@UP:
Działa, wiele klimatu wniosi ten mod
Fajnie, teraz mi kur** Gta parking poszedł się je*** .. Przy włączeniu jakieś błędy wyskakują i ciągle rosną.
http://www.fooh.pl/images/lq061bos30rg6q288jh.jpg
Lewy CTRL przytrzymaj i Na NumLocku +
Pada u Ciebie normalnie śnieg, czy deszcz?Mhm, ja mam już wszystko ok ;p Dzieki nikko ;p
Dzięki za wstawkę ale będzie poślizg ?
TakNie chce mi się czytać tych dziesięciu stron, dlatego zadam tutaj to pytanie. Działa w SA-MPie?
Dziwne ja tego nie moge zainstalować. Robiłem wszystko jak nikko mówil i gówno. gta przestał działać.-.-
Naciskaj OK i gta się włączy.Stream Read Error, wie ktoś jak to ogarnąć
?
Zapewniam Cię, że na dobrego kompa
Dziwne ja tego nie moge zainstalować. Robiłem wszystko jak nikko mówil i gówno. gta przestał działać.-.-
OMG, masz słabego kompa pliki rozdzielasz na 6 folderów, instalujesz osobno aby Ci kompa nie zamuliło. Jak masz dobrego kompa to jednym ruchem (zatnie się ale to nic, czekaj) I masz ciesz się grą!
Wielki plus dla Ciebie! Widać, że nie masz graczy w dupie i robisz coś dla nas. ;] Już ściągam.
//Edit: Jak odpalić śnieg? Mam wszystko dobrze.
Pobieram ... yyy wrzuc na Rs albo coś bo chujnia. Pobiera mi z prędkością 40kb/s
Nie polecam tym co mają słabe kompy. Także radzę nie instalować masa crashy jest.
Nie polecam tym co mają słabe kompy. Także radzę nie instalować masa crashy jest.
Jak tekstury mogą crashować? Jak już to modele..no i jak jest za dużo modów..a tak? Ja np. żadnych crashy nie miałem przez 2 godziny grania na jednym serwerze DM.Nie polecam tym co mają słabe kompy. Także radzę nie instalować masa crashy jest.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych