Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
* * * * - 5 głosy

Motarko (dawniej jako Emnine)

motarko emnine napoletano crimine famiglia dimartino pasquato camorra design

• Zamknięty Temat jest zamknięty
169 odpowiedzi w tym temacie

#1 `Motarko1789 17/03/2013 - 22:41

`Motarko
  • Gracz

*
Popularny

Cześć wszystkim! Tak kiedyś sobie przeglądałem tematy innych osób, niektóre ciekawsze, niektóre mniej, a dziś przyszedł czas bym i ja założył własną prezentację.

Mam na imię Sebastian, mieszkam w Rudzie Śląskiej. W grudniu skończę 21 lat przez co czasem czuję się nieco staro na tym serwerze. Obecnie jestem pierwszorocznym studentem informatyki na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach, zresztą informatykiem jestem już z zawodu - ukończyłem technikum informatyczne. Zrezygnowałem z informatyki, gdyż chciałbym powiązać moje zainteresowania z pracą w przyszłości. Studiując Zarządzanie sportem może to być ciężkie, jednak warto spróbować. Interesuję się głównie piłką nożną - to moja prawdziwa pasja, a w wolnym czasie amatorsko bawię się grafiką, co pewnie mieliście szansę już dostrzec. Zacząłem też interesować się organizacjami przestępczymi, sporo na ten temat czytam, można powiedzieć, że to takie moje hobby - w przyszłości rozważam studiowanie kryminalistyki. :)

Moja kariera to różne etapy, jedne mniej udane, drugie bardziej. Zacząłem od budzącej skrajne emocje Famiglii DiMartino, gdzie byłem liderem jako Luca DiMartino, w której grało mi się przesympatycznie, klimat był ciekawy, jednak z perspektywy czasu i po nabraniu doświadczenie przyznaję, że projekt nie miał racji bytu. Później przyszedł czas na niezwykle przebojowego Alessandro Pasquato, którym przez niemal całą jego karierę grałem w San Andreas News, gdzie byłem w zarządzie i myślę, że sporo osób kojarzy mnie właśnie z tej postaci. Niektórzy mawiali, że przy selekcji osób do radiostacji nie miałem sobie równych - fakt, faktem grało mi się świetnie.

Obecnie prowadzę projekt prowadziłem projekt Napoletano Famiglia del Crimine, z którym wiążę ogromne nadzieje, jednak stery przejął mój kuzyn - Jimmie. To właśnie tutaj staram się wykorzystać całe doświadczenie, które udało mi się zebrać przez całą moją karierę na scenie RolePlay.

Chciałbym jeszcze podziękować wszystkim z którymi miałem/mam okazję grać i serdecznie ich pozdrawiam.

A teraz szczególne pozdrowienia:

- Emilka - najukochańsza Emi na ziemi! :wub:
5PtvpKO.png

- Domcia - od zawsze moja ulubienica, raz mniejszy kontakt, raz większy, ale zawsze gdzieś tam nasze postaci są w jakiś sposób powiązane, wiele wspólnej gry i rozmów OOC.

- Paulinka - dotychczas jedyna żona, którą miałem i z którą przegadałem wiele nocy, przez nią chodziłem niewyspany na zajęcia!

- Karinka - złośliwe to, ale tak sobie tylko dokuczamy. Chronię ją przed złem tego świata!

- Moni - poznaliśmy się przez Domi i tak jakoś sporadycznie graliśmy, rozmawialiśmy na TS'ie. Sympatyczna dziewczyna, ale bywa nerwowa!

- Karolinka - znam ją w zasadzie od początków mojej gry i tak właśnie nasze historie się krzyżują. Przyjemna osóbka, wszyscy lubimy jej Sultana!

- Arti - z nim zacząłem grę w SAMP'a, z nim grałem niemal wszędzie i podejrzewam, że tak będzie już do samego końca. W grze zwykle jesteśmy jednomyślni, z nikim się tak nie jestem w stanie dogadać jak z nim.

- Boniek - człowiek legenda (Ci, którzy mają wiedzieć o co chodzi, Ci wiedzą), od pewnego czasu też nasza gra się krzyżowała, w porządku gość.

- Adam - jedyna osoba, z którą miałem okazję się spotkać OOC z N4G (poza Jimmie, który jest moim kuzynem), obecnie pracujemy razem OOC, a i w grze myślę, że jeszcze długo będziemy współpracować.

- Adrian - przez długi grał blisko, jednak w cieniu, bez większego kontaktu ze mną. Odkąd zaczął grać w NFd'C jakoś znaleźliśmy wspólny kontakt i teraz dogadujemy się, gra się w porządku. Istnieją pogłoski, że jest rudy, ale jeszcze to nie jest potwierdzone info.

- Wabers - wpadł tak nagle do NFd'C i bardzo szybko się wkupił. Sporo przegadanych minut na TS'ie, kupa śmiechu. Sporo postrzelaliśmy, totalny narwaniec. SAMP'owy Rambo.

- Krzysiek - stawiał pierwsze poważne kroki u Nas i gra w zasadzie z nami od zawsze. Najpierw w Famiglii DiMartino, później w luźnym projekcie, teraz w NFd'C. Czasem znika, ale zawsze wraca.

- Halucyn - zaczęło się burzliwie, spalił mi lokal, były drobne spięcia. Teraz dogadujemy się, ustaliliśmy przelicznik za grafikę, jest w porządku. Dla mnie jeden z wzorów, jak tworzy się klimat swoją grą.

- Chrzan - jak jest Halucyn to musi być i Chrzan. Też spalił mi lokal, później jakoś zaczęliśmy gadać, nawet pograł z jakiś miesiąc u mnie. Pozytywna postać i dla mnie wzór, jak kreować swoją postać.

- Całą ekipę NFd'C

Kogoś brakuje? Pisać śmiało, dopiszę i przepraszam!

Chcesz coś wiedzieć? Pytaj śmiało!

Użytkownik M o t a r k o edytował ten post 16/01/2015 - 10:26

• Do góry
    • 8

#2 Todżer751 17/03/2013 - 23:01

Todżer
  • Gracz
No, siemanko.
  • Do góry
    • 0

#3 `Motarko1789 17/03/2013 - 23:05

`Motarko
  • Gracz

No, siemanko.

Fajnie wiedzieć, że jeszcze żyjesz... Dawno Cię nie widziałem IG.
  • Do góry
    • 0

#4 Matee129 17/03/2013 - 23:07

Matee
  • Gracz

zaczynam rozkręcać mój projekt IC "Famiglia DiMartino".

Słucham?
  • Do góry
    • 1

#5 `Motarko1789 17/03/2013 - 23:08

`Motarko
  • Gracz

Słucham?

Niestety nie zdążyłem napisać aplikacji, bo weszło LEO. Można nas rozpoznać po trzech charakterystycznych Hustlerkach :)
  • Do góry
    • 0

#6 Albert T336 17/03/2013 - 23:08

Albert T
  • Gracz

[...]zaczynam rozkręcać mój projekt IC "Famiglia DiMartino".

Projekt IC w sensie rodzinki czy raczej centrum mafii? :rolleyes:
  • Do góry
    • 2

#7 `Motarko1789 17/03/2013 - 23:15

`Motarko
  • Gracz

Projekt IC w sensie rodzinki czy raczej centrum mafii? :rolleyes:

Na pewno prędzej rodzinki, niż centrum mafii... W zasadzie ma to działać na dwóch płaszczyznach. Pierwsza to normalna rodzina, a druga właśnie mniej legalna. Założeniem projektu jest to, by rodzina trzymała się razem, a wspólnie działają w świecie przestępczości. Nie mam zamiaru tutaj jednak rozmawiać o tym, ponieważ to nie jest odpowiedni temat, byłaby aplikacja, byłoby pole do popisu. Nie mam zamiaru tłumaczyć, dlaczego nie uważam tego za centrum mafię, bo i tak część osób będzie twierdzić swoje. Proponowałbym najpierw ze mną pograć, później ewentualnie się udzielać na ten temat.

Użytkownik emnine edytował ten post 17/03/2013 - 23:15

• Do góry
    • 0

#8 Albert T336 17/03/2013 - 23:24

Albert T
  • Gracz

[...]Proponowałbym najpierw ze mną pograć, później ewentualnie się udzielać na ten temat.

Oke, oke... Czyli chcesz grać postać reportera z San News będącego jednocześnie dillerem broni/drugów lub zawodowym mordercą?
  • Do góry
    • 0

#9 `Motarko1789 17/03/2013 - 23:27

`Motarko
  • Gracz

Oke, oke... Czyli chcesz grać postać reportera z San News będącego jednocześnie dillerem broni/drugów lub zawodowym mordercą?

Już Ci to tłumaczę.
Zacznijmy od tego, że ja jako osoba najwyższa w hierarchii miałbym z tym kontakt minimalistyczny, wydawałbym tylko polecenia. Nie wypadałoby, bym ja zajmował się dilerką, miałbym od tego ludzi. Z racji tego, że większość osób uważa, że reporterzy, osoby publiczne dosyć dobrze zarabiają - co wiąże się z tym, że łatwo można wyjaśnić moje zarobki, tak? Uznajmy to za uzasadnienie moich dochodów np. dla służb.

La Viva Siciliano - budynek w centrum fakt, ale powstał w podobnym celu - by wyprać pieniądze.

edit: Nie chciałbym zdradzać wszystkich szczegółów z jednego względu - wiem, że niektóre osoby mają skłonności do MG, co źle wpłynęłoby na grę mojego projektu. Może nie mam wielkiego doświadczenia, ale mógłbym wnieść trochę świeżości.

Użytkownik emnine edytował ten post 17/03/2013 - 23:30

• Do góry
    • 1

#10 Albert T336 17/03/2013 - 23:30

Albert T
  • Gracz

Już Ci to tłumaczę.
Zacznijmy od tego, że ja jako osoba najwyższa w hierarchii miałbym z tym kontakt minimalistyczny, wydawałbym tylko polecenia. Nie wypadałoby, bym ja zajmował się dilerką, miałbym od tego ludzi. Z racji tego, że większość osób uważa, że reporterzy, osoby publiczne dosyć dobrze zarabiają - co wiąże się z tym, że łatwo można wyjaśnić moje zarobki, tak? Uznajmy to za uzasadnienie moich dochodów np. dla służb.

La Viva Siciliano - budynek w centrum fakt, ale powstał w podobnym celu - by wyprać pieniądze.

Ja (cenzura)ę... Ziomek, to chyba nie przejdzie. :/ No ale jak chcesz, to graj, nie mam co Ci bronić.
  • Do góry
    • 0

#11 `Motarko1789 17/03/2013 - 23:35

`Motarko
  • Gracz

Ja (cenzura)ę... Ziomek, to chyba nie przejdzie. :/ No ale jak chcesz, to graj, nie mam co Ci bronić.

Przykro mi, że tak twierdzisz, ale trudno. Udowodnię w grze, jak już wielu ode mnie usłyszało. Nie potrzebuję do gry skryptu, ani nikogo przychylnej opinii. Mam ludzi, którzy chcą ze mną grać, podoba im się ten pomysł, słyszałem wiele pochlebnych opinii na nasz temat i nie mam zamiaru przestawać, będziemy cały czas grać swoje. Byłaby napisana aplikacja, wiadomo byłoby więcej. Teraz wszystko tylko i wyłącznie możemy zaprezentować IG, być może to nawet lepiej. A teraz proponowałbym zamknąć tutaj rozmowę o Famiglia DiMartino, bo nie po to powstał ten temat. :)
  • Do góry
    • 1

#12 Albert T336 17/03/2013 - 23:38

Albert T
  • Gracz

Przykro mi, że tak twierdzisz, ale trudno. Udowodnię w grze, jak już wielu ode mnie usłyszało. Nie potrzebuję do gry skryptu, ani nikogo przychylnej opinii. Mam ludzi, którzy chcą ze mną grać, podoba im się ten pomysł, słyszałem wiele pochlebnych opinii na nasz temat i nie mam zamiaru przestawać, będziemy cały czas grać swoje. Byłaby napisana aplikacja, wiadomo byłoby więcej. Teraz wszystko tylko i wyłącznie możemy zaprezentować IG, być może to nawet lepiej. A teraz proponowałbym zamknąć tutaj rozmowę o Famiglia DiMartino, bo nie po to powstał ten temat. :)

Oke, oke. Zostawiamy wątek, jedyne co Ci życzę to powodzenia w dalszej grze. :P
  • Do góry
    • 0

#13 Chmurka2940 30/03/2013 - 11:05

Chmurka
  • Gracz
:>
  • Do góry
    • 0

#14 `Motarko1789 01/04/2013 - 03:12

`Motarko
  • Gracz

:>

Dlaczegóż siostrzyczka wysyła mi emotkę "Co ja paczę?" ;)
  • Do góry
    • 0

#15 Pan Grześ362 01/04/2013 - 06:29

Pan Grześ
  • Gracz
Siemankoo, powodzenia z tym projektem i w ogóle w grze.
  • Do góry
    • 0

#16 Chmurka2940 01/04/2013 - 08:49

Chmurka
  • Gracz

Dlaczegóż siostrzyczka wysyła mi emotkę "Co ja paczę?" ;)

Bo ja wszystko obserwuję Dołączona grafika.
  • Do góry
    • 0

#17 `Motarko1789 01/04/2013 - 10:04

`Motarko
  • Gracz

Bo ja wszystko obserwuję Dołączona grafika.

Zawstydzasz mnie :wub:
  • Do góry
    • 0

#18 Chmurka2940 01/04/2013 - 10:12

Chmurka
  • Gracz

Zawstydzasz mnie :wub:

Ktoś musi. Dołączona grafika
  • Do góry
    • 0

#19 `Motarko1789 07/04/2013 - 23:32

`Motarko
  • Gracz

Ktoś musi. Dołączona grafika

Odbudujmy naszą relację!
  • Do góry
    • 0

#20 _Wojak_25 08/04/2013 - 01:03

_Wojak_
  • Gracz
Dobry gracz...niesamowity gracz, a tak poza tym, witaj.
  • Do góry
    • 0

#21 Chmurka2940 08/04/2013 - 14:13

Chmurka
  • Gracz

Odbudujmy naszą relację!

A coś jest nie tak? ;c
  • Do góry
    • 0

#22 `Motarko1789 08/04/2013 - 15:03

`Motarko
  • Gracz

A coś jest nie tak? ;c

Fochasz na mnie IG i mi przykro. :<
  • Do góry
    • 0

#23 Chmurka2940 08/04/2013 - 15:13

Chmurka
  • Gracz

Fochasz na mnie IG i mi przykro. :<

Już nie. Dołączona grafika
  • Do góry
    • 0

#24 Unlucky Converse 2181 08/04/2013 - 15:26

Unlucky Converse
  • Gracz
Cześć, jak tam życie mija?
  • Do góry
    • 0

#25 `Motarko1789 08/04/2013 - 15:37

`Motarko
  • Gracz

Cześć, jak tam życie mija?

Cześć. Szybko, za szybko... :/
  • Do góry
    • 0

#26 Unlucky Converse 2181 08/04/2013 - 15:38

Unlucky Converse
  • Gracz

Cześć. Szybko, za szybko... :/

Tak jak u mnie. :unsure:
  • Do góry
    • 0

#27 Yanushick 377 09/04/2013 - 18:48

Yanushick
  • Gracz
Siemanko. Pamiętam jak miałeś z Mario po 4h i opowiadałeś mi o swoich planach dot. rodzinki DiMartino w SEMI. Jeszcze jakoś w tamtym roku to chyba było ;D
  • Do góry
    • 0

#28 `Motarko1789 09/04/2013 - 22:26

`Motarko
  • Gracz

Siemanko. Pamiętam jak miałeś z Mario po 4h i opowiadałeś mi o swoich planach dot. rodzinki DiMartino w SEMI. Jeszcze jakoś w tamtym roku to chyba było ;D

A ja nawet pamiętam, co mi powiedziałeś.
"Mam nadzieję, że Wam się uda, bo brakuje na serwerze dobrej, włoskiej Mafii."
  • Do góry
    • 1

#29 Chmurka2940 10/04/2013 - 17:05

Chmurka
  • Gracz

37f2784d0e58e25d29b65fff3fcb4c33_origina

sorry musiałam xD

• Do góry
    • 1

#30 `Motarko1789 10/04/2013 - 21:36

`Motarko
  • Gracz

Nie martw się, my nie przysyłamy zdjęć. My wysyłamy rybki zawinięte w jego t-shirt. ;)

• Do góry
    • 0

#31 Chmurka2940 21/04/2013 - 12:25

Chmurka
  • Gracz

Nie martw się, my nie przysyłamy zdjęć. My wysyłamy rybki zawinięte w jego t-shirt. ;)

Dobra zapamiętam.  :>

• Do góry
    • 0

#32 kutabol1286 21/04/2013 - 15:17

kutabol
  • Gracz

A gdzie ja jestem?! ;c
Ale tak to dobra osoba. xd

• Do góry
    • 0

#33 Aden850 21/04/2013 - 15:46

Aden
  • Gracz

Kogoś brakuje? Pisać śmiało, dopiszę i przepraszam!

Ekhmy. Siema!

Użytkownik xxDragoNxx edytował ten post 21/04/2013 - 15:46

• Do góry
    • 0

#34 `Motarko1789 21/04/2013 - 17:04

`Motarko
  • Gracz

Dobra zapamiętam.  :>

Pamiętaj, ja też pamiętam pewne deklaracje... :)

A gdzie ja jestem?! ;c
Ale tak to dobra osoba. xd

Em.. sorry, już dodany. :P

Ekhmy. Siema!

Ekhmy. Siema! Dodany. :P

• Do góry
    • 0

#35 Chmurka2940 22/04/2013 - 19:17

Chmurka
  • Gracz

Pamiętaj, ja też pamiętam pewne deklaracje... :)

Odśwież mą ,, niezawodną " pamięć.

• Do góry
    • 0

#36 `Motarko1789 22/04/2013 - 19:24

`Motarko
  • Gracz

Odśwież mą ,, niezawodną " pamięć.

Kusisz... Już ja Ci odświeżę... :P

• Do góry
    • 0

#37 Chmurka2940 22/04/2013 - 19:47

Chmurka
  • Gracz

Kusisz... Już ja Ci odświeżę... :P

Menda...  :huh:

• Do góry
    • 0

#38 `Motarko1789 22/04/2013 - 20:17

`Motarko
  • Gracz

Menda...  :huh:

Bez komentarza.

• Do góry
    • 0

#39 Chmurka2940 22/04/2013 - 20:18

Chmurka
  • Gracz

Bez komentarza.

Proszę się nie fochać, ja tak do wszystkich mówię  <_<

• Do góry
    • 0

#40 `Motarko1789 22/04/2013 - 20:31

`Motarko
  • Gracz

Proszę się nie fochać, ja tak do wszystkich mówię  <_<

Ja nie jestem wszyscy. ;)

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: motarko, emnine, napoletano, crimine, famiglia, dimartino, pasquato, camorra, design

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych