Black Taxi - Założone zostało w 2013 roku przez Rosjanina, Blake Petrov'a. Biznes ten posiada już 5 pracowników oraz 3 emperory.
Biznes dokupi także 2 emperory do firmy. Na razie wystarczają tylko 3. Rywali firma nie ma, tylko przyjaciół, więc jeżeli nikogo nie będzie w firmie zapytaj się kogoś z innej firmy. Black Taxi jest zarejestrowany w urzędzie, więc jest legalna.
Znudziło ci się nudne, siedzenie za biurkiem? Masz okazje na lepsze zarobki oraz fajniejszą pracę.
Black Taxi rekrutuje, zobacz czy zdołasz dołączyć do czarnej mocy biznesu!
Każdy pracownik jest mile widziany w naszej firmie która powstała właśnie 3.03.2013r!
OFERUJEMY
1. Służbowy Pager
2. Wypłaty 250-300
3. Wiele niezapomnianych chwil
4. Miłego, ogarniętego szefa.
5.Faggio do rozworzenia ulotek.
OCZEKUJEMY:
1.Własny 4-drzwiowy pojazd
2. min. 30 minut pracy dziennie.
3.Kultury osobistej
4.Prawa jazdy
podanie wysyłacie na mój emali [email protected] ((PW!!)), dokument należy zatytułować następująco
[Podanie Taxi] Imię i Nazwisko.
W podaniu trzeba wypełnić kod podany poniżej
((IC))
Imię:
Nazwisko:
Prawo jazdy [Tak/nie]
Faggio/Własny pojazd
((OOC))
Imię:
Po wysłaniu podania w tym temacie wpisujecie.
Ja, imię i nazwisko wysłałem podanie do Black Taxi i cierpliwie czekam na rozpatrzenie
Kilka informacji ooc! [Ważne]
A więc dostałem od was wiele, jak by to napisać, skarg, że nikt nie będzie u mnie pracować bo nikt nie jest głupi aby podpisywać pojazd pod grupę. Wiem nikt nie jest głupi ale uwierzcie mi że ja nigdy pojazdu nie ukradnę, gdyż za taki czyn można zostać zbanowanym. Następna bardzo ważna rzecz to taka że kluczyki będą mieli tylko i wyłącznie właściciele pojazdu, nikt inny, nawet ja nim jeździć nie będę mógł. Więc hejterzy, nie róbcie tak aby każdy gracz nie chciał grać u nas w firmie przez was. Ja nie chce się z nikim kłócić ale naprawdę jest mi niezmiernie przykro że nie wierzycie w nowe firmy. Biznes tak samo jak nowy gracz, potrzebuje trochę czasu by się rozrosnąć a gdy to nastąpi wszyscy będą z niego dumni. Więc proszę o niepisanie niepotrzebnych postów o wozie, bo ja już nie mam zamiarów na nie odpisywać.
Użytkownik Ashia edytował ten post 06/03/2013 - 12:34