Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Bombardier Taxi Rekrutuje wypłata 250$-300$

• Please log in to reply
73 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bombardier — -5 29/03/2013 - 08:22

Bombardier
  • Gracz

Witam.Otwieramy nabór do firmy taksówkarskiej Nazwy Bombardier Taxi.

Oferujemy

-Służbowy pager

-Strój służbowy

-Miła atmosferę

-Służbowy pojazd

Oczekujemy

-Kulturę osobistą

-Noszenia stroju służbowego(mile widziany od naszej strony)

-Naprawiania pojazdów wizualnie(Prosilibyśmy)

-Posiadane Prawo Jazdy

-Posiadanie Dowodu Osobistego

-Umiejętność Prowadzenia Pojazdu

-Oraz znania miasta

IC

Imie i nazwisko:
List Motywacyjny:
Wyjeżdżone kilometry:
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:

OOC

Imię:
    • 0

#2 For4ever — 0 29/03/2013 - 09:03

For4ever
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko:Mike Ivanov
Nr Telefonu:2840442
List Motywacyjny:Chciałbym dołączyć do was , ponieważ lubię pracę taksówkarza, zawsze marzyłem o takiej pracy i myślę , że sobie w niej poradzę. Miasto znam w 9/10. Umiem bardzo dobrze prowadzić samochód, oczywiścię będę go zawsze tankował i naprawiał jak coś się stanie.
Wyjeżdżone kilometry: 122km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Pracowałem już jako taksówkarz i nadal pracuje w CoolTaxi nikt się na mnie nie skarży jednak ja chcę zmienić pracę z CoolTaxi , bo u nich nie ma porządku nikt nie naprawia wozów oraz nie tankuje.

OOC

Imię:Norbert

Pozdrawiam For4ever.

Użytkownik For4ever edytował ten post 29/03/2013 - 09:08

• Do góry
    • 0

#3 Defciak — 40 29/03/2013 - 09:11

Defciak
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Alex Pagani
Nr Telefonu:
2840086
List Motywacyjny: Chciałbym zostać pracowniczką w waszej firmie, według mnie najlepszej. Piszę dzisiaj te podanie ponieważ interesuje się jazdą, a szczególnie jazdą Crossami i tym podobne.
Wyjeżdżone kilometry: Ok. 634km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Pracowałam w jedynie w firmie taksówkarskiej zwanej Alfa Taxi, pojęcie o takich firmach oczywiście posiadam, jestem perfekcyjną osobą, która potrafi kierować pojazdem.

OOC

Imię: Hubert

Użytkownik Hubus123 edytował ten post 29/03/2013 - 09:13

• Do góry
    • 0

#4 Bombardier — -5 29/03/2013 - 09:18

Bombardier
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko:Mike Ivanov
Nr Telefonu:2840442
List Motywacyjny:Chciałbym dołączyć do was , ponieważ lubię pracę taksówkarza, zawsze marzyłem o takiej pracy i myślę , że sobie w niej poradzę. Miasto znam w 9/10. Umiem bardzo dobrze prowadzić samochód, oczywiścię będę go zawsze tankował i naprawiał jak coś się stanie.
Wyjeżdżone kilometry: 122km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Pracowałem już jako taksówkarz i nadal pracuje w CoolTaxi nikt się na mnie nie skarży jednak ja chcę zmienić pracę z CoolTaxi , bo u nich nie ma porządku nikt nie naprawia wozów oraz nie tankuje.

OOC

Imię:Norbert
Przyjmuje!!

IC

Imie i nazwisko: Alex Pagani
Nr Telefonu:
2840086
List Motywacyjny: Chciałbym zostać pracowniczką w waszej firmie, według mnie najlepszej. Piszę dzisiaj te podanie ponieważ interesuje się jazdą, a szczególnie jazdą Crossami i tym podobne.
Wyjeżdżone kilometry: Ok. 634km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Pracowałam w jedynie w firmie taksówkarskiej zwanej Alfa Taxi, pojęcie o takich firmach oczywiście posiadam, jestem perfekcyjną osobą, która potrafi kierować pojazdem.

OOC

Imię: Hubert

Przyjmuje!!
  • Do góry
    • 0

#5 refleksluqa — 0 29/03/2013 - 09:49

refleksluqa
  • Gracz
IC

Imie i nazwisko: Carlo Bonasera
Nr Telefonu: 2839838
List Motywacyjny: Chciałbym pracować w firmie Bombardier Taxi ponieważ praca taxówkarza to praca do której pasuje. Umiejętności kierowcy posiadam ponad przeciętne, przyczyniły się do tego liczne godziny spędzone za kółkiem. Mam bardzo dobry kontakt z klientem, pracowałem już w różnych firmach, gdzie podejście do klienta to rzecz pierwszorzędna, dlatego też nikt nigdy złego słowa na mnie powiedzieć nie mógł. Bardzo dużo czasu poświęcam pracy, jako pracowita i odpowiedzialna osoba myślę, że bardzo dobrze pasuje do tej branży. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego listu. Z poważaniem Carlo Bonasera
Wyjeżdżone kilometry: 97 km.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: To będzie moja pierwsza praca, gdzie będę taxówkarze, aczkolwiek posiadam dość spore doświadczenie z innych firm.

OOC

Imię: Mateusz

• Do góry
    • 0

#6 batman96 — 8 29/03/2013 - 11:40

batman96
  • Gracz
Imie i nazwisko: Alijah Agnoli
Nr Telefonu:2825936
List Motywacyjny: W odpowiedzi na ogłoszenie które ukazała się 29.03 zgłaszam się na stanowisko kierowcy w Bombardier taxi. Posiadam doświadczenie jako Instruktor Nauki Jazdy, jestem bardzo cierpliwy, miły i kulturalny. Mimo że pochodzę z Fort Carson i w Los Santos mieszkam dopiero dwa miesiące znam bardzo dobrze miasto. Jestem bardzo uczicwy, szanuje sobię pracę i jestem pracownikiem któremu można zaufać. Pozdrawiam
Wyjeżdżone kilometry:http://iv.pl/images/95104722731564232116.png
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:
W Nauce Jazdy

OOC

Imię:Kuba

• Do góry
    • 0

#7 Screeaam — 1978 29/03/2013 - 11:45

Screeaam
  • Gracz
Imie i nazwisko: Salvatore Accardo
Nr Telefonu:
2730977
List Motywacyjny: Cóż, na wstępie pragnę przybliżyć Państwu moje doświadczenie. Obecnie posiadam własną firmę nauki jazdy, która dobrze prosperuje. Jeśli chodzi o umiejętności prowadzenia pojazdu, z tym nie będzie żadnego problemu.Mieszkam tutaj praktycznie od urodzenia, także można powiedzieć, że znam każdy zakamarek tego miasta. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Pozdrawiam!
Wyjeżdżone kilometry: 2691 km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Miałem okazję pracować w firmie znajomego na stanowisku kierowniczym, niestety firma po pewnym czasie upadła.

• Do góry
    • 0

#8 hatemylife — 1 29/03/2013 - 12:43

hatemylife
  • Gracz
IC

Imie i nazwisko:Skyler Bell
Nr Telefonu:2843878
List Motywacyjny:Witam serdecznie. W mieście jestem od niecałych dwóch tygodni lecz wszystko już ogarnąłem. Posiadam prawo jazdy. Autem potrafie jeździć bez ani jednej ryski. Miasto znam na pamięć.
Wyjeżdżone kilometry:455km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:W jednej aktualnie pracuje więc z tym nie ma problemu.

OOC

Imię:Gracjan
  • Do góry
    • 0

#9 BloodDrinker — 2 29/03/2013 - 17:01

BloodDrinker
  • Gracz

Imie i nazwisko : Angela Morgan.

Nr.Telefonu: 2850728.

List Motywacyjny: Jestem dobrą i odpowiedzialną osobą, zawsze słucham poleceń kierownictwa/szefostwa, wykonuję dobrze moją pracę. Od kiedy miałam 18 lat, marzyłam o pracy taksówkarskiej. Moje umiejętności jazdy są duże, zawsze dojeżdżam na czas - lub i przed czasem, jestem sumierenna. Jestem bardzo kulturalna. Myślę, że Państwo by się na mnie nie zawiedli. Pozdrawiam.
Angela Morgan.

Wyjeżdżone kilometry: Zaledwie 30km, lecz naprawdę - potrafię dobrze jeździć, nie zawiedziecie się na mnie.Miasto mam w kieszeni, wszystkie ulice znam na pamięć, jak i osiedla.
Posiadasz doświadczenie w tego typu firmie?: Pracowałam kiedyś w nauce jazdy, bardzo dobrze mi to szło, moje doświadczenie w jeździe, jest spore.

OOC

Imie: Dawid.

• Do góry
    • 0

#10 Don Kurson — 385 29/03/2013 - 17:21

Don Kurson
  • Gracz
In Character:

Imię i nazwisko: Alex Desimone
Nr. telefonu: 283-59-66
List Motywacyjny: Bardzo chciałbym dołączyć do was, ponieważ uwielbiam kierować pojazdami. Na drodze jestem bardzo ostrożny, może to potwierdzić mój nauczyciel nauki jazdy. Zdałem prawo jazdy za pierwszym razem.
A. Desimone
Wyjeżdzone: Mam bardzo mało, bo tylko 30km, lecz doskonale jeżdze. [oczywiście na innych postaciach miałem dużo więcej ;p]
Czy posiadasz doświadczenie w tego typu firmie?: Nie posiadam doświadczenia, lecz kiedyś musi być ten pierwszy raz. **uśmiecha się**

Out of Character:

Imię: Patryk.

PS: Pozdrawiam.

Użytkownik Kurson edytował ten post 29/03/2013 - 17:24

• Do góry
    • 0

#11 haku33 — 0 29/03/2013 - 19:27

haku33
  • Gracz
IC

Imie i nazwisko: Marcus Bassi
Nr Telefonu: 277-3610
List Motywacyjny:
Pochodze z Las Vegas , mam 22 lata. Uczęszczam na studia o kierunku Prawniczym , mam również ukończoną zawodową szkołę jazdy , kurs informatyczny . Moimi zainteresowaniami jest motoryzacja , prawnictwo , informatyka i wiele innych .
Moje cechy . Jestem uprzejmy , miły z kulturalny , dbam o higienę osobistą , jestem otwarty na różne propozycje , nie boję się podejmować wyzwań.
Jeśli czegoś nie napisałem proszę pisać. Lubie być pomocny ludzią , po prostu ich rozwozić.
Mam bardzo dobre panowanie za kierownicą.
Wyjeżdżone kilometry: 395km http://img547.images...7/259/kmn4g.png
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak posiadam.

OOC

Imię: Paweł

• Do góry
    • 0

#12 Bombardier — -5 29/03/2013 - 20:11

Bombardier
  • Gracz
Wszystkich prosze o zgłoszenie sie po invite!!
  • Do góry
    • 0

#13 Kosmita32 — -3 30/03/2013 - 10:16

Kosmita32
  • Gracz
Ja Rafael Abbattista przeczytałem regulamin i go akceptuje.
  • Do góry
    • 0

#14 Pogi — 0 30/03/2013 - 11:25

Pogi
  • Gracz
Imie i nazwisko: Martin Riggio
Nr Telefonu: 2850403
List Motywacyjny: Nazywam sie Martin Riggio i mieszkam w Los Santos. Jestem uczciwa osoba, bardzo pracowita, punktualna, kulturalna i bardzo cierpliwa. Bardzo dobrze jezdze pojazdem i znam cale miasto. Bardzo chcialbym do was dolaczyc, poniewaz szukam dobrej pracy.
Wyjeżdżone kilometry: 32km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Jestem nowicjuszem

OOC

Imię: Marcin
PS: Jestem nowy na tym serwie i gram tu dopiero klika dni i chce pracowac w dobrej robocie. Gralem na innych serwerach gdzie tez pracowalem w taxi. Znam bardzo dobrze miasto i dzielnice.

Użytkownik Pogi edytował ten post 30/03/2013 - 11:51

• Do góry
    • 0

#15 Mibusz — 0 01/04/2013 - 22:51

Mibusz
  • Gracz

Imie i nazwisko: Jacob Rende
Nr Telefonu: (siec mi szwankuje)
List Motywacyjny: Witam. Jestem pracowity i wiele wnioslbym do firmy pomocy i zrania ze soba po prostu rodzinnosci, opiekowalbym sie ta firma jak wlasnym dzieckiem.
Wyjeżdżone kilometry: 60
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Pracowalem juz w takich firmach (jestem kierownikiem w jednej z nich)

OOC

Imię:Jakub

• Do góry
    • 0

#16 Popello — 5 02/04/2013 - 21:33

Popello
  • Gracz
IC

Imie i nazwisko: Javier Bertucci
Nr Telefonu: nie posiadam chwilowo
List Motywacyjny: Nazywam sie Javier Bertucci, mam 21 lat bardzo chcialbym pracowac w tej firmie, bardzo interesuje mnie ta praca, znam miasto na wylot, umiem bardzo dobrze prowadzić samochód.Bardzo zależy mi na tej pracy, moge dodac ze jestem osoba uczciwa,sumienną i pracowitą.Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, z góry dziękuje.
Wyjeżdżone kilometry: 158km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak oczywiscie pracowalem w kilku firmach taksowkarskich

OOC

Imię: Łukasz
  • Do góry
    • 0

#17 Lucky01 — 0 03/04/2013 - 18:32

Lucky01
  • Gracz
Imie i nazwisko:Drake Argiro
Nr Telefonu:Nie posiadam chwilowo.
List Motywacyjny:Jestem bezkolizyjnym kierowca czesto jestem na N4G od 3 do 4h.Interesuje mnie motoryzacja, jestem mily dla klijentow i kierowcow.
Wyjeżdżone kilometry: 850Km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Tak pracowalem w firmnie tego typu.

OOC

Imię:Jan
  • Do góry
    • 0

#18 Kobe Lopez — 0 03/04/2013 - 19:19

Kobe Lopez
  • Gracz
Imie i nazwisko: Kobe Lopez
Nr Telefonu: 2862369
List Motywacyjny: Witam nazywam się Kobe Lopez mam duże doświadczenie w Taxi pracowałem kiedyś w San Fierro jako taksówkarz. Znam idealnie całe miasto Los Santos w Taxi pracowałem 4 lata i jestem bardzo dobrym kierowcą.
Wyjeżdżone kilometry: ok. 500
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak jak już wspąmniałem pracowałem w TAXI 4Lata znam idealnie teren.

OOC
Imię:Mateusz
Prosze o przyjęcie mnie do Pracy.

Użytkownik Kobe Lopez edytował ten post 03/04/2013 - 19:56

• Do góry
    • 0

#19 damiosa — 0 03/04/2013 - 20:14

damiosa
  • Świeżak
Imie i nazwisko: Gonzalo Casagrande
Nr Telefonu: 2872586
List Motywacyjny: Nazywam się Gonzalo Casagrande, jeszcze nigdy nie pracowałem jako taksówkarz lub kurier w tym mieście, ponieważ jestem tu nowy. Miasto znam dobrze, w razie czego mogę używać GPS. Nie mam zbyt wielu wyjeżdżonych kilometrów bo tylko 30km, spowodowane jest to tym iż nie miałem pieniędzy na żaden pojazd. Jednak dobrze kieruje autem, jestem uważny na drodze.
Wyjeżdżone kilometry: 30
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Nie, pracowałem tylko w restauracjach i na siłowni.

OOC

Imię: Damian
  • Do góry
    • 0

#20 wyrewolwerowny — 1 03/04/2013 - 21:16

wyrewolwerowny
  • Gracz
Imie i nazwisko:Anatolii_Accardo
Nr Telefonu:2826807
List Motywacyjny:A wiec wprowadzilem sie tu nie mam doswiadczenie dobrze znam mape i tereny Dobrze prowadze pojazdy .
Wyjeżdżone kilometry:200
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Tak

OOC

Imie:Adrian

• Do góry
    • 0

#21 Filip Kołaczyński — 0 04/04/2013 - 10:04

Filip Kołaczyński
  • Gracz
IC

Imie i nazwisko: Nicholas Williams
Nr Telefonu: 2821861
List Motywacyjny: Nazywam się Nicholas Williams, za kółkiem jestem bardzo doświaczonym i spokojnym kierowcą. Mogę znieść najgorsztch kierowców.
Wyjeżdżone kilometry: 38 km, ale szybko wzrosną.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Niestety nie, ale chciałbym spróbować.

OOC

Imię: Filip
  • Do góry
    • 0

#22 Sebastian Panek — 0 04/04/2013 - 21:12

Sebastian Panek
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Quentin Rossi
Nr Telefonu:2859605
List Motywacyjny: Mam wszystkie podkategorie prawa jazdy, jestem kierowca z zawodu. Nie mam punktow karnych oraz jestem szanowanym kierowca.
Wyjeżdżone kilometry: 60km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Pracowalem 2 firmach taxi.

OOC

Imię: Sebastian
  • Do góry
    • 0

#23 Sileent — 20 06/04/2013 - 14:46

Sileent
  • Gracz
Imię i nazwisko : Tomas Torres
Nr tel : Podam IC
List motywacyjny : Witam, moim marzeniem zawsze był pracować w tego typu firmach. Przekonuje mnie bardzo służbowy samochód. Oczywiście jestem sumienny i uczciwy, gwarantuje bezpieczną i bez szkodową jazdę , razie wypadku bądź stłuczki pokryje wszystkie koszta naprawy. Mam nadzieje że będzie pan ze mnie zadowolony.
Wyjeżdżone kilometry : ok. 60
Posiadasz doświadczenie w tego typu firmach : Tak
OOC :
Imię : Kamil
  • Do góry
    • 1

#24 Lano — 1 06/04/2013 - 16:44

Lano
  • Gracz

Imie i nazwisko:Markus Perez
Nr Telefonu:2821689
List Motywacyjny:Jestem byłym pracownikiem firmy taksówkarskiej oraz aktualnie pracownikiem w Szkole jazdy oraz w Idaho Cars.Kierowca ze mnie raczej dobry , mandatu nie miałem jeszcze nigdy, skuter także miałem, ale niestety został skradziony i do dziś nie wiem co się z nim dalej dzieje. Nie wiem co by tu więcej dodać chciałbym tu pracować z powodu takie że muszę zarobić na życie.
Wyjeżdżone kilometry:570km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Tak Jak wyżej było napisane jestem byłym pracownikiem podobnej firmy.

OOC

Imię:Patryk

• Do góry
    • 0

#25 P4CM4N — 448 06/04/2013 - 18:09

P4CM4N
  • Gracz
Del

Użytkownik cichy5840 edytował ten post 06/04/2013 - 18:14

• Do góry
    • 0

#26 Saimon — 37 06/04/2013 - 18:27

Saimon
  • Gracz
IC

Imie i nazwisko: Raul Ward
Nr Telefonu: 1017682
List Motywacyjny: Jestem młodym, ambitnym mężczyzną. Mam spore doświadczenie, dotyczące prowadzeniu pojazdów. Jestem osobą cierpliwą, kulturalną z poczuciem humoru. Umiem dogadać się z każdym człowiekiem. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam.
Wyjeżdżone kilometry: ~1600 km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak, duże.

OOC

Imię: Szymon

Użytkownik 5zymon edytował ten post 06/04/2013 - 18:28

• Do góry
    • 0

#27 Bombardier — -5 06/04/2013 - 18:50

Bombardier
  • Gracz
Wszystkich powyzej przyjmuje zgłosić sie po inva
Nowy rozpatrywacz podan Gerard Urso (cichy5840)
  • Do góry
    • 0

#28 lorak96 — 0 07/04/2013 - 08:01

lorak96
  • Gracz
Imie i nazwisko: Grant Adamo
Nr Telefonu: 2822970
List Motywacyjny: Uwielbiam jeździć po mieście, uważam że jestem bardzo dobrym kierowco.
Wyjeżdżone kilometry: 1231km.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Tak, pracowałem już jako taksówkarz.

OOC

Imie: Karol.

• Do góry
    • 0

#29 kamilek112 — 29 07/04/2013 - 11:48

kamilek112
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Stefan Abate
Nr Telefonu: 2757345
List Motywacyjny: Bardzo lubię tego typu pracę, bardzo dobrze prowadzę auta i sprawia mi to przyjemność.
Wyjeżdżone kilometry: 2170km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak, pracowałem już w kilku tego typu firmach jak taxi i bardzo dobrze mi to wychodziło.

OOC

Imię: Kamil
  • Do góry
    • 0

#30 P4CM4N — 448 07/04/2013 - 15:15

P4CM4N
  • Gracz

Imie i nazwisko: Grant Adamo
Nr Telefonu: 2822970
List Motywacyjny: Uwielbiam jeździć po mieście, uważam że jestem bardzo dobrym kierowco.
Wyjeżdżone kilometry: 1231km.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Tak, pracowałem już jako taksówkarz.

OOC

Imie: Karol.

Przyjmuje Aleś się rozpisał.

IC

Imie i nazwisko: Stefan Abate
Nr Telefonu: 2757345
List Motywacyjny: Bardzo lubię tego typu pracę, bardzo dobrze prowadzę auta i sprawia mi to przyjemność.
Wyjeżdżone kilometry: 2170km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak, pracowałem już w kilku tego typu firmach jak taxi i bardzo dobrze mi to wychodziło.

OOC

Imię: Kamil

Przyjmuje

Zgłoście się po Inva
  • Do góry
    • 0

#31 D a w i D — 164 07/04/2013 - 16:03

D a w i D
  • Gracz
//Delete

Użytkownik _DaVid_ edytował ten post 07/04/2013 - 16:22

• Do góry
    • 0

#32 Messinho53 — 1 07/04/2013 - 16:50

Messinho53
  • Gracz
IC

Imie i nazwisko: Davis Berceto
Nr Telefonu: 64471
List Motywacyjny: Jestem wielkim fanem aut i dlatego lubię bardzo je prowadzić, ale na jeżdzeniu swoim autem bezczynie po mieście nie zarobie, dlatego decyduje się do napisania do was propozycji przyjęcia mnie do pracy, oferuje świetną atmosfere oraz zadowolenie klientow .
Wyjeżdżone kilometry: 4000
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Jasne.

OOC

Imię: Karol
  • Do góry
    • 0

#33 ciun3k — -1 07/04/2013 - 17:29

ciun3k
  • Gracz
Imie i nazwisko: Jacob Barcellona
Nr Telefonu: 2851547
List Motywacyjny: Nie będę się rozpisywał. Młody, pracowity człowiek, kreatywny, miły dla klientów, posiadający doświadczenie w prowadzeniu aut przydałby się w takiej firmie jak Bombardier Taxi. Na pewno nie pożałujecie zatrudniając mnie.
Wyjeżdżone kilometry: 85
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak, pracowałem w nauce jazdy.

OOC

Imię: Kuba
  • Do góry
    • 0

#34 P4CM4N — 448 07/04/2013 - 18:17

P4CM4N
  • Gracz

IC

Imie i nazwisko: Davis Berceto
Nr Telefonu: 64471
List Motywacyjny: Jestem wielkim fanem aut i dlatego lubię bardzo je prowadzić, ale na jeżdzeniu swoim autem bezczynie po mieście nie zarobie, dlatego decyduje się do napisania do was propozycji przyjęcia mnie do pracy, oferuje świetną atmosfere oraz zadowolenie klientow .
Wyjeżdżone kilometry: 4000
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Jasne.

OOC

Imię: Karol

Imie i nazwisko: Jacob Barcellona
Nr Telefonu: 2851547
List Motywacyjny: Nie będę się rozpisywał. Młody, pracowity człowiek, kreatywny, miły dla klientów, posiadający doświadczenie w prowadzeniu aut przydałby się w takiej firmie jak Bombardier Taxi. Na pewno nie pożałujecie zatrudniając mnie.
Wyjeżdżone kilometry: 85
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak, pracowałem w nauce jazdy.

OOC

Imię: Kuba

Przyjmuje zgłoś się po inva do mnie lub Bombardiera
  • Do góry
    • 0

#35 Cinek Cinus Cineslaw — 0 07/04/2013 - 18:47

Cinek Cinus Cineslaw
  • Gracz

Imie i nazwisko: Zakary_Miller
Nr Telefonu: Niestety nie posiadam. Ale przy najbliszej wypłacie zakupię.
List Motywacyjny:Jestem byłym pracownikiem firmy taksówkarskiej. Kierowca ze mnie raczej dobry , mandatu nie miałem jeszcze nigdy, skuter także miałem, ale niestety został skradziony i do dziś nie wiem co się z nim dalej dzieje. Nie wiem co by tu więcej dodać chciałbym tu pracować z powodu takie że muszę zarobić na życie.
Wyjeżdżone kilometry: 201
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?: Tak

OOC

Imię: Marcin

• Do góry
    • 0

#36 pawel35789 — 0 07/04/2013 - 19:58

pawel35789
  • Świeżak
Imie i nazwisko:Antoine Adamo
Nr telefonu:2863435
List motywacyjny:Mam na imię Antoine Adamo mieszkam w Los Santos.Jestem dobrym kierowcą i mam dobry kontakt z ludźmi.
Wyjeżdżone kilometry:1220km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie ? Pracowalem jako instruktor w nauce jazdy.
ooc
Imię:Paweł
  • Do góry
    • 0

#37 Bombardier — -5 08/04/2013 - 18:42

Bombardier
  • Gracz
Imie i nazwisko:Antoine Adamo
Nr telefonu:2863435
List motywacyjny:Mam na imię Antoine Adamo mieszkam w Los Santos.Jestem dobrym kierowcą i mam dobry kontakt z ludźmi.
Wyjeżdżone kilometry:1220km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie ? Pracowalem jako instruktor w nauce jazdy.
ooc
Imię:Paweł
Przyjmuje zgłoś się po ivite pozostali nie przyjmuje

Wymagania aby zostac przyjetym min 200h przegranych na postaci oraz 2000km wyjezdzonych ss jesli nie spełniasz tych wymogów nawet nie pisz!!
  • Do góry
    • 2

#38 Stefan Toni — 1 08/04/2013 - 19:13

Stefan Toni
  • Świeżak

IC

Imie i nazwisko:Stefan Toni.
Nr Telefonu:2884603.
List Motywacyjny:Chciał bym spróbować sił w nowej firmie, w tamtych firmach, albo nie wypłacalni byli, albo nie miła atmosfera. Jestem dobry pracownikiem taxi, dużo siedziałem wcześniej na taxi, jak pracowałem. Będę oczywiście naprawiał auto oraz je tankował. Pozdrawiam Stefan Toni.
Wyjeżdżone kilometry:286.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Tak, pracowałem w Auto Taxi oraz w Perfect Taxi. Jestem Doświadczonym kierowcą, nie będzie ze mną problemów. Mape znaw 10/10 Ale gdzie są firmy tak na 7/10. Dziękuje pozdrawiam.

OOC

Imię:Igor.

Pozdrawiam Stefan Toni.

• Do góry
    • 0

#39 STILLER — 2813 08/04/2013 - 19:15

STILLER
  • Gracz
Imie i nazwisko:Jefferson_Foster
Nr telefonu:2875359
List motywacyjny:Mam na Imie Jefferson Bylem pracownikiem w firmie taksowkarskiej Perfect taxi bylem dosc rzetelnym kierowca zwolnilem sie stamtad poniewaz szef sprzedal budynek jestem bardzo dobrym kierowca chce dostac te prace poniewaz bardzo ja lubie obiecuje,ze bedziecie zemnie dumni.Gram juz na tym serwerze ponad rok i wiem co to znaczy kierowca taksowki.Wiec jestem przygotowany na naprawianie auta za kazde jego uszkodzenie oraz tankowanie.
Wyjeżdżone kilometry:563km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie ? Bylem pracownikiem w szkole prawa jazdy spisywalem sie tam bardzo dobrze szef byl zemnie zadowolony Firma nosila nazwe White Driving School.
ooc
  • Do góry
    • 1

#40 P4CM4N — 448 08/04/2013 - 19:45

P4CM4N
  • Gracz

Imie i nazwisko:Jefferson_Foster
Nr telefonu:2875359
List motywacyjny:Mam na Imie Jefferson Bylem pracownikiem w firmie taksowkarskiej Perfect taxi bylem dosc rzetelnym kierowca zwolnilem sie stamtad poniewaz szef sprzedal budynek jestem bardzo dobrym kierowca chce dostac te prace poniewaz bardzo ja lubie obiecuje,ze bedziecie zemnie dumni.Gram juz na tym serwerze ponad rok i wiem co to znaczy kierowca taksowki.Wiec jestem przygotowany na naprawianie auta za kazde jego uszkodzenie oraz tankowanie.
Wyjeżdżone kilometry:563km
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie ? Bylem pracownikiem w szkole prawa jazdy spisywalem sie tam bardzo dobrze szef byl zemnie zadowolony Firma nosila nazwe White Driving School.
ooc

IC

Imie i nazwisko:Stefan Toni.
Nr Telefonu:2884603.
List Motywacyjny:Chciał bym spróbować sił w nowej firmie, w tamtych firmach, albo nie wypłacalni byli, albo nie miła atmosfera. Jestem dobry pracownikiem taxi, dużo siedziałem wcześniej na taxi, jak pracowałem. Będę oczywiście naprawiał auto oraz je tankował. Pozdrawiam Stefan Toni.
Wyjeżdżone kilometry:286.
Posiadasz doświadczenie w takiego typu firmie?:Tak, pracowałem w Auto Taxi oraz w Perfect Taxi. Jestem Doświadczonym kierowcą, nie będzie ze mną problemów. Mape znaw 10/10 Ale gdzie są firmy tak na 7/10. Dziękuje pozdrawiam.

OOC

Imię:Igor.

Pozdrawiam Stefan Toni.

Nie przyjmuje.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych