Taka zapowiedź naszego przyszłego albumu 'Siedem Dni'. Sprawdzajcie:
http://www.youtube.com/watch?v=E7ViagSdprQ&feature=youtu.be

Popularny
Taka zapowiedź naszego przyszłego albumu 'Siedem Dni'. Sprawdzajcie:
http://www.youtube.com/watch?v=E7ViagSdprQ&feature=youtu.be
MuzykaCo to jest? Nie podoba mi się.
Użytkownik Nieustraszony edytował ten post 29/01/2013 - 12:14
Dzięki. Za opinie oczywiście lajki.Ziomek, szanuje Cię - w takim wieku, powoli się już wybijasz...
Użytkownik 3xWww edytował ten post 29/01/2013 - 12:21
Ty, ale wolisz, żeby zaczynał dopiero po mutacji - ale po co? Po mutacji juz bedzie na(cenzura)al, jak nie jeden raper wybity na Rap One Shot, czy cos w ten desen.. Niech nawija.Z całym szacunkiem, bo może CI coś w przyszłości wyjść... Ale najpierw przejdź mutację... Nikt Cie nie zna, a ty gadasz jeszcze o rapie dla hajsu, że nie robisz go dla hajsu, to jest bez sensu młody, dorośnij trochę i przemyśl wszystko.
To nawet nie underground.
Co to jest? Nie podoba mi się.
Szanujcie chłopaka, ma 14 lat a teksty na poziomie wysokim.
Ziomek, szanuje Cię - w takim wieku, powoli się już wybijasz...
Nie chodzi mi dokładnie oto... Niech nawija, ma rację, ale niech też myśli o czym mowa i nie koniecznie musi już to zaczynać promować, jednak to jego decyzja.Ty, ale wolisz, żeby zaczynał dopiero po mutacji - ale po co? Po mutacji juz bedzie na(cenzura)al, jak nie jeden raper wybity na Rap One Shot, czy cos w ten desen.. Niech nawija.
Użytkownik 3xWww edytował ten post 29/01/2013 - 13:10
Peji
Peji słuchałem z Tatą jak miałem 4 latka.Może Ty go nie lubisz, ale jakoś na polskiej scenie hip-hopowej stoi już bardzo długo i zdobywa złote i platynowe płyty. Chyba coś jest w tym na rzeczy co nie?
Może Ty go nie lubisz, ale jakoś na polskiej scenie hip-hopowej stoi już bardzo długo i zdobywa złote i platynowe płyty. Chyba coś jest w tym na rzeczy co nie?
Słuchałem Peji w wieku... 7-10 lat, głównie z bratem - według mnie, to już nie jego czas.Peji słuchałem z Tatą jak miałem 4 latka.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych