(( A tutaj Spray -> http://net4game.com/...ami-east-beach/ ))

Popularny

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=VofA8weDL1w&feature=player_embedded
Użytkownik Boloziom1 edytował ten post 28/03/2013 - 23:20

Popularny

http://www.youtube.com/watch?v=foknEkgPdiA&feature=youtu.be

Popularny

(sry za ostatnie /do, ale goście do mnie na Wielkanoc przyszli i się spieszyłem)

Popularny

Użytkownik xxDragoNxx edytował ten post 04/04/2013 - 14:28

Popularny

Biografia
OOC
Siema! Postanowiłem napisać coś na kształt notatki z pamiętnika. Chodzi o to że irytuje mnie odgrywanie idealnych postaci... Każdy chce być dobrze zbudowany, umięśniony, inteligentny, oraz wiele, wiele innych. Postanowiłem odgrywać odgrywać (z resztą to nie pierwsza moja taka postać) osobę małą, drobną, z nieprzyjemną przeszłością, oraz osobę mającą ciężko w życiu. Pragnę przypomną że gra Role Play polega na odgrywaniu prawdziwego życia i myślę że nie każdy z nas jest tak idealny jak w grze. Chodzi mi o to aby ogarnąć się z tą idealnością kreowanych postaci i dosypać do nich trochę wad. Gdyż dla niektórych ta gra służy do u wartościowania się i poznania własnej wartości. Więc błagam was, wyjdzie przed dom i rozglądnijcie się na boki... I założę się że nie dostrzeżecie tam samych idealnych ludzi. Każdy ma wady, chodź nie każde widać. Na przykład na Net4Game jestem (chyba) jedyną osobą która odgrywa między innymi: Biednego rolnika, Bezdomnego, Osoby ślepe, Osoby poruszające się na wózku inwalidzkim oraz ofiary własnych czynów. Każdy chce stworzyć sobie jak najlepszą postać. Jeśli zrobiłem jakąś literówkę, to z góry przepraszam. Ale mam dysfunkcję.
Pozdrawiam Dragon!

Credits
Tekst: xxDragoNxx
Grafika: xxDragoNxx
Użytkownik xxDragoNxx edytował ten post 08/04/2013 - 19:54
(sry za ostatnie /do, ale goście do mnie na Wielkanoc przyszli i się spieszyłem)
zajebiste po prostu baaja
Owen `Nino` Martin
Od wczoraj mieszkam na dzielnicy, niektórzy pewnie pamiętają opowieść o napadzie czarnuchów na mnie w autobusie
Dzisiaj wpadłem do warsztatu i spotkałem Little`, dziękuję mu za możliwość odegrania RP ![]()

This is End - Loco

(Dziękuje za gre, żegnam i pozdrawiam ekipe, na dniach wbije do tego postu moje ostatnie ss'y z gry. Wstawiłem to tutaj by nie było niesjaności że nie gram albo coś
)
Użytkownik Polewson edytował ten post 08/04/2013 - 20:49

Popularny
Ogólnie to nie należę do osób, które lubią się wypowiadać na forum, no ale wrzucę coś, żeby nie było, że nic nie gram.
(Szkoda, że pod koniec musiałem spadać i końcówka wygląda tak mizernie)
Dodam jeszcze od siebie, że nie lubię biegać gdzieś sam i odgrywać, po to aby wrzucić na forum... Dla mnie to jest takie odgrywanie na pokaz. Oczywiście odgrywam coś tam sobie jak jestem sam, ale nie widzę większego sensu w dzieleniu się tym.
@edit
Sory, że tak kiepsko sklejone, ale nie mam czasu i robione na szybko.
Użytkownik KoschecK112 edytował ten post 10/04/2013 - 17:04
Owen "Nino" Martin
Jeden z gangsterów, dokładnie Connor Ramirez ładnie zorganizował mi czas.
Nie potrzebnie uciekłeś z samochodem jak poszedłem do warsztatu Ale dzięki za danie możliwości odegrania RP

Popularny
Skromna akcja.
Użytkownik pawcio324 edytował ten post 11/04/2013 - 16:24
Kilka SS`ów z wczorajszej gry. - Długo nie grałem, bo ogarniałem mody i w ogóle.. Myślę że "Nino" będzie częściej wychodził z mieszkania

Użytkownik SlimShady7 edytował ten post 18/04/2013 - 16:08
Tagowanie na parkingu niedaleko East Beatch

**Przechodząc przez parking można zauważyć na ścianie tag**
Może nie jest najlepszej jakości, ale to mój pierwszy robiony tag - starałem się zrobić to jak najlepiej
Pierwsza sklejka, pierwsza poważniejsza akcja, debiut w gangach. Tak więc poziom może być nie wygórowany.
(Mogą też wystąpić pewne przerwy w toku akcji niestety.)
-Reynaldo 'Rey' Alvarez.

Użytkownik Oskierko edytował ten post 20/04/2013 - 14:14
Trochę się nudziło na ośce, nikogo nie było, więc wpadłem na pomysł rabunku
---
---

---
Niestety urwałem kawałek akcji, nie zrobiłem SS`a :/
---

---

Popularny

Kilka ss'ów, ode mnie, żeby zachęcić ludzi do gry..
Świetnie się trzymamy, może i mała aktywność, to wszystko, przez ludzi starających się nas udupić.. :/ Ale jakoś się trzymamy 

No i jak wszyscy wiedzą wszędzie są słabe ogniwa..
**Ricardo Diaz został zastrzelony z broni glock 19 w głowę przez Joven'a z rozkazu
Sev'a.. - Ric' był podejrzewany o sprzedawanie informacji na nasz temat
ludziom rasy czarnej.**

Użytkownik DannnySLW edytował ten post 26/04/2013 - 15:25

Popularny
Mała poranna samotna gra. Jakoś się kręci.. W jednym małym momencie chyba urwało kawałek akcji, przepraszam.

Popularny
Skromnie ode mnie.

Ten SS przypadł mi do gustu
I tak akcja co po nim chwile była
xDDDD

Pogrzeb Gonzo' [*]
Roque 'Gonzo' Gonzalez - Latynos, zginął w młodym wieku.. Do Los Santos przyleciał z Meksyku, towarzyszyła mu jego nowa rodzina La Raza Familia..
Na początku mieszkali na Glen Parku, w pewnym czasie przeniósł się razem z resztą na East Beatch - niebieskie bloki.. Wszyscy uważali dzielnice za inną, jak by gorszą.. Latynos wiedział, że wszystko co tam jest, pomaga mu w życiu, miał tam swoich braci i siostry.. Kochał swój wózek: zielony Remington. Otwierał bagażnik i tuba znajdująca się w nim potrafiła rozkręcić najgorszą stypę, najlepsze głośniki w Santos' nie miały takiego basu. Zajmował się dilerką, rok odsiedział w więzieniu stanowym za posiadanie nielegalnej broni palnej. Chłopaki z ośki mieli do niego wielki szacunek. Zginął podczas ostrzału czarnuchów przy Collinas. Niech bogowie zabiorą jego duszę do siebie..

ss'y by DannySLW !
Użytkownik DannnySLW edytował ten post 03/05/2013 - 16:18

I kolejna paczka ss'ów, tym razem pt. "Zagraj z mieszkiem" 

No i byłoby na tyle. Kolejnych ss'ów możecie spodziewać się na dniach
Ss'y by DannnySLW

Teraz takie tam z życia gangów, jak by nie było się trzymamy..
Może aktywność nie jest jakaś tam masówa, lecz wystarczy nam tyle osób,
Jak by był ktoś chętny gorąco zapraszam do zagrania z nami.
Klimat musi być, o ! 

Dzięki za obejrzenie
SS'y by DannnySLW

Popularny

Takie małe tagowanko z mojej strony, jak widać nie udało się ..
Niepostrzeżenie oficer Ty Sacura mnie wytropił, no i mnie zabrali.
Ale no cóż, miałem dobre chęci, pomimo tego, że odegrałem, że to budynek znajomego i tak chcieli mnie zwinąć..
W sumie to udało mi się, po krótkim przesłuchaniu puścili mnie twierdząc, że jestem z El Corony 

A tutaj wieczorne odwiedziny na Ganton 

No i mała potupaja na zakończenie dnia.
ss'y by DannnySLW
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
Yamamoto-kaiNapisany przez littlewheezy, 02/08/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
GÓRĄ TY - GOLEC uORKIESTRA & GROMEE feat. BEDOESNapisany przez Don Kubi, 20/06/2019 |
|
|
||
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Organizacje przestępcze →
Prezentacje grup →
SINNERSNapisany przez Jakuubson, 18/05/2019 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →