Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja]Golden Pharmacy.

apteka golden pharmacy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
29 odpowiedzi w tym temacie

#1 pepciu — 1075 26/01/2013 - 21:28

pepciu
  • Gracz

*
Popularny

Dołączona grafika

To znajdująca się pomiędzy Ganton a Idlewood apteka. Założona przez dwóch biznesmenów z Los Santos jakimi są Steve Mitchell i Alvin Matthews którzy nie tylko zadbali o wygląd lokalu a także o portfel klientów, serwując im jak najniższe ceny leków. Nie zwlekaj i ty serdecznie zapraszamy!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Golden Pharmacy poszukuje profesjonalnych i uczciwie wykonujących swoją prace farmaceutów. Nic trudnego wyślij wzór a może ty zostaniesz jednym z nas!

Dołączona grafika

Wszystko zależy od ciebie, kim zostaniesz!

Imię i nazwisko:
Pracowałeś kiedyś w aptece?
Zobowiązujesz się do częstej pracy?

Imię i nazwisko:
Pracowałeś kiedyś na stanowsiku kierownika?
Czego będziesz wymagał?
Co możesz oferować?
Co chciałbyś zmienić?

Użytkownik Paweł Kułakowski edytował ten post 30/01/2013 - 14:51

• Do góry
    • 5

#2 Israel_Morris — 0 26/01/2013 - 22:12

Israel_Morris
  • Gracz
Imię i nazwisko:Israel Morris
Pracowałeś kiedyś w aptece? Tak pracowalem duzo razy,i mam duze doswiadczenie.
Zobowiązujesz się do częstej pracy?Pracuje ponad godzine w pracy.

!!!!!!!Chce rekrutowac na kierownika!!!!!!!

• Do góry
    • 0

#3 pepciu — 1075 26/01/2013 - 23:06

pepciu
  • Gracz

Imię i nazwisko:Israel Morris
Pracowałeś kiedyś w aptece? Tak pracowalem duzo razy,i mam duze doswiadczenie.
Zobowiązujesz się do częstej pracy?Pracuje ponad godzine w pracy.

!!! !!!!Chce rekrutowac na kierownika! !!! !!!

AKCEPT, lecz kolejne takie oczo wrażliwe posty będą automatycznie odrzucane, zgłos się IC, kierowników narazie nie trzeba, jak pograsz u nas 3,4 dni wtedy pomyślimy.

Użytkownik Paweł Kułakowski edytował ten post 26/01/2013 - 23:10

• Do góry
    • 1

#4 Aneczka94 — 22 27/01/2013 - 15:43

Aneczka94
  • Gracz
Imię i nazwisko: Katherine Abbattista
Pracowałeś kiedyś w aptece? Tak, jako sprzedawca, potem jako specjalista od leków, następnie powołana na kierownika, który zamawiał lekarstwa a następnie je sortował, układał i rozliczał się ze wszystkiego.
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Dziennie po nawet kilka godzin, w zależności od tego, czy będę miała co robić.
  • Do góry
    • 0

#5 pepciu — 1075 27/01/2013 - 15:48

pepciu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Katherine Abbattista
Pracowałeś kiedyś w aptece? Tak, jako sprzedawca, potem jako specjalista od leków, następnie powołana na kierownika, który zamawiał lekarstwa a następnie je sortował, układał i rozliczał się ze wszystkiego.
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Dziennie po nawet kilka godzin, w zależności od tego, czy będę miała co robić.

AKCEPT, ZGŁOŚ SIĘ IC.
  • Do góry
    • 2

#6 Gould — 0 27/01/2013 - 17:13

Gould
  • Gracz
Imię i nazwisko: Hailey Pogorzelski
Pracowałeś kiedyś w aptece? : Tak, mam doświadczenie
Zobowiązujesz się do częstej pracy? : Mogę pracować godzinę-dwie dziennie. Więc zobowiązuję się
  • Do góry
    • 0

#7 pepciu — 1075 27/01/2013 - 21:05

pepciu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Hailey Pogorzelski
Pracowałeś kiedyś w aptece? : Tak, mam doświadczenie
Zobowiązujesz się do częstej pracy? : Mogę pracować godzinę-dwie dziennie. Więc zobowiązuję się

Odrzucam. Najpierw załóż postać, nabyj doświadczenie, dopiero zgłoś się do nas.
  • Do góry
    • 1

#8 ToBeDeleted — 29 28/01/2013 - 15:45

ToBeDeleted
  • Gracz
Imię i nazwisko: Zoey Alvarez
Pracowałeś kiedyś w aptece?: Oczywiście, jednak tamta apteka została zamknięta (duża konkurencja)
Zobowiązujesz się do częstej pracy?: Oczywiście, będę pracować codziennie od 30minut do 1 godziny
  • Do góry
    • 0

#9 pepciu — 1075 28/01/2013 - 21:14

pepciu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Zoey Alvarez
Pracowałeś kiedyś w aptece?: Oczywiście, jednak tamta apteka została zamknięta (duża konkurencja)
Zobowiązujesz się do częstej pracy?: Oczywiście, będę pracować codziennie od 30minut do 1 godziny

AKCEPT, ZŁAP MNIE IC.
  • Do góry
    • 1

#10 Tantal — 1812 29/01/2013 - 09:02

Tantal
  • Gracz
Imię i nazwisko: Zack Oldman
Pracowałeś kiedyś w aptece? Niestety nie, to będzie moja pierwsza praca powiązana z medykamentami.
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Owszem, myślę że raz dziennie powinienem wstawić się na służbę.
  • Do góry
    • 0

#11 Barton — 304 29/01/2013 - 12:50

Barton
  • Gracz
Imię i nazwisko: Whoopi Thuram
Pracowałeś kiedyś w aptece? Nie, nie mniej jednak - szybko się uczę, myślę, że nie miałabym kłopotów z taką pracą.
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Jasne.
  • Do góry
    • 0

#12 pepciu — 1075 29/01/2013 - 12:57

pepciu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Zack Oldman
Pracowałeś kiedyś w aptece? Niestety nie, to będzie moja pierwsza praca powiązana z medykamentami.
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Owszem, myślę że raz dziennie powinienem wstawić się na służbę.

AKCEPTUJĘ! Złapać mnie IC.

Imię i nazwisko: Whoopi Thuram
Pracowałeś kiedyś w aptece? Nie, nie mniej jednak - szybko się uczę, myślę, że nie miałabym kłopotów z taką pracą.
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Jasne.

AKCEPT.

Użytkownik Paweł Kułakowski edytował ten post 29/01/2013 - 12:57

• Do góry
    • 1

#13 pepciu — 1075 30/01/2013 - 02:53

pepciu
  • Gracz

Dołączona grafika

GOLDEN PHARMACY-REKRTUJE JUŻ TERAZ NA STANOWISKO KIEROWNIKA, NIC PROSTRZEGO WYŚLIJ PODANIE A PO JEGO AKCEPTACJI ZGŁOŚ SIĘ NA ROZMOWĘ, BEDZIESZ ZARABIAŁ I ROBIŁ WIĘCEJ Z MYŚLĄ O GOLDEN PHARMACY CZEKAMY NA CIEBIE!

Imię i nazwisko:

Czego będziesz wymagał?

Co możesz oferować?

Co chciałbyś zmienić?

• Do góry
    • 1

#14 Marcel12 — 7 30/01/2013 - 20:52

Marcel12
  • Gracz
Imię i nazwisko: Marcelo Macchiarolo
Numer Telefon: 2407055
Pracowałeś kiedyś na stanowsiku kierownika? Nie, nie miałem takiej sposobności.
Czego będziesz wymagał? Będę wymagał odpowiedzialności, kometencji na stanowisku w farmacji, chęci pracy i zaangażowania. Nie będę przyjmował osób nie mających o niczym pojęcia lub pochopnie rzucających się na gotówkę i nieróbstwa. Równocześnie będę życzliwy i skory do przyjęcia każdego, kto wyrazi na to tylko szczere chęci.
Co możesz oferować? Mogę oferować swoje doświadczenie w pracy w aptece, znajomości lekarstwa oraz doświadczeniu zawodowego z pracy lekarza (aktualnie). Mogę także zaoferować właścicielowi współpracę (prywatny gabinet lekarski) i wzajemne korzyści.
Co chciałbyś zmienić? Chciałbym zmienić myśl o pracy farmacuty i zachęcić do czerpania z tego przyjemności. ((zachęcić do korzystania z /anim a nie stania jak wryty))
  • Do góry
    • 0

#15 pepciu — 1075 30/01/2013 - 21:47

pepciu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Marcelo Macchiarolo
Numer Telefon: 2407055
Pracowałeś kiedyś na stanowsiku kierownika? Nie, nie miałem takiej sposobności.
Czego będziesz wymagał? Będę wymagał odpowiedzialności, kometencji na stanowisku w farmacji, chęci pracy i zaangażowania. Nie będę przyjmował osób nie mających o niczym pojęcia lub pochopnie rzucających się na gotówkę i nieróbstwa. Równocześnie będę życzliwy i skory do przyjęcia każdego, kto wyrazi na to tylko szczere chęci.
Co możesz oferować? Mogę oferować swoje doświadczenie w pracy w aptece, znajomości lekarstwa oraz doświadczeniu zawodowego z pracy lekarza (aktualnie). Mogę także zaoferować właścicielowi współpracę (prywatny gabinet lekarski) i wzajemne korzyści.
Co chciałbyś zmienić? Chciałbym zmienić myśl o pracy farmacuty i zachęcić do czerpania z tego przyjemności. ((zachęcić do korzystania z /anim a nie stania jak wryty))

AKCEPT. MAMY JUŻ PIERWSZEGO KIEROWNIKA, MAMY JESZCZE 3 MIEJSCA NA TO STANOWISKO.
  • Do góry
    • 1

#16 elitarny dupek szymek — 1863 02/02/2013 - 16:45

elitarny dupek szymek
  • Gracz
Imię i nazwisko: Shaquile Roxterhood
Pracowałeś kiedyś w aptece?: Zdarzyło mi się, popracować w aptece.
Zobowiązujesz się do częstej pracy?: Tak.
  • Do góry
    • 0

#17 Pawbuc — 922 03/02/2013 - 08:52

Pawbuc
  • Gracz

Imię i nazwisko: Bruce Matthews
Numer Telefon: 267-547-7
Pracowałeś kiedyś na stanowsiku kierownika?- Oczywiście, byłem kierownikiem w Burger Mobile oraz Hot Star.

Czego będziesz wymagał? Po pierwsze - estetyki, nie znoszę jak ktoś przychodzi ubrany jak "flejtuch" po stanowisko pracownicze. Po drugie - Doświadczenie w danym zawodzie. Załóżmy, że przeychodzi klient, prosi o Apap a dany pracownik nawet nie wie jak on wygląda. Po 3 - Sumienności, noszenia plakietki, nie że przyjdzie byleby odpękać godziny pracy nie stojąc nawet za ladą. Takie rzeczy nie mogą mieć miejsca.

Co możesz oferować? - Krótko i na temat - Siebie. W wykonywanych zawodach jestem sumienny, można będzie mnie zauważyć a aptece "po godzinach", byleby tylko wpływało to na dobro Farmacji.

Co chciałbyś zmienić? Chciałbym zmienić stereotyp jaki panuje - Dobra apteka - to apteka w Centrum. Niestety realia są takie, że połowa pracujących farmaceutów w centrum nie zna się na farmacji. Dlatego tutaj wkraczamy my, ludzie którzy swoją osobą chcą zmienić wygląd danej farmacji, ludzie którzy pragną aby ich apteki poza centrum miały większy rozgłos, do tego potrzeba więcej pracujących ludzi, atmosfery w gronie zarzadu oraz pracowników. I tutaj wkraczają ludzie którzy się tym zajmują - czyli my, kierownicy.

Użytkownik pawbuc edytował ten post 03/02/2013 - 08:56

• Do góry
    • 0

#18 pepciu — 1075 03/02/2013 - 16:19

pepciu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Bruce Matthews
Numer Telefon: 267-547-7
Pracowałeś kiedyś na stanowsiku kierownika?- Oczywiście, byłem kierownikiem w Burger Mobile oraz Hot Star.

Czego będziesz wymagał? Po pierwsze - estetyki, nie znoszę jak ktoś przychodzi ubrany jak "flejtuch" po stanowisko pracownicze. Po drugie - Doświadczenie w danym zawodzie. Załóżmy, że przeychodzi klient, prosi o Apap a dany pracownik nawet nie wie jak on wygląda. Po 3 - Sumienności, noszenia plakietki, nie że przyjdzie byleby odpękać godziny pracy nie stojąc nawet za ladą. Takie rzeczy nie mogą mieć miejsca.

Co możesz oferować? - Krótko i na temat - Siebie. W wykonywanych zawodach jestem sumienny, można będzie mnie zauważyć a aptece "po godzinach", byleby tylko wpływało to na dobro Farmacji.

Co chciałbyś zmienić? Chciałbym zmienić stereotyp jaki panuje - Dobra apteka - to apteka w Centrum. Niestety realia są takie, że połowa pracujących farmaceutów w centrum nie zna się na farmacji. Dlatego tutaj wkraczamy my, ludzie którzy swoją osobą chcą zmienić wygląd danej farmacji, ludzie którzy pragną aby ich apteki poza centrum miały większy rozgłos, do tego potrzeba więcej pracujących ludzi, atmosfery w gronie zarzadu oraz pracowników. I tutaj wkraczają ludzie którzy się tym zajmują - czyli my, kierownicy.

AKCEEPT.

Imię i nazwisko: Shaquile Roxterhood
Pracowałeś kiedyś w aptece?: Zdarzyło mi się, popracować w aptece.
Zobowiązujesz się do częstej pracy?: Tak.

Dam ci szansę, AKCEPT.
  • Do góry
    • 1

#19 pepciu — 1075 11/02/2013 - 15:22

pepciu
  • Gracz

Dołączona grafika

Rekrutacja nadal trwa, serdecznie zapraszamy do składania podań na stanowisko Farmaceuta/Kierownik !!

Użytkownik Paweł Kułakowski edytował ten post 12/02/2013 - 00:00

• Do góry
    • 1

#20 pepciu — 1075 15/02/2013 - 14:40

pepciu
  • Gracz
REFRESH!
  • Do góry
    • 1

#21 breff — 0 16/02/2013 - 21:15

breff
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Jeffrey Richards
Pracowałeś kiedyś w aptece? Nie, aczkolwiek jestem pracowity, zdolny - szybko się uczę, solidny oraz punktualny, więc myślę że dam sobie radę.
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Oczywiście.
  • Do góry
    • 0

#22 L0vel4s — 16 16/02/2013 - 21:25

L0vel4s
  • Gracz
Imię i nazwisko: Pablo Canino
Numer Telefon: 2687981
Pracowałeś kiedyś na stanowsiku kierownika? Tak
Czego będziesz wymagał? Będe wymagał od swoich pracowników przepracowania odpowiedniej ilości godzin i nie sypiania podczas pracy. Muszą też zajmować stanowisko pracy ,a nie chodzić sobie jak klient po restauracji. Rozdaje też plakietki na których będzie informacja o stanowisku oraz Imię i Nazwisko.
Co możesz oferować? Moge zaoferować jak najczęstsze odwiedzanie apteki przezmnie i dopilnowanie pracy pracowników. Oferuję iż będe przepracowywał wymagane godziny pracy oraz będe przyjmował nowych pracowników na dużą skalę oraz takich ,którzy zoobowiązują się do wypracowania wyznaczonej ilości godzin oraz przestrzegania zasad w punkcie Wymagam.
Co chciałbyś zmienić? Chciałbym wprowadzić by podczas pracy wykonywać swoją pracę perfekcyjnie. ((odgrywanie na /me i /do jakieś pakowanie np. leku.))
  • Do góry
    • 0

#23 pepciu — 1075 18/02/2013 - 16:36

pepciu
  • Gracz

Dołączona grafika

To znajdująca się pomiędzy Ganton a Idlewood apteka. Założona przez dwóch biznesmenów z Los Santos jakimi są Steve Mitchell i Alvin Matthews którzy nie tylko zadbali o wygląd lokalu a także o portfel klientów, serwując im jak najniższe ceny leków. Nie zwlekaj i ty serdecznie zapraszamy!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Golden Pharmacy poszukuje profesjonalnych i uczciwie wykonujących swoją prace farmaceutów. Nic trudnego wyślij wzór a może ty zostaniesz jednym z nas!

Dołączona grafika

Wszystko zależy od ciebie, kim zostaniesz!

Imię i nazwisko:
Pracowałeś kiedyś w aptece?
Zobowiązujesz się do częstej pracy?

Imię i nazwisko:
Czego będziesz wymagał?
Co możesz oferować?
Co chciałbyś zmienić?

• Do góry
    • 0

#24 pepciu — 1075 23/02/2013 - 20:07

pepciu
  • Gracz

REFRESH!

• Do góry
    • 0

#25 Kamarox — 48 24/02/2013 - 11:00

Kamarox
  • Gracz
Imię i nazwisko: Yazir Imafhatti
Pracowałeś kiedyś w aptece? Tak
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Tak

Użytkownik Kamarox edytował ten post 07/03/2013 - 19:39

• Do góry
    • 0

#26 pepciu — 1075 27/02/2013 - 13:24

pepciu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Yazir Imafhatti
Pracowałeś kiedyś w aptece? Tak
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Tak

:wub: Złap mnie ic, albo jakiegoś kierownika!
  • Do góry
    • 0

#27 Gregory_DeMarco — 0 27/02/2013 - 16:22

Gregory_DeMarco
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Gregory_DeMarco
Pracowałeś kiedyś w aptece? Tak.
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Tak.
  • Do góry
    • 0

#28 pepciu — 1075 28/02/2013 - 10:06

pepciu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Gregory_DeMarco
Pracowałeś kiedyś w aptece? Tak.
Zobowiązujesz się do częstej pracy? Tak.

Zapraszamy do apteki, zgłoś się do mnie lub kierownika.
  • Do góry
    • 0

#29 pepciu — 1075 08/03/2013 - 16:33

pepciu
  • Gracz
SERDECZNIE PRZEPRASZAMY IŻ NASZA APTEKA JAKĄ JEST GOLDEN PHARMACY AKTUALNIE NIE REKRUTUJE! NIEDŁUGO ZMIENI SIĘ TO, GDY RUSZYMY PONOWNIE Z OTWARCIEM!

Użytkownik xmistrzx edytował ten post 08/03/2013 - 16:33

• Do góry
    • 0

#30 pepciu — 1075 02/05/2013 - 22:57

pepciu
  • Gracz

kriyFsu.png

Ze względu że firma nie ogłosiła upadłości-robię to, dziękujemy wszystkim którzy nam zaufali i kupywali u nas lek. Kiedyś ponownie wrócimy na rynek.

Prezes:Cranford McDonald.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: apteka, golden, pharmacy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych