, oraz dbam o służbowe samochody.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Wniose troche świeżości, własnego doświadczenia. Chętnie naucze się nowych umiejętności poznanych od innych współpracowników.
Oczywiście Akceptuje, zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.
Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Darnell Aiello
Adres zamieszkania: Metro Hotel
Numer kontaktowy: Nie posiadam.
Doświadczenie zawodowe: Pracowałem już w firmie Taxówkarskiej.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Tak
Kilka słów o sobie: Cześć, nazywam się Yurii. Pochodzę z Las Vetrulas gdy miałem 13lat moi rodzice umarli i zostałem sam z bratem. Z bratem mieszkałem przez 5 lat potem znalazłem miłość mego życia i mieszkałem z nią przez 3 lata lecz miesiąc temu zgineła. Wyprowadziłem się z Las Veturals żeby zapomnieć o przykrościach.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Wniosę pomoc pracownikom/szefom, zadowolenie kilentów, nocego pracownika, miłą atmosfere z mojej storny.
Oczywiście Akceptuje, zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterrand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.
Formularz Rekrutacyjny:
Imię i Nazwisko: Derick Allen
Adres zamieszkania: Hotel Centrum
Numer kontaktowy: 2833405
Doświadczenie zawodowe: Pracowałem w nauce jazdy, posiadam swój własny samochód także potrafie jeździć. Jeśli mnie przyjmiecie to będzie moja pierwsza praca jako taksówkarz, jednak szybko się ucze i myśle że będziecie ze mnie zadowoleni.
Czy posiadasz prawo jazdy? Tak/Nie: Tak
Kilka słów o sobie: Jestem Derick, mieszkam w Los Santos, po wyprowadzce z domu rodzinnego wynająłem sobie pokój w hotelu. W przyszłości pragne założyć rodzinę. Sumienny, punktualny i co najważniesze uczciwy.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Sumienną prace, miłą obsługe dla klientów a co najważniejsze ciepłą atmosfere, ponieważ strasznie lubie rozmawiać.
Tutaj tez nie jestem zbytnio przekonany, ale damy Ci szansę.. zgłoś się IG do mnie, lub Darren Mitterrand, Shouta Saitou, Nina DeLuca.
Użytkownik Golden edytował ten post 11/04/2013 - 20:00