Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
- - - - -

[LoL] Co potrafi Karthus :D

lol poradnik karthus

• Please log in to reply
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kominek — 461 06/04/2013 - 15:12

Kominek
  • Gracz
http://www.youtube.com/watch?v=Xi0TIoL3yhw

Wy(cenzura)ne w kosmos moim zdaniem :D

Nuta:

Spoiler

• Do góry
    • 0

#2 Souse NiePostuje — 124 06/04/2013 - 15:19

Souse NiePostuje
  • Gracz
Nie na mój komputer. :megusta:

Ale film dobry. hhe
  • Do góry
    • 0

#3 Mc Bartek — 154 06/04/2013 - 15:27

Mc Bartek
  • Gracz
xD
  • Do góry
    • 0

#4 SCHOKOLADE — 589 06/04/2013 - 15:32

SCHOKOLADE
  • Gracz
Ee tam. Najbardziej padający mid w LoL'u + snowball'owa lekko, jak się nie umie farmić no i słaby na solo que. Ty padasz, masz pasyw lecz Twoje randomy uciekajo.

P.S. Nie polecam, hard to master. :)

Użytkownik SCHOKOLADE edytował ten post 06/04/2013 - 15:32

• Do góry
    • 0

#5 Kominek — 461 06/04/2013 - 15:41

Kominek
  • Gracz
Ja tam lubie nim grać i nie narzekam, że padam. Gorzej jest jak ktoś feeduje, a potem leci to wszystko na całą drużynę w tym karthusa.. tak czy siak, lepszy Karthus niż Xerath, który już całkowicie jest zapałką, a jeśli chodzi pod farme, Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q tak sie farmi! I trza 1 miniona strzelać, a nie wszystkie na raz.
  • Do góry
    • 0

#6 Reversed — 12 06/04/2013 - 19:48

Reversed
  • Gracz

Ee tam. Najbardziej padający mid w LoL'u + snowball'owa lekko, jak się nie umie farmić no i słaby na solo que. Ty padasz, masz pasyw lecz Twoje randomy uciekajo.

nie znacie się. Karthus mój main z S2. Co do farmienia - jest wysmienity. Q wraz z offnietym E pozwala na masywne zgarnianie farmy. Nie rozumiem placzu o farme. Zaś ulti to powód z jakigo jest karthus jest broken jak ostrze riven. ;O
  • Do góry
    • 0

#7 SCHOKOLADE — 589 06/04/2013 - 20:16

SCHOKOLADE
  • Gracz

nie znacie się. Karthus mój main z S2. Co do farmienia - jest wysmienity. Q wraz z offnietym E pozwala na masywne zgarnianie farmy. Nie rozumiem placzu o farme. Zaś ulti to powód z jakigo jest karthus jest broken jak ostrze riven. ;O

Jaką masz dywizję, powiedz mi. Nie płacze, po prostu jakiś AD Bruiser na midzie go zjedzie bez mydła. Powodzenia w early game, kiedy Lee na 3 lvlu czy taki Jarvan zacznie wymiany z kolosalnym DMG :) I powiedz mi, że się nie znam.
OUTSUSTAIN 100%, GOOD LUCK TO WIN WITHOUT BABYSITT RANDOM JUNGLER! :whistle:

Użytkownik SCHOKOLADE edytował ten post 06/04/2013 - 20:17

• Do góry
    • 0

#8 thazzuke — 694 06/04/2013 - 23:12

thazzuke
  • Gracz
Nigdy nie zrozumiem lolowego języka :(
  • Do góry
    • 0

#9 Reversed — 12 07/04/2013 - 14:45

Reversed
  • Gracz

Jaką masz dywizję, powiedz mi. Nie płacze, po prostu jakiś AD Bruiser na midzie go zjedzie bez mydła. Powodzenia w early game, kiedy Lee na 3 lvlu czy taki Jarvan zacznie wymiany z kolosalnym DMG :) I powiedz mi, że się nie znam.
OUTSUSTAIN 100%, GOOD LUCK TO WIN WITHOUT BABYSITT RANDOM JUNGLER! :whistle:

Teraz nie gram ale dlaczego nie muszę Ci mowić, wystarczy Ci to, że wydarzyło się coś... Strasznegoooo.
Wracając do tematu Karthusa - Powiedz mi pierw ktory "ad bruiser" dopadnie karthusa? I kto picknie Karthusa na ad-bursiera? Zreszta, to i tak nie ma wiekszego znaczenia. Karthustem farmisz z dalekiego zasiegu, zas poke(najczesciej skillshoty) latwo ominac. Po co Ci sustain? Zresztą, na midzie nie dojdzie do żadnego killa dopóki jungler nie zgankuje. To bez znaczenia czy ichny czy Twój. To po prostu nie ma prawa sie zdarzyc. ;)

Użytkownik Reversed edytował ten post 07/04/2013 - 14:46

• Do góry
    • 0

#10 SCHOKOLADE — 589 07/04/2013 - 14:50

SCHOKOLADE
  • Gracz

Teraz nie gram ale dlaczego nie muszę Ci mowić, wystarczy Ci to, że wydarzyło się coś... Strasznegoooo.
Wracając do tematu Karthusa - Powiedz mi pierw ktory "ad bruiser" dopadnie karthusa? I kto picknie Karthusa na ad-bursiera? Zreszta, to i tak nie ma wiekszego znaczenia. Karthustem farmisz z dalekiego zasiegu, zas poke(najczesciej skillshoty) latwo ominac. Po co Ci sustain? Zresztą, na midzie nie dojdzie do żadnego killa dopóki jungler nie zgankuje. To bez znaczenia czy ichny czy Twój. To po prostu nie ma prawa sie zdarzyc. ;)

Omiń mi Q Lee Sina Karthusem na 3 lvlu, powodzenia. Jarvan na easy go dopadnie czy zoutfarmi, robiąc Q obok niego może łatwo dashnąć się za pomocą E. Q ma 875 range i farmisz z daleka? No proszę Cię. Gramy w te samą grę?
  • Do góry
    • 0

#11 Reversed — 12 07/04/2013 - 14:53

Reversed
  • Gracz

Omiń mi Q Lee Sina Karthusem na 3 lvlu, powodzenia. Jarvan na easy go dopadnie czy zoutfarmi, robiąc Q obok niego może łatwo dashnąć się za pomocą E. Q ma 875 range i farmisz z daleka? No proszę Cię. Gramy w te samą grę?

j4 mid lane, another meta for 1000 elo. ;>
Q lee sina na luzie omijam, wystarczy ze gram 21/0/9 a nie 30/0/0. (masterisy)
Powiedz mi kto picknie Karthusa na jakiegoś lee sina pierw? Bo jakoś nie wydaje mi się zeby Karthus na 1st pick szedł.
  • Do góry
    • 0

#12 SCHOKOLADE — 589 07/04/2013 - 14:59

SCHOKOLADE
  • Gracz

j4 mid lane, another meta for 1000 elo. ;>
Q lee sina na luzie omijam, wystarczy ze gram 21/0/9 a nie 30/0/0. (masterisy)
Powiedz mi kto picknie Karthusa na jakiegoś lee sina pierw? Bo jakoś nie wydaje mi się zeby Karthus na 1st pick szedł.

Tak, another meta. Nie oglądasz competitive scene to się nie wypowiadaj, key? Jeśli nie macie Karthusa na ostatnim picku czyli nie banowaliście pierwsi to wtedy nikt nie picknie. Ale tak no to wiesz... Good luck :) Poza tym dochodzą też problemy z uzyskaniem ostatniego picka, bo jak sam wiesz randomy lubią się bawić w pickowanie topa czy mida na first picku -,-
  • Do góry
    • 0

#13 Reversed — 12 07/04/2013 - 15:30

Reversed
  • Gracz

Tak, another meta. Nie oglądasz competitive scene to się nie wypowiadaj, key? Jeśli nie macie Karthusa na ostatnim picku czyli nie banowaliście pierwsi to wtedy nikt nie picknie. Ale tak no to wiesz... Good luck :) Poza tym dochodzą też problemy z uzyskaniem ostatniego picka, bo jak sam wiesz randomy lubią się bawić w pickowanie topa czy mida na first picku -,-

To chyba na tym Twoim bronzie 5, bo od Golda nie trafisz na taką osobe choćby nie wiem co.
  • Do góry
    • 0

#14 Hojt — 380 07/04/2013 - 18:42

Hojt
  • Gracz

Ale film dobry. hhe

Niestety na mój kombajn to też zbyt wiele. Już więcej by mi poszło na odkurzaczu..
  • Do góry
    • 0

#15 MountamDew — 150 07/04/2013 - 19:43

MountamDew
  • Gracz
HueHue ;a
  • Do góry
    • 0

#16 Person — 4 07/04/2013 - 20:29

Person
  • Gracz

Karthus jest słaby na Solo Q? Pewnie że jest słaby, jak ktoś stoi w środku TF'u, ma cs'u w przeliczniku na ilość minut i ulti pali z nerwów na gościa z Full HP. Sklillowa postać, ktoś nią potrafi grać wygrywa grę.
  • Do góry
    • 1

#17 john black — 38 08/04/2013 - 08:15

john black
  • Gracz
Czy ja wiem, czy takie dobre...
  • Do góry
    • 0

#18 WiseWolf — 159 08/04/2013 - 16:26

WiseWolf
  • Gracz
I tak Lux z Trinity Force rozwali "Kartrusa"... Chociaż i tak lubię "Karthrusa" i te KIll Secure'y Penty...
  • Do góry
    • 0

#19 SCHOKOLADE — 589 08/04/2013 - 18:07

SCHOKOLADE
  • Gracz

To chyba na tym Twoim bronzie 5, bo od Golda nie trafisz na taką osobe choćby nie wiem co.

Ah, hejterku. Obejrzyj sobie meczyki min. Alex Ich'a, jego Pentę KhaZixem AD BRUISEREM na midzie, poczynania Jaravnem czy też Lee Sinem. Dziękuje, bai. A że nie grają to niech nie grają - ich strata. Podaj mi swoją nazwę to sprawdzimy, w jakiej Ty jesteś dywizji :)
  • Do góry
    • 0

#20 KlusekPospolity — 494 20/04/2013 - 21:03

KlusekPospolity
  • Gracz

"Last hitting is for plebs" xDD

• Do góry
    • 0

#21 Goomi — 73 25/05/2013 - 19:59

Goomi
  • Gracz