Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SAMP]Igor Prejvalski | Mikhail Faustin | Sviatoslav Yermakov

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Yamasaki2 16/02/2013 - 20:54

Yamasaki
  • Gracz
Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:Nie mogę znaleźć
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Igor Prejvalski, Mikhail Faustin, Sviatoslav Yermakov
Opis sytuacji:Wyjeżdżałem kilometry na nauce jazdy. Nagle podjeżdża 3 gości w czarnym samochodzie. Grożą, że jak nie zjedziemy na pobocze, to zaczną do nas strzelać. Gdy się zatrzymaliśmy oskarżeni powiedzieli, że dadzą nam mandat. Instruktor zapytał o odznakę, a Ci nie chcieli jej dać. Potem pokazali i okazało się, że należą do mafii. Złamali regulamin, ponieważ napadli na naukę jazdy.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)
Spoiler

• Do góry
    • 1

#2 Łuti797 16/02/2013 - 22:25

Łuti
  • Gracz
Powiadom oskarżonych, niech się tutaj wypowiedzą, a także uzupełnij skargę w linki do ich kont. ;)
  • Do góry
    • 1

#3 kutabol1286 16/02/2013 - 22:53

kutabol
  • Gracz
Dobra, więc - wszystko to czysta gra IC. Chodzi tutaj o to, że po prostu chcieliśmy się trochę pobawić, mianowicie - kazaliśmy Wam zjechać. No i po prostu zaczęliśmy tak jakby "udawać PD" (czysto IC). Tak więc, Ty, a raczej "Wy" zaczęliście nam pyskować, IC oraz OOC. Nie mam niestety SS'ów, ale myślę, że wycinek z logów się jakiś znajdzie, no. ;) Zacząłeś mi wytykać po kolei każdy punkt regulaminu, na co ja odpowiadałem "Graj IC". A Ty mnie olałeś, zacząłeś AFK'ować. W końcu odjechaliście, pozwoliłem Wam. Na(cenzura)ny IC, wyciągnąłem broń i zacząłem strzelać, pozdrawiam.

//edit:

Pragnę także dodać, że... Skoro wszystko wynikło z gry IC, bo wszyscy byli na(cenzura)ni a Ty pyskowałeś tą "Odznaką", nie chciałeś odgrywać w ogóle IC, cały czas mi wytykałeś punkty regulaminu... Sprowokowałeś mnie IC odznaką, bo raczej do na(cenzura)nego się nie skacze, bo nie wiadomo co może zrobić. Ty to olałeś, plus - Mikhail odegrał że Ci przebija oponę.

Użytkownik Michał Stankiewicz edytował ten post 16/02/2013 - 23:02

• Do góry
    • 2

#4 Yamasaki2 16/02/2013 - 23:02

Yamasaki
  • Gracz
Po pierwsze, to jest coś takiego jak regulamin. Po drugie sami się wkopaliście pokazując identyfikatory, przez co znamy IC Wasze nazwiska. Po trzecie strzelaliście bez akcji. Wyciągnąć pistolet i strzelać, nie?
  • Do góry
    • 0

#5 kutabol1286 16/02/2013 - 23:04

kutabol
  • Gracz

*
Popularny

Po pierwsze, to jest coś takiego jak regulamin. Po drugie sami się wkopaliście pokazując identyfikatory, przez co znamy IC Wasze nazwiska. Po trzecie strzelaliście bez akcji. Wyciągnąć pistolet i strzelać, nie?

Po pierwsze, jest coś takiego jak gra IC oraz prowokacja. Po drugie, pokazaliśmy Ci je czysto OOC, żebyś skończył płakać. Po trzecie, nie musiałem tego odgrywać, gdyż co jest zastąpione animacją to... Nie trzeba odgrywać. A czemu by nie? Myślisz, że Ci jebnę akcję na 500 linijek ze strzelaniem?
  • Do góry
    • 4

#6 Bobicz 2435 16/02/2013 - 23:08

Bobicz
  • Gracz

*
Popularny

§1.12 - Zakaz napadów na osoby, które przyjechały na żądanie (taksówkarz, nauka jazdy i tym podobne) - chyba, że podpadli i sami się o to proszą (zakaz prowokacji z waszej strony).

Wy byliście już w trakcie nauki jazdy. Złamania regulaminu nie było, odrzucam.

Wypowiadam się jako opiekun oskarżonych, więc prosiłbym o niekaranie za post niezwiązany z tematem.

Użytkownik Bobicz edytował ten post 16/02/2013 - 23:10

• Do góry
    • 8

#7 Yamasaki2 16/02/2013 - 23:22

Yamasaki
  • Gracz
Był to napad na mnie i instruktora, który przyjechał na żądanie.
  • Do góry
    • 0

#8 kutabol1286 16/02/2013 - 23:31

kutabol
  • Gracz
"Wyjeżdżałem kilometry na nauce jazdy." - pierw piszesz, że byłeś w trakcie nauki jazdy a potem rzekomo Ty i instruktor podjechaliście tam na żądanie, hehe.
  • Do góry
    • 0

#9 Yamasaki2 16/02/2013 - 23:34

Yamasaki
  • Gracz
Instruktor przyjechał na żądanie. Skoro przyjechał i jeździliśmy, to nadal utrzymuje się ten stan rzeczy.
  • Do góry
    • 0

#10 kutabol1286 16/02/2013 - 23:37

kutabol
  • Gracz
" nstruktor przyjechał na żądanie. Skoro przyjechał i jeździliśmy, to nadal utrzymuje się ten stan rzeczy." - punkt regulaminu tyczy się takiego stanu rzeczy; że złamany byłby on dopiero wtedy, kiedy to sprawcy rzekomego napadu zadzwoniliby po tą nauke jazdy - instruktor by przyjechal z myslą, że jedzie po kursanta.

Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#11 Rickson_Gracie97 16/02/2013 - 23:46

Rickson_Gracie
  • Gracz
Yamasaki, wyobraź sobie co by było gdybyś nam (na(cenzura)nym szarym typom, robiącym sobie przysłowiowe "jaja") pokazał dokumenty.. Pośmiali byśmy się i może trochę żartobliwie pocisneli.. Bo złych zamiarów naprawdę nie mieliśmy ale jeśli wyskakujesz nagle z pysiorem do przypominam trzech nachlanych szarych typów, którzy panoszą się jak gówno w taczce i nic ich nie obchodzi a na dodatek jeden z nich trzyma w ręku kosę którą się bawi to nie dziw się że taka grupka się denerwuje i podejmuje niekonwencjonalne metody zaspokojenia swego egotycznego umysłu ( bo jak taki instruktorek może pyskować mi gangsterowi - stwierdza grupka IC ), nie da się słowem to trzeba siłą.. Poza tym wczuj się w swoją rolę, gdyby coś takiego mi się zdarzyło w realu, to raczej bym nie pyskował...
Tyle ode mnie.

Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#12 Łuti797 17/02/2013 - 10:21

Łuti
  • Gracz
Odrzucam, była to czysta gra IC, a osoby oskarżone nic wam nie zrobiły. ;)
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych