Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do Administracji] Zły Kod

• Please log in to reply
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Butcher245 19/03/2013 - 19:15

Butcher
  • Gracz
Witam - chciałem dzisiaj zakupić konto premium GOLD. Otóż wysłałem pierwszego sms'a i w wiadomości zwrotnej otrzymałem: 'Blad. Wiadomosc zostala przeslana na zly numer lub tresc wiadomosci jest bledna. Sprawdz i wyslij wiadomosc ponownie. Dziekujemy.' - numer dobry szybko zorientowałem się, że w treści zapomniałem o jednym 'C' na końcu. Jestem w stanie podać numer i godzinę wysłania sms'a. Zależy mi na pozyskaniu kodu gdyż zabrało mi pieniądze z konta, a kodu nie mam. Z góry dziękuję, pozdrawiam!
  • Do góry
    • 0

#2 souz1754 19/03/2013 - 19:21

souz
  • Gracz
Pisałem o tym do Dotpaya, nie oddają za to kasy. To z winy wysyłającego.
  • Do góry
    • 0

#3 tomekk48 19/03/2013 - 19:23

tomekk
  • Gracz
o (cenzura)a ja bym się popłakał chyba xD
  • Do góry
    • 0

#4 _Wojak_25 19/03/2013 - 19:27

_Wojak_
  • Gracz

Szkoda, bo to dzięki graczom serwer funkcjonuje i nie każdy ma pieniądze na taki "prezent".
  • Do góry
    • 0

#5 souz1754 19/03/2013 - 19:36

souz
  • Gracz

Szkoda, bo to dzięki graczom serwer funkcjonuje i nie każdy ma pieniądze na taki "prezent".

Ale ta kasa przez nietrafiony SMS idzie do Dotpaya z tego co wiem, to ich bonusowy ziomek na hajsiorek. ;)
  • Do góry
    • 0

#6 Jednooka Czirliderka 446 19/03/2013 - 19:36

Jednooka Czirliderka
  • Gracz

To coś słabo pisałeś O.o Ja zapomniałem kiedyś w SMSie wpisać AP. na początku i po napisaniu w ciągu 4 dni dostałem nowy kod O.o
  • Do góry
    • 0

#7 souz1754 19/03/2013 - 19:41

souz
  • Gracz

To coś słabo pisałeś O.o Ja zapomniałem kiedyś w SMSie wpisać AP. na początku i po napisaniu w ciągu 4 dni dostałem nowy kod O.o

Przeczytaj regulamin, napisałem i zwrotu nie dostałem bo był to błąd z mojej winy. :)
  • Do góry
    • 0

#8 Quaz^ 513 19/03/2013 - 19:44

Quaz^
  • Gracz

W ich regulaminie stoi, że problemy z płatnościami są rozpatrywane tylko wtedy, kiedy wina leży po stronie Dotpay. Jak to użytkownik popełni błąd, to jego strata. Serwis nie ponosi odpowiedzialności.
  • Do góry
    • 0

#9 B M62158 20/03/2013 - 13:27

B M
  • Zarząd
To oczywiście zapis ich regulaminu, dzięki któremu nie można im nic zarzucić, ale zdarza się, że pomagają, więc warto napisać ;)
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych