Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Salon samochodowy] Idaho Cars wypłaty 200-300$ Rekrutacja na konsultanta, rekrutanta i kierownika.

salon samochodowy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
413 odpowiedzi w tym temacie

#361 Joe Albano — 0 23/03/2013 - 08:38

Joe Albano
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Joe Albano

Numer telefonu: 2789119

Czy posiadasz dowód osobisty? Tak.

Czy znasz się na samochodach? Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Tak pracowałem w centrum Gym

Odpowiednia argumentacja: Witam.Na serwerze net4game gram od marca jednakże znudziło mi się pracowanie za ladą.Jestem osobą kreatywną,sumienną,osobo którą dobrze wykonuje swoją prace.

• Do góry
    • 0

#362 michał14 — 10 23/03/2013 - 10:42

michał14
  • Gracz

Imię i nazwisko: Cornelius Watson.

Numer telefonu: 1039265.

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie pracowałem jeszcze na takim stanowisku, ale zawsze musi być ten pierwszy raz.

Odpowiednia argumentacja: Bardzo dobrze znam się na samochodach, a myślę że to kluczowa umiejętnośc do pracy w salonie samochodowym. Reprezentuje sobą uczciwośc i kulturę osobistą. Jestem kontaktowym człowiekiem. Stawiam wszystkich ludzi na jednej wysokości, staram się nie faforyzować nikogo. Jako rektutant, będę starał się wybierać jaknajlepszych ludzi do pracy, tak samo ja będę pracował z zaangażowaniem i pracowitością. Polecam się i proszę o pozytywne rozpotrzenie mojego podania. Pozdrawiam.

Użytkownik michał14 edytował ten post 23/03/2013 - 10:54

• Do góry
    • 0

#363 Speed60 — 968 23/03/2013 - 11:33

Speed60
  • Gracz

Imię i nazwisko: Steve Suzuki

Numer telefonu: 282-77-62

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie): Tak

• Do góry
    • 0

#364 Mielnik_ — 4717 23/03/2013 - 12:14

Mielnik_
  • Gracz

Numer telefonu: 2789119

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Tak pracowałem w centrum Gym

Odpowiednia argumentacja: Witam.Na serwerze net4game gram od marca jednakże znudziło mi się pracowanie za ladą.Jestem osobą kreatywną,sumienną,osobo którą dobrze wykonuje swoją prace.

Przyjety na konsltanta.

Imię i nazwisko: Cornelius Watson.

Numer telefonu: 1039265.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie pracowałem jeszcze na takim stanowisku, ale zawsze musi być ten pierwszy raz.

Odpowiednia argumentacja: Bardzo dobrze znam się na samochodach, a myślę że to kluczowa umiejętnośc do pracy w salonie samochodowym. Reprezentuje sobą uczciwośc i kulturę osobistą. Jestem kontaktowym człowiekiem. Stawiam wszystkich ludzi na jednej wysokości, staram się nie faforyzować nikogo. Jako rektutant, będę starał się wybierać jaknajlepszych ludzi do pracy, tak samo ja będę pracował z zaangażowaniem i pracowitością. Polecam się i proszę o pozytywne rozpotrzenie mojego podania. Pozdrawiam.

Przyjęty.

Imię i nazwisko: Steve Suzuki

Numer telefonu: 282-77-62

Przyjety.
  • Do góry
    • 0

#365 Lano — 1 23/03/2013 - 13:38

Lano
  • Gracz

Imię i nazwisko:Markus Perez

Numer telefonu:2821689

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)Tak

• Do góry
    • 0

#366 Mielnik_ — 4717 23/03/2013 - 14:38

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko:Markus Perez

Numer telefonu:2821689

Przyjęty. Zgłoś się do jakiegoś rekrutanta, aby podpisać stosowną umowę o pracę.
  • Do góry
    • 0

#367 rafi585 — 0 23/03/2013 - 22:11

rafi585
  • Gracz

Na rekrutanta.

Imię i nazwisko: Felix Pogorzelski

Numer telefonu: 2809641

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Tak pracowałem już na stanowisku kierowniczym, miałem własną naukę jazdy, a teraz prowadzę TAXI po za tym pracuje jako kierownik w Energy2000 i GCS.

Odpowiednia argumentacja: Myślę że powinienem zostać przyjęty, ponieważ długo już gram na tym serwerze raczej wszystko ogarniam i nie będzie ze mną żadnych problemów.

• Do góry
    • 0

#368 Mielnik_ — 4717 23/03/2013 - 22:28

Mielnik_
  • Gracz

Na rekrutanta.

Imię i nazwisko: Felix Pogorzelski

Numer telefonu: 2809641

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Tak pracowałem już na stanowisku kierowniczym, miałem własną naukę jazdy, a teraz prowadzę TAXI po za tym pracuje jako kierownik w Energy2000 i GCS.

Odpowiednia argumentacja: Myślę że powinienem zostać przyjęty, ponieważ długo już gram na tym serwerze raczej wszystko ogarniam i nie będzie ze mną żadnych problemów.

Przyjęty.
((Zgłoś się do jakiegoś rekrutanta, po otrzymaniu invite, napisz w paneli grupy temat z prosbą o upr))
  • Do góry
    • 0

#369 Kyle Rizzo — 12 23/03/2013 - 23:16

Kyle Rizzo
  • Gracz
Imię i nazwisko: Kyle Rizzo
Numer telefonu: Brak w tej chwili.
Czy posiadasz dowód osobisty? Tak
Czy znasz się na samochodach? Tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, byłem kierownikiem oraz rekrutantem w pewnych firmach. Bylem kierownikiem w blake taxi i jestem obecnie rekrutantem w Golden Gym.
Odpowiednia argumentacja: Myślę, że nadaję się na to stanowisko ponieważ mam doświadczenie w tego typu pracy, jestem miły do klientów i pelen humoru. Ogarniam komendy, panel itp. Jestem miłym, pogodnym i spokojnym pracownikiem, co można dostrzec w mojej pracy konsultanta. Uważam, że poradziłbym sobie w rzetelnym wykonowaniu pracy na tym stanowisku rekrutanta w Idaho Cars. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

• Do góry
    • 0

#370 Mielnik_ — 4717 23/03/2013 - 23:26

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Kyle Rizzo
Numer telefonu: Brak w tej chwili.
Czy znasz się na samochodach? Tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, byłem kierownikiem oraz rekrutantem w pewnych firmach. Bylem kierownikiem w blake taxi i jestem obecnie rekrutantem w Golden Gym.
Odpowiednia argumentacja: Myślę, że nadaję się na to stanowisko ponieważ mam doświadczenie w tego typu pracy, jestem miły do klientów i pelen humoru. Ogarniam komendy, panel itp. Jestem miłym, pogodnym i spokojnym pracownikiem, co można dostrzec w mojej pracy konsultanta. Uważam, że poradziłbym sobie w rzetelnym wykonowaniu pracy na tym stanowisku rekrutanta w Idaho Cars. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Przyjęty.
((Zgłoś się do jakiegoś rekrutanta, po otrzymaniu invite, napisz w paneli grupy temat z prosbą o upr))
  • Do góry
    • 0

#371 DiNozzo — 8 24/03/2013 - 08:04

DiNozzo
  • Gracz
Imię i nazwisko: Parker DeSeta
Numer telefonu: Brak
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) W miarę tak
  • Do góry
    • 0

#372 Santos_Reyes — 0 24/03/2013 - 23:11

Santos_Reyes
  • Gracz
Rekrutant:
Imię i nazwisko:  Santos Reyes
Numer telefonu:  2805097
Czy znasz się na samochodach? Kazdy normalny facet zna sie na samochodach:)
Odpowiednia argumentacja: Pracuje w Idaho Cars od poczatku mojej przygody z serwerem, zawsze staram sie jak najlepiej wypelnic moja sluzbe. Chcialbym zostac rekrutantem poniewaz jestem ambitna osoba i chce sie piac jak najwyzej. Chcialbym pomoc firmie w rozwoju i kiedys napewno starac sie o posade kierownika. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam
  • Do góry
    • 0

#373 Mielnik_ — 4717 25/03/2013 - 08:12

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Parker DeSeta
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) W miarę tak

Przyjęty.

Rekrutant:
Imię i nazwisko: Santos Reyes
Numer telefonu: 2805097
Czy znasz się na samochodach? Kazdy normalny facet zna sie na samochodach:)
Odpowiednia argumentacja: Pracuje w Idaho Cars od poczatku mojej przygody z serwerem, zawsze staram sie jak najlepiej wypelnic moja sluzbe. Chcialbym zostac rekrutantem poniewaz jestem ambitna osoba i chce sie piac jak najwyzej. Chcialbym pomoc firmie w rozwoju i kiedys napewno starac sie o posade kierownika. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam

Przyjęty na konsultanta.
  • Do góry
    • 0

#374 Gobejj — 128 25/03/2013 - 16:21

Gobejj
  • Gracz

Imię i nazwisko: Edmondo Brasi

Numer telefonu: 282-62-38

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? New York Taxi Cabs, funkcja zastępczego prezesa. ((Na tej postaci dopiero zaczynam :D))

Odpowiednia argumentacja: Mam wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu, z czym się wiąże dobrze rozwinięte umiejętności w procesach rekrutacji. Myślę, że z pewnością nadam się na stanowisko rekrutanta. To tyle.

• Do góry
    • 0

#375 Mielnik_ — 4717 25/03/2013 - 16:51

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Edmondo Brasi

Numer telefonu: 282-62-38

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? New York Taxi Cabs, funkcja zastępczego prezesa. ((Na tej postaci dopiero zaczynam :D))

Odpowiednia argumentacja: Mam wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu, z czym się wiąże dobrze rozwinięte umiejętności w procesach rekrutacji. Myślę, że z pewnością nadam się na stanowisko rekrutanta. To tyle.

Przyjęty.
  • Do góry
    • 0

#376 Joe Albano — 0 26/03/2013 - 15:41

Joe Albano
  • Świeżak
Numer telefonu: 27-89-119
Czy posiadasz dowód osobisty?: Tak, posiadam.
Czy znasz się na samochodach?: Tak, znam sie bardzo dobrze
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?:
Pracowałem w centrum Gym
Odpowiednia argumentacja: Jestem kulturalną i pracowitą osobą.Chciałby zostać rekrutantem w firmie Idaho Cars.Pracowałem sporo jako konsultant a teraz chciałbym zmienię stanowisko.Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
  • Do góry
    • 0

#377 Mielnik_ — 4717 26/03/2013 - 16:14

Mielnik_
  • Gracz

Numer telefonu: 27-89-119
Czy posiadasz dowód osobisty?: Tak, posiadam.
Czy znasz się na samochodach?: Tak, znam sie bardzo dobrze
Pracowałem w centrum Gym
Odpowiednia argumentacja: Jestem kulturalną i pracowitą osobą.Chciałby zostać rekrutantem w firmie Idaho Cars.Pracowałem sporo jako konsultant a teraz chciałbym zmienię stanowisko.Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Mówiłem, że jesteś zatrudniony na stanowisku Konsultanta.
((Spamowanie tym samym podaniem, nic Ci nie da))
  • Do góry
    • 0

#378 Mobb Depp — 117 26/03/2013 - 16:23

Mobb Depp
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Colin_Abbattista

Numer telefonu: nie posiadam ale mam zamiar kupić.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak

Odpowiednia argumentacja: Jestem w stanie poświęcić czas na grę i dawać z siebie wszystko. Jestem solidnym, uprzejmym pracownikiem, znam sie na samochodach, mam dobry kontakt z ludźmi. Mam nadzieje że się dostane , pracuje już w tej firmie od kilku tygodni jako konsultant, jest to fajna praca, lecz chce piąć się w góre, poprzez co poprawiać swoje umiejętności.

• Do góry
    • 0

#379 Szefunciooo123 — 0 26/03/2013 - 16:25

Szefunciooo123
  • Świeżak
Rekrutant:
Imię i nazwisko: Eduard Ali
Numer telefonu: 2785166
Czy posiadasz dowód osobisty? Oczywiscie.
Czy znasz się na samochodach?: Tak.
Na stanowisku kierowniczym pracuje w Qsavito Phone.
Odpowiednia argumentacja: Jestem bardzo pracowity i sumienny. Chciał bym awansować by zapewnić firmie jeszcze lepsze warunki niż ma do tej pory. Starał bym się przyjmować do pracy kompetentne osoby które znają się na rzeczy. Często spotykam się z takimi sytuacjami gdy przychodzi osoba starająca się o prace i się pyta : " Jest kierownik lub rekrutant ?". Myślę, że pracuje bardzo długo na wymarzony awans. Z góry dziękuje ze pozytywnie rozpatrzone podanie. PS.Staram się o stanowisko rekrutanta, jeżeli firma potrzebuje kierowników, jest mi bardzo mile widziana ta posada.

Użytkownik Szefunciooo123 edytował ten post 26/03/2013 - 16:26

• Do góry
    • 0

#380 Mielnik_ — 4717 26/03/2013 - 16:30

Mielnik_
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko: Colin_Abbattista

Numer telefonu: nie posiadam ale mam zamiar kupić.

Odpowiednia argumentacja: Jestem w stanie poświęcić czas na grę i dawać z siebie wszystko. Jestem solidnym, uprzejmym pracownikiem, znam sie na samochodach, mam dobry kontakt z ludźmi. Mam nadzieje że się dostane , pracuje już w tej firmie od kilku tygodni jako konsultant, jest to fajna praca, lecz chce piąć się w góre, poprzez co poprawiać swoje umiejętności.

Rekrutant:
Imię i nazwisko: Eduard Ali
Numer telefonu: 2785166
Czy posiadasz dowód osobisty? Oczywiscie.
Czy znasz się na samochodach?: Tak.
Na stanowisku kierowniczym pracuje w Qsavito Phone.
Odpowiednia argumentacja: Jestem bardzo pracowity i sumienny. Chciał bym awansować by zapewnić firmie jeszcze lepsze warunki niż ma do tej pory. Starał bym się przyjmować do pracy kompetentne osoby które znają się na rzeczy. Często spotykam się z takimi sytuacjami gdy przychodzi osoba starająca się o prace i się pyta : " Jest kierownik lub rekrutant ?". Myślę, że pracuje bardzo długo na wymarzony awans. Z góry dziękuje ze pozytywnie rozpatrzone podanie. PS.Staram się o stanowisko rekrutanta, jeżeli firma potrzebuje kierowników, jest mi bardzo mile widziana ta posada.

Przyjęci na rekrutanta.
((Zdobądźcie invite u jakiegoś rekrutanta, następnie napiszcie w dyskusjach grupy prośbe o uprawnienia))
  • Do góry
    • 0

#381 bidzior57 — 30 26/03/2013 - 17:13

bidzior57
  • Gracz

Imię i nazwisko: Devyn Artemieva

Numer telefonu: 820-193

• Do góry
    • 0

#382 Cuteeet — 0 26/03/2013 - 17:24

Cuteeet
  • Świeżak
I

Użytkownik Cuteeet edytował ten post 26/03/2013 - 17:27

• Do góry
    • 0

#383 Mielnik_ — 4717 26/03/2013 - 17:27

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Devyn Artemieva

Numer telefonu: 820-193

Przyjęty.
  • Do góry
    • 0

#384 Mielnik_ — 4717 27/03/2013 - 17:39

Mielnik_
  • Gracz
10 Wolnych miejsc na stanowisko Rekrutant!
  • Do góry
    • 0

#385 MACIEK_ — 16 28/03/2013 - 12:26

MACIEK_
  • Gracz

Imię i nazwisko:Andre Pierre

Numer telefonu:2768365

• Do góry
    • 0

#386 Differrus — 0 28/03/2013 - 16:15

Differrus
  • Gracz
Imię i nazwisko:

Matthew White

Numer telefonu:

2842535

Czy posiadasz dowód osobisty?

Tak

Czy znasz się na samochodach?

Tak

Odpowiednia argumentacja: Jestem aktywny w grze po 4-5h dziennie, na pracę mogę przeznaczyć ponad godzine dziennie. Kreuje gracza miłego, uprzejmego i solidnego. Postaram się przyjmować graczy którzy będą okazywali dość dobrą znajomość RP.
Oprócz tego podoba mi się ta praca, więc w razie jakbym nie załapał się na rekrutanta,  proszę rozpatrzeć to podanie jako podanie na posadę zwykłego konsultanta.

Ps. Nie wiem czemu tekst tak się "rozciąga". Nie mogę tego zmienić...

Użytkownik Differrus edytował ten post 28/03/2013 - 16:16

• Do góry
    • 0

#387 xPeke — 0 28/03/2013 - 16:41

xPeke
  • Gracz

Imię i nazwisko: Dominik Rosetto

Numer telefonu: 2305844

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Pracowałem dość długo jako kierownik w sieci telefonów komórkowych, znajdującej się dotychczas w centrum handlowym,lecz została zlikwidowana, a mianowicie Burger mobile, zajmowałem tam stanowisko kierownika przez dość długi czas.

Odpowiednia argumentacja: Jestem osobą chętną do pracy, bardzo dobrze znam się na fachu, jestem zawsze dostępny pod telefonem w razie dodatkowej pracy. Preferuje tryb osadniczy, przez co mam dużo czasu na prace w firmie, gdyż jestem osobą ambitną i punktualną.

• Do góry
    • 0

#388 Mielnik_ — 4717 28/03/2013 - 16:45

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko:Andre Pierre

Numer telefonu:2768365

Przyjęty :) Życze miłej pracy.

Imię i nazwisko:

Matthew White

Numer telefonu:

2842535

Czy posiadasz dowód osobisty?

Tak

Czy znasz się na samochodach?

Tak

Odpowiednia argumentacja: Jestem aktywny w grze po 4-5h dziennie, na pracę mogę przeznaczyć ponad godzine dziennie. Kreuje gracza miłego, uprzejmego i solidnego. Postaram się przyjmować graczy którzy będą okazywali dość dobrą znajomość RP.
Oprócz tego podoba mi się ta praca, więc w razie jakbym nie załapał się na rekrutanta, proszę rozpatrzeć to podanie jako podanie na posadę zwykłego konsultanta.

Ps. Nie wiem czemu tekst tak się "rozciąga". Nie mogę tego zmienić...

Przyjęty.
((Zgłoś się po invite do kogoś z rekrutantów i poproś potem w panelu grupy w dyskusjach o uprawnienia))

Imię i nazwisko: Dominik Rosetto

Numer telefonu: 2305844

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Pracowałem dość długo jako kierownik w sieci telefonów komórkowych, znajdującej się dotychczas w centrum handlowym,lecz została zlikwidowana, a mianowicie Burger mobile, zajmowałem tam stanowisko kierownika przez dość długi czas.

Odpowiednia argumentacja: Jestem osobą chętną do pracy, bardzo dobrze znam się na fachu, jestem zawsze dostępny pod telefonem w razie dodatkowej pracy. Preferuje tryb osadniczy, przez co mam dużo czasu na prace w firmie, gdyż jestem osobą ambitną i punktualną.

Przyjęty.
((Zgłoś się po invite do kogoś z rekrutantów i poproś potem w panelu grupy w dyskusjach o uprawnienia))
  • Do góry
    • 0

#389 przemo545 — 0 28/03/2013 - 20:41

przemo545
  • Gracz
Imię i nazwisko: Jonas Ali

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Tak pracowałem już na stanowisku kierowniczym, pracowałem w expres taxi

Odpowiednia argumentacja:Gram juz troche na tym serverze , jestem miły kulturalny nie ma ze mna problemowi no i jestem godny tej pracy
  • Do góry
    • 0

#390 przemo545 — 0 30/03/2013 - 11:45

przemo545
  • Gracz
-Zapomniłeś o mnie ?
  • Do góry
    • 0

#391 przemo545 — 0 30/03/2013 - 18:30

przemo545
  • Gracz

Numer telefonu: brak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Tak pracowałem już na stanowisku kierowniczym, pracowałem w expres taxi

Odpowiednia argumentacja:Gram juz troche na tym serverze , jestem miły kulturalny nie ma ze mna problemowi no i jestem godny tej pracy
  • Do góry
    • 0

#392 Mielnik_ — 4717 30/03/2013 - 18:36

Mielnik_
  • Gracz

Numer telefonu: brak

Nie spam tym tak. Nie zapomniałem.

Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

#393 kamilequenade — 20 31/03/2013 - 19:40

kamilequenade
  • Gracz
Imię i nazwisko: Kennedy Ramiz.

Numer telefonu: 2861092

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Na stanowisku kierownika, pracowałem nie jeden raz. Aktualnie pracuje jako kierownik w Aktunim Restaurant. Kiedys byłem kierownikiem w Perfect Gym, Idaho GSM, VIBE Restaurant i AbdullGSM.

Odpowiednia argumentacja: Chciałbym zostać kierownikiem w Idaho Cars, ponieważ posiadam kulturę osobistą, mam dobry kontakt z pracownikami, tak samo jak z klientami, jestem odpowiedzialny. Zawsze przestrzegam regulaminu, który jest obowiązkowy. Zatrudniam zawsze doświadczonych pracowników, mogę także zatrudnić osobę, która wykazuje wielki potencjał. Dbam o dobry wizerunek firmy.

Użytkownik Janusz48 edytował ten post 31/03/2013 - 19:46

• Do góry
    • 0

#394 Eliteq Mob — 2286 02/04/2013 - 16:14

Eliteq Mob
  • Gracz
Proszę o usunięcie tego posta.. pomyliły mi się działy

Dziękuje.

Użytkownik Eliteq edytował ten post 02/04/2013 - 16:16

• Do góry
    • 0

#395 PlayaLuK — 276 02/04/2013 - 16:17

PlayaLuK
  • Gracz

Kierownik

Imię i nazwisko: Adam DiPalmaa

Numer telefonu: za parę dni będę miał.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Oczywiście że pracowałem na owym stanowisku. Na tym koncie jestem narazie kierownikiem w Cental Gym ale 3 miesiące temu na innym koncie byłem kierownikiem w paru siłowniach i restauracjach i bardzo dobrze się spisywałem.

Odpowiednia argumentacja: Jestem uczciwy, solidny i bardzo pracowity co widać w mojej pracy Rekrutanta Idaho Cars. Ogarniam panel, komendy itd. Sądzę że jestem odpowiedzialną osobą na te stanowisko, potrafię się dogadać z klientami oraz mam dosyć duże doświadczenie w tym fachu. Dużą wagę przykładam do tego aby nasi pracownicy mieli założone plakietki i ładnie stali za ladą i obsługiwali klientów a nie chodzili po lokalu. Będę dbał o godne imię Idaho Cars.

Pozdrawiam

Użytkownik Dudka edytował ten post 02/04/2013 - 16:17

• Do góry
    • 0

#396 D a w i D — 164 02/04/2013 - 16:35

D a w i D
  • Gracz

Imię i nazwisko: Fernando Valeri

Numer telefonu: 2867363

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Oczywiście.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak pracowałem w: Super Taxi i nawet obecnie pracuję jako kierownik w: Lewis Night Club

Odpowiednia argumentacja: Może zacznę od tego, że istotną sytuacją serwera roleplay jest klimat więc zależy mi na tym serwer aby prowadzić w pracy miłe akcje a także miłą atmosferę którą zapewne razem ze mną reszta pracowników stworzy ją. Istotną sprawą kreowania mojej postaci jest zabawa, myślę że zauważycie moja kulturę, kreatywność, pracowitość i tego typu rzeczy.

• Do góry
    • 0

#397 EasyGoing — 104 02/04/2013 - 16:40

EasyGoing
  • Gracz
Rekrutant.

Imię i nazwisko: Adrien Bono

Numer telefonu:2852852

Myśle że można mi dać szansę a was nie zawiodę..
  • Do góry
    • 0

#398 Mielnik_ — 4717 05/04/2013 - 12:31

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Kennedy Ramiz.

Numer telefonu: 2861092

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Na stanowisku kierownika, pracowałem nie jeden raz. Aktualnie pracuje jako kierownik w Aktunim Restaurant. Kiedys byłem kierownikiem w Perfect Gym, Idaho GSM, VIBE Restaurant i AbdullGSM.

Odpowiednia argumentacja: Chciałbym zostać kierownikiem w Idaho Cars, ponieważ posiadam kulturę osobistą, mam dobry kontakt z pracownikami, tak samo jak z klientami, jestem odpowiedzialny. Zawsze przestrzegam regulaminu, który jest obowiązkowy. Zatrudniam zawsze doświadczonych pracowników, mogę także zatrudnić osobę, która wykazuje wielki potencjał. Dbam o dobry wizerunek firmy.

Przyjęty na stanowisko Rekrutant.
((Zgłoś się po invite do któregoś z rekrutantów, kierowników ew. z zarządu. Napisz temat w dyskusjach grupy, z prośbą o invite. Zostaniesz przeniesiony do grupy oczekujących na uprawnienia od owner'a, a owener je ustawi w najblizszym czasie))

Kierownik

Imię i nazwisko: Adam DiPalmaa

Numer telefonu: za parę dni będę miał.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Oczywiście że pracowałem na owym stanowisku. Na tym koncie jestem narazie kierownikiem w Cental Gym ale 3 miesiące temu na innym koncie byłem kierownikiem w paru siłowniach i restauracjach i bardzo dobrze się spisywałem.

Odpowiednia argumentacja: Jestem uczciwy, solidny i bardzo pracowity co widać w mojej pracy Rekrutanta Idaho Cars. Ogarniam panel, komendy itd. Sądzę że jestem odpowiedzialną osobą na te stanowisko, potrafię się dogadać z klientami oraz mam dosyć duże doświadczenie w tym fachu. Dużą wagę przykładam do tego aby nasi pracownicy mieli założone plakietki i ładnie stali za ladą i obsługiwali klientów a nie chodzili po lokalu. Będę dbał o godne imię Idaho Cars.

Pozdrawiam

Przyjęty na stanowisko Rekrutant. Podania na kierowników są wstrzymane. Przyjmujemy zaufane osoby.
((Zgłoś się po invite do któregoś z rekrutantów, kierowników ew. z zarządu. Napisz temat w dyskusjach grupy, z prośbą o invite. Zostaniesz przeniesiony do grupy oczekujących na uprawnienia od owner'a, a owener je ustawi w najblizszym czasie))

Imię i nazwisko: Fernando Valeri

Numer telefonu: 2867363

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Oczywiście.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak pracowałem w: Super Taxi i nawet obecnie pracuję jako kierownik w: Lewis Night Club

Odpowiednia argumentacja: Może zacznę od tego, że istotną sytuacją serwera roleplay jest klimat więc zależy mi na tym serwer aby prowadzić w pracy miłe akcje a także miłą atmosferę którą zapewne razem ze mną reszta pracowników stworzy ją. Istotną sprawą kreowania mojej postaci jest zabawa, myślę że zauważycie moja kulturę, kreatywność, pracowitość i tego typu rzeczy.

Przyjęty na stanowisko Rekrutant.

Rekrutant.

Imię i nazwisko: Adrien Bono

Numer telefonu:2852852

Myśle że można mi dać szansę a was nie zawiodę..

Przyjęty na stanowisko konsultant.
((Zgłoś się po invite do któregoś z rekrutantów, kierowników.))
  • Do góry
    • 0

#399 unknown guy — 458 05/04/2013 - 15:43

unknown guy
  • Gracz
Kierownik

Imię i nazwisko: Mario DiMartino

Numer telefonu: 2724383

Czy posiadasz dowód osobisty? Si.

Czy znasz się na samochodach? Oczywiście.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Niestety nigdy nie byłem na stanowisku kierowniczym w salonie samochodowym, lecz jestem kierownikiem w Central GYM, Revolution Pharmacy, byłem na tym stanowisko także w: SEMI, VIBE, Tools and Parts, Underground GYM, Dream Taxi oraz jestem prezesem La Viva Siciliano i Ristorante Siciliano

Odpowiednia argumentacja: Jestem kulturalny, miły oraz uczciwy. Niestety nigdy nie byłem kierownikiem w salonie samochodowym, lecz jestem ambitny to ogarnę wszystko. (( Wiem jak zamawiać, więc problemu nie będzie )) Sądzę że należy mi się te stanowisko. Gdy już dostanę to stanowisko, to będę się przykładał do pracy i na pewno nie "splamię" imienia Idaho Cars. Nie będę mówił tutaj, że jeżeli dostanę tą pracę, to będę reklamować Idaho Cars na prywatnych pojazdach i tym podobne, ponieważ to się nie liczy. :)

Użytkownik Jimmiozo edytował ten post 05/04/2013 - 15:43

• Do góry
    • 0

#400 Mielnik_ — 4717 06/04/2013 - 00:57

Mielnik_
  • Gracz

Kierownik

Imię i nazwisko: Mario DiMartino

Numer telefonu: 2724383

Czy posiadasz dowód osobisty? Si.

Czy znasz się na samochodach? Oczywiście.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Niestety nigdy nie byłem na stanowisku kierowniczym w salonie samochodowym, lecz jestem kierownikiem w Central GYM, Revolution Pharmacy, byłem na tym stanowisko także w: SEMI, VIBE, Tools and Parts, Underground GYM, Dream Taxi oraz jestem prezesem La Viva Siciliano i Ristorante Siciliano

Odpowiednia argumentacja: Jestem kulturalny, miły oraz uczciwy. Niestety nigdy nie byłem kierownikiem w salonie samochodowym, lecz jestem ambitny to ogarnę wszystko. (( Wiem jak zamawiać, więc problemu nie będzie )) Sądzę że należy mi się te stanowisko. Gdy już dostanę to stanowisko, to będę się przykładał do pracy i na pewno nie "splamię" imienia Idaho Cars. Nie będę mówił tutaj, że jeżeli dostanę tą pracę, to będę reklamować Idaho Cars na prywatnych pojazdach i tym podobne, ponieważ to się nie liczy. :)

Przyjęty.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych