GTA SA - O co tu chodzi?
— 159
24/03/2013 - 13:45
Mam problemy z GTA, a mianowicie klatkuje mi na wszystkich rozdzielczościach ale nie na 1024x860 (czy coś takiego). Ale oczywiście na tej rozdzielczości jest problem, kiedy wchodzę do auta, przez radio gra mi się zacina i zazwyczaj wywala Crash'em. Mogę spróbować zainstalować ponownie no ale zobaczmy co wy macie do powiedzenia i czy ktoś z was może też ma taki problem...
— 124
24/03/2013 - 15:13
— 159
24/03/2013 - 15:30
— 0
25/03/2013 - 01:00
— 851
25/03/2013 - 02:45
— 8
25/03/2013 - 12:12
— 159
25/03/2013 - 12:17
Najlepiej pobierz pełną wersję, nie jakiegoś RIP'a okrojonego z głosów postaci i filmików, te wersje lubią się bugować podczas opadów deszczu na serwerze i przy wielu innych okazjach
Najpierw przeczytaj, a potem napisz, piszę że mam oryginalną kopię gry
to też może być powodem ^^. Spróbuj przeinstalować a jak nie ściągnij sobie GTA i nie instaluj z tej płyty.
Dobra, przeinstaluje. Najgorsze jest to, że żaden (piractwo=ban) nie działa i muszę grać używając płytę bo inaczej Sa-mp wali crash'ami. GTA nie będę pobierał bo mam internet szybkości ślimaka.
Płyta jakaś ułomna, ja mam ściągane i wszystko jest ok. Tylko na singleplayer głosu nie ma w przerywnikach filmowych, a tak to wszystko gra.
Bo płyta ma kilka lat i jest porysowana, mam ją po starszej siostrze...
Wydaję mi się, że to problem z płytą bo jeżeli muszę z nią grać. (A nigdy tak nie było) to pewnie ona spowalnia mi grę. Na takiej rozdzielczości nie da się fajnych SS'ów robić
Trzymajcie kciuki żeby się zainstalowało!
Użytkownik Bladey edytował ten post 25/03/2013 - 12:21
— 0
25/03/2013 - 12:31
Najpierw przeczytaj, a potem napisz, piszę że mam oryginalną kopię gry
Dobra, przeinstaluje. Najgorsze jest to, że żaden (piractwo=ban) nie działa i muszę grać używając płytę bo inaczej Sa-mp wali crash'ami. GTA nie będę pobierał bo mam internet szybkości ślimaka.
Bo płyta ma kilka lat i jest porysowana, mam ją po starszej siostrze...
Wydaję mi się, że to problem z płytą bo jeżeli muszę z nią grać. (A nigdy tak nie było) to pewnie ona spowalnia mi grę. Na takiej rozdzielczości nie da się fajnych SS'ów robić
Trzymajcie kciuki żeby się zainstalowało!
Ja sciągam zawsze z Torrentów w wersji angielskiej jest (piractwo=ban) wszystko działa ściąga się bardzo szybko 1-2h
Co do neta to w tym programie akurat zależy jak ktoś tobie seeduje
Użytkownik Davidoff edytował ten post 25/03/2013 - 12:33
— 159
25/03/2013 - 12:55
Ja sciągam zawsze z Torrentów w wersji angielskiej jest (piractwo=ban) wszystko działa ściąga się bardzo szybko 1-2h
Wystarczy ze pobierzesz program UTorrent a ja ci podesle plik z Torrentów wrzucisz do programu i odrazu zacznie się sciągać.
Co do neta to w tym programie akurat zależy jak ktoś tobie seedujea nie jaką masz prędkość
Ale jeżeli on me seeduje z dobrą szybkością, a mój internet pobiera z mniejszą to niestety jest różnica. Porównajmy mojego kolegę (50mb/s), a mnie (1mb/s). Mu takie 11 GB pobierze się w jeden dzień, a mi...
Pierwsza próba instalowania nie udana z powodu brakujących plików AUDIO. Czas na próbę drugą...
Problem rozwiązany!
Karta graficzna była Update'owana przez Panel Sterowania przez co miała wersję nie współgrającą z Gta Sa. Pobrałem update'a z AMD i jest okej. (Mam Radeona)
Użytkownik Bladey edytował ten post 26/03/2013 - 13:06
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty