Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Blue TAXI!

• Please log in to reply
69 odpowiedzi w tym temacie

#1 Brutus99 — 29 28/02/2013 - 06:53

Brutus99
  • Gracz

Użytkownik Brutus99 edytował ten post 20/05/2013 - 21:41

• Do góry
    • 0

#2 Kajlu — 698 28/02/2013 - 06:57

Kajlu
  • Gracz
Wymagacie pojazdu? To mam rozumieć, że moje auto podpiszecie pod grupę?
  • Do góry
    • 0

#3 mALKOntent — 679 28/02/2013 - 07:03

mALKOntent
  • Gracz
No ba , to są ta zwane małe firmy ... :lol:
  • Do góry
    • 0

#4 eXqablee — 3587 28/02/2013 - 07:47

eXqablee
  • Gracz
Nie wiem czy wiesz, ale duty taxi nie jest globalne i potrzeba pojazdu pod panelem.
  • Do góry
    • 0

#5 Kajlu — 698 28/02/2013 - 18:54

Kajlu
  • Gracz
Przecież nikt nie napisze podania, i nie da własnego pojazdu.
  • Do góry
    • 0

#6 Dzikuu — 844 28/02/2013 - 19:01

Dzikuu
  • Gracz
Rower Ci dam, chcesz?
  • Do góry
    • 0

#7 Brutus99 — 29 01/03/2013 - 06:54

Brutus99
  • Gracz
Zapraszam do składania podań.

Użytkownik Brutus99 edytował ten post 02/03/2013 - 11:57

• Do góry
    • 0

#8 Brutus99 — 29 02/03/2013 - 13:04

Brutus99
  • Gracz
Nie wymagamy własnego pojazdu.
  • Do góry
    • 0

#9 Bombardier — -5 02/03/2013 - 13:13

Bombardier
  • Gracz
Imie:Lee
Nazwisko:Toni
Numer telefonu:2601280
Dlaczgo wybierasz nas?:Ponieważ myśle że ta firma jest dobra
Co wniesiesz do naszej firmy?:dużo klientów oraz dobre zarobki
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?:Pracowałem już w firmie taxi mam spore doświadczenie w prowadzeniu aut
Znajomość mamy od 1 do 10:9
  • Do góry
    • 0

#10 Albert T — 336 02/03/2013 - 13:16

Albert T
  • Gracz
Imie: Santino (Francesco)
Nazwisko: Riviello (Vigorelli)
Numer telefonu: Nieaktualny- jutro kupuję nowy.
Dlaczgo wybierasz nas?: Gdyż jesteście jedną z nielicznych korporacji taksówkarskich szukających w taki sposób ludzi. Przyda mi się taka praca, by odprężyć się po ciężkim dniu.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Miłą atmosferę, systematyczną pracę, próbę nawiązania kontaktu z klientelą, jak i ze współpracownikami.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Ogólnie- całkiem nieźle prowadzę, pracuję w jeden z firm dającej kursy jazdy- Honey Driving School.
Znajomość maPy od 1 do 10: 8-9

• Do góry
    • 0

#11 Brutus99 — 29 02/03/2013 - 13:40

Brutus99
  • Gracz

Imie:Lee
Nazwisko:Toni
Numer telefonu:2601280
Dlaczgo wybierasz nas?:Ponieważ myśle że ta firma jest dobra
Co wniesiesz do naszej firmy?:dużo klientów oraz dobre zarobki
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?:Pracowałem już w firmie taxi mam spore doświadczenie w prowadzeniu aut
Znajomość mamy od 1 do 10:9

Przyjęty Zgłoś się IG

Imie: Santino (Francesco)
Nazwisko: Riviello (Vigorelli)
Numer telefonu: Nieaktualny- jutro kupuję nowy.
Dlaczgo wybierasz nas?: Gdyż jesteście jedną z nielicznych korporacji taksówkarskich szukających w taki sposób ludzi. Przyda mi się taka praca, by odprężyć się po ciężkim dniu.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Miłą atmosferę, systematyczną pracę, próbę nawiązania kontaktu z klientelą, jak i ze współpracownikami.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Ogólnie- całkiem nieźle prowadzę, pracuję w jeden z firm dającej kursy jazdy- Honey Driving School.
Znajomość maPy od 1 do 10: 8-9

Przyjęty Zgłoś się IG

Użytkownik Brutus99 edytował ten post 02/03/2013 - 13:41

• Do góry
    • 0

#12 haku33 — 0 02/03/2013 - 13:43

haku33
  • Gracz
Imie: Marcus
Nazwisko: Bassi
Numer telefonu: 277-3610
Dlaczgo wybierasz nas?: Myślę ,że ta firma ma zamiłowanie do przewożenia osób oraz o dobre warunki panujące w firmie. Lubię być przydatny dla ludzi,
Co wniesiesz do naszej firmy?: Firma już chyba posiada wszystkie zalety takie jak uczciwość oraz dyspozycyjność. Ze swojej strony postaram się wnieść dobre zaangażowanie w to co będziemy robić po staram się także wnieść lepszą dyspozycyjność .
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Doświadczenie w branży mam duże , znam się bardzo dobrze na samochodach , umiem uporać się z jakimi kolwiek problemami w trasie . Oraz nie boję się podejmować decyzji.
Bardzo dobre mam panowanie nad samochodem.

Znajomość mapy od 1 do 10:
8,5-9,5.

Użytkownik haku33 edytował ten post 02/03/2013 - 14:27

• Do góry
    • 0

#13 Dziura77 — 578 02/03/2013 - 14:24

Dziura77
  • Gracz
Imie: Lincoln
Nazwisko: Holmes
Numer telefonu: 2751334
Dlaczgo wybierasz nas?: Potrafię jeździć, znam dobrze miasto, poszukuję ciekawej pracy a konkretnie posada taksówkarza a tutaj szukacie ludzi.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Miłą atmosferę, większą aktywność firmy.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Średnie
Znajomość mapy od 1 do 10: 9/10

• Do góry
    • 0

#14 Aden — 850 02/03/2013 - 14:28

Aden
  • Gracz
Imie:
Heidi

Nazwisko:

Hyuga

Numer telefonu:

274-61-59

Dlaczego wybierasz nas?:

Uważam że nadam się w tej firmie, od zawszę interesowała mnie praca w terenie, oraz myślę że firma dobrze traktuję pracowników, i pozwala im na formę awansu zawodowego.

Co wniesiesz do naszej firmy?:
Miły klimat, oraz będę chyba pierwszą Kobietą ((IC)) w tej pracy. Mam zamiar wyrobić "stałych klientów" oraz mieć z nimi dobry kontakt, aby nasze przewozy stały się "Atrakcyjniejsze"...

Jakie masz doswiadczenie w tej branży?:
Osobiście posiadam auto, więc umiem o nie zadbać. Pracowałam już w "L" School.

Znajomość mapy od 1 do 10: 9

CV

Spoiler

Użytkownik xxDragoNxx edytował ten post 02/03/2013 - 14:32

• Do góry
    • 1

#15 Brutus99 — 29 02/03/2013 - 14:51

Brutus99
  • Gracz

Imie: Marcus
Nazwisko: Bassi
Numer telefonu: 277-3610
Dlaczgo wybierasz nas?: Myślę ,że ta firma ma zamiłowanie do przewożenia osób oraz o dobre warunki panujące w firmie. Lubię być przydatny dla ludzi,
Co wniesiesz do naszej firmy?: Firma już chyba posiada wszystkie zalety takie jak uczciwość oraz dyspozycyjność. Ze swojej strony postaram się wnieść dobre zaangażowanie w to co będziemy robić po staram się także wnieść lepszą dyspozycyjność .
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Doświadczenie w branży mam duże , znam się bardzo dobrze na samochodach , umiem uporać się z jakimi kolwiek problemami w trasie . Oraz nie boję się podejmować decyzji.
Bardzo dobre mam panowanie nad samochodem.

Znajomość mapy od 1 do 10:
8,5-9,5.

Odrzucam.

Imie: Lincoln
Nazwisko: Holmes
Numer telefonu: 2751334
Dlaczgo wybierasz nas?: Potrafię jeździć, znam dobrze miasto, poszukuję ciekawej pracy a konkretnie posada taksówkarza a tutaj szukacie ludzi.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Miłą atmosferę, większą aktywność firmy.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Średnie

Odrzucam.

Imie:
Heidi

Nazwisko:

Hyuga

Numer telefonu:

274-61-59

Dlaczego wybierasz nas?:

Uważam że nadam się w tej firmie, od zawszę interesowała mnie praca w terenie, oraz myślę że firma dobrze traktuję pracowników, i pozwala im na formę awansu zawodowego.

Co wniesiesz do naszej firmy?:
Miły klimat, oraz będę chyba pierwszą Kobietą ((IC)) w tej pracy. Mam zamiar wyrobić "stałych klientów" oraz mieć z nimi dobry kontakt, aby nasze przewozy stały się "Atrakcyjniejsze"...

Jakie masz doswiadczenie w tej branży?:
Osobiście posiadam auto, więc umiem o nie zadbać. Pracowałam już w "L" School.

Znajomość mapy od 1 do 10: 9

CV

Spoiler

Przyjęta zgłoś się IG.
  • Do góry
    • 0

#16 MrGrey — 252 02/03/2013 - 15:15

MrGrey
  • Gracz
Imie: Greyson
Nazwisko: Alvarez
Numer telefonu: 2039785

Dlaczgo wybierasz nas?: Wybieram was, ponieważ interesuje mnie praca tak zwana zmotoryzowana, nie lubię siedzieć w jednym miejscu i patrzeć się w jeden punkt. Jestem komunikatywny, lubię dużo rozmawiać z ludźmi no i oczywiście ich poznawać. Oferuję również wysoki poziom jazdy autem.

Co wniesiesz do naszej firmy?: Do waszej firmy chciałbym wnieść wysoki poziom prowadzenia pojazdów, chciałbym mieć stałych klientów co sprawi iż będą cały czas zyski dla firmy, mam już kilka osób na oku więc nie powinno być problemu. Dodatkowo będę uczestniczył w życie firmy, angażował się w sprawy firmy i wykonywał polecenia przełożonych.

Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Dość spore miałem swoje auto, umiem posługiwać się gpsem. Ogólnie w firmie taksówkarskiej jeszcze nie miałem przyjemności pracować, lecz zawsze musi być ten pierwszy raz.

Znajomość mapy od 1 do 10: 10/10

Użytkownik kamil1121 edytował ten post 02/03/2013 - 15:15

• Do góry
    • 1

#17 Pan Grześ — 362 02/03/2013 - 15:20

Pan Grześ
  • Gracz
Imie: Clay.
Nazwisko: Hughes
Numer telefonu: 2751181
Dlaczego wybierasz nas?: Lubię jeździć, jestem dobrym kierowcą i szukam od ponad tygodnia pracy w korporacji taksówkarskiej.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Atmosferę. Cechuje mnie przede wszystkim punktualność i w miarę miły język do klientów.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Nie jest ono ogromne, ale dobrze prowadzę pojazd, prawo jazdy mam od roku i myślę że Was nie zawiodę.
Znajomość mapy od 1 do 10: 9.
  • Do góry
    • 0

#18 Brutus99 — 29 02/03/2013 - 15:38

Brutus99
  • Gracz

Imie: Greyson
Nazwisko: Alvarez
Numer telefonu: 2039785

Dlaczgo wybierasz nas?: Wybieram was, ponieważ interesuje mnie praca tak zwana zmotoryzowana, nie lubię siedzieć w jednym miejscu i patrzeć się w jeden punkt. Jestem komunikatywny, lubię dużo rozmawiać z ludźmi no i oczywiście ich poznawać. Oferuję również wysoki poziom jazdy autem.

Co wniesiesz do naszej firmy?: Do waszej firmy chciałbym wnieść wysoki poziom prowadzenia pojazdów, chciałbym mieć stałych klientów co sprawi iż będą cały czas zyski dla firmy, mam już kilka osób na oku więc nie powinno być problemu. Dodatkowo będę uczestniczył w życie firmy, angażował się w sprawy firmy i wykonywał polecenia przełożonych.

Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Dość spore miałem swoje auto, umiem posługiwać się gpsem. Ogólnie w firmie taksówkarskiej jeszcze nie miałem przyjemności pracować, lecz zawsze musi być ten pierwszy raz.

Znajomość mapy od 1 do 10: 10/10

Przyjęty zgłoś się IG

Imie: Clay.
Nazwisko: Hughes
Numer telefonu: 2751181
Dlaczego wybierasz nas?: Lubię jeździć, jestem dobrym kierowcą i szukam od ponad tygodnia pracy w korporacji taksówkarskiej.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Atmosferę. Cechuje mnie przede wszystkim punktualność i w miarę miły język do klientów.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Nie jest ono ogromne, ale dobrze prowadzę pojazd, prawo jazdy mam od roku i myślę że Was nie zawiodę.
Znajomość mapy od 1 do 10: 9.

Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

#19 Pan Grześ — 362 02/03/2013 - 16:01

Pan Grześ
  • Gracz
((Nie chcę nic mówić, ale odrzuciłeś tylko dlatego że nie napisałem literami dla ślepych jak to wszyscy robią, bo moim zdaniem to wygląda po prostu jak gówno, nie litery. Ale okey, patrząc teraz na Twoje kary nie chciałbym z kimś takim pracować.))
  • Do góry
    • 0

#20 Brutus99 — 29 02/03/2013 - 16:03

Brutus99
  • Gracz

((Nie chcę nic mówić, ale odrzuciłeś tylko dlatego że nie napisałem literami dla ślepych jak to wszyscy robią, bo moim zdaniem to wygląda po prostu jak gówno, nie litery. Ale okey, patrząc teraz na Twoje kary nie chciałbym z kimś takim pracować.))

Nie dlatego po prostu za mało grasz na tym serwie.
  • Do góry
    • 0

#21 Pan Grześ — 362 02/03/2013 - 16:10

Pan Grześ
  • Gracz
((To powodzenia jak ty patrzysz na czas gry, a sam masz rejestrację na forum w 2013 i milion kar :whistle:))
  • Do góry
    • 0

#22 Brutus99 — 29 02/03/2013 - 16:29

Brutus99
  • Gracz

((To powodzenia jak ty patrzysz na czas gry, a sam masz rejestrację na forum w 2013 i milion kar :whistle:))

To jest moje drugie konto.

Bo pierwsze mi zbanowali.
  • Do góry
    • 0

#23 MaTiPL — 122 02/03/2013 - 16:43

MaTiPL
  • Gracz
Imie: Tristan
Nazwisko: Versace
Numer telefonu: 2672287
Dlaczgo wybierasz nas?: Bo jestescie się jedną z lepszych i szanujących się firm.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Napewno wniosę miłą atmosfere oraz wysoki poziom prowadzenia pojazdów będe prubował mieć stałych klijentów.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: pracowałem w kilku firmach taxi. ((pracowałem w wielu firmach taxi ale na idnym koncie))
Znajomość mapy od 1 do 10: 8

((Sorry za małą ilość godzin ale to moje nowe konto))
  • Do góry
    • 0

#24 czystyy — 2 02/03/2013 - 17:14

czystyy
  • Gracz
Imie:Maxwell
Nazwisko:Lopez
Numer telefonu:
Dlaczgo wybierasz nas?: Uważam że ta firma jest najlepsza , rozmawiałem z kierownikiem i pracownikami i dlatego składam podanie .
Co wniesiesz do naszej firmy?: Duża liczbe klientów , rabaty w warsztatach GCS do naprawy ( jak będzie taka konieczność naprawy)
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Pracuje akutalnie w Nauce Jazdy PYSIA , isprawdzam się mam sporo liczbe klientów , doświadczonym kierowcą 0 punktów karnych i mandatów , jestem nie karany.
Znajomość mamy : 8-9
  • Do góry
    • 0

#25 wicu — 3 02/03/2013 - 17:40

wicu
  • Gracz
Imie:David
Nazwisko:Priselkov
Numer telefonu:2758282
Dlaczgo wybierasz nas?:Ponieważ macie rekrutacje i slyszałem o was miłe zdania że nie oszukujecie z wypłatami macie służbowe wozy itp.
Co wniesiesz do naszej firmy?:Dużo, naucze nowych grać, duże zarobki dla firmy, i będę ją bardzo reklamował.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?:Kiedyś pracowałem ale nie pamiętam gdzie ale doświadczenie spore mam
Znajomość mapy od 1 do 10:9
  • Do góry
    • 0

#26 Brutus99 — 29 02/03/2013 - 17:54

Brutus99
  • Gracz

Imie: Tristan
Nazwisko: Versace
Numer telefonu: 2672287
Dlaczgo wybierasz nas?: Bo jestescie się jedną z lepszych i szanujących się firm.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Napewno wniosę miłą atmosfere oraz wysoki poziom prowadzenia pojazdów będe prubował mieć stałych klijentów.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: pracowałem w kilku firmach taxi. ((pracowałem w wielu firmach taxi ale na idnym koncie))

((Sorry za małą ilość godzin ale to moje nowe konto))

Przyjmuję zgłoś się IG

Imie:Maxwell
Nazwisko:Lopez
Numer telefonu:
Dlaczgo wybierasz nas?: Uważam że ta firma jest najlepsza , rozmawiałem z kierownikiem i pracownikami i dlatego składam podanie .
Co wniesiesz do naszej firmy?: Duża liczbe klientów , rabaty w warsztatach GCS do naprawy ( jak będzie taka konieczność naprawy)
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Pracuje akutalnie w Nauce Jazdy PYSIA , isprawdzam się mam sporo liczbe klientów , doświadczonym kierowcą 0 punktów karnych i mandatów , jestem nie karany.
Znajomość mamy : 8-9

Przyjmuję zgłoś się IG

Imie:David
Nazwisko:Priselkov
Numer telefonu:2758282
Dlaczgo wybierasz nas?:Ponieważ macie rekrutacje i slyszałem o was miłe zdania że nie oszukujecie z wypłatami macie służbowe wozy itp.
Co wniesiesz do naszej firmy?:Dużo, naucze nowych grać, duże zarobki dla firmy, i będę ją bardzo reklamował.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?:Kiedyś pracowałem ale nie pamiętam gdzie ale doświadczenie spore mam
Znajomość mapy od 1 do 10:9

Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

#27 gay — 853 02/03/2013 - 20:56

gay
  • Gracz
Imie: Oscar
Nazwisko: Black
Numer telefonu: Ukradli mi.. :>
Dlaczgo wybierasz nas?: Lubie prowadzić pojazdy, czy też przewozić ludzi. Jestem komunikatywny, lubię dużo rozmawiać z ludźmi no i oczywiście ich poznawać. Oferuję również wysoki poziom jazdy autem.
Co wniesiesz do naszej firmy?:: Do waszej firmy chciałbym wnieść wysoki poziom prowadzenia pojazdów, miłą atmosferę, systematyczną pracę, próbę nawiązania kontaktu z klientelą, jak i ze współpracownikami.

Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Pracowałem w wielu firmach taksówkarskich, a również All Saints' General Hospital, dlatego śmiem twierdzić, iż nadam się na stanowisko taksówkarza.[/font][/font]
Znajomość mapy od 1 do 10: 10/10 (robiłem w ASGH :>)

Użytkownik Barddancer edytował ten post 02/03/2013 - 20:56

• Do góry
    • 0

#28 vesper20 — 162 02/03/2013 - 21:56

vesper20
  • Gracz
Co do auta mamy mamy tylko jedne, ale nie martwcie się bo tylko kupimy budynek, i zabieramy się za auta.
  • Do góry
    • 0

#29 Brutus99 — 29 02/03/2013 - 21:58

Brutus99
  • Gracz
Rekrutacja chwilowo zamknięta.
  • Do góry
    • 0

#30 MaddDoggi — 30 03/03/2013 - 10:38

MaddDoggi
  • Gracz
Imie: Martin
Nazwisko:LuxWright
Numer telefonu: 1357123
Dlaczgo wybierasz nas?: Hmm... ponieważ jestescie jedyną tak rozwiniętą i uczciwą firmą i mysle ze nie będzie problemy przy wypłatach jak w innych biznesach tego typu.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Elastyczne godziny pracy, częsta aktywonosc za kierownicą co przełoży sie na większe zarobi firmy.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Pracowałem swego czasu w Los Santos Standard Taxi za 90-tych lat. Poruszam sie na codzien autem i znam miasto.
Znajomość mamy od 1 do 10: 8
  • Do góry
    • 0

#31 Brutus99 — 29 03/03/2013 - 11:50

Brutus99
  • Gracz
Rekrutacja chwilowo zamknięta, ale poszukujemy wspólnika!

Zaineresowanych proszę o napisanie podania.

Użytkownik Brutus99 edytował ten post 03/03/2013 - 11:50

• Do góry
    • 0

#32 Głoguś — 0 03/03/2013 - 11:51

Głoguś
  • Gracz
Imie:Arthur
Nazwisko:Cali
Numer telefonu:2779049
Dlaczgo wybierasz nas?:Szukałem rozwiniętego biznesu w którym wszystko bedzie zrobione już na 100% i przygotowane i trafiłem na was i spełniliście moje upragnione wymagania.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Dużo godzin pracy kulturę oraz zadbam o to by klientowi jechało się komfortowo.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Moje doświadczenie jest w sumie dobre pojazdami jeżdźe juz z około 9 lat po drodze poruszam się bardzo ostrożnie, pracowałem jako kurier oraz instruktor w nauce jazdy, każde ulice i miejsca znam prawie na pamięc.
  • Do góry
    • 0

#33 BojaVol — 4 03/03/2013 - 20:08

BojaVol
  • Gracz
Imie:Arnold
Nazwisko:Alvino
Numer telefonu:1780077
Dlaczgo wybierasz nas?:Ponieważ myślę że to właśnie w tej firmie mogę rozwinąć swoje umiejentności i zarabiać.
Co wniesiesz do naszej firmy?:Będę próbował jak najwięcej najlepszych rzeczy jak zarobki.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?:Nigdy nie pracowałem w takiej firmie ale myśle że bardzo dobrze bym się spisał , jestem zaangażowany w to co robie. Bardzo dobrze znam miasto.
Znajomość mapy od 1 do 10:9,5
Proszę o poważne rozpatrzenie mojego podania.

Imie:Arnold
Nazwisko:Alvino
Numer telefonu:1780077
Dlaczgo wybierasz nas?:Ponieważ myślę że to właśnie w tej firmie mogę rozwinąć swoje umiejentności i zarabiać.
Co wniesiesz do naszej firmy?:Będę próbował jak najwięcej najlepszych rzeczy jak zarobki.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?:Nigdy nie pracowałem w takiej firmie ale myśle że bardzo dobrze bym się spisał , jestem zaangażowany w to co robie. Bardzo dobrze znam miasto.
Znajomość mapy od 1 do 10:9,5
Proszę o poważne rozpatrzenie mojego podania.
  • Do góry
    • 0

#34 Derek Colafemmina — 0 04/03/2013 - 15:05

Derek Colafemmina
  • Gracz
Imie: Derek
Nazwisko: Colafemmina
Numer telefonu: 2759029
Dlaczgo wybierasz nas?: Ponieważ kolega mnie namówił oraz mam nadzieję że rozwine tutaj swoje umiejętności.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Łąd, Porządek, Miłą atmosferę, Dużo klientów.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: To bendzie moja pierwsza praca jako taxi ale prowadze dobrze auto wiem oco chodzi raczej sobie poradze.
Znajomość mapy od 1 do 10: Szczerze to 7 - 8

Użytkownik Derek Colafemmina edytował ten post 04/03/2013 - 15:07

• Do góry
    • 0

#35 Krystian111 — 0 04/03/2013 - 15:24

Krystian111
  • Świeżak
Witam wszystkich ja chciałbym dla was pracować znam bardzo dobrze całe Los Santos jestem bardzo dobrym kierowcom oraz wiem o co chodzi w tym fachu.,
Blue Taxi jest mojm zdaniem najlepsze i chcjałbym tam pracować prosze o tom prace...

imie- Aleksis
Nazwisko -Diaz
wiek-18 lat
numer tel-1322960
znam całom mape jak własnom kieszeń.
wiem o co chodzi w tym fachu.
jestem bardzo dobrym kierowcom .
ierzdze szybko ale ostrorznie.
zawsze chciałem pracować w Blue taxi bo jest dlamnie najlepsza.
dziękuje i prosze o tom prace. :thumbsup:

Użytkownik Krystian111 edytował ten post 04/03/2013 - 15:25

• Do góry
    • 0

#36 Chipsu — 5 05/03/2013 - 00:46

Chipsu
  • Gracz
Sądząc po twoim nicku i typem pisania wiadomo , że nie ukończyłeś jeszcze podstaw poprawnej polszczyzny , a gdzie do tego 18 lat.

Użytkownik Chipsu edytował ten post 05/03/2013 - 00:46

• Do góry
    • 0

#37 xzackx48 — 0 05/03/2013 - 06:33

xzackx48
  • Świeżak
Imie:Reid
Nazwisko:Green
Numer telefonu: 2758591
Dlaczgo wybierasz nas?: Dlatego że spodobała mi sie wasza prezentacja i myślę że będę się tutaj czuł dobrze między wami.
Co wniesiesz do naszej firmy?: Do firmy wniose: uczczciwość, będę naprawiał pojazdy, tankował je po jezdzie oraz pracował minimum 45min dziennie.
Jakie masz doswiadczenie w tej branży?: Pracowałem już kilka razy w branży taxi myślę że się nadam.
  • Do góry
    • 0

#38 Brutus99 — 29 05/03/2013 - 06:34

Brutus99
  • Gracz
Rekrutacja zamknięta!

Użytkownik Brutus99 edytował ten post 05/03/2013 - 06:34

• Do góry
    • 0

#39 Chipsu — 5 05/03/2013 - 08:13

Chipsu