Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] RICKEY&MAXWELL TAXI

rekrutacja podanie praca

• Zamknięty Temat jest zamknięty
42 odpowiedzi w tym temacie

#41 Bartłomiej Volteq — 159 11/04/2013 - 11:56

Bartłomiej Volteq
  • Gracz

Stanowisko: Taksówkarz

Imię i nazwisko: Brady Costa
Telefon: 2869522
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach taksówkarskich oraz szkołach jazdy. Jestem bardzo doświadczonym kierowcą kategorii B jak również C.
Opowiedz coś o sobie:
Nazywam się Brady Costa. Urodziłęm się i wychowałem w Los Santos. Od małego interesuje się pojazdami, mechaniką. Zawsze pomagałem swojemu ojcu w prowadzeniu jego warsztatu. Ukończyłem Uniwersytet San Fierro na kierunku biznes i zarządzanie. Do dnia dzisiejszego pracowałem w firmie New York Taxi Cabs lecz wypowiedziałem pracodawcy umowę z powodu złych warunków pracy, karygodnego stanu pojazdów itd.

OOC:

Załączam również ss z przejechanymi kilometrami.

http://www42.zippysh...56059/file.html

Mogę ciebie przyjąć lecz jak w temacie wyżej nie mam jak rozdawać PD dlatego odstawiam twoje podanie na czas nieokreślony ze względu na brak budynku.

• Do góry
    • 0

#42 Marcin — 0 11/04/2013 - 12:40

Marcin
  • Gracz

Stanowisko: Ulotkarz

Imię i nazwisko: Yurii Zakaro

Telefon:  289-27-86 
Doświadczenie: Pracowałem w taxi, byłem barmanem, i pracuje w siłowni.
Opowiedz coś o sobie: 
Witam nazywam się Yurii Zicaro Pochodzę z Las Ventruas oraz mam 19 Lat. Mam brata który kilka tygodni temu zaginął mi bez śladu. Moje życie toczyło się przez 14 lat w Las Ventruas a potem przyjechałem tu. Pracowałem w kilu firmach. Aktualnie pracuję na siłowni.

• Do góry
    • 0

#43 Bartłomiej Volteq — 159 11/04/2013 - 13:06

Bartłomiej Volteq
  • Gracz

Nie rekrutujemy ! Chwilowo nie.

Witajcie, przez około miesiąc ta oto firma nie działała ponieważ były problemy z byciem w grze, a teraz doszła niedawno aktualizacja LEO i musimy kupić jakiś budynek do tejże firmy taksówkarskiej, niestety mamy za mało pieniędzy na to a jeszcze idą na potrzebne rzeczy.

Dlatego chciałbym się was serdecznie zapytać w imieniu moim ( Rickey Mason ) jak i mojego wspólnika ( Maxwell Lopez ), czy nie chciałby ktoś z was do nas dołączyć jako koleiny Prezes spółki.

Wymagane:

1. Dać budynek biznesowy do kwoty 7.000$. 

2. Jako że będziemy działać jako trzej prezesi tej firmy podejmujemy razem decyzje w kierunku polepszenia tej że instytucji.

3. Składamy się razem po równo na pojazdy firmy.

** 1 - (( Jeśli znajdziesz droższy o kilka stów czy około 8.000$ to my ci dołożymy lub oddamy pieniądze ))

Jeśli będziesz chciał odejść od naszej spółki to musisz się liczyć z tym iż:

1. Stracisz uprawnienia jako prezes oraz już nie podejmujesz z nami decyzji.

2. Oddajemy ci połowę ceny budynku.

3. Możesz zostać przyjęty z powrotem do tejże firmy na stanowisko taksówkarz.

** 2 - (( Oddajemy ci połowę ceny budynku z tym że ja daję połowę ceny tamtej połowy oraz wspólnik to znaczy 3500$ do oddania tobie, ja daje 1750$ oraz wspólnik 1750$ ))

Od razu napiszę co do kłamstw itd.

Możemy spisać umowę z GM - IG że jeśli tylko zabierzemy ci budynek to może nas spotkać zasłużona kara, nie jesteśmy tacy od razu mówię, jesteśmy dobrzy, nie zabieramy cudzego.

Jeśli będą pytania lub wątpliwości to proszę pisać do mnie na PW, nie tu ze względu na to że tu jest REKRUTACJA.

Chodzi nam tylko o to by było można rozdawać PayDay.

Dlaczego 7.000$ za budynek? - Dlatego iż razem się składaliśmy po 7.000$ na pojazdy do firmy.

A po drugie to nie ma tańszego raczej na serwerze.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, podanie, praca

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych