Imię i nazwisko: Kobe Walker
Numer telefonu: 276-60-25
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak.
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Na stanowisku kierowniczym nie miałem jeszcze okazji pracować, lecz myślę, że spokojnie dałbym sobie radę.
Odpowiednia argumentacja: Witam, jestem Tomek, na serwerze n4g.com bram od około środka grudnia (miałem jeszcze inne konto, tylko znudziło mi się na nim granie), lecz szybko się uczę i myślę, że bez najmniejszego problemu poradzę sobie na stanowisku rekrutanta. Jestem pracowitym, miłym i bardzo pomocnym graczem. Dziękuje za poświęcenie mi czasu i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Odrzucam. Rekrutacja na stanowisko Kierownik jest zamknięta.
Konsultant
Imię i nazwisko: Maximillian Ramirez
Numer telefonu: 2679976
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak
Przyjmuje, zgłoś się do jakiegoś rekrutanta w naszej firmie.
Imię i nazwisko: Shaggy Bell
Numer telefonu: -
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) TAK
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) W miare.
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Rogers Gym, Automaniac Service, McRogers
Odpowiednia argumentacja: Praca nie jest mi obca, komendy znam, panel ogarniam. Jestem w miarę aktywny.
Odrzucam. Krótkie i na odwal podanie.
Podanie na rekrutanta.
Imię i nazwisko: Tristan Versace
Numer telefonu: 2770357
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie, jeszcze nigdzie na stanowisku kierowniczym niepracowałem.
Odpowiednia argumentacja: Praca nie jest mi obca, znam komendy, panel. Jestem ogarnięty i aktywny.
((sorry że tak mało mam godzin ale to moje nowe konto.))
Skopiowane podanie.
Odrzucam oczywiście.
Na Konsultanta
Imię i nazwisko:Arthur Cali
Numer telefonu: 2441637
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) : Tak
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie): Posiadam doświadczenie o samochodach.
Coś o mnie : Mam na imie Arhur Nazwisko Cali, Lat 29 szukam pracy interesuje mnie motoryzacja oraz extremalne sporty czy też piłka nozna i inne.
Umiem dogadac się z klientem oraz mu pomóc w wyborze pojazdu. Jestem kulturalny miły. Mieszkam chwilowo w Hotel Metro, mój chwilowy pojazd to Faggio. Pozdrawiam Arthur.
Przyjęty, zgłoś się do jakiegoś rekrutanta u nas w firmie.