Na drugi dzień dostałem blokadę postaci za tą ucieczkę od akcji, próbowałem wyjaśnić z Łukaszem, lecz słusznie nadał. Postanowiłem napisać apelacje gdzie oczywiście Crank22 musiał dać przeciw z swoim żałosnym komentarzem i załatwieniu kilka przeciwów. Udało mi się uczciwie apelacje przejść, gdzie gracze dali mi jeszcze jedną szansę. Niestety po 4 dniach dalszej wspaniałej gry Damian S napisał skargę za to moje nieszczęsne /q gdzie Twister ją zaakceptował wlepiając mi drugą blokadę. Zdenerowany zaistniała sytuację postanowiłem to wyjaśnić na PW, lecz pozostawił wiadomość. Napisałem skargę na niego a tam odpisał że ma prawo pozostawić wpis w logach. No to rozumię warnem, albo jak już założył tą blokadę to niech ściągnie. Niestety nie chciał słuchać moich wyjaśnień, więc postnowiłem porozmawiać z najlepszym GameMasterem Łukaszem.
Zgodził się ze mną że nie ma co karać drugi raz za to samo, i obiecał porozmawiać z Patrykiem. Po trzech dniach gdy zapytałem czy z nim rozmawiał powiedział że Twister uważa że gdzieś go wyzywałem (Niestety ja z nim żadnego kontaktu nigdy nie miałem). Gdy postanowiłem apelować zobaczyłem że dostałem blokadę postaci na jednej z ukrytych, którą założył mój brat. Ta blokada została nałożona przez Pawła (brata Patryka) za podszywanie się pod GameMastera.
Narazie nie zmianiam jej nicku ponieważ nie ma sensu jeżeli moja główna postać nie zostanie odblokowana. Wtedy poprostu będe musiał się pożegnać z wami wszystkimi, ponieważ dużo czasu spędziłem na jej kreowaniu jak też pieniędzy żeby wspomóc serwer oraz wyróznić moją postać od pozostałych.
Peosze nie wypowiadać się gracze, tylko administracja!
Użytkownik peacock edytował ten post 14/03/2013 - 14:19

Temat jest zamknięty