Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Albert Lewis.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 FizzyLard — 128 28/03/2013 - 11:58

FizzyLard
  • Gracz
<p>Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/.../57374-labaki1/
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Albert Lewis
Opis sytuacji:
Cóż, sytuacja oczywiście jak na szkodnika oraz odwalacza przystało żałosna do szpiku kości. Jako iż odgrywam sobie postać ćpuna, nafurałem się na giełdzie, tam wbiło mi BW, gdy już zeszło, podjechał owy gracz na skuterku, wyciągnął Deagla, stwierdził, że poodgrywa mega kozaka, zaczął coś pisać " CO (cenzura)O " etc. Pomyślalem, dobra, odwalacz jak odwalacz, nie karmie, idę sobie stąd. Nagle zaczął płakać, że mam z nim grać, odgrywa, że strzela. Stwierdziłem, że chce poczekać na GM'a, ten oczywiście zaczął się niecierpliwić. Zaczął PG, DM oraz obrazy i przekleństwa na kropce. Moim zdaniem, gracz ma tyle Gamescorów, że powinien już potrafić grać, podejrzewam kupno konta, jeżeli to możliwe, proszę to sprawdzić. Oczywiście groźby skargą, co widać na ostanim SS'sie " Zobaczymy jak długo". Moim zdaniem jest to zachowanie niedopuszczalne, żeby jeździł Faggio i chciał do wszystkich strzelać, ale werdykt zostawiam odpowiednim osobą.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Użytkownik FizzyLard edytował ten post 29/03/2013 - 07:52

• Do góry
    • 2

#2 Łuti — 797 28/03/2013 - 21:26

Łuti
  • Gracz
Oskarżony niech się wypowie, powiadom go. ;)
  • Do góry
    • 0

#3 FizzyLard — 128 28/03/2013 - 23:03

FizzyLard
  • Gracz
Powiadomiony.
  • Do góry
    • 0

#4 Mitis — 2265 29/03/2013 - 09:49

Mitis
  • Gracz
Dobra więc tak, przyznam sie do tego, Lecz byłem troche nastuany bo miałem urodziny i troche zachciało nam sie odwalać za co najmocniej PRZEPRASZAM tych ktorym zrobiłem źle wiem ze ta sie Stalo, ale naprawde nie byłem swój, Co do tej juz gry postanowilem nie wchodzić pod taki wpływem na Serw. Napisałeś ze moge kupić konto - To jest niemożliwe, możecie sprawdzić IP, Lecz co do samej akcji czytajac ja dziś to tak - Po 1 to jak odgrywałem ciagle a ty grałeś na kropce ale dobra nie bede sie o to "Prul" bo sam odwalałem, Zadnej akcji nie odegrałes a to ze miałem deagle to chyba nie bylo "Centrum" Więc moge mieć, A ty powienneś grać IC a nie ciagle na kropce i wysylac 5 /raportów. I TERAZ TAK NA SAM KONIEC ((SORY ZA CAPS LOCKA)) PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKI I OBIECUJE ZE WIECEJ SIE TEGO NIE BEDZIE. ((sorki za błedy an szybko pisane))
  • Do góry
    • 0

#5 Daawid — 274 29/03/2013 - 09:55

Daawid
  • Gracz
Już nie raz zgrywałeś kozaka.
  • Do góry
    • 0

#6 Dominik1000 — 47 29/03/2013 - 10:06

Dominik1000
  • Gracz
Nie jestem powiązany ze skargą, ale muszę coś dodać. Dzisiaj właśnie ten typek Albert Lewis strzelał do mojego brata dokładnie o 8:11 przed komisariatem. Wczoraj też odwalał ze swoim kolegą Enrique Aleksandov, lecz nie miałem dowodów, na szczęście dzisiaj mój brat zrobił ss'a. Chciałbym, żeby ten typek został ukarany, bo to zwykły odwalacz. Tutaj dowóD: http://imgur.com/Rl73GLt
  • Do góry
    • 1

#7 VortaL — 0 29/03/2013 - 10:26

VortaL
  • Gracz
Dobra, moim zdaniem.. hmm przeprosił.. przyznał się do winy.. kara musi być.. ale jakaś mniejsza.. dl. bo ładnie przeprosił za swoje zachowanie, oczywiście, jeżeli takie sytuacje dalej bd.miały miejsce.. to nie ma raczej mowy o ustępstwach. Takie jest moje zdanie na ten temat.. ale zostawiam to już osobom odpowiadającym za skargi.
  • Do góry
    • 0

#8 filmyredcyan — 95 29/03/2013 - 10:40

filmyredcyan
  • Gracz
Co do tego, że sprzedał konto to nie sądzę aby tak było. Pamięta on nasz konflikt IC, zgrywa kozaczka gdy mnie widzi (robił tak zawsze) - lecz jak już prawie ma BW podczas akcji daje /q lub ucieka na BH.

Sorry za wypowiedź, ale mogłem rozwiać wątpliwości co do sprzedaży konta tego gracza.
  • Do góry
    • 2

#9 Mitis — 2265 29/03/2013 - 12:12

Mitis
  • Gracz
Ja? ja nie sprzedaem konta :D Mowiłem IP moze sprawdzić, Już przeprosiłem wszytskich i juz zakonczyłem taka gre jaka miała miejsce wczoraj, niechce sie kłucić juz z nikim.A co do geog77 To już niechce sie wypowiadać, jak z mp5 latałes po centrum.
  • Do góry
    • 0

#10 Daawid — 274 29/03/2013 - 12:18

Daawid
  • Gracz
Ja z mp5 latałem po centrum? Poproszę SSa, gangsterze.
  • Do góry
    • 1

#11 Mitis — 2265 29/03/2013 - 12:32

Mitis
  • Gracz
Zwałe z ciebie mam, chcesz tylo by mnie teraz udupiona, tak wogole to po co tutaj piszesz? Od teraz odpowiadam na pytania od Łukasz i okarżajacych.
  • Do góry
    • 0

#12 Łuti — 797 29/03/2013 - 13:28

Łuti
  • Gracz
Albert Lewis - blokada czatu OOC 30 dni - obrazy i grozby na czacie OOC. Klątwa 60 dni - odwalacz.
  • Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych