Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Lukas Campi
Opis sytuacji: Niedługo po tym jak kupiłem domek UID: 303, próbowałem zmienić interior swojego mieszkania. Niestety tylko pogorszyłem sytuację i całkiem go usunąłem. Nie znając się na edycji interiorów, zapytałem się czy ktoś będzie mi w stanie pomóc. Wtedy gracz na postaci "Lukas Campi" zaproponował mi pomoc. Próbowałem dać mu uprawnienia do edycji, jednak w końcowym efekcie aby zaoszczędzić czas, dałem właściciela budynku Lukasowi Campi, który to zaproponował. Odbyło się to całkowicie OOC, nie ma tutaj mowy o żadnym podpisywaniu umowy IC. Po pewnym czasie jednak, stwierdził, że nic się nie da zrobić i czekałem, na niego aż mi odda właściciela, ten jednak wybiegł z budynku i dał /qs. Myślałem, że to tylko na chwilę, lecz ten gracz już się nie zalogował do końca dnia. Następnego dnia napisałem do niego na /w, ten jednak za chwilę się wylogował. Wysłałem do niego już dwie wiadomości na forum, obie przeczytał lecz nie odpowiedział. Uważam, że to zwykły oszust, ponieważ gdyby chciał oddać budynek to by się ze mną skontaktował, a wiem, że codziennie rano około godziny 9 rano wchodzi do gry na jakiś czas.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)
Spoiler

Temat jest zamknięty