Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Bombardier Driving School Rekrutuje!

bomba boma

• Please log in to reply
59 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bombardier — -5 18/03/2013 - 17:13

Bombardier
  • Gracz
Witam. Oferujemy pracę na stanowisko instruktor/ulotkarz w najlepszej szkole jazdy Los Santos w której są możliwe awanse. Wraz z aktualizacją Leo zostaje otwarta rekrutacja do nas. Zapraszamy do składania podań.
Nasze pojazdy
-manana
-manana
-previon
-faggio

Co oferujemy?

- Wypłatę $200
- Auto służbowe
- Przyjemną pracę w zespole
- Premię

Czego wymagamy?

- Prawa jazdy
- Dowodu osobistego
- Umiejętności jazdy i nauczenia kursantów.

Wzór:

Imie i Nazwisko:

Użytkownik Bombardier edytował ten post 18/03/2013 - 17:16

• Do góry
    • 0

#2 Black00 — 255 18/03/2013 - 17:21

Black00
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Ali Zabbo.
Krótki list motywacyjny: Ogólnie bardzo lubię jeździć. Mój kolega pracował w nauce jazdy, jeździłem czasami z nim i naprawdę mi się podobało. Mam bardzo duże doświadczenie na ulicy, więc myślę że poradzę sobie.
  • Do góry
    • 0

#3 Bombardier — -5 18/03/2013 - 18:03

Bombardier
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Ali Zabbo.
Krótki list motywacyjny: Ogólnie bardzo lubię jeździć. Mój kolega pracował w nauce jazdy, jeździłem czasami z nim i naprawdę mi się podobało. Mam bardzo duże doświadczenie na ulicy, więc myślę że poradzę sobie.

Zgłoś się po invite :D
  • Do góry
    • 0

#4 Wojtek1313 — 0 18/03/2013 - 20:21

Wojtek1313
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Brandon Zicaro
Krótki list motywacyjny: Witam nazywam się Brandon Zicaro mam 20 lat zamieszkuję w jednym z hotelii Los Santos. Jestem osobą miłą i kreatywną bardzo lubię grać w kosza. Na stanowisku taksówkarza będę pracował pierwszy raz lecz proszę nie odrzucać mojego podania, bardzo szybko się uczę więc nie będziecie Państwo mieli ze mną rzadnych problemów.
  • Do góry
    • 0

#5 Bombardier — -5 18/03/2013 - 20:40

Bombardier
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Brandon Zicaro
Krótki list motywacyjny: Witam nazywam się Brandon Zicaro mam 20 lat zamieszkuję w jednym z hotelii Los Santos. Jestem osobą miłą i kreatywną bardzo lubię grać w kosza. Na stanowisku taksówkarza będę pracował pierwszy raz lecz proszę nie odrzucać mojego podania, bardzo szybko się uczę więc nie będziecie Państwo mieli ze mną rzadnych problemów.

Zgłoś się po invite
  • Do góry
    • 0

#6 DayMon — 726 19/03/2013 - 16:36

DayMon
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Easton Bevilacqua
Krótki list motywacyjny: Witam, otóż nazywam się Easton, a dla przyjaciół East. Mam 24 lata i jestem osobą bardzo miłą, mam dobry kontakt z ludźmi i oczywiście mam cierpliwość, a także lubię pomagać ludziom którzy jej potrzebują.
  • Do góry
    • 0

#7 Bombardier — -5 19/03/2013 - 18:21

Bombardier
  • Gracz

Napisano dziś, 16:36

Imie i Nazwisko:Easton Bevilacqua
Krótki list motywacyjny: Witam, otóż nazywam się Easton, a dla przyjaciół East. Mam 24 lata i jestem osobą bardzo miłą, mam dobry kontakt z ludźmi i oczywiście mam cierpliwość, a także lubię pomagać ludziom którzy jej potrzebują.]

Przyjęty!

• Do góry
    • 0

#8 Wonszu — 146 19/03/2013 - 20:30

Wonszu
  • Gracz
Imie i Nazwisko: William Westwood
Krótki list motywacyjny: Nazywam się William, ogólnie mam spokojny charakter, lecz czasem zdarzy mi się zabluzgać, posiadam prawo jazdy standardowo, świetnie dogaduję się z grupą oraz nieznajomymi ludźmi, potrafię pomóc kiedy tylko będę mógł, gdy zniszczę jaką kolwiek część służbowego auta, lub chociaż gdy lekko otrę o jakiś mur, odrazu lecę do warsztatu z tym, by nie było problemów przy dalszej jeździe, zachowana kultura samochodu wewnątrz jak i zewnątrz nie licząc kierowcy, reprezentuje naszą firmę.
  • Do góry
    • 0

#9 Steefekk — 94 19/03/2013 - 21:19

Steefekk
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Ostin Bissi
Krótki list motywacyjny: Witam, nazywam się Ostin Bissi mieszkam w Los Santos od roku. Doskonale władam językami obcymi. Pracowałem wiele razy w nauce jazdy gdzie odnosiłem sukcesy, potrafiłem dziennie zarobić do 250$ co daje spory zysk dla właściciela. Jestem wspaniałym kierowcą dlatego chce nauczać zgodnej z przepisami jazdy innych młodych ludzi rozpoczynających poznawanie drug LOs Santos.
  • Do góry
    • 0

#10 Lano — 1 19/03/2013 - 21:20

Lano
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Markus Perez
Krótki list motywacyjny:Witam nazywam się Markus Perez zwany także Patrick Perez mam 27 Lat Oraz lubię jeździć pojazdami i dobrze nimi bez wypadkowo prowadzić.Chciałbym uczyć kursantów tego samego więc dlatego składam te podanie oczywiście liczę się z tym ze mogę się nie dostać ale mam zawsze dobrą nadzieje .
  • Do góry
    • 0

#11 Bombardier — -5 20/03/2013 - 18:13

Bombardier
  • Gracz
Imie i Nazwisko: William Westwood
Krótki list motywacyjny: Nazywam się William, ogólnie mam spokojny charakter, lecz czasem zdarzy mi się zabluzgać, posiadam prawo jazdy standardowo, świetnie dogaduję się z grupą oraz nieznajomymi ludźmi, potrafię pomóc kiedy tylko będę mógł, gdy zniszczę jaką kolwiek część służbowego auta, lub chociaż gdy lekko otrę o jakiś mur, odrazu lecę do warsztatu z tym, by nie było problemów przy dalszej jeździe, zachowana kultura samochodu wewnątrz jak i zewnątrz nie licząc kierowcy, reprezentuje naszą firmę.
Zgłoś sie po invite

Imie i Nazwisko: Ostin Bissi
Krótki list motywacyjny: Witam, nazywam się Ostin Bissi mieszkam w Los Santos od roku. Doskonale władam językami obcymi. Pracowałem wiele razy w nauce jazdy gdzie odnosiłem sukcesy, potrafiłem dziennie zarobić do 250$ co daje spory zysk dla właściciela. Jestem wspaniałym kierowcą dlatego chce nauczać zgodnej z przepisami jazdy innych młodych ludzi rozpoczynających poznawanie drug LOs Santos.
Zgłoś sie po invite
  • Do góry
    • 0

#12 BojaVol — 4 21/03/2013 - 14:27

BojaVol
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Arnold Alvino
Krótki list motywacyjny:Nazywam się Arnold Alvino , mam 21 lat i mieszkam w Los Santos od 3 lat. Bardzo dobrze znam kilka jezykow obcych , jak i władam kulturą osobistą.Będe starał się jak najczesciej pracowac i pomagać tej firmie. Mysle ze nadaje się do takiej własnie pracy ponieważ mam w tym doswiadczenie, czuje się pewnie na ulicy i szanuje kientów.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

#13 kamilek112 — 29 21/03/2013 - 15:41

kamilek112
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Stefan Abate
Krótki list motywacyjny:Witam nazywam Stefan mam 21 Lat, pracowałem w "Mega taxi", bardzo dobrze radzę sobie za kółkiem i lubię taką pracę :)

Użytkownik kamilek112 edytował ten post 21/03/2013 - 15:41

• Do góry
    • 0

#14 dasiekk — 0 22/03/2013 - 15:04

dasiekk
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Yuri Abbattista
Krótki list motywacyjny:Jestem bardzo dobrym i odpowiedzialnym kierowcą. Zawsze chciałem zostać Instruktorem jazdy. Ni pracowałem w tej branży jeszcze ale nie będę miał z niczym problemu moim zdaniem.
  • Do góry
    • 0

#15 Pan_Dominic — 22 23/03/2013 - 09:31

Pan_Dominic
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Mikel Wood
Krótki list motywacyjny: Ogólnie bardzo lubię jeździć. Mój kolega pracuje w nauce jazdy, jeździłem czasami z nim i naprawdę mi się podobało. Mam bardzo duże doświadczenie na ulicy, więc myślę że poradzę sobie.
  • Do góry
    • 0

#16 Bartek0209 — 8 23/03/2013 - 09:47

Bartek0209
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Giovanny Capardi
Krótki list motywacyjny: Witam zarząd Bombardier Driving School! Nazywam się Giovanny Capardi i mieszkam w Los Santos od dłuższego czasu. Posiadam prawo jazdy już od 19 roku życia. Posiadałem też własny samochód marki Admiral, ale go sprzedałem. Nigdy nie miałem żadnej stłuczki ani wypadku. Pracowałem w podobnej nauce jazdy więc znam się na tej robocie. Mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam
Giovanny Capardi
  • Do góry
    • 0

#17 Danze — 0 23/03/2013 - 10:14

Danze
  • Świeżak
Imie i Nazwisko: Alexzander Alvarez
Krótki list motywacyjny: Przedstawiac sie nie bede, bo juz pisalem wyzej. Pochodze z Las Venturas, przyjechalem do Los Santos w poszukiwaniu przygody i nowych doswiadczen. Nie posiadam doswiadczenia w tym zawodzie, ale samochodem potrafie jezdzic. Dodatkowym plusem jest moja amicja i sumienna praca, nie jestem wulgarny, zalatwiam wszysto lagodnie. Jestem towarzyski i napewno dogadam sie z klientami, bez problemu. Dlaczego wybralem was?: Poniewaz szukacie kogos takiego jak (tj. Wyzej). Z pewnoscia nie pozalujecie, ze mnie zatrudnicie. Po drugie szukam nowych doswiadczen i jako mlody czlowiek szukam nowych ciekawych zajec, ktore mi umila czas, przy okazji zarabiajac.

Pozdrawiam, Alexzander.
  • Do góry
    • 0

#18 DarkMor — 0 23/03/2013 - 10:31

DarkMor
  • Świeżak
Imie i Nazwisko:Alfred James
Krótki list motywacyjny:Witam jestem Alfred lubie Jezdzic.Potrafie kazdemu wzystko wytlumaczyc.I lubie pomagac
  • Do góry
    • 0

#19 Bombardier — -5 23/03/2013 - 10:46

Bombardier
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Giovanny Capardi
Krótki list motywacyjny: Witam zarząd Bombardier Driving School! Nazywam się Giovanny Capardi i mieszkam w Los Santos od dłuższego czasu. Posiadam prawo jazdy już od 19 roku życia. Posiadałem też własny samochód marki Admiral, ale go sprzedałem. Nigdy nie miałem żadnej stłuczki ani wypadku. Pracowałem w podobnej nauce jazdy więc znam się na tej robocie. Mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam
Giovanny Capardi
Nie przekonałęś mnie!!

Imie i Nazwisko: Alexzander Alvarez
Krótki list motywacyjny: Przedstawiac sie nie bede, bo juz pisalem wyzej. Pochodze z Las Venturas, przyjechalem do Los Santos w poszukiwaniu przygody i nowych doswiadczen. Nie posiadam doswiadczenia w tym zawodzie, ale samochodem potrafie jezdzic. Dodatkowym plusem jest moja amicja i sumienna praca, nie jestem wulgarny, zalatwiam wszysto lagodnie. Jestem towarzyski i napewno dogadam sie z klientami, bez problemu. Dlaczego wybralem was?: Poniewaz szukacie kogos takiego jak (tj. Wyzej). Z pewnoscia nie pozalujecie, ze mnie zatrudnicie. Po drugie szukam nowych doswiadczen i jako mlody czlowiek szukam nowych ciekawych zajec, ktore mi umila czas, przy okazji zarabiajac.

Pozdrawiam, Alexzander.

Za małe masz doświadczenie

Imie i Nazwisko:Alfred James
Krótki list motywacyjny:Witam jestem Alfred lubie Jezdzic.Potrafie kazdemu wzystko wytlumaczyc.I lubie pomagac
Za mało grasz na serwie
  • Do góry
    • 0

#20 batman96 — 8 23/03/2013 - 11:04

batman96
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Alijah Agnoli
Krótki list motywacyjny:Witam, piszę do was ponieważ jest to praca w sam raz dla mnie, jestem bardzo cierpliwy, opanowany. Bardzo dobrze jeżdżę samochodem tak jak i potrafię wytłumaczyć co i jak, jak zachować się w danej sytuacji.
  • Do góry
    • 0

#21 TheErnest — -1 23/03/2013 - 11:45

TheErnest
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Ernest Rogers
Krótki list motywacyjny (IC):
Dzień dobry.

Nazywam sie Ernest Rogers, mam 24 lata. Zamieszkuje jeden z Hoteli na terenie centrum. Posiadam prawo jazdy, dowód osobisty oraz do niedawna miałem własne auto (majestic). Mam spore doświadczenie na drodze i myślę że byłbym w stanie pomagać ludziom w celu nauczenia się jazdy autem.Znajomość ortografii oraz mapy stanu San Andreas oceniam na dobry. ((znam normalne przepisy ruchu drogowego oraz komendy aby zapobiegać odwalaczom)).

Mam nadzieję że mój bardzo krótki list motywacyjny sie spodobał. Dzieki.
  • Do góry
    • 0

#22 Enntter — 1 23/03/2013 - 15:54

Enntter
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Nicolas Barker
Krótki list motywacyjny: Lubię uczyć innych i lubię też jeździć samochodami jak by to powiedzieć to moja pasja. Bardzo lubię to robić. Samochodami jeżdżę bardzo bobrze.
  • Do góry
    • 0

#23 Bombardier — -5 24/03/2013 - 08:47

Bombardier
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Ernest Rogers
Krótki list motywacyjny (IC):
Dzień dobry.

Nazywam sie Ernest Rogers, mam 24 lata. Zamieszkuje jeden z Hoteli na terenie centrum. Posiadam prawo jazdy, dowód osobisty oraz do niedawna miałem własne auto (majestic). Mam spore doświadczenie na drodze i myślę że byłbym w stanie pomagać ludziom w celu nauczenia się jazdy autem.Znajomość ortografii oraz mapy stanu San Andreas oceniam na dobry. ((znam normalne przepisy ruchu drogowego oraz komendy aby zapobiegać odwalaczom)).

Mam nadzieję że mój bardzo krótki list motywacyjny sie spodobał. Dzieki.
Zgłoś się po invite!
  • Do góry
    • 0

#24 Piotr Ślęczek — 0 25/03/2013 - 10:26

Piotr Ślęczek
  • Świeżak
Imie i Nazwisko: Richard Diaz
Krótki list motywacyjny: Uczyłem się u was nie dostałęm mandatu ani raz myślę że sprawdze się w tej pracy.

Użytkownik Piotr Ślęczek edytował ten post 25/03/2013 - 10:27

• Do góry
    • 0

#25 Prosteryn — 33 25/03/2013 - 14:06

Prosteryn
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Robert Martinez.
Krótki list motywacyjny: A więc bardzo dobrze mi idzie w Naukach Jazdy. Aktualnie pracuje w jednej z nauk jazdy i nikt się na mnie nie skarzy. Umiem jezdzic autem i myśle ze sobie poradze w oto tej nauce jazdy.
  • Do góry
    • 0

#26 Dragones — 0 25/03/2013 - 15:12

Dragones
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Adam Harvey
Krótki list motywacyjny: Bardzo lubię jeździć samochodami znam się na nich ponadto doskonale dogaduje się z ludźmi. Ogólnie myślę że sobie poradzę w tej pracy. :)
  • Do góry
    • 0

#27 kamilek112 — 29 25/03/2013 - 18:15

kamilek112
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Stefan Abate
Krótki list motywacyjny:Witam nazywam Stefan mam 21 Lat, pracowałem w "Mega taxi", bardzo dobrze radzę sobie za kółkiem i lubię taką pracę, aktualnie pracuję w taxi i nauce jazdy. :)
  • Do góry
    • 0

#28 MrCapio — 6 25/03/2013 - 19:36

MrCapio
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Marc Coletti.
Krótki list motywacyjny: Witam cały zarząd. Nie wiem co mogę tutaj takiego napisać, ale zobaczę jak to wyjdzie.:D
Jestem doświadczonym kierowcą, umiem prowadzić różne typy pojazdów.(Proszę nie patrzeć na ilość godzin, to nie jest wizytówka. Wszystko najlepiej wychodzi IC.) może nie gram na tym serwerze wieki, lecz mam wielką znajomość RP. Tak jak pisałem wyżej, nie lubię się rozpisywać. Mam nadzieje, że to wystarczy. :D
Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#29 Nlanek — 0 27/03/2013 - 16:16

Nlanek
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Derick Allen
Krótki list motywacyjny: Jestem Derick, jako młody chłopak całkiem dobrze radze sobie za kółkiem. Uczciwy i pracowity. Jestem przekonany, że potrafie uczyć ludzi jak jeździć.
  • Do góry
    • 0

#30 kubus94 — 1 28/03/2013 - 16:22

kubus94
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Davis Foster
Krótki list motywacyjny:Witam , mam na imię Davis urodziłem się w 1994 roku w Las Vegas, do Los Santos przeprowadziłem się gdy miałem 18 lat.Od tego czasu wynajmuję mieszkanie w hotelu, a także pracuje w restauracji.Posiadam prawo jazdy także umiem bardzo dobrze prowadzić auto.Od czasu gdy pierwszy raz wsiadłem do auta spodobało mi się prowadzenie samochodu poprostu sprawia mi to przyjemność, a jeszcze na dodatek mieć pracę która lubię i dostawać za to wynagrodzenie poprostu moje marzenie.I chce uczyć nowych kierowców żeby byli naprawdę dobrymi kierowcami.
  • Do góry
    • 0

#31 For4ever — 0 28/03/2013 - 16:34

For4ever
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Mike Ivanov
Krótki list motywacyjny:Witam. Jestem Mike Ivanov , urodziłem się 1992 roku w Los Santos. Posiadam prawo jazdy oraz dowód osobisty , lubię prowadzić samochód ponieważ sprawia mi to wielką przyjemność. Lubię uczyć nowych kierowców jak mają jechać. Jest to po prostu moje marzenie.

Pozdrawiam For4ever.
  • Do góry
    • 0

#32 Bombardier — -5 29/03/2013 - 08:25

Bombardier
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Robert Martinez.
Krótki list motywacyjny: A więc bardzo dobrze mi idzie w Naukach Jazdy. Aktualnie pracuje w jednej z nauk jazdy i nikt się na mnie nie skarzy. Umiem jezdzic autem i myśle ze sobie poradze w oto tej nauce jazdy
Przyjmuje!! pozostali odrzucam za małe doświadczenie
  • Do góry
    • 0

#33 haku33 — 0 29/03/2013 - 19:32

haku33
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Marcus Bassi
Krótki list motywacyjny: Pochodze z Las Vegas , mam 22 lata. Uczęszczam na studia o kierunku Prawniczym , mam również ukończoną zawodową szkołę jazdy , kurs informatyczny . Moimi zainteresowaniami jest motoryzacja , prawnictwo , informatyka i wiele innych .
Moje cechy . Jestem uprzejmy , miły z kulturalny , dbam o higienę osobistą , jestem otwarty na różne propozycje , nie boję się podejmować wyzwań.
Jeśli czegoś nie napisałem proszę pisać. Lubie być pomocny ludzią , po prostu ich rozwozić.
Pracowałem już w korporacji taxi . Więc mam bardzo dobrze opanowaną jazde samochodem .
  • Do góry
    • 0

#34 B4RTU5 — 0 30/03/2013 - 17:21

B4RTU5
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Karl Thompson
Krótki list motywacyjny: Lubie nauczać ludzi, kiedyś pracowałem we firmie która się tym właśnie zajmowała, więc mam doświadczenie.W wieku 15 lat ojciec uczył mnie jeździć samochodem. Jestem sumienny i pracowity.
  • Do góry
    • 0

#35 wojciu11 — -1 30/03/2013 - 21:09

wojciu11
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Joan Dramis
Krótki list motywacyjny:Joan - to 23 letni Latynos mieszkajacy na obrzezach miasta w Dillmore.Dramis ma niezwykly charakter czlowieka o pomocnej rece.Gdy miał osiemnascie lat dostal od ojca swoj pierwszy samochod i zaczal robic prawo jazdy.W czasie robienia prawka spodobala mu sie praca nauczyciela.
Pracował w Dillmore w Driving SChool ale odszedl poniewaz byly marne zarobki.Teraz ma ochote dojsc do ulubionej pracy.
  • Do góry
    • 0

#36 DeZzYy — 44 30/03/2013 - 21:29

DeZzYy
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Gregory Pavlovskii
Krótki list motywacyjny: Więc tak nazywam sie Gregory, ogólnie jestem spokojnym Rosjaninem lecz nie dam sobie napluć na głowę. Wcześniej pracowałem w Moskwie jako Rekrutant oraz Instruktor nie jednej nauce jazdy. Posiadam prawo jazdy każdej kategori. Potrafię bardzo dobrze się dogadywać z innymi osobami. Każda praca jest super ale Nauka Jazdy ma coś sobie że każdego ciągnie do napisania podań. Los Santos bardzo dobrze znam i myślę że profesionalnie nauczę kursantów poruszać się w takim dużym mieście. Zawsze będe słuchał się zarządu oraz przestrzegał regulaminu i zawsze będe odbierał każde wezwanie.

Użytkownik WiEcEK edytował ten post 30/03/2013 - 21:31

• Do góry
    • 0

#37 Bombardier — -5 31/03/2013 - 09:14

Bombardier
  • Gracz
Rekrutacja chwilowo zamknieta!!
  • Do góry
    • 0

#38 Mibusz — 0 31/03/2013 - 19:38

Mibusz
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Jacob Rende
Krótki list motywacyjny:Mam doswiadczenie w prowadzeniu samochodow, jestem ambitny i chce wnosic jak najwiecej pomocy i rodzinnosci do firmy, szanuje powierzone mi pojazdy i jezdze ostroznie, bede tankowac po jezdzie.
  • Do góry
    • 0

#39 Bombardier — -5 02/04/2013 - 18:00

Bombardier
  • Gracz
Rekrutacja ponownie otwarta podania powyżej odrzucone!!
  • Do góry
    • 0

#40 NiceShot — 102 02/04/2013 - 18:21

NiceShot
  • Gracz

Dołączona grafika

[IC]
Imię i Nazwisko: Tanner Abate

Numer kontaktowy: 2866569
Krótki list motywacyjny: Mam dość duże doświadczenie w prowadzeniu aut, potrafię nauczyć kogoś jeździć, zawsze tankuje auto tyle ile zużyje, jak coś zepsuje to zawsze naprawiam chociaż wątpię, żeby to się przytrafiło. Dla klientów jestem miły i dość pomocny, w pracy spędzam więcej niż 60minut dziennie... ta praca mi odpowiada, bo nie jest nudna, zawsze coś się w niej dzieje... nie tak jak np. w siłowni, albo pubie. Jak jeżdżę autem to się nie nudzę, a wręcz to lubię.

[OOC]
PS: (mam doświadczenie z innej postaci, tam pracowałem w 2 firmach jako kursant jazdy i w 2 jako taksówkarz, więc potrafię jeździć, jak zaakceptujesz moje podanie to podaj mi w poście swój numer telefonu postaci IC, wtedy szybciej się skontaktuje). :)

Użytkownik Reyes edytował ten post 03/04/2013 - 00:21

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: bomba, boma

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych