Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][Skarga] Raul DeLuca

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 GUCCI LARS — 556 02/04/2013 - 18:37

GUCCI LARS
  • Gracz
Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...ails&char=99707
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Raul DeLuca
Opis sytuacji: Jakąś godzinę temu przez zajściem wparował ze swym kolesiem do lokalu. Kozaczyli, odegrali, dostali po lufie i BW. Jakąś godzinę, gdy się ocknęli, po długim AFK'owaniu ten właśnie osobnik nagle wstaje, i mówi ,,Sprzedaj mi lek" - a się z nami naparzał dwie godziny temu! Nie sprzedałem(gdyż nie było, a nawet jeśli, to nie sprzedałbym ze względu, co się działo godzinkę, dwie temu), a zamknąłem lokal, bo chciałem z nim porozmawiać, gdyż nie mogę używać broni bez organizacji. Ustałem w przejściu, a ten zaczął używać siły, nawet bez lichego /me, czy /do. Na dodatek, po wbiciu mi BW, dał /q, co widać za drugim screenie.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)
Spoiler

• Do góry
    • 0

#2 Łuti — 797 04/04/2013 - 14:08

Łuti
  • Gracz
Oskarżony niech się wypowie, powiadom go. ;)
  • Do góry
    • 0

#3 MimoWszystko — 1 04/04/2013 - 15:57

MimoWszystko
  • Gracz
Wiec zacznijmy od tego tak:
Wchodze do tej apteki bo zaprosil mnie gracz ktory rzekomo zaprosil mnie do tego budynku w celu go sprzedania. Kiedy tam juz sie pojawilem zdziwilem sie ze gracz nic nie odpisuje spotkalem tam z 5 osob ktore mi wbily BW przez to ze byl wylaczony Anty DM. Wiec dlugi czas nie bylo mnie przy komputerze postac stala afk skonczylo sie bw. Wrocilem po pewnym czasie i akurat wchodzil ten gracz ktory zobaczyl ze skonczylo mi sie afk, odrazu pobiegł i zamknal drzwi. Wbilem mu bw, był wyłączony anty dm. Dalem /q poniewaz zostalem zamkniety w tym pomiejszczeniu a że gracz nie gra w żadnej organizacji to nie powinien chyba robić takich akcji i mnie przetrzymywać. Może i zrobiłem źle, przyznaję się do tego ale myślę że tamten gracz też nie postąpił lepiej. Jeżeli będzie taka możliwość to możmy odegrać wszystko od nowa. Jeżeli nie to nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić i proszić o łagodny wymiar kary.
  • Do góry
    • 0

#4 Kicaj — 37 04/04/2013 - 16:19

Kicaj
  • Gracz
Wybaczcie, że się wypowiem.. Ale starczy spojrzeć na logi oskarżonego i aktualne blokady :>
  • Do góry
    • 0

#5 Famous Piter — 2040 04/04/2013 - 16:23

Famous Piter
  • Gracz

Wybaczcie, że się wypowiem.. Ale starczy spojrzeć na logi oskarżonego i aktualne blokady :>

I mówi to osoba która wymusiła timeouta podczas akcji. Wieje trochę hipokryzją.
  • Do góry
    • 2

#6 Kicaj — 37 04/04/2013 - 16:25

Kicaj
  • Gracz

I mówi to osoba która wymusiła timeouta podczas akcji. Wieje trochę hipokryzją.

Wymusiła? :lol: Nie wiesz co jest grane i nie wiesz, że akcja została powtórzona gdyż net mi padł.. Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj...
  • Do góry
    • 0

#7 MimoWszystko — 1 04/04/2013 - 16:29

MimoWszystko
  • Gracz

Wymusiła? :lol: Nie wiesz co jest grane i nie wiesz, że akcja została powtórzona gdyż net mi padł.. Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj...

Tak sobie wmawiaj.
  • Do góry
    • 1

#8 GUCCI LARS — 556 04/04/2013 - 16:46

GUCCI LARS
  • Gracz

Wiec zacznijmy od tego tak:
Wchodze do tej apteki bo zaprosil mnie gracz ktory rzekomo zaprosil mnie do tego budynku w celu go sprzedania. Kiedy tam juz sie pojawilem zdziwilem sie ze gracz nic nie odpisuje spotkalem tam z 5 osob ktore mi wbily BW przez to ze byl wylaczony Anty DM. Wiec dlugi czas nie bylo mnie przy komputerze postac stala afk skonczylo sie bw. Wrocilem po pewnym czasie i akurat wchodzil ten gracz ktory zobaczyl ze skonczylo mi sie afk, odrazu pobiegł i zamknal drzwi. Wbilem mu bw, był wyłączony anty dm. Dalem /q poniewaz zostalem zamkniety w tym pomiejszczeniu a że gracz nie gra w żadnej organizacji to nie powinien chyba robić takich akcji i mnie przetrzymywać. Może i zrobiłem źle, przyznaję się do tego ale myślę że tamten gracz też nie postąpił lepiej. Jeżeli będzie taka możliwość to możmy odegrać wszystko od nowa. Jeżeli nie to nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić i proszić o łagodny wymiar kary.

Moim zdaniem miałem prawo cię zamknąć - chciałem odegrać z tobą akcję RolePlay, nie koniecznie bójkę, no, ale ty odpowiedziałeś w ten sposób. Skoro masz przegrane prawie 200h na postaci, na którą złożyłem skargę, to powinieneś wiedzieć, że trzeba odegrać akcję. Mnie to nie obchodzi że był wyłączony Anty DM - nie odegrałeś i tyle.
Pewnie też zrobiłem źle zamykając cię w tym lokalu, ale mogłem cie wypuścić - po odegraniu akcji. Ale ty musiałeś wbić mi BW, więc skarga poleciała.

Użytkownik LaczekPL edytował ten post 04/04/2013 - 16:50

• Do góry
    • 0

#9 MimoWszystko — 1 04/04/2013 - 17:10

MimoWszystko
  • Gracz

Moim zdaniem miałem prawo cię zamknąć - chciałem odegrać z tobą akcję RolePlay, nie koniecznie bójkę, no, ale ty odpowiedziałeś w ten sposób.

czlowieku z 5-10 minut stales i nic nie robiles..

Moim zdaniem miałem prawo cię zamknąć - chciałem odegrać z tobą akcję RolePlay, nie koniecznie bójkę, no, ale ty odpowiedziałeś w ten sposób. Skoro masz przegrane prawie 200h na postaci, na którą złożyłem skargę, to powinieneś wiedzieć, że trzeba odegrać akcję. Mnie to nie obchodzi że był wyłączony Anty DM - nie odegrałeś i tyle.
Pewnie też zrobiłem źle zamykając cię w tym lokalu, ale mogłem cie wypuścić - po odegraniu akcji. Ale ty musiałeś wbić mi BW, więc skarga poleciała.

Tak samo jak wy zapraszajac mnie na sprzedasz budynku tylko po to zeby wbic mi bw..  Wiec pozdrawiam. Zamykanie drzwi.. :)
  • Do góry
    • 0

#10 GUCCI LARS — 556 04/04/2013 - 18:12

GUCCI LARS
  • Gracz
Nie zapraszałem cię na sprzedaż budynku. Ta skarga tyczy się tylko tego, co działo się po waszym ,,przebudzeniu". Skarga tyczy się twojej, no i mojej postaci. Problemy kieruj do tych, którzy rzekomo chcieli ci sprzedać budynek. Pozdro. :)
  • Do góry
    • 0

#11 MimoWszystko — 1 04/04/2013 - 18:50

MimoWszystko
  • Gracz

Nie zapraszałem cię na sprzedaż budynku. Ta skarga tyczy się tylko tego, co działo się po waszym ,,przebudzeniu". Skarga tyczy się twojej, no i mojej postaci. Problemy kieruj do tych, którzy rzekomo chcieli ci sprzedać budynek. Pozdro. :)

Pozdrawiam ciebie ty nic nie odegrales to nawet nie byla akcja RP. Nic sie nie zaczela. Zamkneles drzwi tak  naprawde zeby wbic mi bw  bo mialem animke podbity A teraz wymyslasz jakies chore akcje. Wez przemysl co ty robisz. Takich bajek to nie wciskaj administracji.
  • Do góry
    • 0

#12 GUCCI LARS — 556 04/04/2013 - 19:17

GUCCI LARS
  • Gracz

Pozdrawiam ciebie ty nic nie odegrales to nawet nie byla akcja RP. Nic sie nie zaczela. Zamkneles drzwi tak naprawde zeby wbic mi bw

Bo nie zdążyłem, gdyż zacząłeś mnie bić i wbiłeś mi BW bez odegrania. Skąd wiesz? Może nie chciałem ci wbić BW, moze nie miałem takiego zamiaru? Teraz ty nie wciskaj kitu, jeszcze się dziwi dlaczego do akcji nie doszło! Trzeba było mnie nie bić, to by doszło do akcji, a teraz ty się tłumacz i nie łżyj i nie udawaj niewiniątka.

Użytkownik LaczekPL edytował ten post 04/04/2013 - 19:19

• Do góry
    • 0

#13 MimoWszystko — 1 04/04/2013 - 21:03

MimoWszystko
  • Gracz

Bo nie zdążyłem, gdyż zacząłeś mnie bić i wbiłeś mi BW bez odegrania. Skąd wiesz? Może nie chciałem ci wbić BW, moze nie miałem takiego zamiaru? Teraz ty nie wciskaj kitu, jeszcze się dziwi dlaczego do akcji nie doszło! Trzeba było mnie nie bić, to by doszło do akcji, a teraz ty się tłumacz i nie łżyj i nie udawaj niewiniątka.

Tak wmawiaj tutaj wszystkim. A tak naprawde zamkneles drzwi zeby wklepac mi BW cwaniaczku. Wiec skoncz z tymi postami na forum bo są bez sensu.
  • Do góry
    • 0

#14 GUCCI LARS — 556 05/04/2013 - 13:35

GUCCI LARS
  • Gracz

Tak wmawiaj tutaj wszystkim. A tak naprawde zamkneles drzwi zeby wklepac mi BW cwaniaczku. Wiec skoncz z tymi postami na forum bo są bez sensu.

Skąd to wiesz? Nawet nie dałeś mi odegrać, ,,cwaniaczku". Nie mów 'hop', póki nie podskoczysz, jak to mówią. I nie kozacz, bo nie masz powodów... i dowodów.

Użytkownik LaczekPL edytował ten post 05/04/2013 - 13:36

• Do góry
    • 0

#15 MimoWszystko — 1 05/04/2013 - 13:57

MimoWszystko
  • Gracz
a ty masz powody i dowody pozdrawiam. Wiesz co takich jak ty obrazam ale dzisiaj zrobie wyjatek.
  • Do góry
    • 0

#16 Łuti — 797 06/04/2013 - 13:18

Łuti
  • Gracz
Raul DeLuca - blokada postaci - wbicie bw graczowi, a nastepnie /q.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych