Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Salon samochodowy] Idaho Cars wypłaty 200-300$ Rekrutacja na konsultanta, rekrutanta i kierownika.

salon samochodowy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
413 odpowiedzi w tym temacie

#201 MŁODY DEJVUSIOWSKI — 325 10/02/2013 - 23:39

MŁODY DEJVUSIOWSKI
  • Gracz
Imię i nazwisko: Kenneth Caruso

Czy znasz sie na samochodach?: TAK

Numer telefonu: 2652704

Czy posiadasz dowod osobisty?: TAK

Czy pracowałeś już na stanowisku kierownika? Jeśli tak to gdzie?: Tak, Aktunim GSM, Variety, AbdullClub, Ibiza Gym...moglem cos przeoczyc : ) Aktualnie pracuje w Qsavito, Central Gym, Revolution Phamracy, Vibe oraz w rządzie. W pierwszych czterech wymienionych pracuje jako kierownik

Odpowiednia argumentacja:
Mam wielkie doswiadczenie na stanowisku kierownika. Pilnuje pracownikow..dla mnie szczerze nieporozumieniem jest gdy pracownik dostaje wyplate za to ze bezcelowo choi po lokalu zamiast stac za biurkiem czy ladą. Tego pilnuje najbardziej. Oraz oczywiscie plakietki. Jestem mily i uprzejmny dla klientow.
Przy zatrudnianiu duza uwage zwroce oczywiscie na doswiadczenie lecz jesli przyjdzie osoba z mniejszym doswiadczeniem mysle ze mozna jej dac szanse..kazdemy sie ona nalezy : )

Dzieki i pozdrawiam! :)

Użytkownik Cracoviak edytował ten post 10/02/2013 - 23:40

• Do góry
    • 0

#202 What — 27 11/02/2013 - 00:15

What
  • Gracz

Imię i nazwisko: Paul Seggio

Numer telefonu: 2722487

Czy posiadasz dowód osobisty? Oczywiście.

Czy znasz się na samochodach? Oczywiście.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Tak, pracowałem jako kierownik w Metropolis Restaurant, zaś następnie zostałem mianowany manager'em, po czym dostałem mianowany manager'em w Phanaceum - Aptece, gdzie dość dobrze sobie radziłem.Znam się na rzeczy i wiem jakie obowiązki mnie czekają, zaś również dostrzegam swoich praw, dbam o bezpieczeństwo jak i kulturę.

Odpowiednia argumentacja:Zacznę od tego że nazywam się Paul Seggio, mam aktualnie 28'lat i pochodzę z Portugali.Jako kierownik pracowałem pierwszy raz w Platinum GYM, gdzie dość dobrze sobie radziłem, dbałem o swoje obowiązki oraz o regulamin, zawsze dość spokojnie podchodziłem do próśb swoich pracowników, ponieważ nigdy nie nadużywałem na nich swojego głosu, by przypomnieć im o Plakietce.Wszelkie posady które doprowadziły mnie, a dokładniej mianowały mnie kierownikiem Firmy, były dość trudne do przestrzegania, ponieważ zbyt wiele pracowało tam nachalnych pracowników i zbyt często dochodziło do kłótni, czy też do jakiś wyzwisk, ze strony napastnika [pracownika], dlatego postanowiłem rzucić tą pracę, i poszukać czegoś godnej mojej osobie, więc trafiłem tutaj.Wiem co do mnie należy, chcę oczywiście przyjmować osoby dość spokojnej wagi, i osoby które mają jakieś minimalne doświadczenie w owej branży, lub te które dopiero się uczą.Dbam o swoją kulturę do Zarządu Firmy, jak i do pracowników, do wszystkiego podchodzę ze zrozumieniem, i wszelką ciszą.

• Do góry
    • 0

#203 Mielnik_ — 4717 11/02/2013 - 08:31

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Kenneth Caruso

Czy znasz sie na samochodach?: TAK

Numer telefonu: 2652704

Czy posiadasz dowod osobisty?: TAK

Czy pracowałeś już na stanowisku kierownika? Jeśli tak to gdzie?: Tak, Aktunim GSM, Variety, AbdullClub, Ibiza Gym...moglem cos przeoczyc : ) Aktualnie pracuje w Qsavito, Central Gym, Revolution Phamracy, Vibe oraz w rządzie. W pierwszych czterech wymienionych pracuje jako kierownik

Mam wielkie doswiadczenie na stanowisku kierownika. Pilnuje pracownikow..dla mnie szczerze nieporozumieniem jest gdy pracownik dostaje wyplate za to ze bezcelowo choi po lokalu zamiast stac za biurkiem czy ladą. Tego pilnuje najbardziej. Oraz oczywiscie plakietki. Jestem mily i uprzejmny dla klientow.
Przy zatrudnianiu duza uwage zwroce oczywiscie na doswiadczenie lecz jesli przyjdzie osoba z mniejszym doswiadczeniem mysle ze mozna jej dac szanse..kazdemy sie ona nalezy : )

Dzieki i pozdrawiam! :)

Niski staż, przykro mi. Jesteśmy poważną firmą i musimy zatrudniać zaufanych ludzi.

Imię i nazwisko: Paul Seggio

Numer telefonu: 2722487

Czy posiadasz dowód osobisty? Oczywiście.

Czy znasz się na samochodach? Oczywiście.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Tak, pracowałem jako kierownik w Metropolis Restaurant, zaś następnie zostałem mianowany manager'em, po czym dostałem mianowany manager'em w Phanaceum - Aptece, gdzie dość dobrze sobie radziłem.Znam się na rzeczy i wiem jakie obowiązki mnie czekają, zaś również dostrzegam swoich praw, dbam o bezpieczeństwo jak i kulturę.

Odpowiednia argumentacja:Zacznę od tego że nazywam się Paul Seggio, mam aktualnie 28'lat i pochodzę z Portugali.Jako kierownik pracowałem pierwszy raz w Platinum GYM, gdzie dość dobrze sobie radziłem, dbałem o swoje obowiązki oraz o regulamin, zawsze dość spokojnie podchodziłem do próśb swoich pracowników, ponieważ nigdy nie nadużywałem na nich swojego głosu, by przypomnieć im o Plakietce.Wszelkie posady które doprowadziły mnie, a dokładniej mianowały mnie kierownikiem Firmy, były dość trudne do przestrzegania, ponieważ zbyt wiele pracowało tam nachalnych pracowników i zbyt często dochodziło do kłótni, czy też do jakiś wyzwisk, ze strony napastnika [pracownika], dlatego postanowiłem rzucić tą pracę, i poszukać czegoś godnej mojej osobie, więc trafiłem tutaj.Wiem co do mnie należy, chcę oczywiście przyjmować osoby dość spokojnej wagi, i osoby które mają jakieś minimalne doświadczenie w owej branży, lub te które dopiero się uczą.Dbam o swoją kulturę do Zarządu Firmy, jak i do pracowników, do wszystkiego podchodzę ze zrozumieniem, i wszelką ciszą.

Jako, że stanowisko kierownicze jest niedostępne już prawie dla nikogo, zapraszam na Rekrutanta, Zgłoś się do Randy Vaccara, ew. Ivan'a Vaccara.
  • Do góry
    • 0

#204 Gear — 29 11/02/2013 - 23:54

Gear
  • Gracz

Imię i nazwisko: Phillip Harris

Numer telefonu:2153417

Czy posiadasz dowód osobisty? Tak

Czy znasz się na samochodach? Tak

• Do góry
    • 0

#205 Ogorek18 — 2 12/02/2013 - 00:03

Ogorek18
  • Gracz

Imię i nazwisko: Steve Mason

Numer telefonu: 735-584

Czy posiadasz dowód osobisty? Tak, posiadam.

Czy znasz się na samochodach? Znam wszystkie marki samochodów.

• Do góry
    • 0

#206 Blu — 2735 12/02/2013 - 09:15

Blu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Phillip Harris

Numer telefonu:2153417

Imię i nazwisko: Steve Mason

Numer telefonu: 735-584

Czy posiadasz dowód osobisty? Tak, posiadam.

Czy znasz się na samochodach? Znam wszystkie marki samochodów.

Zapraszam do salonu po invite. Pisz do mnie na /w Randy Vaccara albo do kogoś z kierowników, rekrutantów liste znajdziesz w budynku :>
  • Do góry
    • 0

#207 SagittariuS — 10 12/02/2013 - 21:00

SagittariuS
  • Gracz

Rekrutant:
Imię i nazwisko: Danny Serrato
Numer telefonu: 272-46-13
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Oczywiście, posiadam również prawo jazdy.
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak, znam wszystkie marki pojazdów na serwerze.
Odpowiednia argumentacja: Jestem ogarniętym człowiekiem i nie lubię konfliktów. Zawsze staram się rozwiązywać problemy. Gram tutaj od nie dawna ale już poznałem kilku fajnych ludzi oraz zasady panujące w danej grupie jak i społeczności. Chcę się wykazać jako Rekrutant, gdyż w takiej firmie jak ta powinni pracować pracownicy jak i gracze z jakimkolwiek pojęciem o grze, żeby nie było nie potrzebnych nie porozumień. Mam nadzieję, że dostanę swoją szansę by mógłbym wykazać się na tym stanowisku.

• Do góry
    • 0

#208 Mielnik_ — 4717 12/02/2013 - 22:35

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant:
Imię i nazwisko: Danny Serrato
Numer telefonu: 272-46-13
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Oczywiście, posiadam również prawo jazdy.
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak, znam wszystkie marki pojazdów na serwerze.
Odpowiednia argumentacja: Jestem ogarniętym człowiekiem i nie lubię konfliktów. Zawsze staram się rozwiązywać problemy. Gram tutaj od nie dawna ale już poznałem kilku fajnych ludzi oraz zasady panujące w danej grupie jak i społeczności. Chcę się wykazać jako Rekrutant, gdyż w takiej firmie jak ta powinni pracować pracownicy jak i gracze z jakimkolwiek pojęciem o grze, żeby nie było nie potrzebnych nie porozumień. Mam nadzieję, że dostanę swoją szansę by mógłbym wykazać się na tym stanowisku.

((Niski staż na serwerze))
  • Do góry
    • 0

#209 Maylo — 0 13/02/2013 - 14:50

Maylo
  • Gracz

Imię i nazwisko : Abel Taylor
Numer telefonu: 269-74-24
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) : Tak
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) : Tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Aktualnie pracuje jako główny kierownik w Perfect Gym.
Odpowiednia argumentacja: Pracowałem już jako kierownik i dalej pracuje . W tamtej pracy powiedziano mi że bardzo dobrze sprawdzam się na tym stanowisku. Wiem na czym polega ta robota poprostu. W Idaho pracuje już dłuższy czas , umiem dogadać się z ludźmi i nie robie żadnych problemów. Na serwerze jestem też wystarczająco czasu , nie odwalam. Jeśli nie mam szans na kierownika to prosze o rekrutanta. Dziękuję i pozdrawiam , Abel Taylor (Maylo)

• Do góry
    • 0

#210 Mielnik_ — 4717 13/02/2013 - 14:57

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko : Abel Taylor
Numer telefonu: 269-74-24
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Aktualnie pracuje jako główny kierownik w Perfect Gym.
Odpowiednia argumentacja: Pracowałem już jako kierownik i dalej pracuje . W tamtej pracy powiedziano mi że bardzo dobrze sprawdzam się na tym stanowisku. Wiem na czym polega ta robota poprostu. W Idaho pracuje już dłuższy czas , umiem dogadać się z ludźmi i nie robie żadnych problemów. Na serwerze jestem też wystarczająco czasu , nie odwalam. Jeśli nie mam szans na kierownika to prosze o rekrutanta. Dziękuję i pozdrawiam , Abel Taylor (Maylo)

Rekrutacja na kierownika zamknięta.
  • Do góry
    • 0

#211 Maylo — 0 13/02/2013 - 15:03

Maylo
  • Gracz

Rekrutacja na kierownika zamknięta.

A rekrutant?
  • Do góry
    • 0

#212 Blu — 2735 13/02/2013 - 18:12

Blu
  • Gracz

A rekrutant?

Dam ci rekrutanta. Widzę, że się bardzo dobrze starasz w naszej firmie :)
  • Do góry
    • 0

#213 lukaszrrcc123 — 1 13/02/2013 - 18:21

lukaszrrcc123
  • Gracz
Podanie Rekrutant:

Imię i nazwisko:Dennis Young

Numer telefonu:2646694

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?Central Bar,I warsztacie samochodowym Już nie istnieje i jako Szef Taxi

Odpowiednia argumentacja:Szefem Taxi i Warsztatu nie jestem ponieważ Główni właściciele zrezygnowali.

• Do góry
    • 0

#214 Blu — 2735 13/02/2013 - 18:28

Blu
  • Gracz

Podanie Rekrutant:

Imię i nazwisko:Dennis Young

Numer telefonu:2646694

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?Central Bar,I warsztacie samochodowym Już nie istnieje i jako Szef Taxi

Odpowiednia argumentacja:Szefem Taxi i Warsztatu nie jestem ponieważ Główni właściciele zrezygnowali.

Odrzucam ale możesz przyjść pracować jako konsultant.
  • Do góry
    • 0

#215 WiseWolf — 159 13/02/2013 - 18:42

WiseWolf
  • Gracz

Imię i nazwisko: Anthony Wright

Numer telefonu: 2730605

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie :)

Odpowiednia argumentacja: Bo umiem rozmawiać z ludźmi i odgrywać dobrze RP. No i jestem czarnuchem (IC)

• Do góry
    • 0

#216 Yamasaki — 2 13/02/2013 - 18:49

Yamasaki
  • Gracz
Podanie na konsultanta:

Imię i nazwisko: Ashlee Bell

Numer telefonu: Telefonu nie posiadam. Wolę starszę metody kontaktu.

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak, 90% marek znam.

• Do góry
    • 0

#217 Mielnik_ — 4717 13/02/2013 - 18:57

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Anthony Wright

Numer telefonu: 2730605

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie :)

Odpowiednia argumentacja: Bo umiem rozmawiać z ludźmi i odgrywać dobrze RP. No i jestem czarnuchem (IC)

Odrzucam.

Podanie na konsultanta:

Imię i nazwisko: Ashlee Bell

Numer telefonu: Telefonu nie posiadam. Wolę starszę metody kontaktu.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak, 90% marek znam.

Zapraszam do salonu.
  • Do góry
    • 0

#218 Robert Lewandowski — 0 13/02/2013 - 21:04

Robert Lewandowski
  • Świeżak

Imię i nazwisko:Rocco DeVito

Numer telefonu:2733791

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak

• Do góry
    • 0

#219 Mielnik_ — 4717 13/02/2013 - 22:14

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko:Rocco DeVito

Numer telefonu:2733791

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak

Zapraszam do salonu :)
  • Do góry
    • 0

#220 _JokeR_ — 41 14/02/2013 - 12:22

_JokeR_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Nicloas Miller

Numer telefonu: 2722543

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? : Nie , ale szybko się ucze .

Użytkownik Kicu15 edytował ten post 14/02/2013 - 12:22

• Do góry
    • 0

#221 Escalation — 207 14/02/2013 - 13:43

Escalation
  • Gracz

Podanie na rekrutanta.

Imię i nazwisko: Giovanny DiMartino
Numer telefonu: 269-09-16
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Byłem jednym z właścicieli Ristorante Siciliano.
Odpowiednia argumentacja: Jak już wspomniałem jako właściciel bardzo często przeprowadzałem rekrutację, więc rozmowy o kwalifikacyjne i zatrudnienia pracowników są mi dobrze znane. Cechuję mnie duża dostępność, opanowanie oraz kultura osobista. Proszę o rozpatrzenie mojego podania.

• Do góry
    • 0

#222 El_Testosteron — 232 14/02/2013 - 19:19

El_Testosteron
  • Gracz

Imię i nazwisko: Darrell Richardson

Numer telefonu: 2663127

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Tak, oczywiście.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak, o samochodach wiem wszystko.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? VIBE Restaurant, The Fastest cars, Delux cars, Platinum Gym, Qsavito trening....

Odpowiednia argumentacja: Mam duże doświadczenie jeżeli chodzi o pracę na stanowisku kierownika. Pracowałem też w tej branży na owym stanowisku. Wiem jak zamawiać pojazdy i będę się starał z całych moich sił dbać o interes. Odgrywam porządnego obywatela Los Santos. Posiadam samochód, który nigdy mnie nie zawiedzie, wiec na każde wezwanie do lokalu zjawie się błyskawicznie. Na RP gram już prawie dwa lata co ze sobą wiąże opanowanie w grze (Nie odawalm) oraz odegranie /me i /do na wysokim poziomie. Mam nadzieje, że moje panie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Z góry pozdrawiam i dziękuje Papiez97
!

• Do góry
    • 0

#223 Maciek. — 341 14/02/2013 - 21:27

Maciek.
  • Gracz

Podanie na stanowisko rekrutanta.

Imię i nazwisko: Rayan Dowson.

Numer telefonu: 326-238.

Czy posiadasz dowód osobisty?: Tak.

Czy znasz się na samochodach?: Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: GreenCarsService, Revolution Pharmacy.

Odpowiednia argumentacja: Z rekrutowaniem osób do biznesu mam duże doświadczenie, gdyż pracowałem już na takich stanowiskach i przyjmowałem wiele osób. Potrafię dobrze sprawdzić czy dana osoba posiada odpowiednie pojęcie o pracy, jak i grze RolePlay poprzez akcję z rozmową kwalifikacyjną czy podpisaniem umowy. Mam duży staż na tym serwerze, więc znam tutaj wszystko bardzo dobrze. Lubię pomagać nowym, łatwo nawiązuje kontakty z innymi, można mi zaufać, na pewno nie nawalę. Często jestem w grze, dlatego również nie będzie problemu z moją dostępnością. Aktualnie pracuję w Idaho Cars jako konsultant, więc również dobrze wiem, jak funkcjonuje ten biznes. Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzysz moje podanie.

Użytkownik Maciek. edytował ten post 14/02/2013 - 21:27

• Do góry
    • 0

#224 Mielnik_ — 4717 14/02/2013 - 21:32

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Darrell Richardson

Numer telefonu: 2663127

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Tak, oczywiście.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak, o samochodach wiem wszystko.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? VIBE Restaurant, The Fastest cars, Delux cars, Platinum Gym, Qsavito trening....

Odpowiednia argumentacja: Mam duże doświadczenie jeżeli chodzi o pracę na stanowisku kierownika. Pracowałem też w tej branży na owym stanowisku. Wiem jak zamawiać pojazdy i będę się starał z całych moich sił dbać o interes. Odgrywam porządnego obywatela Los Santos. Posiadam samochód, który nigdy mnie nie zawiedzie, wiec na każde wezwanie do lokalu zjawie się błyskawicznie. Na RP gram już prawie dwa lata co ze sobą wiąże opanowanie w grze (Nie odawalm) oraz odegranie /me i /do na wysokim poziomie. Mam nadzieje, że moje panie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Z góry pozdrawiam i dziękuje Papiez97
!

Zapraszam serdecznie.

Podanie na stanowisko rekrutanta.

Imię i nazwisko: Rayan Dowson.

Numer telefonu: 326-238.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: GreenCarsService, Revolution Pharmacy.

Odpowiednia argumentacja: Z rekrutowaniem osób do biznesu mam duże doświadczenie, gdyż pracowałem już na takich stanowiskach i przyjmowałem wiele osób. Potrafię dobrze sprawdzić czy dana osoba posiada odpowiednie pojęcie o pracy, jak i grze RolePlay poprzez akcję z rozmową kwalifikacyjną czy podpisaniem umowy. Mam duży staż na tym serwerze, więc znam tutaj wszystko bardzo dobrze. Lubię pomagać nowym, łatwo nawiązuje kontakty z innymi, można mi zaufać, na pewno nie nawalę. Często jestem w grze, dlatego również nie będzie problemu z moją dostępnością. Aktualnie pracuję w Idaho Cars jako konsultant, więc również dobrze wiem, jak funkcjonuje ten biznes. Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzysz moje podanie.

Również zapraszam :)
  • Do góry
    • 0

#225 Bartek_Travel — 0 14/02/2013 - 22:11

Bartek_Travel
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Adan Barker.
Numer telefonu: Podam w jak najbliższym czasie.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Niestety, nie pracowałem jeszcze na tym stanowisku.

Odpowiednia argumentacja: Posada Rekrutanta bardzo mnie interesuje z tego powodu, że stanowisko konsultanta strasznie szybko się nudzi, ponieważ nie ma się tak dużego kontaktu z ludźmi jak np. Kierownik bądź rekrutant. Bardzo lubię rozmawiać z ludźmi jak i przyjmować doświadczone osoby. Potrafię oddzielić pracę od przyjemności. Jestem osobą uczciwą i sumienną. Chętnie podejmę się wyzwania jakim jest stanowisko rekrutanta. Myślę, że napewno sobie poradził bym w tych obowiązkach. Myślę, że to powinno wystarczyć.
  • Do góry
    • 0

#226 Mielnik_ — 4717 14/02/2013 - 22:16

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Adan Barker.
Numer telefonu: Podam w jak najbliższym czasie.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Niestety, nie pracowałem jeszcze na tym stanowisku.

Odpowiednia argumentacja: Posada Rekrutanta bardzo mnie interesuje z tego powodu, że stanowisko konsultanta strasznie szybko się nudzi, ponieważ nie ma się tak dużego kontaktu z ludźmi jak np. Kierownik bądź rekrutant. Bardzo lubię rozmawiać z ludźmi jak i przyjmować doświadczone osoby. Potrafię oddzielić pracę od przyjemności. Jestem osobą uczciwą i sumienną. Chętnie podejmę się wyzwania jakim jest stanowisko rekrutanta. Myślę, że napewno sobie poradził bym w tych obowiązkach. Myślę, że to powinno wystarczyć.

((Niski staż na serwerze, logi)) Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

#227 Tantal — 1812 15/02/2013 - 01:05

Tantal
  • Gracz
Imię i nazwisko: Dash Esposito
Numer telefonu: 270-00-64
​Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?SEMI LogisticampWorkShop, Riders Driving School, Burger Mobile, Apteka Pod Szyszka, Akademia Jazdy QQ, Ibiza Gym, Metropolis Restauracja, Funny Club, Riders Cars, Rick Driving School, Professional Gym, Idea Gsm, Summer Gym, Mish&Mash.
Odpowiednia argumentacja: A?
  • Do góry
    • 0

#228 Corbi — 203 15/02/2013 - 01:12

Corbi
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Thomas Bianco
Numer Telefonu: Nie posiadam, musze kupic nowy, gdyz skonczyly sie doladowania, a siec zostala usunieta.
Czy posiadasz dowòd osobisty? (TAK/NIE): tak
Czy pracowales juz kiedys na stanowisku kierowniczym?: TAK
Jesli tak to gdzi? W Salonie Samochodowym. VENTURA CARS & KOMIS.
Odpowiednia argumentacja: Pracowalem w wielu salonach na stanowisku kierownika, ale tez moge na stanowisku sprzedawajacego pojazdy pracowac(zapomnialem jak ono sie nazywa). Mialem kiedys swoj salon ale sie usunal gdzy mialem przerwe. Ogolnie to mnie interesuje ten zawod i chcialbym do niego z mila chcecia powrocic. Nie jestem jakism noobem co kradnie auta innym graczom, wiem jak to jest byc oszukany bo mialem tez kiedys taki przypadek :/. Znam sie na tym bardzo dobrz, moj poziom gry tez jest dobry... Co by tutaj wiecej napisac? Nie wiem sprawdze sie w grze - nie? Pozdrawiam
Ps. Sory za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu, a on niestety nie ma ich xd
  • Do góry
    • 0

#229 Dr Żelazna Pięść — -23 15/02/2013 - 11:54

Dr Żelazna Pięść
  • Gracz

Imię i nazwisko: Raphael Anderson

Numer telefonu: 1358593

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, oczywiście jestem aktualnie kierownikiem Platinium GYM, Perfect GYM, Revolution Pharamacy, Smak Paradajs

Odpowiednia argumentacja: A więc, myslę że się nadam na to stanowisko z kilku względów. Po pierwsze mam dobre kontakty z wszystkimi osobami, dość sporo czasu mogę poświęcać w salonie - gdy tylko zajdzie takowa potrzeba, wiem na czym polega rekrutacja - gwarantuje tylko odpowiednie osoby zatrudniać, mhm co by tutaj jeszcze dodać. Uważam, że przekona się Pan prezes co do mojej osoby, bo na pewno go nie zawiodę w żaden sposób.

• Do góry
    • 0

#230 Mielnik_ — 4717 15/02/2013 - 12:56

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Dash Esposito
Numer telefonu: 270-00-64
​Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?SEMI LogisticampWorkShop, Riders Driving School, Burger Mobile, Apteka Pod Szyszka, Akademia Jazdy QQ, Ibiza Gym, Metropolis Restauracja, Funny Club, Riders Cars, Rick Driving School, Professional Gym, Idea Gsm, Summer Gym, Mish&Mash.
Odpowiednia argumentacja: A?

Imie i Nazwisko: Thomas Bianco
Numer Telefonu: Nie posiadam, musze kupic nowy, gdyz skonczyly sie doladowania, a siec zostala usunieta.
Czy posiadasz dowòd osobisty? (TAK/NIE): tak
Czy pracowales juz kiedys na stanowisku kierowniczym?: TAK
Jesli tak to gdzi? W Salonie Samochodowym. VENTURA CARS & KOMIS.
Odpowiednia argumentacja: Pracowalem w wielu salonach na stanowisku kierownika, ale tez moge na stanowisku sprzedawajacego pojazdy pracowac(zapomnialem jak ono sie nazywa). Mialem kiedys swoj salon ale sie usunal gdzy mialem przerwe. Ogolnie to mnie interesuje ten zawod i chcialbym do niego z mila chcecia powrocic. Nie jestem jakism noobem co kradnie auta innym graczom, wiem jak to jest byc oszukany bo mialem tez kiedys taki przypadek :/. Znam sie na tym bardzo dobrz, moj poziom gry tez jest dobry... Co by tutaj wiecej napisac? Nie wiem sprawdze sie w grze - nie? Pozdrawiam
Ps. Sory za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu, a on niestety nie ma ich xd

Stanowisko kierownika jest zamknięte. Zapraszam do salonu, jeżeli stanowisko Rekrutanta wam odpowiada :)

Imię i nazwisko: Raphael Anderson

Numer telefonu: 1358593

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, oczywiście jestem aktualnie kierownikiem Platinium GYM, Perfect GYM, Revolution Pharamacy, Smak Paradajs

Odpowiednia argumentacja: A więc, myslę że się nadam na to stanowisko z kilku względów. Po pierwsze mam dobre kontakty z wszystkimi osobami, dość sporo czasu mogę poświęcać w salonie - gdy tylko zajdzie takowa potrzeba, wiem na czym polega rekrutacja - gwarantuje tylko odpowiednie osoby zatrudniać, mhm co by tutaj jeszcze dodać. Uważam, że przekona się Pan prezes co do mojej osoby, bo na pewno go nie zawiodę w żaden sposób.

Odrzucam. ((Niski staż)) Zapraszam na stanowisko konsultanta.
  • Do góry
    • 0

#231 Tantal — 1812 15/02/2013 - 13:35

Tantal
  • Gracz

Stanowisko kierownika jest zamknięte. Zapraszam do salonu, jeżeli stanowisko Rekrutanta wam odpowiada :)

No to na rekrutanta je.
  • Do góry
    • 0

#232 Mielnik_ — 4717 15/02/2013 - 13:48

Mielnik_
  • Gracz

[/size]
No to na rekrutanta je.

To zapraszam :)
  • Do góry
    • 0

#233 Pan Grześ — 362 15/02/2013 - 13:48

Pan Grześ
  • Gracz
Podanie na rekrutanta

Imię i nazwisko: Edward Martin.
Numer telefonu: 2726779.
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak pracuję jako Konsultant w Idaho Cars.

((Wiem, 30h przegrane, ale ogarniam, można to stwierdzić chociażby po tym, że czyściutkie logi, lub tym że pracuję w urzędzie.))
  • Do góry
    • 0

#234 Mielnik_ — 4717 15/02/2013 - 13:50

Mielnik_
  • Gracz

Podanie na rekrutanta

Imię i nazwisko: Edward Martin.
Numer telefonu: 2726779.
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak pracuję jako Konsultant w Idaho Cars.

((Wiem, 30h przegrane, ale ogarniam, można to stwierdzić chociażby po tym, że czyściutkie logi, lub tym że pracuję w urzędzie.))

Spróbujemy, zapraszam :)
  • Do góry
    • 0

#235 BRAT HUBI — 411 15/02/2013 - 16:18

BRAT HUBI
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jacques Cauwelaert

Numer telefonu: Aktualnie brak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, oczywiście, aktualnie na drugiej postaci jestem bodajże w czterech firmach. Znam się na tym bardzo dobrze.

Odpowiednia argumentacja: No cóż, z pewnością wiem co robię i mam ogromne doświadczenie, zaczynam grać na francuzie, a kasa jest mi potrzebna. Na pewno się na mnie nie zawiedziecie. Tylko tyle mam do powiedzenia.

• Do góry
    • 0

#236 Dymek — 497 15/02/2013 - 17:11

Dymek
  • Gracz

Imię i nazwisko: Chad Bernt

Numer telefonu: 232-90-63

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Oczywiście, że tak.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Jest to moja pasja - tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Pracuję aktualnie na stanowisku kierowniczym w Vibe Restaurant, natomiast w przeszłości było dużo restauracji, siłowni, warsztatów samochodowym, w którym byłem kierownikiem, jedynie mogę wymienić kilka słynnych biznesów za swoich czasów - Hot Star Restaurant, Burger Mobile, Central Bar, Qsavito Restaurant - we wszystkich byłem kierownikiem.

Odpowiednia argumentacja: Jestem dorosłym mężczyzną i wiem, jak trudno znaleźć odpowiednią dla siebie pracę. Postaram się dać z siebie wszystkie siły, by ten salon miał jeszcze lepsze obroty. Na stanowisku kierowniczym pracowałem w nielicznych biznesach i we wszystkich wywiązywałem się ze swoich obowiązków, dlatego warto mi powierzyć tą posadę.

• Do góry
    • 0

#237 Adrianeeek — 255 15/02/2013 - 17:18

Adrianeeek
  • Gracz
Rekrutant:
Imię i nazwisko:Johny Travo
Numer telefonu: 2310325
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Jasne że tak :)
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?Tak pracowałem w 2 takich firmach na tym stanowisku, bylo to Central Cars i Varen Autos.
Odpowiednia argumentacja:Jestem miły i kulturalny, szanuję pracowników oraz klientów firmy. Mam także duże doświadczenie w tej branży. To by bylo na tyle. ;)
  • Do góry
    • 0

#238 Mielnik_ — 4717 15/02/2013 - 17:34

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jacques Cauwelaert

Numer telefonu: Aktualnie brak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, oczywiście, aktualnie na drugiej postaci jestem bodajże w czterech firmach. Znam się na tym bardzo dobrze.

Odpowiednia argumentacja: No cóż, z pewnością wiem co robię i mam ogromne doświadczenie, zaczynam grać na francuzie, a kasa jest mi potrzebna. Na pewno się na mnie nie zawiedziecie. Tylko tyle mam do powiedzenia.

Imię i nazwisko: Chad Bernt

Numer telefonu: 232-90-63

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Oczywiście, że tak.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Jest to moja pasja - tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Pracuję aktualnie na stanowisku kierowniczym w Vibe Restaurant, natomiast w przeszłości było dużo restauracji, siłowni, warsztatów samochodowym, w którym byłem kierownikiem, jedynie mogę wymienić kilka słynnych biznesów za swoich czasów - Hot Star Restaurant, Burger Mobile, Central Bar, Qsavito Restaurant - we wszystkich byłem kierownikiem.

Odpowiednia argumentacja: Jestem dorosłym mężczyzną i wiem, jak trudno znaleźć odpowiednią dla siebie pracę. Postaram się dać z siebie wszystkie siły, by ten salon miał jeszcze lepsze obroty. Na stanowisku kierowniczym pracowałem w nielicznych biznesach i we wszystkich wywiązywałem się ze swoich obowiązków, dlatego warto mi powierzyć tą posadę.

Rekrutacja na kierownika zamknięte. Ale jesteście przyjęci na Rekrutanta :)

Rekrutant:
Imię i nazwisko:Johny Travo
Numer telefonu: 2310325
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Jasne że tak :)
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?Tak pracowałem w 2 takich firmach na tym stanowisku, bylo to Central Cars i Varen Autos.
Odpowiednia argumentacja:Jestem miły i kulturalny, szanuję pracowników oraz klientów firmy. Mam także duże doświadczenie w tej branży. To by bylo na tyle. ;)

Zapraszam. Zgłoś się do Randy Vaccara, ew. Ivan Vaccara.
  • Do góry
    • 0

#239 Escalation — 207 15/02/2013 - 19:11

Escalation
  • Gracz
Ponieważ moje pierwsze podanie (parę postów wyżej) zostało pominięte bez odpowiedzi, zamieszczam jeszcze raz.

Podanie na rekrutanta.
Imię i nazwisko: Giovanny DiMartino
Numer telefonu: 269-09-16
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Byłem jednym z właścicieli Ristorante Siciliano.
Odpowiednia argumentacja: Jak już wspomniałem jako właściciel bardzo często przeprowadzałem rekrutację, więc rozmowy o kwalifikacyjne i zatrudnienia pracowników są mi dobrze znane. Cechuję mnie duża dostępność, opanowanie oraz kultura osobista. Proszę o rozpatrzenie mojego podania.
  • Do góry
    • 0

#240 Typowy gracz — 297 15/02/2013 - 19:11

Typowy gracz
  • Gracz

Imię i nazwisko: Simon Hall

Numer telefonu: 1308666

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Tak.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie): Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Niestety jeszcze nigdzie, ale na pewno sobie poradzę z tym stanowiskiem.

Odpowiednia argumentacja: Dobrze, jak pisze wyżej nie pracowałem jeszcze jako kierownik, ale mój staż na serwerze jest już raczej wystarczający bym mógł kandydować na stanowisko rekrutanta, po za tym gram zgodnie z zasadami Role Play, czasem tam odwale, ale rzadko mi się to zdarza. Moje akcje RP, są dobrze rozbudowane i odgrywam z sensem, w grze jestem często. Oczywiście znam komendy, którymi przyjmuje się pracownika do biznesu.

P.S aktywna kara, którą posiadam to przez kolegę, który mnie sprowokował, dlatego nią mam.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych