Witam, ostatnio byłem na serwerze chyba 5 miesięcy temu, albo 6, gdy wyszedłem z niego ostatni raz wszystko było ok. Po długiej przerwie wszedłem do gry a tutaj niespodzianka... Mianowicie 470 minut jaila. Dlaczego? Proszę zdjąć mi jaila nie chce mi się czekać 8 godzin za nic...
[Do Administracji]
Rozpoczęty przez Gladi, 09/02/2013 00:43
3 odpowiedzi w tym temacie
— 0
09/02/2013 - 00:43
— 1
12/02/2013 - 15:55
Witam, mam problem ze globalizacją konta. Mianowicie w haślę postaci użyłem polskich znaków. Mam prośbę o zmiane hasła. Dziękuję za rozpatrzenie. Nie podam danych postaci tutaj...
— 2566
13/02/2013 - 14:10
Najwyraźniej przed wyjściem z serwera dostałeś za coś karę.Witam, ostatnio byłem na serwerze chyba 5 miesięcy temu, albo 6, gdy wyszedłem z niego ostatni raz wszystko było ok. Po długiej przerwie wszedłem do gry a tutaj niespodzianka... Mianowicie 470 minut jaila. Dlaczego? Proszę zdjąć mi jaila nie chce mi się czekać 8 godzin za nic...
Spróbuj po prostu przypisać postać do konta z takim hasłem, jakie masz (z tymi polskimi znakami) a po przypisaniu możesz normalnie zmienić hasło do postaci poprzez forum.Witam, mam problem ze globalizacją konta. Mianowicie w haślę postaci użyłem polskich znaków. Mam prośbę o zmiane hasła. Dziękuję za rozpatrzenie. Nie podam danych postaci tutaj...
— 1
14/02/2013 - 11:13
Właśnie NIE MOGĘ GO PRZYPISAĆ DO KONTA GLOBALNEGO. Zależy mi na tym, ponieważ nie mogę zdobywać osiągnięć i mój Game Score nie rośnie o punkty osiągnięć...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty