Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Net4game || 7-4 Black Kings || Tape #1.

• Please log in to reply
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dominisio16_Posty 77 09/04/2013 - 15:35

Dominisio16_Posty
  • Gracz

*
Popularny

http://youtu.be/9-TIOyvD98k

Wykonanie DiscoKriss. :)

Użytkownik Dominisio16_Posty edytował ten post 09/04/2013 - 15:38

• Do góry
    • 6

#2 Voxenn580 09/04/2013 - 15:42

Voxenn
  • Gracz
Nie no filmik spoko, tylko ostatnio kumpel przejechał skuretem koło waszej dzielnicy i dostał ostrzał z deagle. >.<
  • Do góry
    • 0

#3 Halucyn4701 09/04/2013 - 15:43

Halucyn
  • Gracz

*
Popularny

Nie no filmik spoko, tylko ostatnio kumpel przejechał skuretem koło waszej dzielnicy i dostał ostrzał z deagle. >.<

bo to som gangstery rzycia skuterkowcom nie popuszczom
  • Do góry
    • 4

#4 Todżer751 09/04/2013 - 15:44

Todżer
  • Gracz
No, ładnie gracie.. Ale nieraz możecie być bardziej spokojniejsi że tak to napisze.
  • Do góry
    • 2

#5 Dominisio16_Posty 77 09/04/2013 - 15:53

Dominisio16_Posty
  • Gracz

No, ładnie gracie.. Ale nieraz możecie być bardziej spokojniejsi że tak to napisze.

Cel odłamu to dążenie do największych wpływów na South Central w jakikolwiek sposób nie sięgający poniżania się.

Chodzi mi o to, że nie będę tolerował IC żadnego przejeżdżania skuterami przy naszej ośce. :)
  • Do góry
    • 0

#6 Stalkerovsky 130 09/04/2013 - 15:59

Stalkerovsky
  • Gracz
kupa, ale ok
  • Do góry
    • 0

#7 Rukol 14555 09/04/2013 - 16:12

Rukol
  • Gracz
Nie kminie, drapiecie jaja nad laską a potem jeszcze ją na(cenzura)acie? A potem się ludzie dziwią, że zamiast dodawac klimatu takimi
"paniami do towarzystwa", ludzie zwyczajnie się boją grać przy projektach...
  • Do góry
    • 1

#8 GrubyPrezes 2220 09/04/2013 - 16:15

GrubyPrezes
  • Gracz

Nie kminie, drapiecie jaja nad laską a potem jeszcze ją na(cenzura)acie? A potem się ludzie dziwią, że zamiast dodawac klimatu takimi

Bo tu jest tylko jedna odpowiedz, po co płacić za e-jeb****? Ale ja tak nie robie ;)

Użytkownik Shady123 edytował ten post 09/04/2013 - 16:17

• Do góry
    • 0

#9 Dominisio16_Posty 77 09/04/2013 - 16:18

Dominisio16_Posty
  • Gracz

Bo ja niestety nie bije duty, żeby potem mieć na (cenzura)nie jakiejś laski, tylko po gwałcie wbijam BW. Tutaj nie wzywaliśmy tej pani lekkich obyczajów na robotę, tylko ona przechodziła, a my skorzystaliśmy z sytuacji. Długo musiałbym opisywać sytuacje, w której doszło do tego gwałtu, żeby pewne sprawy wyjaśnić. Ta akcja to była kara za chodzenie nam po terenie. :)

Użytkownik Dominisio16_Posty edytował ten post 09/04/2013 - 16:19

• Do góry
    • 0

#10 Rukol 14555 09/04/2013 - 16:30

Rukol
  • Gracz

Bo ja niestety nie bije duty, żeby potem mieć na (cenzura)nie jakiejś laski, tylko po gwałcie wbijam BW. Tutaj nie wzywaliśmy tej pani lekkich obyczajów na robotę, tylko ona przechodziła, a my skorzystaliśmy z sytuacji. Długo musiałbym opisywać sytuacje, w której doszło do tego gwałtu, żeby pewne sprawy wyjaśnić. Ta akcja to była kara za chodzenie nam po terenie. :)

Karacie ludzi za chodzenie... Okej, od dziś strzelam do gołębi bo latają mi po ośce. Ale wracając, ja też nie bije duty jak pewien osobnik na M (pozdrawiam :D ) a jakoś idzie "wyżyć". Po prostu opisałem, że to mi się nie podoba, tyle.
  • Do góry
    • 2

#11 DesertKillaz94 09/04/2013 - 16:31

DesertKillaz
  • Gracz

7-4 Black Dick - do dzieła!

• Do góry
    • 0

#12 Dominisio16_Posty 77 09/04/2013 - 16:34

Dominisio16_Posty
  • Gracz

7-4 Black Dick - do dzieła!

Oj tak hejtuj, bo dałęm pixosowi info, że chcesz grać w LSBS i w SHB na tej samej postaci. :)
  • Do góry
    • 0

#13 DesertKillaz94 09/04/2013 - 16:41

DesertKillaz
  • Gracz

Oj tak hejtuj, bo dałęm pixosowi info, że chcesz grać w LSBS i w SHB na tej samej postaci. :)

Po pierwsze obywatelu nie hejce cię tylko napisałem pierwsze skojarzenie z nazwą. Po drugie do (cenzura)y nędzy o co ty sie do mnie do(cenzura)asz jak sam powinnieneś tankować pojazdy na stacji a nie brać sie za gang. Oj.. rozumiem nie dość że oszukujesz omijając system afk to dodatkowo masz bodajże 13-14 lat... O! i bym zapomniał że jak graliśmy w BMF to tylko ty byłeś kozłem ofiarnym bo każdego wyzywałeś i dostawałeś w(cenzura) Veltrez cie wystrzelił raz popłakałeś się że nie chcesz CK - okej. Zresztą powiem ci tyle dla mnei jesteś s(cenzura)ysynem nie dlatego bo jesteś frajerem bo jesteś, a dlatego bo uważasz się za chuj wie kogo dodatkowo twój plan sie nie wykonał bo to że dostałem Character Kill za to że chciałem pograć przy was to nie znaczy że nie z(cenzura)łeś sobie kompletnie opini kolego... wystarczy że ktoś chciał ci pomóc a ty udając się za 'kolege' który pierwszy lizał dupe na skype abym został underbossem bo sam projectu przypilnować nie potrafi.

Moge podać tysiące argumentów.. jednak nie mam zamiaru cie hejcic w tym temacie i mówić kim jesteś, bo każdy doskonale wie.
13/03/2013 - 17:31
Dołączona grafika Kobyłek Fujimoto Takedeshi
AdminJail Noob, odwalacz.
SA-MP Nigdy nie wygasa
Blokada zabierania HP Noob, odwalacz.
SA-MP Dezaktywowana

Pozdrawiam
  • Do góry
    • 1

#14 Dominisio16_Posty 77 09/04/2013 - 16:45

Dominisio16_Posty
  • Gracz

*
Popularny

Po pierwsze obywatelu nie hejce cię tylko napisałem pierwsze skojarzenie z nazwą. Po drugie do (cenzura)y nędzy o co ty sie do mnie do(cenzura)asz jak sam powinnieneś tankować pojazdy na stacji a nie brać sie za gang. Oj.. rozumiem nie dość że oszukujesz omijając system afk to dodatkowo masz bodajże 13-14 lat... O! i bym zapomniał że jak graliśmy w BMF to tylko ty byłeś kozłem ofiarnym bo każdego wyzywałeś i dostawałeś w(cenzura) Veltrez cie wystrzelił raz popłakałeś się że nie chcesz CK - okej. Zresztą powiem ci tyle dla mnei jesteś s(cenzura)ysynem nie dlatego bo jesteś frajerem bo jesteś, a dlatego bo uważasz się za chuj wie kogo dodatkowo twój plan sie nie wykonał bo to że dostałem Character Kill za to że chciałem pograć przy was to nie znaczy że nie z(cenzura)łeś sobie kompletnie opini kolego... wystarczy że ktoś chciał ci pomóc a ty udając się za 'kolege' który pierwszy lizał dupe na skype abym został underbossem bo sam projectu przypilnować nie potrafi.

Moge podać tysiące argumentów.. jednak nie mam zamiaru cie hejcic w tym temacie i mówić kim jesteś, bo każdy doskonale wie.
SA-MP Nigdy nie wygasa

SA-MP Dezaktywowana

Pozdrawiam

Dołączona grafika
To taka odpowiedź dla Ciebie, żebyś zrozumiał, że jesteś marnym hejterkiem. Nie prowadź ze mną już tych marnych dyskusji w tym temacie. :)

Użytkownik Dominisio16_Posty edytował ten post 09/04/2013 - 16:53

• Do góry
    • 3

#15 DesertKillaz94 09/04/2013 - 16:54

DesertKillaz
  • Gracz
#UP
Podeślij coś jeszcze bo nei wiem czy mam wysłać:) zamiast pogadać jak człowiek na skype to latasz na tym Mk na forum i walisz z dupy na lewo i prawo, napisałem prawde bo jesteście tylko (cenzura)nym projectem IC który krótko mówiąc sam sobie grabi, na(cenzura)acie do każdego... jezdzicie jak (cenzura)one lizusy po dzielnicach dając sie dymać w dupsko a prawda jest prosta, gang ma zajebisty poziom /me podaje piwo, /me pije piwo i pali fajke dodatkowo nie mając żadnego pojęcia o grze(Nie mówie o tobie a o innych). A jeśli chciałbyś coś jeszcze dodać to zapraszam na skype a nie na(cenzura)asz flejm we własnym temacie, frajerze.
  • Do góry
    • 0

#16 Dominisio16_Posty 77 09/04/2013 - 16:57

Dominisio16_Posty
  • Gracz
Takie małe info dla zainteresowanych - gramy w godzinach 18-20. Czasami wcześniej, ale nie każdy ma czas na grę tak długo. :)
  • Do góry
    • 0

#17 Hanter 762 09/04/2013 - 16:58

Hanter
  • Gracz

Jak to nie? ostatnio wy(cenzura)li cie z Moster Gym, ze dmiles xD. Troche Desert ma racji to samo Rukol ;d malo postaci kobiet a wy je tak traktujecie. DZENTELMENI...
  • Do góry
    • 0

#18 Dominisio16_Posty 77 09/04/2013 - 16:59

Dominisio16_Posty
  • Gracz

Jak to nie? ostatnio wy(cenzura)li cie z Moster Gym, ze dmiles xD. Troche Desert ma racji to samo Rukol ;d malo postaci kobiet a wy je tak traktujecie. DZENTELMENI...

Napisz o mnie książke, jak tak wszystko wiesz. :)
  • Do góry
    • 0

#19 GrubyPrezes 2220 09/04/2013 - 17:00

GrubyPrezes
  • Gracz
z tego co wiem to ten temat jest w dziale "wydarzenia i eventy" a nie " Wydarzenia i hejty".
  • Do góry
    • 2

#20 Hanter 762 09/04/2013 - 17:06

Hanter
  • Gracz
Ladny filmik. :) - "Mr. Dominik i zycie od(cenzura)acza".
  • Do góry
    • 0

#21 Rangy7982 09/04/2013 - 17:25

Rangy
  • Gracz
Moda na nazwę "tape" w filmie, która nie ma nic do samej treści. Dalej:

Chodzi mi o to, że nie będę tolerował IC żadnego przejeżdżania skuterami przy naszej ośce.

Widzę, że mini-miasto się tworzy. Król orzekł! Żadnego przejeżdżania skuterami przez moją ziemię!

z tego co wiem to ten temat jest w dziale "wydarzenia i eventy" a nie " Wydarzenia i hejty".

Poprawka: "Wydarzenia i kurfyrzucaneprzezmłodychużytkownikówtegoforumabysiędowartościowaćorazwstawianiescreenówabypokazaćswoimkolegomjakiegotomasiee-pena"

Użytkownik Rendżisky edytował ten post 09/04/2013 - 17:26

• Do góry
    • 1

#22 Sizeer17 09/04/2013 - 21:35

Sizeer
  • Gracz
nice Panowie :rolleyes:
  • Do góry
    • 0

#23 McGripp118 10/04/2013 - 12:54

McGripp
  • Gracz

No i gitara.

• Do góry
    • 0

#24 makideshi71 10/04/2013 - 14:00

makideshi
  • Gracz

bullet_star.png Kobyłek Fujimoto Takedeshi
SA-MP Nigdy nie wygasa

•  
bullet_star.png Kobyłek Fujimoto Takedeshi
SA-MP Dezaktywowana

Pozdrawiam

Dobra, nie spinaj, sam mam 14 lat i nie widzę zbytniego z tym problemu. Co do organizacji.. Robienie z dzielnicy strefy zamkniętej jest trochę śmieszne - wyobraź sobie, że normalnie mieszkają tam ludzie, każdego będziecie ostrzeliwali? No chyba nie.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych