Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do administracji] Blokada postaci

nadana druga blokada sama sytuacje

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 peacock — 22 14/03/2013 - 14:18

peacock
  • Gracz
Witam a więc 1 maraca 2013r. Woziłem sobie paczki Mesa. Zobaczyłem radiowóz który odjechał po czym zawrócił i gdy ruszyłem moim pojazdem puścił się za mną, postanowiłem uciekać bo miałem niemile sytuacje juz z nimi. Niestety do poscigu dolaczyl sie sanchez (koles z PD lecz po cywilu Crank22). Uciekalem pojazdem przez 20-30 minut w trakcie czego radiowoz zgubilem 5 razy, lecz sanchez byl nie do zgubienia. Raz wykonal telefon gdzie sie znajduje. Później nie wykonywał żadnych telefon a policja nagle była przy mnie dziwnym trafem (podejrzewam o total MG, lecz niestety nie da sie udowodnic tego jezeli gadali na skype mumble czy innym komunikatorze). Wkońcu zrezygnowałem z tak totalnego MG dając /q.
Na drugi dzień dostałem blokadę postaci za tą ucieczkę od akcji, próbowałem wyjaśnić z Łukaszem, lecz słusznie nadał. Postanowiłem napisać apelacje gdzie oczywiście Crank22 musiał dać przeciw z swoim żałosnym komentarzem i załatwieniu kilka przeciwów. Udało mi się uczciwie apelacje przejść, gdzie gracze dali mi jeszcze jedną szansę. Niestety po 4 dniach dalszej wspaniałej gry Damian S napisał skargę za to moje nieszczęsne /q gdzie Twister ją zaakceptował wlepiając mi drugą blokadę. Zdenerowany zaistniała sytuację postanowiłem to wyjaśnić na PW, lecz pozostawił wiadomość. Napisałem skargę na niego a tam odpisał że ma prawo pozostawić wpis w logach. No to rozumię warnem, albo jak już założył tą blokadę to niech ściągnie. Niestety nie chciał słuchać moich wyjaśnień, więc postnowiłem porozmawiać z najlepszym GameMasterem Łukaszem.
Zgodził się ze mną że nie ma co karać drugi raz za to samo, i obiecał porozmawiać z Patrykiem. Po trzech dniach gdy zapytałem czy z nim rozmawiał powiedział że Twister uważa że gdzieś go wyzywałem (Niestety ja z nim żadnego kontaktu nigdy nie miałem). Gdy postanowiłem apelować zobaczyłem że dostałem blokadę postaci na jednej z ukrytych, którą założył mój brat. Ta blokada została nałożona przez Pawła (brata Patryka) za podszywanie się pod GameMastera.
Narazie nie zmianiam jej nicku ponieważ nie ma sensu jeżeli moja główna postać nie zostanie odblokowana. Wtedy poprostu będe musiał się pożegnać z wami wszystkimi, ponieważ dużo czasu spędziłem na jej kreowaniu jak też pieniędzy żeby wspomóc serwer oraz wyróznić moją postać od pozostałych.

Peosze nie wypowiadać się gracze, tylko administracja!

Użytkownik peacock edytował ten post 14/03/2013 - 14:19

• Do góry
    • 0

#2 Jugosławia — 1571 14/03/2013 - 14:38

Jugosławia
  • Gracz

Ta blokada została nałożona przez Pawła (brata Patryka) za podszywanie się pod GameMastera.

Nie są spokrewnieni.
  • Do góry
    • 0

#3 Full — 1321 14/03/2013 - 14:41

Full
  • Gracz
Co to ma być? Apelacja, czy jak? Nie wiem czy jesteś doinformowany, ale istnieje takie Coś jak apelacja, Tam się możesz tłumaczyć. ^_^
  • Do góry
    • 0

#4 peacock — 22 14/03/2013 - 14:50

peacock
  • Gracz
No jeżeli nie są spokrewnieni to przepraszam.
A jak apelować nie mogę w dziale apelacji to pisze tu w Problemcha technicznych, żeby to jakoś zrobić albo poprostu jeżeli administracja przyzna racje to może ją ściągnie.
Po za tym pisałem gracze nie mają się wypowiadać ponieważ nie proszę o ich zdanie.

Chcę dzięki temu unikną spamu.

Użytkownik peacock edytował ten post 14/03/2013 - 14:53

• Do góry
    • 0

#5 Damian S — 232 14/03/2013 - 15:09

Damian S
  • Gracz
http://net4game.com/...ost__p__1910205 - za powielanie tematów, powinieneś dostać blokadę postowania na X dni.

Co do samego tematu, cry cry baby.
  • Do góry
    • 0

#6 peacock — 22 14/03/2013 - 15:16

peacock
  • Gracz
Tak będę płakać bo trace czas na dobrą rozgrywkę a wy dzieciaki tylko MG by udupić innego gracza.
A powieliłem temat dlatego iż teraz apeluj nie działa.

Zamknąłbym ten temat ale ucieknie gdzieś z oczu.

Prosze administarcje o karanie graczy, którzy niepotrzebnie się wypowiadają.

Użytkownik peacock edytował ten post 14/03/2013 - 15:19

• Do góry
    • 0

#7 bocian1944 — 82 14/03/2013 - 15:27

bocian1944
  • Gracz
Mhm .. Powiem ci tak - uważasz graczy za dzieci, ponieważ grają lepiej od ciebie? Fascynująca historia..Jak usłyszałem od jednego z graczy, Mumble dla PD zostało stworzone żeby mogli się porozumiewać jak w czasach Realnych, czyli robi to dla nich za Radio - chyba sobie nie myślisz, że całe życie muszą napierdzialać na kanale grupowym/organizacja PD. Zostało stworzone Mumble, aby gracze mogli porozmawiać, niestety zbyt mało się dowiedziałeś o grze, i nie wiem czy ci pomoże ktoś w tym - rozumiem twój ból, ale czasami trzeba się pogodzić z tym.Jeżeli dokładniej nie wiesz co oznacza definicja MG, to musisz sporo się nauczyć :) Tak więc pozdrawiam, i każdy gracz ma prawo się wypowiedzieć w temacie, może i nic nie wnosi, ale próbuje pomóc, a ty tego nie doceniasz.
  • Do góry
    • 0

#8 CranK22 — 668 14/03/2013 - 15:33

CranK22
  • Gracz

Niestety do poscigu dolaczyl sie sanchez (koles z PD lecz po cywilu Crank22)

Dla Twojej informacji ja kierowałem radiowozem. <facepalm>

Postanowiłem napisać apelacje gdzie oczywiście Crank22 musiał dać przeciw z swoim żałosnym komentarzem i załatwieniu kilka przeciwów

Mogę dać głos jaki mi się podoba, dałeś /q przy akcji z moim udziałem i treść apelacji mnie nie przekonała. Załatwiałem przeciwy? Poproszę dowody. :)

Ciągle wyzywasz graczy od dzieci, myślisz, że jak masz 20lat to jesteś pro elo mega zajebisty i każdy jest dzieciakiem? Jak na razie swoim zachowaniem pokazujesz, że jeszcze nie dorosłeś do dorosłości i zachowujesz się jak dziecko. O ile się nie mylę to Patryka też obraziłeś od dziecka gdy nadał Ci karę.
  • Do góry
    • 2

#9 DanielOwczarek — 824 14/03/2013 - 16:15

DanielOwczarek
  • Gracz
Cały czas to samo. :lol: "Nie gram z nimi bo robią MG", ludzie - nawet jak zrobili MG, to co - musisz się spłakać o swoją mananke i uciekać od akcji? Tu chodzi o grę, a wy tylko patrzycie aby przy każdej akcji, gdy ktoś jest poszkodowany wyprzeć się tego i nie ponieść strat. Jestem przeciwny ściągnięciu kary. :)

Użytkownik DanielOwczarek edytował ten post 14/03/2013 - 16:15

• Do góry
    • 0

#10 peacock — 22 14/03/2013 - 20:57

peacock
  • Gracz
Dobra rozumię swoje błedy, ale dalczego zostałem ukarany dwukrotnie?
Jest to nie wporządku że dostaje kare pisze apelacje gram sobie dalej a tu nagle jeszcze raz za to samo!
To mnei boli że dałem /q raz a jestem traktowany jakbym to robił ciągle.

Użytkownik peacock edytował ten post 14/03/2013 - 21:27

• Do góry
    • 0

#11 CranK22 — 668 14/03/2013 - 21:46

CranK22
  • Gracz
Gdybyś nie obraził Acanthe od dziecka (O ile się nie mylę) to byś pewnie miał dezaktywację. ;)
  • Do góry
    • 1

#12 bocian1944 — 82 14/03/2013 - 21:53

bocian1944
  • Gracz
Widzisz? Robisz wielki płacz na forum, bo dostałeś blokadę.. //oh- wszystkie dowody ukazują jasno, że to ty sam sobie nawiniłeś, i trzeba pograć od początku.. Rozumiem że chcesz wrócić do postaci, bo zapewne miałem spory majątek - kiedyś ci się uda, a jak na razie dorośnij do połowy rzeczy, a następnie obrażaj ludzi od dziaciaków, noob'ów, odwalaczy, bo szczerze to mnie nie obchodzi ile masz lat, jakoś patrząc na twoją posturę, wyglądasz mi na zwykłego gimbus'a, co potrafi tylko pokazać mordkę na forum, i wykazać się obrażaniem, za takie rzeczy powinieneś dostać blokadę konta/postów etc.
Crank'a znam dość spory czas, i nawet jak się posuną do tego zakichanego MG, to zapewne zrobił to w sposób IC, czyli MUMBLE- dla PD jest to radio, w którym mają prawo rozmawiać, lecz najczęściej meldują na nim całe zajście, bo chyba rzecz jasna, że kazdy nie ma w 'dupie' motorka, i zapieprzają na klawiaturze jak pro elo gracz, takie jak ty.
  • Do góry
    • 0

#13 peacock — 22 14/03/2013 - 22:23

peacock
  • Gracz
Tylko ja go w ogole nie wyzwałem nie wiem o co chodzi ..

dorośnie każdy kto przestanie w to grać.

Użytkownik peacock edytował ten post 14/03/2013 - 22:24

• Do góry
    • 0

#14 CranK22 — 668 15/03/2013 - 11:55

CranK22
  • Gracz

Tylko ja go w ogole nie wyzwałem nie wiem o co chodzi ..

"A więc jedno dziecko z administracji, wlepiło mi blokade postaci za co juz dostalem wczesniej i przeszedlem apelacje pozytywnie," Cytat w Twojego poprzedniego tematu. :)
  • Do góry
    • 0

#15 Ernest123 — 506 15/03/2013 - 12:17

Ernest123
  • Gracz
Mi raz lekko uciekłeś od kontroli, zobaczyłem twój nick. No więc sobie wpisuje /id twój nick, a tu co? Nie ma Cię już na serwie! To nie jest twój pierwszy raz.
  • Do góry
    • 0

#16 Ultra — 3127 15/03/2013 - 12:27

Ultra
  • Gracz

Tak będę płakać bo trace czas na dobrą rozgrywkę a wy dzieciaki tylko MG by udupić innego gracza.

Masz 20 lat, nazywasz innych dzieciakami, a sam się tak zachowujesz. :) Po raz kolejny informuje, że ten dział nie jest przeznaczony do apelacji od kar tylko do zgłaszania problemów technicznych związanych z serwerem lub forum. Za powielanie wątku otrzymujesz blokadę postowania na 7 dni.
  • Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: nadana, druga, blokada, sama, sytuacje

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych