Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Znikająca gotówka ?

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Chellun — 164 29/03/2013 - 14:59

Chellun
  • Gracz
Witajcie!
Otóż mam pewien problem, przed niecałymi dziesięcioma minutami na koncie firmowym miałem 2644$. Po chwili patrzę, na koncie firmy znajduje się 0$, więc patrzę w spis transakcji dokonanych z przed 10 minutami - jak się okazało nikt nic nie wypłacał, zrobiłem /login i wchodzę ponownie wpisując /g 1 info - pojawia się, że firma ma aktualnie 993$, tak więc wpisuję /g [slot] wyplac 993. Wyświetliło się, że firma nie posiada takiej gotówki.
Jak mi powiedział Arczi - to jest bug i ma być naprawiony, więc zwracam się do Bartka z prośbą jak najszybszej naprawy owego błędu - im szybciej tym mniej pracy z oddawaniem zbulwersowanym graczom straconej gotówki :)

Dołączona grafika
  • Do góry
    • 0

#2 C z e R E s N i A — 4042 29/03/2013 - 15:06

C z e R E s N i A
  • Gracz
Ja mam to samo tyle, że dostałem pieniądze na /plac, dałem /login i znikło. :(
  • Do góry
    • 0

#3 Pixos De Blood — 6626 29/03/2013 - 15:11

Pixos De Blood
  • Gracz
http://net4game.com/...20#entry1937778
Tu się wpisz, Bartek będzie przeglądał.
  • Do góry
    • 0

#4 Geniu Motherfucker bitchez — 3 29/03/2013 - 18:51

Geniu Motherfucker bitchez
  • Gracz
Witam!
Otóż przed parema minutami znikneło mi podan cztery tysiace dolarów - Nie wiem jak to sie stalo lecz przed tym sprzedałem wayfera za $6.450 oraz deagle za $3.400 po sprzedaniu tych dwóch rzeczy miałem ponad czternascie tysiecy - te czternascie tysiecy miałem na gotowce - po daniu /logina na swojej gotowce mialem dziesiec tysiecy - oraz na koncie bankowym $0 (!!!!!Pomocy!!!!).
  • Do góry
    • 0

#5 Lisciasty — 694 29/03/2013 - 19:41

Lisciasty
  • Gracz

Witam!
Otóż przed parema minutami znikneło mi podan cztery tysiace dolarów - Nie wiem jak to sie stalo lecz przed tym sprzedałem wayfera za $6.450 oraz deagle za $3.400 po sprzedaniu tych dwóch rzeczy miałem ponad czternascie tysiecy - te czternascie tysiecy miałem na gotowce - po daniu /logina na swojej gotowce mialem dziesiec tysiecy - oraz na koncie bankowym $0 ( !! !!!Pomocy! !!!).

Witam!
Otóż przed parema minutami znikneło mi podan cztery tysiace dolarów - Nie wiem jak to sie stalo lecz przed tym sprzedałem wayfera za $6.450 oraz deagle za $3.400 po sprzedaniu tych dwóch rzeczy miałem ponad czternascie tysiecy - te czternascie tysiecy miałem na gotowce - po daniu /logina na swojej gotowce mialem dziesiec tysiecy - oraz na koncie bankowym $0 ( !! !!!Pomocy! !!!).

http://net4game.com/topic/189743-brak-pieniedzy/page__st__40#entry1938285
  • Do góry
    • 0

#6 Stefan Toni — 1 29/03/2013 - 23:41

Stefan Toni
  • Świeżak
Witam jestem Stefan Toni. (Nie moge pisac polskich zankow mam angielskiego windowsa). Z niknelo mi przed kilkoma minutami (max 2h nie sprawdzalem statusu konta do wyplaty),940$ z konta, omijajac utrate pol hp i znikniecie skutera firmowego. Wiem ze bug jest powarzny dla administracji, mam nadzieje ze naprawicie ten bug, by mo glo grac sie lepiej graczom. Chce wiedziec czy utracone pieniadze zostana zwrucone moiej postaci. Dziekuje pozdrawiam Stefan Toni.

Użytkownik Stefan Toni edytował ten post 29/03/2013 - 23:42

• Do góry
    • 1

#7 Kareth001 — 139 29/03/2013 - 23:57

Kareth001
  • Gracz

Witam jestem Stefan Toni. (Nie moge pisac polskich zankow mam angielskiego windowsa). Z niknelo mi przed kilkoma minutami (max 2h nie sprawdzalem statusu konta do wyplaty),940$ z konta, omijajac utrate pol hp i znikniecie skutera firmowego. Wiem ze bug jest powarzny dla administracji, mam nadzieje ze naprawicie ten bug, by mo glo grac sie lepiej graczom. Chce wiedziec czy utracone pieniadze zostana zwrucone moiej postaci. Dziekuje pozdrawiam Stefan Toni.

Zdaje się, że mamy naprawiony błąd. Potestujemy to teraz na serwerze testowym i jeżeli wszystko będzie okej, wgramy poprawkę na serwer główny.
Powstanie temat, w którym będziecie mogli napisać wniosek o zwrócenie pieniędzy. :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych