Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Moscow Night Club-Przysłowiowy Pig Pen na Flores!

rekrutacja klub pig pen

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 GutmixTheDon — 810 25/03/2013 - 17:01

GutmixTheDon
  • Gracz

Dołączona grafika

Moscow Night Club-Nowo powstały klub nocny, założony 23.03.2013 przez Nico Vasiliev'a. Jeden z najlepszych klubów, aktualnie działąjących w mieście. U nas każdy znajdzie swoje cztery kąty, alkohol dla każdego pod dostatkiem, przeróżne rodzaje i gatunki drinków serwowanych przez naszych wykwalifikowanych barmanów! Wnętrze klubu każdemu wpadnie w oko, każdy detal wnętrza sprawia iż każdy wieczór spędzony w naszym klubie, staje się wieczorem, którego nikt z was nie będzie mógł zapomnieć.
Tutaj także zjesz przekąski, bądz szybkie dania obiadowe.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Moscow Night Club oczekuje:
*zaangażowania w pracę
*uczciwości
*kultury wobec klienta i innych pracowników
*zachowania zasad BHP

Moscow Night Club oferuje:
*miłą atmosfera w pracy
*służbowy identyfikator
*służbowy pager
*pensja na poziomie $200-$250

Podanie na barmana:
Spoiler

Podanie na kierownika(Wysyłajcie do mnie na PW)
Spoiler

PS:Sprawdzać będe tylko Ja.

Użytkownik GutmixTheDon edytował ten post 27/03/2013 - 08:16

• Do góry
    • 0

#2 GutmixTheDon — 810 27/03/2013 - 08:17

GutmixTheDon
  • Gracz
Lumin-Podanie na kierownika zaakceptowane!
Łap mnie w grze na /w.

Użytkownik GutmixTheDon edytował ten post 27/03/2013 - 08:17

• Do góry
    • 0

#3 B4RTU5 — 0 27/03/2013 - 16:03

B4RTU5
  • Gracz
Imię i nazwisko: Karl Thompson
Numer telefonu: 651111
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach, lecz nudziło mnie to chciałbym pracować w jakimś bardziej rozrywkowym miejscu.
Coś o sobie: Jestem pracowity, lubię spędzać czas z ludźmi. Jeśli się za coś wezmę nie przestane.
  • Do góry
    • 0

#4 GutmixTheDon — 810 27/03/2013 - 17:17

GutmixTheDon
  • Gracz
Akceptuje! Zgłos sie do mnie In Game na /w Nico Vasiliev bądz wpadnij do lokalu i być moze zastaniesz kierownika.
  • Do góry
    • 0

#5 kubus94 — 1 27/03/2013 - 18:18

kubus94
  • Gracz
Imię i nazwisko:Davis Foster
Numer telefonu:2842565
Doświadczenie:Znam się na typach muzyki wiem jak zadowolić ludzi na parkiecie.Także posiadam wiedzę na temat różnych alkoholów żeby polecić klientowi.
Coś o sobie:Mam na imie Davis Foster urodziłem się w 1994 w Las Vegas.Do Los Santos przeprowadziłem się gdy miałem 16 lat wynajmuje mieszkanie w hotelu.Chciałbym pracować w Clubie gdyż sam uwielbiam słuchać clubowych kawałków a tym bardziej jeszcze mieć satysfakcje że pracuje w wspaniałym klubie.Także znam się na sprzęcie DJ skim więc jeśli będzie taka możliwość mogę zagrać na imprezach.
Co będziesz robił, żeby reklamować Moscow Night Club?: Na początku napewno zrobię ogłoszenia w różnych restauracjach itp. Postaram także znaleść sławnego DJ wtedy napewno przyjedzie dużo osób co wpłynie na ocene klubu.Można np. zrobić coś takiego że panie do 22 godz. drinka gratis coś w tym stylu.
  • Do góry
    • 0

#6 GutmixTheDon — 810 27/03/2013 - 19:27

GutmixTheDon
  • Gracz
Kubuś96-Podanie nie zachwyca ortografią, ale myśle że odnajdziesz sie na takim stanowisku. Staraj sie, a awansujesz. Zgłos sie do mnie IG na /w Nico Vasiliev po inva.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych