Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Tomorrowland Club

klub los santos rekrutacja barman party impreza weekend wieczor

• Please log in to reply
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 NissanS13 — 150 18/02/2013 - 17:30

NissanS13
  • Gracz

Dołączona grafika

Witam!
Z dniem dzisiejszym otwieramy oficjalną rekrutację na stanowisko barman oraz kierownika.

Oczekujemy od was nie wiele ale jak na razie, wypłata to 200$ z powodu iż Klub dopiero został otworzony.

U nas każdy znajdzie pracę nie dyskryminujemy pracowników z powodu koloru skóry, wyznania czy też innych rzeczy.

Co wam oferujemy? Premię dla najlepszego barmana tygodnia oraz dla najlepszego kierownika po rozwinięciu klubu pojazd służbowy, ale wszystko w swoim czasie! Poniżej znajdziecie wzór podania na którym możecie się kierować w celu składania podań!

Podania proszę składać w tym temacie.

Dołączona grafika

Wzór podania na kierownika:

In Character:

Imię i Nazwisko:
Zameldowany:
Dlaczego akurat Tomorrowland?
Dołączając na stanowisko kierownika co chcesz wprowadzić?:

Out Of Character:

Imię:
Na ile oceniasz swoją grę RolePlay?: [1-10]
Powiedź coś o sobie: (3-4 zdania)

Wzór podania na barmana:

In Character

Imię i Nazwisko:
Zameldowanie:

Out Of Character:

Imię:

• Do góry
    • 0

#2 Naka — -1 19/02/2013 - 14:30

Naka
  • Gracz
[font='comic sans ms', ', cursive} ']In Character [/font]

[font='comic sans ms', ', cursive} ']Imię i Nazwisko: Alexis Perez[/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Wiek:21[/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Kontakt:2732087
Zameldowanie:Hotel[/font]

[font='comic sans ms', cursive]Out Of Character:[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='comic sans ms', ', cursive} ']Imię:Kuba[/font][/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif][font='comic sans ms', ', cursive} ']Wiek:13[/font][/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif][font='comic sans ms', ', cursive} ']Skype: jakub.blaszke3[/font][/font]
  • Do góry
    • 0

#3 NissanS13 — 150 19/02/2013 - 15:30

NissanS13
  • Gracz

[font='comic sans ms', ', cursive} ']In Character [/font]

[font='comic sans ms', ', cursive} ']Imię i Nazwisko: Alexis Perez[/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Wiek:21[/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Kontakt:2732087
Zameldowanie:Hotel[/font]

[font='comic sans ms', cursive]Out Of Character:[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='comic sans ms', ', cursive} ']Imię:Kuba[/font][/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif][font='comic sans ms', ', cursive} ']Wiek:13[/font][/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif][font='comic sans ms', ', cursive} ']Skype: jakub.blaszke3[/font][/font]

Przyjdź po invite - lub zadźwoń do kogoś z zarządu.

Użytkownik NissanS13 edytował ten post 19/02/2013 - 15:30

• Do góry
    • 0

#4 modi0 — 0 19/02/2013 - 16:30

modi0
  • Świeżak
In Character

Imię i Nazwisko:  Adam Carver
Kontakt: 2728583
Zameldowanie: Hotel

Out Of Character:

Imię: Michał
  • Do góry
    • 0

#5 NissanS13 — 150 19/02/2013 - 16:40

NissanS13
  • Gracz

In Character

Imię i Nazwisko: Adam Carver
Kontakt: 2728583
Zameldowanie: Hotel

Out Of Character:

Imię: Michał

Zapraszam do Klubu po Invite.

Użytkownik NissanS13 edytował ten post 19/02/2013 - 16:40

• Do góry
    • 0

#6 Secretive — 3 19/02/2013 - 18:53

Secretive
  • Gracz
[font='comic sans ms', ', cursive} ']In Character:[/font]

[font='comic sans ms', ', cursive} ']Imię i Nazwisko: Roberto Collins[/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Wiek: 24 lata[/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Kontakt: [email protected] telefon - 2730597 (Mail oraz numer telefonu)[/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Zameldowany: Hotel na Ul.Centralnej [/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Dlaczego akurat Tomorrowland? - Tommorowland jest klubem u którego widać zaangażowanie ze strony właścicieli i ja również chciałbym pomóc z mojej strony. Ponieważ wydaje się on bardzo dobrym pomysłem.[/font]
[font='comic sans ms', cursive]Dołączając na stanowisko kierownika co chcesz wprowadzić?: Wprowadzę na pewno porządek wśród personelu. Następną rzeczą jest promowanie klubu go na wszystkie możliwe sposoby ze strony mojej. Ostatnią rzeczą jaką mógłbym pomóc jest przekazywanie moich pomysłów do Zarządu , tak abym w jakimś procencie mógł się zaangażować w prowadzenie Lokalu.[/font]

[font='comic sans ms', ', cursive} ']Out Of Character:[/font]

[font='comic sans ms', ', cursive} ']Imię: Mateusz[/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Wiek: 14[/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Skype: dzony1346 ((jeżeli chodzi o moją nazwę to pozostawię ją bez komentarza))[/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Na ile oceniasz swoją grę RolePlay?: [1-10] 8,5 - 9 [/font]
[font='comic sans ms', ', cursive} ']Powiedź coś o sobie: (3-4 zdania): Mam na imię Mateusz. Pochodzę z Łodzi , mam 14 lat. Interesują się sportem oraz militariami. W wolnym czasie lubię pograć w piłkę nożną ze znajomymi bądź pograć w SA-MP'a.[/font]
  • Do góry
    • 0

#7 NissanS13 — 150 19/02/2013 - 19:32

NissanS13
  • Gracz

In Character:

Imię i Nazwisko: Roberto Collins
Kontakt: [email protected] telefon - 2730597 (Mail oraz numer telefonu)
Zameldowany: Hotel na Ul.Centralnej
Dlaczego akurat Tomorrowland? - Tommorowland jest klubem u którego widać zaangażowanie ze strony właścicieli i ja również chciałbym pomóc z mojej strony. Ponieważ wydaje się on bardzo dobrym pomysłem.

Dołączając na stanowisko kierownika co chcesz wprowadzić?: Wprowadzę na pewno porządek wśród personelu. Następną rzeczą jest promowanie klubu go na wszystkie możliwe sposoby ze strony mojej. Ostatnią rzeczą jaką mógłbym pomóc jest przekazywanie moich pomysłów do Zarządu , tak abym w jakimś procencie mógł się zaangażować w prowadzenie Lokalu.

Out Of Character:
[/font]

Imię: Mateusz
Skype: dzony1346 ((jeżeli chodzi o moją nazwę to pozostawię ją bez komentarza))
Na ile oceniasz swoją grę RolePlay?: [1-10] 8,5 - 9
Powiedź coś o sobie: (3-4 zdania): Mam na imię Mateusz. Pochodzę z Łodzi , mam 14 lat. Interesują się sportem oraz militariami. W wolnym czasie lubię pograć w piłkę nożną ze znajomymi bądź pograć w SA-MP'a.

Zgłoś się po invite do mnie bądź do kogoś z zarządu.
  • Do góry
    • 0

#8 WiseWolf — 159 21/02/2013 - 19:30

WiseWolf
  • Gracz
In Character:

Imię i Nazwisko: Jakob Ward
Kontakt: 2709656 (Mail oraz numer telefonu)
Zameldowany: Hotel w Centrum
Dlaczego akurat Tomorrowland?: Przyszedłem do klubu z dziewczyną, zauważyłem że jest fajnie i dlatego akurat Tomorrowland.
Dołączając na stanowisko kierownika co chcesz wprowadzić?: Oczywista większa ilość pracowników, pomoc i wyręczanie w nie których ważnych sprawach.

Out Of Character:

Imię: Tymoteusz
Na ile oceniasz swoją grę RolePlay?: [1-10] Jak każdy na 10 :D
Powiedź coś o sobie: (3-4 zdania): Jak wiadomo z górnej części podania mam na imię Tymoteusz i jestem 14 letni. Interesuje się informatyką. Moim hobby jest granie na Pianinie chociaż nie wychodzi mi to najlepiej. Lubie gry komputerowe jak duża ilość ludzi. Trudno jest opisać samego siebie...

Użytkownik Bladey edytował ten post 21/02/2013 - 19:32

• Do góry
    • 0

#9 NissanS13 — 150 22/02/2013 - 14:37

NissanS13
  • Gracz

In Character:

Imię i Nazwisko: Jakob Ward
Kontakt: 2709656 (Mail oraz numer telefonu)
Zameldowany: Hotel w Centrum
Dlaczego akurat Tomorrowland?: Przyszedłem do klubu z dziewczyną, zauważyłem że jest fajnie i dlatego akurat Tomorrowland.
Dołączając na stanowisko kierownika co chcesz wprowadzić?: Oczywista większa ilość pracowników, pomoc i wyręczanie w nie których ważnych sprawach.

Out Of Character:

Imię: Tymoteusz
Na ile oceniasz swoją grę RolePlay?: [1-10] Jak każdy na 10 :D
Powiedź coś o sobie: (3-4 zdania): Jak wiadomo z górnej części podania mam na imię Tymoteusz i jestem 14 letni. Interesuje się informatyką. Moim hobby jest granie na Pianinie chociaż nie wychodzi mi to najlepiej. Lubie gry komputerowe jak duża ilość ludzi. Trudno jest opisać samego siebie...

Akceptuje - zgłoś się do mnie lub do kogoś z zarządu po Invite.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: klub, los santos, rekrutacja, barman, party, impreza, weekend, wieczor

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych